2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Onların sulu dünyalarını yerim doğrudur canım, evet sesten rahatsız oluyorlar demek ki

Örnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Canım tüp bebek olmasıyla nasıl bir alaka var ki , benim doktorum tüp yada normal gebelik fark etmiyor demişti bu konularda.

Kızlar bu şişkinliğin çok olup olmadığını nasıl anlayacağız ya? Ben Bi tartışıyorum 48 çıkıyorum, bi tartılıyorum 49-50 falan. Sabahları aç ve tuvalete çıkmış olarak tartışmaya özen gösteriyorum hep. Nasıl anlarız ki tansiyon kaynaklı ödemi?

Örnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Detaylı ultrason yaptırdıktan sonra mı karar berseniz acaba amniyosentez için? Orada da çok iyi inceliyorlar bebekleri

Ellerde ama özellikle ayak bileklerinde şişme varsa, bu şişme aniden oluyorsa ve tansiyon da yüksekse doktora gitmemiz gerekiyor, ancak şişlik belli noktalarda yoğun birikim yapmamışsa endişe etmeye gerek yok bence, sonuçta hamileyiz şişeceğiz bir miktar illa ki

Bebişin rahatsız olur amniyosentezden sonra düşük riski artıyor hemen karar verme istersen doktorlar testleri hep öneriyorlar bende tüp bebek yaptım banada dediler yaş 39 sadece 2 li test yaptırdım ensesi ve burnu iyi çıktı gerek görmedim sende hemen karar verme istersen

Kuzu şişlik oluyo elinde yüzünde ayaklarında yani belirgin şekilde. Bence senin o tartı normal benimde değişiyo tartı sürekli

En ilkel yöntemle bacağına parmağını bastır Çek çukur kalıyorsa yeri ödemin vardır canım içine sinmiyorsa idrar tahlili ver protein kaçağı var mı diye bakılsın tansiyon aletin varsa ara ara bak canım

Şey uçan süpürgecim Bu oyle bı ıkı kıloyla olcak bişey değil rahat ol
Abımın eşi arkadasım bahsettıgı olayı 2 gebelıgınde de yasadı
Bunun ısmı preeklemsi yani gebelık zehırlenmesi
bu sorun oyle bır odem yapıyo ki eklemler parmaklar goz kapakları dahıl ödem oluyo şiş şiş sonrasında ıdrardan cok rahat anlasılıyo eger preeklemsi riski varsa ıdrarda protwin kacagı olusuyo ve yuksek tansıyon varlıgını gebelık sonuna kadar sürdürüyo
Genel durumun ıyı ise hiç takma rahat ol:))

merhabalar herkese. Alışveriş yapmaya başladınız mı acaba? Ben indirimdeyken ufak tefek tulum, zıbın vs alayım diyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım. 0 aylık var, 1 aylık var, 0-1 aylık var , 0-3 aylık var. Bazısı da kalıbı dar kalıbı geniş diye yorum yapmış. İlk etapta bebek doğduğunda giymesi için 0 aylık mı almalıyız? Alacaklarımı internetten sipariş edeceğim. Carters ve lc waikiki için kalıp bilgisi ve yenidoğan için hangisi bedeni almalıyım bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzeltme: bir de ilk etapta ekimde doğum olacaksa bebeği nasıl giydirmeliyiz mesela yarım kollu zıbın üstüne ayağı patikli tulum veya uzun kollu zıbın altına patikli pantolon üstüne yelek gibi mi?

Bende de 2li testte sadece yaş riski yüksek çıktı 1/435 doktor Amniyosentez yaptır istersen dedi ama düşük yapma ihtimali var diye yaptırmadım.. Ense. Burun kalınlığı ve kombine risk iyi geldi. Bi kaç dra daha sordum değerlerin yüksek değil dedi.. 35 yaş üstü herkeste yaş riski oluyormuş sanırım

İlk hamileliğimde preklampsi şüphesiyle 1 gün hastanede yatmıştım... Son haftalarda tansiyon 13,14 olunca doktora gittim hemen idrar protein kaçağı varmı diye baktı bunun için 24 saatlik idrarı toplayıp ordan bir tahlil daha yaptılar şükür bi şey çıkmadı.. Tansiyonları ara ara kontrol etmekte fayda var..

Kızımda ben de öyleydim 1 ay sonra gel dediğinde hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyordum nasıl geçecek bir ay diye
Benım göbüşte yağlı ama oğlumu 18 de hıssetmıstım :) kızımda mınık mınık dönüyo arada ama gaz mı hareket mı secemıyorum bi türlü Unutmusum ya hareketler nasıl baslıyodu:) üzerinden 6 yıl gecti hıkaye sıfırlanmıs

Alış veriş için erken diye düşünüyorum 2.hamileliğim benim ama ilk hamileliğimdede son 2 ay kalası almıştım herşeyi.. Bizim cinsiyetler aynı olunca pek bi eksiğimiz olmayacak gibi yenidoğan çok fazla almayın çünkü çok çabuk büyüyorlar hastane çıkışı almak yerine ayrı ayrı pijama takımı daha mantıklı.. Kışa geleceği için uzun kollu zıbınlar daha kullanışlı olur..

Merhaba:)
Ben daha başlamadım 6. Yada 7. Ayda alırım diye bekletiyorum oglum dogdugunda 3 takım 0-1 ay almıs diğerlerini 0-3 almıstık ama 0-1 aldıklarımız bıle oğlusuma kocaman gelıyodu:)) asla 3-6 alma:)) gitdirmek ıcın3-4 ay beklersin:)
Birde carters kullanmadım malum fıyatlar baş döndürüyo:)) ama lcw bedenleri bıraz buyuk sankı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…