Slm carters tulumların zıbınların kalıpları inanılmaz küçük ona göre almanızı öneririm... ekim olacağı için doğumların uzun kollu tercih edicem ben...merhabalar herkese. Alışveriş yapmaya başladınız mı acaba? Ben indirimdeyken ufak tefek tulum, zıbın vs alayım diyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım. 0 aylık var, 1 aylık var, 0-1 aylık var , 0-3 aylık var. Bazısı da kalıbı dar kalıbı geniş diye yorum yapmış. İlk etapta bebek doğduğunda giymesi için 0 aylık mı almalıyız? Alacaklarımı internetten sipariş edeceğim. Carters ve lc waikiki için kalıp bilgisi ve yenidoğan için hangisi bedeni almalıyım bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzeltme: bir de ilk etapta ekimde doğum olacaksa bebeği nasıl giydirmeliyiz mesela yarım kollu zıbın üstüne ayağı patikli tulum veya uzun kollu zıbın altına patikli pantolon üstüne yelek gibi mi?
Ellerde ama özellikle ayak bileklerinde şişme varsa, bu şişme aniden oluyorsa ve tansiyon da yüksekse doktora gitmemiz gerekiyor, ancak şişlik belli noktalarda yoğun birikim yapmamışsa endişe etmeye gerek yok bence, sonuçta hamileyiz şişeceğiz bir miktar illa ki
Benim tartıda ki oynama gazdan o zamanKuzu şişlik oluyo elinde yüzünde ayaklarında yani belirgin şekilde. Bence senin o tartı normal benimde değişiyo tartı sürekli
Evet elimize yapıyorduk onu sanırım küçükkenEn ilkel yöntemle bacağına parmağını bastır Çek çukur kalıyorsa yeri ödemin vardır canım içine sinmiyorsa idrar tahlili ver protein kaçağı var mı diye bakılsın tansiyon aletin varsa ara ara bak canım
Sanırım Bi tansiyon aleti edinmek lazım canım. Normal zamanlar içinde evde lazım sonuçta. Böyle ciddi belirtileri olduğunu da bilmiyordum çok sağol canım bilgilendirdiğin içinŞey uçan süpürgecimBu oyle bı ıkı kıloyla olcak bişey değil rahat ol
Abımın eşi arkadasım bahsettıgı olayı 2 gebelıgınde de yasadı
Bunun ısmı preeklemsi yani gebelık zehırlenmesi
bu sorun oyle bır odem yapıyo ki eklemler parmaklar goz kapakları dahıl ödem oluyo şiş şiş sonrasında ıdrardan cok rahat anlasılıyo eger preeklemsi riski varsa ıdrarda protwin kacagı olusuyo ve yuksek tansıyon varlıgını gebelık sonuna kadar sürdürüyo
Genel durumun ıyı ise hiç takmarahat ol:))
Canım ben ilk başlarda heves edip bim A101de falan bir dolu zıbın almışımmerhabalar herkese. Alışveriş yapmaya başladınız mı acaba? Ben indirimdeyken ufak tefek tulum, zıbın vs alayım diyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım. 0 aylık var, 1 aylık var, 0-1 aylık var , 0-3 aylık var. Bazısı da kalıbı dar kalıbı geniş diye yorum yapmış. İlk etapta bebek doğduğunda giymesi için 0 aylık mı almalıyız? Alacaklarımı internetten sipariş edeceğim. Carters ve lc waikiki için kalıp bilgisi ve yenidoğan için hangisi bedeni almalıyım bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzeltme: bir de ilk etapta ekimde doğum olacaksa bebeği nasıl giydirmeliyiz mesela yarım kollu zıbın üstüne ayağı patikli tulum veya uzun kollu zıbın altına patikli pantolon üstüne yelek gibi mi?
Haklısın canım kontrol altında tutmakta fayda var. Rabbim kimseye yaşatmasınİlk hamileliğimde preklampsi şüphesiyle 1 gün hastanede yatmıştım... Son haftalarda tansiyon 13,14 olunca doktora gittim hemen idrar protein kaçağı varmı diye baktı bunun için 24 saatlik idrarı toplayıp ordan bir tahlil daha yaptılar şükür bi şey çıkmadı.. Tansiyonları ara ara kontrol etmekte fayda var..
