2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba nasılsınız 17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun

Canım çok üzüldüm .Ben ilk transferimde 5.gün test yapmıştım gölge bile çıkmamıştı . İlk transferde maalesef elim boş dönmüştüm .Ama kendimi hiç kollamadığımı farkettim .Çok üzüldüm çok yıprattım kendimi .4ay sonra ikinci transferimi oldum hiç kalkmadım yerimden hep eğlenceli şeyler izledim .sabah kahvaltısında iki yumurta öğlen tarhana içtim .Üç litreye yakın su .yattım hiç iş yapmadım . Sonuç pozitif çok sevindim ama 7.hafta kalp atışı yok dedi doktor yıkıldım .Hamile kalmak zaten benim için zorken çok geç kavuştuğum bebeğimin de kalbi atmadı .Genetik testler falan derken üçüncü transferde de aynı şekilde davrandım pozitif oldu .
Lütfen içini karartma inşallah en yakın zamanda pozitif haberini alırsın .Güçlü ol .Yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil ama geçiyor .Geçecek inşallah sende bebeğine kavuşacaksın dualarım seninle

Slm carters tulumların zıbınların kalıpları inanılmaz küçük ona göre almanızı öneririm... ekim olacağı için doğumların uzun kollu tercih edicem ben...

Çok teşekkür ederim herkese. Bugün annemle de konuştuk 0-3 ay bedenlerde tulum, uzun kollu yarım kollu zıbın ve patikli pantolonlardan aldım. Abartmadım sayısını. Yeni doğan için hastane seti de alınacak. Herkes kalıplar için farklı birşey söylüyor muhtemelen bebeklerin bazısı daha iri bazısı daha minyon doğduğu için. Ben hepsini 0-3 ay olarak aldım eğer büyük gelirse hemen alırız napalım :)

Şimdi bir sorum daha olacak sizlere uyku tulumu bakıyorum. Owli marka var 0.5 tog uyku gurusu olsrak geçiyor 0-36 ay arası kullanılıyor. Kundak özelliği de var. Fakat bana ince geldi yani kışın kullanmak için. Kışın bebeklere uygun yüksek tog değerli bir tulum da bulamadım. Neyle yatıracağız bu bebişleri kışın?

Canımmmm çok çok üzüldüm .

Ay canım çok üzüldüm demekki anlamışsın ya insan kendinin doktorudur derler. Kıymam rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin. Bekliyordum senin yazmanı bugün gideceğini söylemiştin ya bu sonucu beklemiyordum. Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin. Başın sağolsun. Çok geçmiş olsun

İçimde bir huzursuzluk vardı zaten. Allah'ım hayırlısını versin. Amin inşaallah canım, oğlum olmasa napardım bilmiyorum. Sağolasın canım Allah razı olsun.

canım benimde ilk tüp bebek denemem negatif ti kullandıgım hormon ilaçlarının etkisiylede çok üzüntülü bir süreç geçirmiştim rabbim sana bunun sabrını versin inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin canımmotivasyon çok önemli böyle süreçlerde inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım

canım başın sağolsun rabbim oğluna sağlık versin inşallah çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin

Sağol canım inşallah

canım başın sağolsun rabbim oğluna sağlık versin inşallah çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsun. Artık yoruldum canım ya düşünmüyorum vücuduma yazık olmuyorsa zorlamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…