2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet çok bencede, yarın gideceğim bende geçen hafta doktor göstermedi ya bebeği, başak tıp a gideceğim de eşi içeri alıyorlar mı acaba? Bilgin var mı?

Amin amin canım hepimiz sağlıkla hayırla alalım insallah kucağımıza

1 ay cok yaa
Benımde çarsamba gunu kontrolum var
Gün gecmek bilmiyo
eşimi sıkıstırıyorm yarın işe gitmesende dr a gitsek diye

Bende bendee
Dopler mi alsak acaba ya
Oyyyy oy bi an önce saglıkla gecsın gunlerımız inşaAllah

Bende bendee
Dopler mi alsak acaba ya
Oyyyy oy bi an önce saglıkla gecsın gunlerımız inşaAllah
Bugün sağlık ocağına bir soracağım bakıyor musunuz benim haftalarımda diye en kötü iki haftada bir oraya giderim kalp atışına

Çok ya valla merak ve endişe duymamızın bir sebebi de bu bence arası çok uzun .Uzun oldukça kendimizi kurmaya çok zaman oluyor .Benim de bu cumartesi gün saya saya bitiremiyorum .En uzun geçen bir ay .

Bugün sağlık ocağına bir soracağım bakıyor musunuz benim haftalarımda diye en kötü iki haftada bir oraya giderim kalp atışına
Bereket aile hekımımı iş yerıme yakın saglık ocagına istemiştim arabasız gitmenın ımkanı yok
Yine yangınlar yine ben

Çok ya valla merak ve endişe duymamızın bir sebebi de bu bence arası çok uzun .Uzun oldukça kendimizi kurmaya çok zaman oluyor .Benim de bu cumartesi gün saya saya bitiremiyorum .En uzun geçen bir ay .
1 aydr gitmedın mi benım en uzun 10 gün

Benim.2 haftada bir

Bence basak tıpa gittiğinde 10. Gun bı daha git
Ben her kontrolumun 10. Gunu tekrar gidiyorum
Ama doktor ısrarla bir ay sonra gel diyor, yüzsüzlük gibi gelir tekrar tekrar gitsem hani acil durumlarda on gün içinde gidilir de. Atıyorum cinsiyet öğrenilen haftalarda goremezsen tekrar gidiliyor vs ama rutin durumlarda gidemem galiba

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün

Eklentiler

• 42D78030-9860-49C3-A1BC-D8377454CB5F.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 859F67A8-F509-4D97-BF39-AAC56AE3B719.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 44C1A790-3DB6-4AF2-8A72-56029F67AF17.webp
    23 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…