Merhaba canım muayene oldun mu herşey yolundadır inşallah. Akıntıyı sorabildin mi .Benimde ertesi gün normale döndü canım bende ilk başta endişe ettim. Benimde bu hafta kontrolüm heyecandan unutmazsam sorarım yazarım inşallah:)
Adet günün mü?Kızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
3 gün varAdet günün mü?
Tamam normal inşallah tutunma kanaması korkma stres yapma hemen artık gidip kan veriyorsun. Beklemene gerek yok. Benim aynı oldu hemşiremi aradım git acil kan ver dedi.hadi çabuk çabuk haber bekliyorum3 gün var
Böyle kırmızı kanama mı olmuştuTamam normal inşallah tutunma kanaması korkma stres yapma hemen artık gidip kan veriyorsun. Beklemene gerek yok. Benim aynı oldu hemşiremi aradım git acil kan ver dedi.hadi çabuk çabuk haber bekliyorum
Evet nerde oturuyorsun özele git 1 saate çıkıyor. Aciline git. Yada devlet aciline. Hadi daha çıkmadın mı.Böyle kırmızı kanama mı olmuşt
Çıkıyorum birazdan işin hafif tarafı idrar testi yaptım aynı çıktı silik çizgiEvet nerde oturuyorsun özele git 1 saate çıkıyor. Aciline git. Yada devlet aciline. Hadi daha çıkmadın mı.
Tatlım çıkmıyor diyorum herkesin ben o tahlilleri hiç saymıyorum var da diyemem yok da çünkü benim çıkmadı var olduğu halde silik çizgi bile çıkmadı taki adetim 1 hafta geçene kadar. Onları unut şimdi boşver. Acil git kan ver. Kaç yaşındasınızÇıkıyorum birazdan işin hafif tarafı idrar testi yaptım aynı çıktı silik çizgi
Gideceğim birazdan 26 yaşTatlım çıkmıyor diyorum herkesin ben o tahlilleri hiç saymıyorum var da diyemem yok da çünkü benim çıkmadı var olduğu halde silik çizgi bile çıkmadı taki adetim 1 hafta geçene kadar. Onları unut şimdi boşver. Acil git kan ver. Kaç yaşındasınız
Canım mutlaka doktoruna da haber ver kullanman gereken iğne fitil varsa veriyorlar .Bende de olmuştu .5.gün başladı 9. Haftama kadar sürdü3 gün var
Kırmızı kanamamı oldu şeninde bir yemek kaşığı kadar oldu benim şu an yok kahverengiye döndüCanım mutlaka doktoruna da haber ver kullanman gereken iğne fitil varsa veriyorlar .Bende de olmuştu .5.gün başladı 9. Haftama kadar sürdü
İnşallah iyi haberler getir canım rabbim gönlüne göre versin aratmasın. İnşallah bugün senin en güzel günündür. Mutluluktan uçarsın. Beklemedeyim burdaGideceğim birazdan 26 yaş
Doktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlakaTatlım çıkmıyor diyorum herkesin ben o tahlilleri hiç saymıyorum var da diyemem yok da çünkü benim çıkmadı var olduğu halde silik çizgi bile çıkmadı taki adetim 1 hafta geçene kadar. Onları unut şimdi boşver. Acil git kan ver. Kaç yaşındasınız
Doktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlakaCanım mutlaka doktoruna da haber ver kullanman gereken iğne fitil varsa veriyorlar .Bende de olmuştu .5.gün başladı 9. Haftama kadar sürdü
E ben sana ne anlatıyorum sabahtan beri. Benimde arkadaşımın da aynı öyle oldu ki arkadaşımın baya kanama oldu benim azdı. Oda anında kan verdi bende çok şükür rabbime. Hemen şimdi yaptır hadiDoktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlaka
Canım benim başlarda kahverengi ama yedinci haftamda kırmızı olmuştu .Sen tahlilini ver doktoruna da haber et .Kırmızı kanamamı oldu şeninde bir yemek kaşığı kadar oldu benim şu an yok kahverengiye döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?