- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bulunduğun ile göre değişir canım mesela ben Erzurum’da o mevsimde uzun kollu giydiririm garanti gerçi yazda da uzun kollu giydiririmmerhabalar herkese. Alışveriş yapmaya başladınız mı acaba? Ben indirimdeyken ufak tefek tulum, zıbın vs alayım diyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım. 0 aylık var, 1 aylık var, 0-1 aylık var , 0-3 aylık var. Bazısı da kalıbı dar kalıbı geniş diye yorum yapmış. İlk etapta bebek doğduğunda giymesi için 0 aylık mı almalıyız? Alacaklarımı internetten sipariş edeceğim. Carters ve lc waikiki için kalıp bilgisi ve yenidoğan için hangisi bedeni almalıyım bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzeltme: bir de ilk etapta ekimde doğum olacaksa bebeği nasıl giydirmeliyiz mesela yarım kollu zıbın üstüne ayağı patikli tulum veya uzun kollu zıbın altına patikli pantolon üstüne yelek gibi mi?
Benim 3 yıl geçti ben de unutmuşumBenım göbüşte yağlıama oğlumu 18 de hıssetmıstım :) kızımda mınık mınık dönüyo arada ama gaz mı hareket mı secemıyorum bi türlü Unutmusum ya hareketler nasıl baslıyodu:) üzerinden 6 yıl gecti hıkaye sıfırlanmıs
Demek hemşehrimişsiniz bende ErzurumBulunduğun ile göre değişir canım mesela ben Erzurum’da o mevsimde uzun kollu giydiririm garanti gerçi yazda da uzun kollu giydiririmlc Waikikinin kalıp büyük canım ben olsam 0-3 ay alırdım çok hızlı büyüyorlar hiç değilse aldıkların bi 3 ay giyilmiş olur En azından lc den alırsan 0-3 kalıpta 4-5 hatta 6 ay bile giyebilir
Benim 3 yıl geçti ben de unutmuşum
Erzurumlu değiliz ama olma yolundayız eşim 10 ben 4 yıldır buradayız. Muhtemelen emekli de oluruz bu gidişleDemek hemşehrimişsiniz bende Erzurum
Hayırlısı olsun hakkınızdanErzurumlu değiliz ama olma yolundayız eşim 10 ben 4 yıldır buradayız. Muhtemelen emekli de oluruz bu gidişle
Ücret ne kadar cnmBursadayim ben Jimer hastanesi
Eğer bir sıkıntı çıkarsa aldırmayı düşünüyorsan yaptır bence eğer yok ne olursa olsun benim bebeğim dersen de kalsın hiç boşuna kendini ve bebeğini riske atmaÖrnek yetersiz geldi ikisinde. Aslında 2li testimde sadece yas riskim cikti ama tup bebek olduğu için doktorum nipt testini önermişti.simdi de istersen amniyosentez diyor ama korkuyorum.
Başak tıp daha uygun bana canım eğer memnun kalırsam oradan devam edeceğim.Sendıka ındırımıyle 170 falan
Canım sen ne yaptın verdin mi kanDoktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlaka
20den önce zor duyuluyor sağlık ocağındaki aletlerleMerhaba bayanlar ,
Sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtürmek için çok şükür güzel çıktı .Gelmişken kalp atışı da dinleyebiliyor muyuz dedim ?Kaç haftalık dedi 17 dedim henüz küçük duyamayabiliriz dedi .Ama deneyelim dedi .El doppleri gibi bir cihazla dinlemeye çalıştı .Belli belirsiz bir ses duyduk
hayır gitmeseydim içim daha rahattı öğleden sonra özel bir hastaneye gidip kalp atışını dinleyeceğim .Bir arkadaşa daha bakmamışlardı sanırım .Nedeni bu olabilir
Sorma şimdi içime kurt düşürdü .20den önce zor duyuluyor sağlık ocağındaki aletlerleAnnelik delilik
Evet bana bakmamışlardı doktoruma söyledim oda onların cihazları uygun değil dediMerhaba bayanlar ,
Sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtürmek için çok şükür güzel çıktı .Gelmişken kalp atışı da dinleyebiliyor muyuz dedim ?Kaç haftalık dedi 17 dedim henüz küçük duyamayabiliriz dedi .Ama deneyelim dedi .El doppleri gibi bir cihazla dinlemeye çalıştı .Belli belirsiz bir ses duyduk
hayır gitmeseydim içim daha rahattı öğleden sonra özel bir hastaneye gidip kalp atışını dinleyeceğim .Bir arkadaşa daha bakmamışlardı sanırım .Nedeni bu olabilir
Doktorun hakli bebekler rahatsz oluyor cünkü ultrasonda ses dalgaları gönderiliyor yani belli frekansta titresim gönderiyolar o da bebegin kalp ritmini faln bozabilir fazlasına gerek yok bencedeDoktorum her gittiğinde bebeği fazla rahatsız etmeyelim diyor. Bahane olarak söylemediğine eminim. Bilmiyorum zararlı mı değil mi ama rahatsız olduklarına eminim :)
Endişelenmeee iyidir inşallah annesi keufi yerindedir. Oranın aletleri eski ve kötüüSorma şimdi içime kurt düşürdü .
Haklısın canim bence de fazlasına gerek yok :)Doktorun hakli bebekler rahatsz oluyor cünkü ultrasonda ses dalgaları gönderiliyor yani belli frekansta titresim gönderiyolar o da bebegin kalp ritmini faln bozabilir fazlasına gerek yok bencede
Hadi ya ben de bugün gideyim diyordum benim daha 15, o zaman hiç duyulmaz boş yere kalbimi karartmayımMerhaba bayanlar ,
Kan verdim 2 saate çıkacakCanım sen ne yaptın verdin mi kan
Kan verdim 2 saate çıkacakE ben sana ne anlatıyorum sabahtan beri. Benimde arkadaşımın da aynı öyle oldu ki arkadaşımın baya kanama oldu benim azdı. Oda anında kan verdi bende çok şükür rabbime. Hemen şimdi yaptır hadi
Ben varım canım. Normalde de sık çıkardım, şimdi hepten çıkıyorumAnneler benim gibi çok sık idrara cikan var mive karnininz asagi da sizin de degil mi ?bebek asagida diye mi acaba...
Maşallah canım darısı diğer annelereselam kızlar ben de bebişin hareketini hissettim dün ilk defaçok garip ve güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin. Öğlen uzandığımda kasıklarımda kıpırtı hissettim daha önce hissetmediğim, sonra elimi koydum elime vurdu . 17+4 teyim bu arada
Gitme canım insanın aklına takılıyor .Ben şimdi derslerim bitse de kendimi hastaneye atsam diye bekliyorumHadi ya ben de bugün gideyim diyordum benim daha 15, o zaman hiç duyulmaz boş yere kalbimi karartmayımboş yere 20 demiyorlar o zaman canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?