- 20 Kasım 2020
- 195
- 268
- 23
- 40
Ah tamam yok cok asiri odem iyi degil diyorlar da, o yuzden soylemistim. Sukur sizinki oyle degilmis.Bende ödem var ama aşırı değil de daha erken diye endişelendim yoksa aşırı şişme yok, neden öyle dediniz huzursuz oldum şimdi? Kötü bir şeye mi delaletmiş bu
TeşekkürlerAh tamam yok cok asiri odem iyi degil diyorlar da, o yuzden soylemistim. Sukur sizinki oyle degilmis.
Ben yine de yarın doktorumdan randevu alıp gideceğim, bu dönemler şişkinlik için erken..şimdi baktım da hiç iyi şeyler yazmıyor, evham yaptım doktora gideceğim kesin. Benzer sorunlar yaşayan varsa buradan sonucu paylaşırım.Ah tamam yok cok asiri odem iyi degil diyorlar da, o yuzden soylemistim. Sukur sizinki oyle degilmis.
Bu sefer gönlünün istediğine kavuşmanı ve hiç bir sorun yaşamamanı canı gönülden dilerimEvet canım gerginim, sende benim yaşadıklarımı yaşasaydın gergin olurdun emin ol, burada birbirimize herşeyi soruyoruz, konuşuyoruz rahatsız oluyorsanız yazmam tabi ki, ama gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var. 3 gebelik diyorum değil mi yok öyle değil kaybettiklerimi söylemeye yazmaya bile cesaretim yok bu benim 7. Gebeliğim iki kimyasal bir tane sağlıklı çok şükür bir tane doğdu 17 gün sonra kaybettim. Sonra bir 9 haftalık kürtaj oldum. Kalbi hiç duyulmadı. Birde 14 haftalık kalbi durdu. Buda 7. Neden gerginim umarım anlamışsındır. Bunların sebebi de yok bir sıkıntı yok herşeye bakıldı.yazarken bile çok kötü oldum. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Neyse ya kusura bakma evet kendimde sıkıntı yapıyorum ama napım rahat edemiyorum gece gündüz düşünüyorum Allah kalbimi rahatlatır inşaallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. İnşaallah hepimiz hiçbir sıkıntı yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatliBu sefer gönlünün istediğine kavuşmanı ve hiç bir sorun yaşamamanı canı gönülden dilerim
Ayni durum mu bilmiyorum ama gecen gun biraz yürudukten sonra benimde bir sertlesti toplandi gibi oldu o gun daha cok hissettim hatta elleyince de sertlkk vardi. Bir iki defa o hissi yasadim. Normal mi bende merak ediyorumHayırlı akşamlar arkadaşlar, ben bir şey soracaktım tam nasıl anlatırım bilmiyorumda, hamileliğin ileriki zamanlarında oluyordu bu bana, bebek karnımın içinde sanki sertleşip kasıklarıma baskı yapıyor acıtıyor yüzüm bile kızaracak şekile giriyor, bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ya sonra geçiyor, anlatabildimmi bilmiyorum bu aralar hergün oluyor acaba bu tarihlerde normalmiki bu durum
Evet yürürkende oluyor bazen, normalmi acaba bu aylarda, benim bu aralar hergün oluyor bazen günde iki yada üç defa oluyor merak ettimAyni durum mu bilmiyorum ama gecen gun biraz yürudukten sonra benimde bir sertlesti toplandi gibi oldu o gun daha cok hissettim hatta elleyince de sertlkk vardi. Bir iki defa o hissi yasadim. Normal mi bende merak ediyorum
L Leylaanna senin yaşadıklarını kim yaşasa eli yüreğinde olur. Nasıl güçlüsün yüce bir gönlün var ki bu kadar ağır imtihanlar olmuşsun. Buradaki yazıların çoğunu görmüyorum ama 7.gebeliğim diye yazdığın yazı beni mahvetti. Ancak inancımıza sığınarak dertleri küçültebiliriz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşimAmin inşaallah canımçokça aminn
