2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Slm carters tulumların zıbınların kalıpları inanılmaz küçük ona göre almanızı öneririm... ekim olacağı için doğumların uzun kollu tercih edicem ben...

Kuzu şişlik oluyo elinde yüzünde ayaklarında yani belirgin şekilde. Bence senin o tartı normal benimde değişiyo tartı sürekli
Benim tartıda ki oynama gazdan o zamanAman Allah esirgesin hepimizi kızlar ya, Rabbim korusun
Evet elimize yapıyorduk onu sanırım küçükken çok sağol canım ara sıra şüphelenince kontrol ederim.
Sanırım Bi tansiyon aleti edinmek lazım canım. Normal zamanlar içinde evde lazım sonuçta. Böyle ciddi belirtileri olduğunu da bilmiyordum çok sağol canım bilgilendirdiğin için
Benimde eşimin arkadaşının iş yerinde bir adamın karısı 7 aylık preeklemsi olmuş, kadın vefat etmiş, bebekte hâlâ yoğun bakımdaymış ondan kafama takıldı heralde Rabbim hepimizi korusun
Canım ben ilk başlarda heves edip bim A101de falan bir dolu zıbın almışım ama çevremden gördüğüm için küçük almadım fazla. 1-3 ay aldım. Yeni doğanlar çok küçük oluyor. Çorap aldım bol bol. Kıyafete Ekim yani bir nevi kış bebeği olacağı için bizimkiler ben tulum aldım patikli iki üç tane, 4-5 tane uzun kollu çıtçıtlı zıbın aldım. 2-3 takımda altlı üstlü patikli pijama almayı düşünüyorum. Onun haricinde geri kalan ağız mendili, çorap vs kolay şeyler. Yelekde büyükler örüyor diye almadım hiç. Kış bebeği olacakları için pek açık bişey almayı düşünmedim. İlk başta aldığım zıbınlar hep sıfır ya da yarım kollu ama onu da uzun kol zıbınların, tulumların ya da pijamaların içine giyecekleri için kullanılır zaten.
Genel olarak kolsuz zıbınları birkaç tane 0-3 ay, çoğunluk 3-6 ay aldım.
Tulumları 3-6 ay, kollu zıbınları da 3-6 ay aldım. Tulum ve uzun kollu zıbınların civilden aldım. Kalıpları büyük, rahat gibi. 9 aya kadar rahat giyer çünkü komşumun 8 aylık kızına bile rahat oluyor.
Haklısın canım kontrol altında tutmakta fayda var. Rabbim kimseye yaşatmasın

Benimde ertesi gün normale döndü canım bende ilk başta endişe ettim. Benimde bu hafta kontrolüm heyecandan unutmazsam sorarım yazarım inşallah:)
Merhaba canım muayene oldun mu herşey yolundadır inşallah. Akıntıyı sorabildin mi .

Evet nerde oturuyorsun özele git 1 saate çıkıyor. Aciline git. Yada devlet aciline. Hadi daha çıkmadın mı.
Çıkıyorum birazdan işin hafif tarafı idrar testi yaptım aynı çıktı silik çizgi

Eklentiler

• 27A4200D-77D2-452F-B12E-E52D8A6449C8.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 63
  • C7C5B70B-9A96-4543-A512-781DAD27DBA5.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 1186DB64-BD98-45E6-8FAF-EEAEF3096215.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 61
Çıkıyorum birazdan işin hafif tarafı idrar testi yaptım aynı çıktı silik çizgi
Tatlım çıkmıyor diyorum herkesin ben o tahlilleri hiç saymıyorum var da diyemem yok da çünkü benim çıkmadı var olduğu halde silik çizgi bile çıkmadı taki adetim 1 hafta geçene kadar. Onları unut şimdi boşver. Acil git kan ver. Kaç yaşındasınız

Gideceğim birazdan 26 yaş

Doktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlaka

Doktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlaka
E ben sana ne anlatıyorum sabahtan beri. Benimde arkadaşımın da aynı öyle oldu ki arkadaşımın baya kanama oldu benim azdı. Oda anında kan verdi bende çok şükür rabbime. Hemen şimdi yaptır hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…