2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah tamam yok cok asiri odem iyi degil diyorlar da, o yuzden soylemistim. Sukur sizinki oyle degilmis.
Ben yine de yarın doktorumdan randevu alıp gideceğim, bu dönemler şişkinlik için erken..şimdi baktım da hiç iyi şeyler yazmıyor, evham yaptım doktora gideceğim kesin. Benzer sorunlar yaşayan varsa buradan sonucu paylaşırım.

Bu sefer gönlünün istediğine kavuşmanı ve hiç bir sorun yaşamamanı canı gönülden dilerim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, ben bir şey soracaktım tam nasıl anlatırım bilmiyorumda, hamileliğin ileriki zamanlarında oluyordu bu bana, bebek karnımın içinde sanki sertleşip kasıklarıma baskı yapıyor acıtıyor yüzüm bile kızaracak şekile giriyor, bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ya sonra geçiyor, anlatabildimmi bilmiyorum bu aralar hergün oluyor acaba bu tarihlerde normalmiki bu durum

Ayni durum mu bilmiyorum ama gecen gun biraz yürudukten sonra benimde bir sertlesti toplandi gibi oldu o gun daha cok hissettim hatta elleyince de sertlkk vardi. Bir iki defa o hissi yasadim. Normal mi bende merak ediyorum

Ayni durum mu bilmiyorum ama gecen gun biraz yürudukten sonra benimde bir sertlesti toplandi gibi oldu o gun daha cok hissettim hatta elleyince de sertlkk vardi. Bir iki defa o hissi yasadim. Normal mi bende merak ediyorum
Evet yürürkende oluyor bazen, normalmi acaba bu aylarda, benim bu aralar hergün oluyor bazen günde iki yada üç defa oluyor merak ettim

Amin inşaallah canım çokça aminn
L Leylaanna senin yaşadıklarını kim yaşasa eli yüreğinde olur. Nasıl güçlüsün yüce bir gönlün var ki bu kadar ağır imtihanlar olmuşsun. Buradaki yazıların çoğunu görmüyorum ama 7.gebeliğim diye yazdığın yazı beni mahvetti. Ancak inancımıza sığınarak dertleri küçültebiliriz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim

Benim nerdeyse 24 saat sert diyebilirim diğer gebeliğimdede öyleydi özellikle yorgunsam ayakta durmuşsam taş gibi oluyor ve karnımın bir tarafı yumru gibi şişkin oluyor inşallah normaldir

Canim benim Allah'a birak. Sonucta elinden geleni yapiyorsun. Sevgiler.

Benimde ertesi gün normale döndü canım bende ilk başta endişe ettim. Benimde bu hafta kontrolüm heyecandan unutmazsam sorarım yazarım inşallah:)

Merhaba arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız doğumdan sonra bebişleri konuşuruz diye inşaAllah o günler yakın . Evlat imtihanı olan herkese sabırlar diliyorum benimde ablamın bebeği doğumdan 10 saat sonra vefat etmişti nasıl bir acı tarif edilemiyor şimdi kızı 13 yaşında birde 6 yaşında küçük kızı var herşey geçiyor geçmez dediklerimizde ,Rabbim güç veriyor . Benim çok sevdiğim bir laf var ‘iyi hissetmiyorsan doğru düşünmüyorsun demektir’ bunu düstur edip kendimizi yönetmeye çalışmalıyız ,biz evlatlarımızın emanetçileriyiz Sahibi onları bizden çok sever ve korur.

bende de olmuştu dr rahim büyürken kasılıyo dedi yine de ilk hamileliğim olduğu için muayneye gittim kasılmalar için magnezyum verdi onu kullanıyorum

Allah razı olsun canım herkes yaşayacağını yaşıyor. Rabbime güvenimiz sonsuz vermediyse vardır bir bildiği deyip yola devam ediyorum.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşaallah Amin inşaallah canım
Canim benim Allah'a birak. Sonucta elinden geleni yapiyorsun. Sevgiler.
Başka çaremiz yok ki canım Allah büyük, Mevlam neyler neylerse güzel eyler

evet 1 ay annelere göre bencede çok :) 24 saat izle deseler izlerim onu :) ben ne yapayım daha 1 mayısta gitim haziranın başına da daha çook :) Sonu güzel olsun inşallahta sağ salim alalım hepimiz kucağımıa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…