Benim nerdeyse 24 saat sert diyebilirim diğer gebeliğimdede öyleydi özellikle yorgunsam ayakta durmuşsam taş gibi oluyor ve karnımın bir tarafı yumru gibi şişkin oluyor inşallah normaldirAyni durum mu bilmiyorum ama gecen gun biraz yürudukten sonra benimde bir sertlesti toplandi gibi oldu o gun daha cok hissettim hatta elleyince de sertlkk vardi. Bir iki defa o hissi yasadim. Normal mi bende merak ediyorum
Canim benim Allah'a birak. Sonucta elinden geleni yapiyorsun. Sevgiler.Evet canım gerginim, sende benim yaşadıklarımı yaşasaydın gergin olurdun emin ol, burada birbirimize herşeyi soruyoruz, konuşuyoruz rahatsız oluyorsanız yazmam tabi ki, ama gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var. 3 gebelik diyorum değil mi yok öyle değil kaybettiklerimi söylemeye yazmaya bile cesaretim yok bu benim 7. Gebeliğim iki kimyasal bir tane sağlıklı çok şükür bir tane doğdu 17 gün sonra kaybettim. Sonra bir 9 haftalık kürtaj oldum. Kalbi hiç duyulmadı. Birde 14 haftalık kalbi durdu. Buda 7. Neden gerginim umarım anlamışsındır. Bunların sebebi de yok bir sıkıntı yok herşeye bakıldı.yazarken bile çok kötü oldum. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Neyse ya kusura bakma evet kendimde sıkıntı yapıyorum ama napım rahat edemiyorum gece gündüz düşünüyorum Allah kalbimi rahatlatır inşaallah
Benimde ertesi gün normale döndü canım bende ilk başta endişe ettim. Benimde bu hafta kontrolüm heyecandan unutmazsam sorarım yazarım inşallah:)Bende oldu canım . O zamana kadar hiç fazla akıntımda olmamıştı insan korkuyor tabi. Bir kaç gün dikkat ettim üşütmüş olabilirim diye sıcak tuttum kendimi sonradan normal akıntıya döndü. Gene olur mu tabi bilmiyorum randevumada daha var soramadım
Sorarsan çok sevinirim canım teşekkürlerBenimde ertesi gün normale döndü canım bende ilk başta endişe ettim. Benimde bu hafta kontrolüm heyecandan unutmazsam sorarım yazarım inşallah:)
bende de olmuştu dr rahim büyürken kasılıyo dedi yine de ilk hamileliğim olduğu için muayneye gittim kasılmalar için magnezyum verdi onu kullanıyorumHayırlı akşamlar arkadaşlar, ben bir şey soracaktım tam nasıl anlatırım bilmiyorumda, hamileliğin ileriki zamanlarında oluyordu bu bana, bebek karnımın içinde sanki sertleşip kasıklarıma baskı yapıyor acıtıyor yüzüm bile kızaracak şekile giriyor, bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ya sonra geçiyor, anlatabildimmi bilmiyorum bu aralar hergün oluyor acaba bu tarihlerde normalmiki bu durum
Allah razı olsun canım herkes yaşayacağını yaşıyor. Rabbime güvenimiz sonsuz vermediyse vardır bir bildiği deyip yola devam ediyorum.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşaallahL Leylaanna senin yaşadıklarını kim yaşasa eli yüreğinde olur. Nasıl güçlüsün yüce bir gönlün var ki bu kadar ağır imtihanlar olmuşsun. Buradaki yazıların çoğunu görmüyorum ama 7.gebeliğim diye yazdığın yazı beni mahvetti. Ancak inancımıza sığınarak dertleri küçültebiliriz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim
Başka çaremiz yok ki canım Allah büyük, Mevlam neyler neylerse güzel eylerCanim benim Allah'a birak. Sonucta elinden geleni yapiyorsun. Sevgiler.
Bende gidince söyleyeyim bari belki banada yazar, çok sağol teşekkür ederim canımbende de olmuştu dr rahim büyürken kasılıyo dedi yine de ilk hamileliğim olduğu için muayneye gittim kasılmalar için magnezyum verdi
evet 1 ay annelere göre bencede çok :) 24 saat izle deseler izlerim onu :) ben ne yapayım daha 1 mayısta gitim haziranın başına da daha çook :) Sonu güzel olsun inşallahta sağ salim alalım hepimiz kucağımıa.Kızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?