230 TL canimÜcret ne kadar cnm
Detaylıca genlere bakılmıyor diye biliyorumDetaylı ultrason yaptırdıktan sonra mı karar berseniz acaba amniyosentez için? Orada da çok iyi inceliyorlar bebekleri
sonuç bellimiKan verdim 2 saate çıkacak
Hepimiz merak ettiksonuç bellimi
Hepimiz merak ettik
Kesinlikleevet yeni bebiş haberi almak mutlulugu paylaşmak paha biçilemez
Negatifsonuç bellimi
Negatif
Canım çok üzüldüm .Ben ilk transferimde 5.gün test yapmıştım gölge bile çıkmamıştı . İlk transferde maalesef elim boş dönmüştüm .Ama kendimi hiç kollamadığımı farkettim .Çok üzüldüm çok yıprattım kendimi .4ay sonra ikinci transferimi oldum hiç kalkmadım yerimden hep eğlenceli şeyler izledim .sabah kahvaltısında iki yumurta öğlen tarhana içtim .Üç litreye yakın su .yattım hiç iş yapmadım . Sonuç pozitif çok sevindim ama 7.hafta kalp atışı yok dedi doktor yıkıldım .Hamile kalmak zaten benim için zorken çok geç kavuştuğum bebeğimin de kalbi atmadı .Genetik testler falan derken üçüncü transferde de aynı şekilde davrandım pozitif oldu .Negatif
Alış veriş için erken diye düşünüyorum 2.hamileliğim benim ama ilk hamileliğimdede son 2 ay kalası almıştım herşeyi.. Bizim cinsiyetler aynı olunca pek bi eksiğimiz olmayacak gibi yenidoğan çok fazla almayın çünkü çok çabuk büyüyorlar hastane çıkışı almak yerine ayrı ayrı pijama takımı daha mantıklı.. Kışa geleceği için uzun kollu zıbınlar daha kullanışlı olur..
Merhaba:)
Ben daha başlamadım6. Yada 7. Ayda alırım diye bekletiyorum oglum dogdugunda 3 takım 0-1 ay almıs diğerlerini 0-3 almıstık ama 0-1 aldıklarımız bıle oğlusuma kocaman gelıyodu:)) asla 3-6 alma:)) gitdirmek ıcın3-4 ay beklersin:)
Birde carters kullanmadım malum fıyatlar baş döndürüyo:)) ama lcw bedenleri bıraz buyuk sankı:)
Slm carters tulumların zıbınların kalıpları inanılmaz küçük ona göre almanızı öneririm... ekim olacağı için doğumların uzun kollu tercih edicem ben...
Çok teşekkür ederim herkese. Bugün annemle de konuştuk 0-3 ay bedenlerde tulum, uzun kollu yarım kollu zıbın ve patikli pantolonlardan aldım. Abartmadım sayısını. Yeni doğan için hastane seti de alınacak. Herkes kalıplar için farklı birşey söylüyor muhtemelen bebeklerin bazısı daha iri bazısı daha minyon doğduğu için. Ben hepsini 0-3 ay olarak aldım eğer büyük gelirse hemen alırız napalım :)Benim tartıda ki oynama gazdan o zamanAman Allah esirgesin hepimizi kızlar ya, Rabbim korusun
Evet elimize yapıyorduk onu sanırım küçükkençok sağol canım ara sıra şüphelenince kontrol ederim.
Sanırım Bi tansiyon aleti edinmek lazım canım. Normal zamanlar içinde evde lazım sonuçta. Böyle ciddi belirtileri olduğunu da bilmiyordum çok sağol canım bilgilendirdiğin için
Benimde eşimin arkadaşının iş yerinde bir adamın karısı 7 aylık preeklemsi olmuş, kadın vefat etmiş, bebekte hâlâ yoğun bakımdaymışondan kafama takıldı heralde Rabbim hepimizi korusun
Canım ben ilk başlarda heves edip bim A101de falan bir dolu zıbın almışımama çevremden gördüğüm için küçük almadım fazla. 1-3 ay aldım. Yeni doğanlar çok küçük oluyor. Çorap aldım bol bol. Kıyafete Ekim yani bir nevi kış bebeği olacağı için bizimkiler ben tulum aldım patikli iki üç tane, 4-5 tane uzun kollu çıtçıtlı zıbın aldım. 2-3 takımda altlı üstlü patikli pijama almayı düşünüyorum. Onun haricinde geri kalan ağız mendili, çorap vs kolay şeyler. Yelekde büyükler örüyor diye almadım hiç. Kış bebeği olacakları için pek açık bişey almayı düşünmedim. İlk başta aldığım zıbınlar hep sıfır ya da yarım kollu ama onu da uzun kol zıbınların, tulumların ya da pijamaların içine giyecekleri için kullanılır zaten.
Genel olarak kolsuz zıbınları birkaç tane 0-3 ay, çoğunluk 3-6 ay aldım.
Tulumları 3-6 ay, kollu zıbınları da 3-6 ay aldım. Tulum ve uzun kollu zıbınların civilden aldım. Kalıpları büyük, rahat gibi. 9 aya kadar rahat giyer çünkü komşumun 8 aylık kızına bile rahat oluyor.
Haklısın canım kontrol altında tutmakta fayda var. Rabbim kimseye yaşatmasın
Canımmmm çok çok üzüldüm .Kızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
Ay canım çok üzüldüm demekki anlamışsın ya insan kendinin doktorudur derler. Kıymam rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin. Bekliyordum senin yazmanı bugün gideceğini söylemiştin ya bu sonucu beklemiyordum. Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin. Başın sağolsun. Çok geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
İçimde bir huzursuzluk vardı zaten. Allah'ım hayırlısını versin. Amin inşaallah canım, oğlum olmasa napardım bilmiyorum. Sağolasın canım Allah razı olsun.Ay canım çok üzüldüm demekki anlamışsın ya insan kendinin doktorudur derler. Kıymam rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin. Bekliyordum senin yazmanı bugün gideceğini söylemiştin ya bu sonucu beklemiyordum. Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin. Başın sağolsun. Çok geçmiş olsun
canım benimde ilk tüp bebek denemem negatif ti kullandıgım hormon ilaçlarının etkisiylede çok üzüntülü bir süreç geçirmiştim rabbim sana bunun sabrını versin inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin canımmotivasyon çok önemli böyle süreçlerde inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canımNegatif
canım başın sağolsun rabbim oğluna sağlık versin inşallah çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah sağlıklı gebelik nasip etsinKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Sağol canım inşallahcanım benimde ilk tüp bebek denemem negatif ti kullandıgım hormon ilaçlarının etkisiylede çok üzüntülü bir süreç geçirmiştim rabbim sana bunun sabrını versin inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin canımmotivasyon çok önemli böyle süreçlerde inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım
İkinci mi tuttutahmin ettiğim için yazmadım canım ilk denemen mi ilkler genelde tutmuyor benimde ilk tutmadı. Üzülme diyemem çok üzülüyor insan yaşın daha çok genç emin tutacak canım
Sağol canım Allah razı olsun. Artık yoruldum canım ya düşünmüyorum vücuduma yazıkcanım başın sağolsun rabbim oğluna sağlık versin inşallah çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?