2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay ne güzel canım şanslısın.

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Canımmmm uzun zamandr takıp ediyorum ama bi türlü yazamamıstm.
Heyecanını cok ıyi anlıyorm bak sana bu bebişin belli oldugu test kitlerini gün gün ataym
ben bu silikliği gördüğüm an kan verdım cok dusuk cıktı beta hcg=29
Hergün evde kaset test yapmaya devam ettm.3. Gün netleşti çizgi ve kanda değerm 156 cıktı
Keske bi bahaneyle hastaneye gecıp hızlıca test versen en fazla 2 saatte sende rahatlamıs olursun

Eklentiler

• 72D02DD6-CD97-40FA-97E6-8FBCB9C98DD6.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 67
Şimdi bakıyorumda ilk kitte çizgi yok bile
Ama o gölgeyi bile o kadar beklemiştim kiBu illet bitmiyo kan testi yukselmeye baslayınca da ıkı gunde bır kan testi verıp düzenli artmıs mı diye kontrol edıyodm
Oynatmama az kalmıs

Yarın kan vereceğim canım bak böyle testim

Eklentiler

• C4F4DDAB-B26C-4689-8C9E-9B2CC82F02BA.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 0E680668-681A-4A19-A441-026E00797979.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 59
Canım kaç gün kaldı adet gününe biraz daha beklesen aslında tam kesinleşene kadar

Yaa öyle mi şaşırdım genelde özelde de devlette de bir aylık periyotlarla veriyorlar randevu.
Benim doktorum 2 haftada bir cagiriyor. Bir muayene 15 gun sonra da kontrol seklinde. Aslinda ayda 1 defa para oduyorsun. Ilk hamileligimde de ayda 1 di doktordan doktora degisiyor sanirim

2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
Benimde 2. Hamileliğim bende daha hissetmedim kilo benimde var ondan mı bilmem ama ilkte de çok erken hissetmemiştim sanırım herkes ye farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…