Evet çok bencede, yarın gideceğim bende geçen hafta doktor göstermedi ya bebeği, başak tıp a gideceğim de eşi içeri alıyorlar mı acaba? Bilgin var mı?Kızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
Amin amin canım hepimiz sağlıkla hayırla alalım insallah kucağımızaevet 1 ay annelere göre bencede çok :) 24 saat izle deseler izlerim onu :) ben ne yapayım daha 1 mayısta gitim haziranın başına da daha çook :) Sonu güzel olsun inşallahta sağ salim alalım hepimiz kucağımıa.
Valla kuzum almıyorlar diye biliyorum ama bir sor istersenEvet çok bencede, yarın gideceğim bende geçen hafta doktor göstermedi ya bebeği, başak tıp a gideceğim de eşi içeri alıyorlar mı acaba? Bilgin var mı?
1 ay cok yaaKızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
Bende bendeeevet 1 ay annelere göre bencede çok :) 24 saat izle deseler izlerim onu :) ben ne yapayım daha 1 mayısta gitim haziranın başına da daha çook :) Sonu güzel olsun inşallahta sağ salim alalım hepimiz kucağımıa.
Evet gerçekten çok bence de, şöyle iki hafta falan olsa razıyım da1 ay cok yaa
Benımde çarsamba gunu kontrolum var
Gün gecmek bilmiyo
eşimi sıkıstırıyorm yarın işe gitmesende dr a gitsek diye
Bugün sağlık ocağına bir soracağım bakıyor musunuz benim haftalarımda diyeBende bendee
Dopler mi alsak acaba ya
Oyyyy oy bi an önce saglıkla gecsın gunlerımız inşaAllah
Çok ya valla merak ve endişe duymamızın bir sebebi de bu bence arası çok uzun .Uzun oldukça kendimizi kurmaya çok zaman oluyor .Benim de bu cumartesi gün saya saya bitiremiyorum .En uzun geçen bir ay .Kızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
Bı arayım o zaman canım sağolValla kuzum almıyorlar diye biliyorum ama bir sor istersen
Bereket aile hekımımı iş yerıme yakın saglık ocagına istemiştimBugün sağlık ocağına bir soracağım bakıyor musunuz benim haftalarımda diyeen kötü iki haftada bir oraya giderim kalp atışına
1 aydr gitmedın miÇok ya valla merak ve endişe duymamızın bir sebebi de bu bence arası çok uzun .Uzun oldukça kendimizi kurmaya çok zaman oluyor .Benim de bu cumartesi gün saya saya bitiremiyorum .En uzun geçen bir ay .
Bence basak tıpa gittiğinde 10. Gun bı daha gitEvet gerçekten çok bence de, şöyle iki hafta falan olsa razıyım da
Benim.2 haftada birKızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
Doktor demiyor mu niye geldin diyeBence basak tıpa gittiğinde 10. Gun bı daha git
Ben her kontrolumun 10. Gunu tekrar gidiyorum
Ama doktor ısrarla bir ay sonra gel diyor, yüzsüzlük gibi gelir tekrar tekrar gitsemBence basak tıpa gittiğinde 10. Gun bı daha git
Ben her kontrolumun 10. Gunu tekrar gidiyorum
O kadar çok da gitme bence canım radyasyon da pek sağlıklı bir şey değil diye düşünüyorum1 aydr gitmedın mibenım en uzun 10 gün
Yaa öyle mi şaşırdımBenim.2 haftada bir
Çok çok silik var ama 9. Günde belli oluyor mu onu bilmiyorum.Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Kimisinden 10 .bazen 7.8.9Çok çok silik var ama 9. Günde belli oluyor mu onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?