Onların sulu dünyalarını yerimUltrason radyosyın gibi x ışını vs yaymaz hamileler için en güvenli görüntüleme cihazıdır sistemi ses dalgalarının yansıyıp geri dönme prensibine dayalıdır. Bebek için ışın vs zararı yok ancak yayılan ses dalgaları bebegi rahatsız ediyormuş bana da Dr um oyle soylemişti. Onun sulu dünyasında anormal ses olarak geçiyormuş
Canım tüp bebek olmasıyla nasıl bir alaka var ki , benim doktorum tüp yada normal gebelik fark etmiyor demişti bu konularda.Örnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Detaylı ultrason yaptırdıktan sonra mı karar berseniz acaba amniyosentez için? Orada da çok iyi inceliyorlar bebekleriÖrnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Ellerde ama özellikle ayak bileklerinde şişme varsa, bu şişme aniden oluyorsa ve tansiyon da yüksekse doktora gitmemiz gerekiyor, ancak şişlik belli noktalarda yoğun birikim yapmamışsa endişe etmeye gerek yok bence, sonuçta hamileyiz şişeceğiz bir miktar illa kiKızlar bu şişkinliğin çok olup olmadığını nasıl anlayacağız ya? Ben Bi tartışıyorum 48 çıkıyorum, bi tartılıyorum 49-50 falan. Sabahları aç ve tuvalete çıkmış olarak tartışmaya özen gösteriyorum hep. Nasıl anlarız ki tansiyon kaynaklı ödemi?
Bebişin rahatsız olur amniyosentezden sonra düşük riski artıyor hemen karar verme istersen doktorlar testleri hep öneriyorlar bende tüp bebek yaptım banada dediler yaş 39 sadece 2 li test yaptırdım ensesi ve burnu iyi çıktı gerek görmedim sende hemen karar verme istersenÖrnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Kuzu şişlik oluyo elinde yüzünde ayaklarında yani belirgin şekilde. Bence senin o tartı normal benimde değişiyo tartı sürekliKızlar bu şişkinliğin çok olup olmadığını nasıl anlayacağız ya? Ben Bi tartışıyorum 48 çıkıyorum, bi tartılıyorum 49-50 falan. Sabahları aç ve tuvalete çıkmış olarak tartışmaya özen gösteriyorum hep. Nasıl anlarız ki tansiyon kaynaklı ödemi?
İnşallah var teste ama bilemedim kan önemliBence var gibi ya
İnşallah canım yarın tekrar yaparım testSilik cizgiyi görebildim benİnsallah tutunmustur annesine miniğiniz.Kan verin tescilleyin derim.Benim de tüp bebek dr um 10.gun kan verdirirdi hep bana.Hadi hayırlı haberlerle gelin insallah
Yarın kan verirsen buraya da yaz canım hepimiz merak ettik :))İnşallah var teste ama bilemedim kan önemli
Tamm canım gidemezsen çarşamba kesinYarın kan verirsen buraya da yaz canım hepimiz merak ettik :))
En ilkel yöntemle bacağına parmağını bastır Çek çukur kalıyorsa yeri ödemin vardır canım içine sinmiyorsa idrar tahlili ver protein kaçağı var mı diye bakılsın tansiyon aletin varsa ara ara bak canımKızlar bu şişkinliğin çok olup olmadığını nasıl anlayacağız ya? Ben Bi tartışıyorum 48 çıkıyorum, bi tartılıyorum 49-50 falan. Sabahları aç ve tuvalete çıkmış olarak tartışmaya özen gösteriyorum hep. Nasıl anlarız ki tansiyon kaynaklı ödemi?
Sendıka ındırımıyle 170 falanMuayene fiyatı ne ki canım.
Şey uçan süpürgecimKızlar bu şişkinliğin çok olup olmadığını nasıl anlayacağız ya? Ben Bi tartışıyorum 48 çıkıyorum, bi tartılıyorum 49-50 falan. Sabahları aç ve tuvalete çıkmış olarak tartışmaya özen gösteriyorum hep. Nasıl anlarız ki tansiyon kaynaklı ödemi?
Bende de 2li testte sadece yaş riski yüksek çıktı 1/435 doktor Amniyosentez yaptır istersen dedi ama düşük yapma ihtimali var diye yaptırmadım.. Ense. Burun kalınlığı ve kombine risk iyi geldi. Bi kaç dra daha sordum değerlerin yüksek değil dedi.. 35 yaş üstü herkeste yaş riski oluyormuş sanırımÖrnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Benım göbüşte yağlıKızımda ben de öyleydim 1 ay sonra gel dediğinde hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyordum nasıl geçecek bir ay diye
Alış veriş için erken diye düşünüyorum 2.hamileliğim benim ama ilk hamileliğimdede son 2 ay kalası almıştım herşeyi.. Bizim cinsiyetler aynı olunca pek bi eksiğimiz olmayacak gibi yenidoğan çok fazla almayın çünkü çok çabuk büyüyorlar hastane çıkışı almak yerine ayrı ayrı pijama takımı daha mantıklı.. Kışa geleceği için uzun kollu zıbınlar daha kullanışlı olur..merhabalar herkese. Alışveriş yapmaya başladınız mı acaba? Ben indirimdeyken ufak tefek tulum, zıbın vs alayım diyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım. 0 aylık var, 1 aylık var, 0-1 aylık var , 0-3 aylık var. Bazısı da kalıbı dar kalıbı geniş diye yorum yapmış. İlk etapta bebek doğduğunda giymesi için 0 aylık mı almalıyız? Alacaklarımı internetten sipariş edeceğim. Carters ve lc waikiki için kalıp bilgisi ve yenidoğan için hangisi bedeni almalıyım bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzeltme: bir de ilk etapta ekimde doğum olacaksa bebeği nasıl giydirmeliyiz mesela yarım kollu zıbın üstüne ayağı patikli tulum veya uzun kollu zıbın altına patikli pantolon üstüne yelek gibi mi?
Merhaba:)merhabalar herkese. Alışveriş yapmaya başladınız mı acaba? Ben indirimdeyken ufak tefek tulum, zıbın vs alayım diyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım. 0 aylık var, 1 aylık var, 0-1 aylık var , 0-3 aylık var. Bazısı da kalıbı dar kalıbı geniş diye yorum yapmış. İlk etapta bebek doğduğunda giymesi için 0 aylık mı almalıyız? Alacaklarımı internetten sipariş edeceğim. Carters ve lc waikiki için kalıp bilgisi ve yenidoğan için hangisi bedeni almalıyım bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzeltme: bir de ilk etapta ekimde doğum olacaksa bebeği nasıl giydirmeliyiz mesela yarım kollu zıbın üstüne ayağı patikli tulum veya uzun kollu zıbın altına patikli pantolon üstüne yelek gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?