- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Sağol canım Allah razı olsun gerçekten yıkıcı birşey ama bunuda atlatırımCanım çok üzüldüm .Ben ilk transferimde 5.gün test yapmıştım gölge bile çıkmamıştı . İlk transferde maalesef elim boş dönmüştüm .Ama kendimi hiç kollamadığımı farkettim .Çok üzüldüm çok yıprattım kendimi .4ay sonra ikinci transferimi oldum hiç kalkmadım yerimden hep eğlenceli şeyler izledim .sabah kahvaltısında iki yumurta öğlen tarhana içtim .Üç litreye yakın su .yattım hiç iş yapmadım . Sonuç pozitif çok sevindim ama 7.hafta kalp atışı yok dedi doktor yıkıldım .Hamile kalmak zaten benim için zorken çok geç kavuştuğum bebeğimin de kalbi atmadı .Genetik testler falan derken üçüncü transferde de aynı şekilde davrandım pozitif oldu .
Lütfen içini karartma inşallah en yakın zamanda pozitif haberini alırsın .Güçlü ol .Yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil ama geçiyor .Geçecek inşallah sende bebeğine kavuşacaksın dualarım seninle
Kızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
NegatifHepimiz merak ettik
Evet 2 tuttu çevredekilerinde ilk hiç tutmadı senin ilk miİkinci mi tuttu
Başın sağ olsun canım çok üzüldümKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
Canım başın sağolsun, çok geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Canım bende kundak alacağım ama daha araştırmaya başlamadım. Forumda konular var, onlara bakabilirsin.Çok teşekkür ederim herkese. Bugün annemle de konuştuk 0-3 ay bedenlerde tulum, uzun kollu yarım kollu zıbın ve patikli pantolonlardan aldım. Abartmadım sayısını. Yeni doğan için hastane seti de alınacak. Herkes kalıplar için farklı birşey söylüyor muhtemelen bebeklerin bazısı daha iri bazısı daha minyon doğduğu için. Ben hepsini 0-3 ay olarak aldım eğer büyük gelirse hemen alırız napalım :)
Şimdi bir sorum daha olacak sizlere uyku tulumu bakıyorum. Owli marka var 0.5 tog uyku gurusu olsrak geçiyor 0-36 ay arası kullanılıyor. Kundak özelliği de var. Fakat bana ince geldi yani kışın kullanmak için. Kışın bebeklere uygun yüksek tog değerli bir tulum da bulamadım. Neyle yatıracağız bu bebişleri kışın?
Canım benim çok geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Bir kanaman falan olmuş muydu kuzum, her şey yolunda gibiydiSağol canım Allah razı olsun. Artık yoruldum canım ya düşünmüyorum vücuduma yazıkolmuyorsa zorlamamak lazım
CanımKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Duâlarımız seninle canım. Rabbim sabrını versin, hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah.Kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanama vs belirtim yoktu sadece hareketlerini hissetmedim size de yazmıştım hatta içimde bir huzursuzluk vardı başka birşey yoktu. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Ne diyeyim. Şimdilik hiçbir şey düşünemiyorum beynim durmuş gibi bana bolca dua edin. Kurtulayım bir an önce bekliyorum hala
rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninleKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanama vs belirtim yoktu sadece hareketlerini hissetmedim size de yazmıştım hatta içimde bir huzursuzluk vardı başka birşey yoktu. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Ne diyeyim. Şimdilik hiçbir şey düşünemiyorum beynim durmuş gibi bana bolca dua edin. Kurtulayım bir an önce bekliyorum hala
Evet genlere bakmıyorlar haklısınız, ama boyun burun ve bütün organ detaylarına bakıyor. Detaylıyı yapan doktor da önerirse amniyosentez yaptırırsınızDetaylıca genlere bakılmıyor diye biliyorum
Ne yazılır bilemedim. Diğer tarafta şefaatçi olsun inşallah sana. Sabır versin RabbimKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Allah yardımcın olsun inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanama vs belirtim yoktu sadece hareketlerini hissetmedim size de yazmıştım hatta içimde bir huzursuzluk vardı başka birşey yoktu. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Ne diyeyim. Şimdilik hiçbir şey düşünemiyorum beynim durmuş gibi bana bolca dua edin. Kurtulayım bir an önce bekliyorum hala
Kızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Canim cok usuldum basin sagolsun Rabbim evladina uzun omurler versin insallah. Arkadaslarinda belirtigi gibi bu tekrarlayan dusuklerin sebebini arastirdilar mi acaba tez vakitte iyi olmani diliyorumKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Gece sabaha kadar en az 2-3 gidiyorum malesefAnneler benim gibi çok sık idrara cikan var mive karnininz asagi da sizin de degil mi ?bebek asagida diye mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?