2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kabızlık sıkıntısı olan var mı ya nasıl çözüyorsunuz bu sıkıntıyı, çatlamak üzereyim bir iki defa daha böyle oldu ama sanki seviye artıyor her seferinde sabahtan beri içmediğim şey kalmadı sadece sancı yapıyor içtiklerim yüzünden

Canım mutlaka öğlen çorba içiyorum . Her gün bir armut yiyorum ve bir bardak kefir içiyorum .Henüz hiç kabız olmadım .

Canım mutlaka öğlen çorba içiyorum . Her gün bir armut yiyorum ve bir bardak kefir içiyorum .Henüz hiç kabız olmadım .
Ben akşamları genelde içiyordum ama öğlen de içeyim artık meyve de yiyorum kuru kayısı da sabah ballı şerbet yaptım içtim zeytinyağı içtim onlar da sancı yaptı bende kefire başlayayım en iyisi

Bol su canım. Suyu hiç aksatma, bir de ben açken sabah muz yersem kabızlığımı tamamen geçiriyor, bir dene derim. Ama tamamen aç olacaksın yani ilk yediğin muz olacak

Valla canım en son 25 martta gittim bi sonraki 17 mayıs
Senin bir ayı da aşmış ama bence en güzeli en az radyasyon canım ya, bir yandan güzel gerçekten bu şekilde. İnsan merak ediyor ama Allah'a emanetler, sürekli ultrasona girince de bir şey değişmeyecek nasılsa

Bu haftalarda normal canım bol su iç ve kuru kayısı ye Allah'ın izniyle faydası olur kayısı kompostosu da güzel olur.

Yaşadığım olumsuz deneyimlerden dolayı tüp bebek dr um da beni bildiği için 2 haftaya bir gidiyorum ben bu defa detaylı ultrasonla çakışıyor ilk defa 3 hafta bekleyeceğim nasıl olacak bilmiyorum.2.hafta bile gecmiyordu bana .Kendimi oyalayacak bir şeyler bulmalıyım Hayır olsun bu arada.Annelerimizin gördüğü rüyalar hayırlıdır

Benim bugün doktor randevum vardı, her şey yolunda şükür, kızım maşallah çok hareketli
Benim de randevularım ayda bir, fetal doppler aldım, arada dinliyorum kalp atışlarını oradan

Bu arada cilt doktoruna da gittim, sırtımdaki kahverengi lekeler hamilelik lekesi değilmiş, mantarmış. İlaç kullanamayacağım için ilaçlı şampuan verdi, onunla yıkayacağım.

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Silik cizgiyi görebildim ben İnsallah tutunmustur annesine miniğiniz.Kan verin tescilleyin derim.Benim de tüp bebek dr um 10.gun kan verdirirdi hep bana.Hadi hayırlı haberlerle gelin insallah

Anladım canım 3 hafta dediğin nedir ki ben bir ay bekleyeceğim geçer geçer Ay ınsallah gönlümdeki de bir erkek bebek ama elbette her şeyden evvel hayırlısı sağlıklı si

Doktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)
Rahatsızlık başka sebepten, ultrason ses dalgalarıyla görüntü sağlıyor, o ses dalgaları bi nebze rahatsız edebilir ama hiç bir şekilde radyasyon gibi tehlikeli bir şey değil. Radyasyon mesela röntgende var, röntgen çekilen yerin yanından bile geçmemeliyiz.

Son cümlenize çok güldüm yaaa.Ben de 2haftada bir gidip 230 tl muayene ucreti veriyorum hatta eşime de diyorum parasıyla değil mi diye esprisini yapıyorum

Anladım canım 3 hafta dediğin nedir ki ben bir ay bekleyeceğim geçer geçer Ay ınsallah gönlümdeki de bir erkek bebek ama elbette her şeyden evvel hayırlısı sağlıklı si
Rabbim en hayırlısını nasip etsin canım.Ben de hep erkek hissettim ta ki 12.hafta da Dr kıza benziyor diyene kadar Bugun de kontrolüm vardi hala kız dedi dr um Ben de hemen alıştım kızım olması fikrine sanki erkek hissetmemisim gibi hatta

Ay bende çok merak ediyorum yaaa acaba cinsiyeti ne diyee

Allah nasip ederse 17-18. Haftalarda gideceğim, nasipse o zaman öğrenirim artık diye umut ediyorum ne hissettiğim tabiki benim de önemli değil canım insan merak ediyor haliyle

Ewt bebeğe zarar veriyo bide ikinci olduğu için benim rahatim tedirgin olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…