Hadi hayırlısı o zaman canım Allah kalbine göre versin inşaallah, sende kavuş yavruna hayırlısıylaKimisinden 10 .bazen 7.8.9
Belli olur artık canım kan ver hemen bence kaset teste çıkmayabilir. Ay çok heyecanlandım inşallah hamilesindir ki öyle hissediyorumKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Amin canım inşallahHadi hayırlısı o zaman canım Allah kalbine göre versin inşaallah, sende kavuş yavruna hayırlısıyla
İnşallh canım benim haber vereceğimBelli olur artık canım kan ver hemen bence kaset teste çıkmayabilir. Ay çok heyecanlandım inşallah hamilesindir ki öyle hissediyorum
Kan testi verip sonucu buraya da yaz canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır gebelikKimisinden 10 .bazen 7.8.9
Vallahi gitmedim eşimde şaşkın1 aydr gitmedın mibenım en uzun 10 gün
Ay var bence hadi inşallahKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Doktor demiyor mu niye geldin diye
Ay ne güzel canımyok valla o memnun ben memnun
Aslında hala rahim içinde bir hematomum varonun takıbını yapıyoruz onun için en gec 10 gün
Hoş öyle olmasa da hocam ben cok özledim azvık göreyim derimpara vermıyo mutuz arkıdes
Canımmmm uzun zamandr takıp ediyorum ama bi türlü yazamamıstm.Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Gel benım doktoruma gidelimAy ne güzel canımşanslısın.
Şimdi bakıyorumda ilk kitte çizgi yok bileCanımmmm uzun zamandr takıp ediyorum ama bi türlü yazamamıstm.
Heyecanını cok ıyi anlıyorm bak sana bu bebişin belli oldugu test kitlerini gün gün ataym
ben bu silikliği gördüğüm an kan verdım cok dusuk cıktıbeta hcg=29
Hergün evde kaset test yapmaya devam ettm.3. Gün netleşti çizgi ve kanda değerm 156 cıktı
Keske bi bahaneyle hastaneye gecıp hızlıca test versenen fazla 2 saatte sende rahatlamıs olursun
Kim ki senin doktorun. Nerde,olur valla iyi olurGel benım doktoruma gidelim
hem riskli gebelık konusunda cok iyi
gözüm kapalı tavsıye ederim
Hemde tanısmış oluruz
Yarın kan vereceğim canım bak böyle testimCanımmmm uzun zamandr takıp ediyorum ama bi türlü yazamamıstm.
Heyecanını cok ıyi anlıyorm bak sana bu bebişin belli oldugu test kitlerini gün gün ataym
ben bu silikliği gördüğüm an kan verdım cok dusuk cıktıbeta hcg=29
Hergün evde kaset test yapmaya devam ettm.3. Gün netleşti çizgi ve kanda değerm 156 cıktı
Keske bi bahaneyle hastaneye gecıp hızlıca test versenen fazla 2 saatte sende rahatlamıs olursun
Benim doktorum 2 haftada bir cagiriyor. Bir muayene 15 gun sonra da kontrol seklinde. Aslinda ayda 1 defa para oduyorsun. Ilk hamileligimde de ayda 1 di doktordan doktora degisiyor sanirimYaa öyle mi şaşırdımgenelde özelde de devlette de bir aylık periyotlarla veriyorlar randevu.
Hangi hastaneye gidiyorsunBenim doktorum 2 haftada bir cagiriyor. Bir muayene 15 gun sonra da kontrol seklinde. Aslinda ayda 1 defa para oduyorsun. Ilk hamileligimde de ayda 1 di doktordan doktora degisiyor sanirim
Benimde 2. Hamileliğim bende daha hissetmedim kilo benimde var ondan mı bilmem ama ilkte de çok erken hissetmemiştim sanırım herkes ye farklı oluyor2.gebeliği olup bebeğini hissetmeyen varmı kızlar.??16+6 günlük hamileyim henüz hissetmiyorum 74 kiloyum kilolu olduğum için mi acaba..? 2.cide daha erken hissedilir deniyordu
Valla canım en son 25 martta gittim bi sonraki 17 mayısKızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?