- 8 Nisan 2021
- 105
- 124
- 23
- 38
Canım nasıl dayanıyorsun bu kadar uzun süreValla canım en son 25 martta gittim bi sonraki 17 mayıs
Canım mutlaka öğlen çorba içiyorum . Her gün bir armut yiyorum ve bir bardak kefir içiyorum .Henüz hiç kabız olmadım .Kabızlık sıkıntısı olan var mı ya nasıl çözüyorsunuz bu sıkıntıyı, çatlamak üzereyim bir iki defa daha böyle oldu ama sanki seviye artıyor her seferindesabahtan beri içmediğim şey kalmadı sadece sancı yapıyor içtiklerim yüzünden
Kız sen benden de beter çıktınValla canım en son 25 martta gittim bi sonraki 17 mayıs
Ben akşamları genelde içiyordum ama öğlen de içeyim artık meyve de yiyorum kuru kayısı da sabah ballı şerbet yaptım içtim zeytinyağı içtim onlar da sancı yaptı bende kefire başlayayım en iyisiCanım mutlaka öğlen çorba içiyorum . Her gün bir armut yiyorum ve bir bardak kefir içiyorum .Henüz hiç kabız olmadım .
Bol su canım. Suyu hiç aksatma, bir de ben açken sabah muz yersem kabızlığımı tamamen geçiriyor, bir dene derim. Ama tamamen aç olacaksın yani ilk yediğin muz olacakBen akşamları genelde içiyordum ama öğlen de içeyim artık meyve de yiyorum kuru kayısı da sabah ballı şerbet yaptım içtim zeytinyağı içtim onlar da sancı yaptı bende kefire başlayayım en iyisi
Senin bir ayı da aşmış ama bence en güzeli en az radyasyon canım ya, bir yandan güzel gerçekten bu şekilde. İnsan merak ediyor ama Allah'a emanetler, sürekli ultrasona girince de bir şey değişmeyecek nasılsaValla canım en son 25 martta gittim bi sonraki 17 mayıs
Bu haftalarda normal canım bol su iç ve kuru kayısı ye Allah'ın izniyle faydası olur kayısı kompostosu da güzel olur.Kabızlık sıkıntısı olan var mı ya nasıl çözüyorsunuz bu sıkıntıyı, çatlamak üzereyim bir iki defa daha böyle oldu ama sanki seviye artıyor her seferindesabahtan beri içmediğim şey kalmadı sadece sancı yapıyor içtiklerim yüzünden
Ultrasonda radyasyon yok, bebeğe zarar veren bir şey değil.O kadar çok da gitme bence canım radyasyon da pek sağlıklı bir şey değil diye düşünüyorumtabi riskli vs bir durumun yoksa
Yaşadığım olumsuz deneyimlerden dolayı tüp bebek dr um da beni bildiği için 2 haftaya bir gidiyorum benKızlar muayeneler arası bir ay değil mi sizde de? Çok değil mi ya meraktan catlayacagim daha 10 gün olduannisim bugün rüyasında görmüş bebeğimi. Bembeyaz çok güzel bir oğlandı diyor, iyice heyecanlandim
Doktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)Ultrasonda radyasyon yok, bebeğe zarar veren bir şey değil.
Silik cizgiyi görebildim benKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Anladım canım 3 hafta dediğin nedir ki ben bir ay bekleyeceğim geçer geçerYaşadığım olumsuz deneyimlerden dolayı tüp bebek dr um da beni bildiği için 2 haftaya bir gidiyorum benbu defa detaylı ultrasonla çakışıyor ilk defa 3 hafta bekleyeceğim nasıl olacak bilmiyorum.2.hafta bile gecmiyordu bana .Kendimi oyalayacak bir şeyler bulmalıyım Hayır olsun bu arada.Annelerimizin gördüğü rüyalar hayırlıdır
Rahatsızlık başka sebepten, ultrason ses dalgalarıyla görüntü sağlıyor, o ses dalgaları bi nebze rahatsız edebilir ama hiç bir şekilde radyasyon gibi tehlikeli bir şey değil. Radyasyon mesela röntgende var, röntgen çekilen yerin yanından bile geçmemeliyiz.Doktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)
yok valla o memnun ben memnun
Aslında hala rahim içinde bir hematomum varonun takıbını yapıyoruz onun için en gec 10 gün
Hoş öyle olmasa da hocam ben cok özledim azvık göreyim derimpara vermıyo mutuz arkıdes
Rabbim en hayırlısını nasip etsin canım.Ben de hep erkek hissettim ta ki 12.hafta da Dr kıza benziyor diyene kadarAnladım canım 3 hafta dediğin nedir ki ben bir ay bekleyeceğim geçer geçerAy ınsallah gönlümdeki de bir erkek bebek ama elbette her şeyden evvel hayırlısı sağlıklı si
Ay bende çok merak ediyorum yaaa acaba cinsiyeti ne diyeeRabbim en hayırlısını nasip etsin canım.Ben de hep erkek hissettim ta ki 12.hafta da Dr kıza benziyor diyene kadarBugun de kontrolüm vardi hala kız dedi dr um Ben de hemen alıştım kızım olması fikrine sanki erkek hissetmemisim gibi hatta
Allah nasip ederse 17-18. Haftalarda gideceğim, nasipse o zaman öğrenirim artık diye umut ediyorumRabbim en hayırlısını nasip etsin canım.Ben de hep erkek hissettim ta ki 12.hafta da Dr kıza benziyor diyene kadarBugun de kontrolüm vardi hala kız dedi dr um Ben de hemen alıştım kızım olması fikrine sanki erkek hissetmemisim gibi hatta
Ewt bebeğe zarar veriyo bide ikinci olduğu için benim rahatim tedirgin olmuyorumSenin bir ayı da aşmış ama bence en güzeli en az radyasyon canım ya, bir yandan güzel gerçekten bu şekilde. İnsan merak ediyor ama Allah'a emanetler, sürekli ultrasona girince de bir şey değişmeyecek nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?