2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bulunduğun ile göre değişir canım mesela ben Erzurum’da o mevsimde uzun kollu giydiririm garanti gerçi yazda da uzun kollu giydiririm lc Waikikinin kalıp büyük canım ben olsam 0-3 ay alırdım çok hızlı büyüyorlar hiç değilse aldıkların bi 3 ay giyilmiş olur En azından lc den alırsan 0-3 kalıpta 4-5 hatta 6 ay bile giyebilir
Benim 3 yıl geçti ben de unutmuşum

Demek hemşehrimişsiniz bende Erzurum

Örnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Eğer bir sıkıntı çıkarsa aldırmayı düşünüyorsan yaptır bence eğer yok ne olursa olsun benim bebeğim dersen de kalsın hiç boşuna kendini ve bebeğini riske atma
Sendıka ındırımıyle 170 falan
Başak tıp daha uygun bana canım eğer memnun kalırsam oradan devam edeceğim.

Merhaba bayanlar ,
Sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtürmek için çok şükür güzel çıktı .Gelmişken kalp atışı da dinleyebiliyor muyuz dedim ?Kaç haftalık dedi 17 dedim henüz küçük duyamayabiliriz dedi .Ama deneyelim dedi .El doppleri gibi bir cihazla dinlemeye çalıştı .Belli belirsiz bir ses duyduk
hayır gitmeseydim içim daha rahattı öğleden sonra özel bir hastaneye gidip kalp atışını dinleyeceğim .Bir arkadaşa daha bakmamışlardı sanırım .Nedeni bu olabilir

20den önce zor duyuluyor sağlık ocağındaki aletlerle Annelik delilik

Evet bana bakmamışlardı doktoruma söyledim oda onların cihazları uygun değil dedi

Doktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)
Doktorun hakli bebekler rahatsz oluyor cünkü ultrasonda ses dalgaları gönderiliyor yani belli frekansta titresim gönderiyolar o da bebegin kalp ritmini faln bozabilir fazlasına gerek yok bencede

Doktorun hakli bebekler rahatsz oluyor cünkü ultrasonda ses dalgaları gönderiliyor yani belli frekansta titresim gönderiyolar o da bebegin kalp ritmini faln bozabilir fazlasına gerek yok bencede
Haklısın canim bence de fazlasına gerek yok :)

Hadi ya ben de bugün gideyim diyordum benim daha 15, o zaman hiç duyulmaz boş yere kalbimi karartmayım boş yere 20 demiyorlar o zaman canım.

Anneler benim gibi çok sık idrara cikan var mi ve karnininz asagi da sizin de degil mi ?bebek asagida diye mi acaba...
Ben varım canım. Normalde de sık çıkardım, şimdi hepten çıkıyorum sürekli su içesim geliyor. Bebekte aşağıda aynen, kasıklarımda daha yakın ama büyüdükçe yukarı çıkmaya başladı onu farkettim. Ve karnımın ortasına doğru büyüyor.
Maşallah canım darısı diğer annelere daha ilerledikçe karnının kıpırtısı da gözle gözükecek. Benimki top gibi yuvarlanıyor içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…