He kız ne olcakKız sen benden de beter çıktın
Bende de bu aralar var anlamadım başlarda yoktu sizinle aynı gunlerdeyiz kuru kayısı aldım suyu bol içmek gerekiyor sanırımKabızlık sıkıntısı olan var mı ya nasıl çözüyorsunuz bu sıkıntıyı, çatlamak üzereyim bir iki defa daha böyle oldu ama sanki seviye artıyor her seferindesabahtan beri içmediğim şey kalmadı sadece sancı yapıyor içtiklerim yüzünden
Valla canım istanbulda özelde olsa tıklım tıklım randevu bulmak zor bende o kadar uğraşmıyorum bu haftalarda pek biisy yapmiyolarCanım nasıl dayanıyorsun bu kadar uzun süre
O zamana kesin öğrenirsin canımAllah nasip ederse 17-18. Haftalarda gideceğim, nasipse o zaman öğrenirim artık diye umut ediyorumne hissettiğim tabiki benim de önemli değil canım insan merak ediyor haliyle
Ben de 5 hafta filan gidiyorum 12de gittim en son sonra 17 bir sonrakine Allah KerimHe kız ne olcak
Valla benimkide 4bucuk 5haftada bir çağırıyor aman bebişler iyi olsundaBen de 5 hafta filan gidiyorum 12de gittim en son sonra 17 bir sonrakine Allah Kerimdetaylı ultrason var değil mi şu sıra neyse çok geciktirmeyelim yine de
Bursadayim ben Jimer hastanesiHangi hastaneye gidiyorsun
Koru da dr Murat POLATKim ki senin doktorun. Nerde,olur valla iyi olurtanışalım.
Bence var gibi yaYarın kan vereceğim canım bak böyle testim
Canım bı cok yarlı yabancı makaleden araştırdım aynı zamanda drlarında fıkırlerını aldım ultrasonun bebek üzerinde zararlı bir etkisi yokEwt bebeğe zarar veriyo bide ikinci olduğu için benim rahatim tedirgin olmuyorum
Ya belkı belırgın hareketlense bende azcık rahatlarımBen de 5 hafta filan gidiyorum 12de gittim en son sonra 17 bir sonrakine Allah Kerimdetaylı ultrason var değil mi şu sıra neyse çok geciktirmeyelim yine de
Ultrason radyosyın gibi x ışını vs yaymaz hamileler için en güvenli görüntüleme cihazıdır sistemi ses dalgalarının yansıyıp geri dönme prensibine dayalıdır. Bebek için ışın vs zararı yok ancak yayılan ses dalgaları bebegi rahatsız ediyormuş bana da Dr um oyle soylemişti. Onun sulu dünyasında anormal ses olarak geçiyormuşDoktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)
Muayene fiyatı ne ki canım.Koru da dr Murat POLATGel canım gidelım beraber:))
Bende 1 mayısta gittim doktor bir daha mayısta gelme haziranın ilk haftası gel 5 hafta sonra dedi nasıl dayancam ki pııffKız sen benden de beter çıktın
Bizimkinde de tık yok göbek çevrem yağlı diye mi bilmiyorum kızımı da 20den sonra hissetmiştim benYa belkı belırgın hareketlense bende azcık rahatlarım
Aklım göbişte gezıyorm
Kızımda ben de öyleydim 1 ay sonra gel dediğinde hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyordum nasıl geçecek bir ay diyeBende 1 mayısta gittim doktor bir daha mayısta gelme haziranın ilk haftası gel 5 hafta sonra dedi nasıl dayancam ki pııff
Canım neden sonuç alamadın ki, bende CVS oldum hücre üretilemedi amniyosentez önerdi doktor ben yaptırmayacağım aldırmayı düşünmediğim için.Kizlar bgn kontrolüm vardı. 2 kez örnek vermeme rağmen Nipt testinden sonuç alamadım.doktorum amniyosentez önerdi.bebegim tup bebek. 17. Haftamdayim. Cinsiyetini de belli değil, göstermiyor.amniyosentez yaptıracak olan var mi
Örnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.Canım neden sonuç alamadın ki, bende CVS oldum hücre üretilemedi amniyosentez önerdi doktor ben yaptırmayacağım aldırmayı düşünmediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?