2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende de bu aralar var anlamadım başlarda yoktu sizinle aynı gunlerdeyiz kuru kayısı aldım suyu bol içmek gerekiyor sanırım

Allah nasip ederse 17-18. Haftalarda gideceğim, nasipse o zaman öğrenirim artık diye umut ediyorum ne hissettiğim tabiki benim de önemli değil canım insan merak ediyor haliyle
O zamana kesin öğrenirsin canım Sağlıkla gelsin miniklerimiz

Ewt bebeğe zarar veriyo bide ikinci olduğu için benim rahatim tedirgin olmuyorum
Canım bı cok yarlı yabancı makaleden araştırdım aynı zamanda drlarında fıkırlerını aldım ultrasonun bebek üzerinde zararlı bir etkisi yok Ses dalgası verılıyo ve kulagın duymakta zorlanacagı dalgalar bunlar:) bebişler karnımızdayken ne seslere maruz kalıyolar Rabbim korusun kollasın kuzularımızı

Doktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)
Ultrason radyosyın gibi x ışını vs yaymaz hamileler için en güvenli görüntüleme cihazıdır sistemi ses dalgalarının yansıyıp geri dönme prensibine dayalıdır. Bebek için ışın vs zararı yok ancak yayılan ses dalgaları bebegi rahatsız ediyormuş bana da Dr um oyle soylemişti. Onun sulu dünyasında anormal ses olarak geçiyormuş

Bugün ödem için doktorla görüştüm, ani ve çok yoğun şişlik varsa ve aynı zamanda tansiyonda yüksekse sıkıntı oluyormuş. Benim tansiyonum normal çıktı, şişkinliğim de az miktarda o nedenle bir problem yok çok şükür. Ödemden endişelenen varsa tansiyon takibi önemliymiş aklınızda olsun.

Kizlar bgn kontrolüm vardı. 2 kez örnek vermeme rağmen Nipt testinden sonuç alamadım.doktorum amniyosentez önerdi.bebegim tup bebek. 17. Haftamdayim. Cinsiyetini de belli değil, göstermiyor.amniyosentez yaptıracak olan var mi

Bende 1 mayısta gittim doktor bir daha mayısta gelme haziranın ilk haftası gel 5 hafta sonra dedi nasıl dayancam ki pııff
Kızımda ben de öyleydim 1 ay sonra gel dediğinde hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyordum nasıl geçecek bir ay diye

Canım neden sonuç alamadın ki, bende CVS oldum hücre üretilemedi amniyosentez önerdi doktor ben yaptırmayacağım aldırmayı düşünmediğim için.

Canım neden sonuç alamadın ki, bende CVS oldum hücre üretilemedi amniyosentez önerdi doktor ben yaptırmayacağım aldırmayı düşünmediğim için.
Örnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…