2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım Allah razı olsun gerçekten yıkıcı birşey ama bunuda atlatırım

Canım ya çok üzüldüm demek ki hissetmişsin . Geçmiş olsun Rabbim sabr versin. En kısa zamanda tekrar hamile olup sağlıkla kucağına alırsın inş

Başın sağ olsun canım çok üzüldüm

Canım başın sağolsun, çok geçmiş olsun anneler hisseder dedikleri doğruymuş demekki.. Yazdın mı daha önce bilmiyorum ama tekrarlayan düşük ve kayıpların sebebi araştırıldı mı?

Canım bende kundak alacağım ama daha araştırmaya başlamadım. Forumda konular var, onlara bakabilirsin.

Canım benim çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır, söylemesi kolay ama.. Rabbim sabırlar versin inşallah

Canım Allah sabrını versin metanetli ol Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah

Kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanama vs belirtim yoktu sadece hareketlerini hissetmedim size de yazmıştım hatta içimde bir huzursuzluk vardı başka birşey yoktu. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Ne diyeyim. Şimdilik hiçbir şey düşünemiyorum beynim durmuş gibi bana bolca dua edin. Kurtulayım bir an önce bekliyorum hala

Duâlarımız seninle canım. Rabbim sabrını versin, hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah.

rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle

Ne yazılır bilemedim. Diğer tarafta şefaatçi olsun inşallah sana. Sabır versin Rabbim

Allah yardımcın olsun inşallah

Canım kıyamam çok üzüldüm... Rabbim oğlunu sana bağışlasın, ona uzun hayırlı ömürler versin inşallah. Gerçekten insan hissediyormuş demek ki... Yaşadıkların kolay şeyler değil ama Rabbine güveniyorsun ya önemli olan da o, gerçekten vardır her şeyde bir hayır. Bir an önce toparlanırsın inşallah, çok çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.

Canim cok usuldum basin sagolsun Rabbim evladina uzun omurler versin insallah. Arkadaslarinda belirtigi gibi bu tekrarlayan dusuklerin sebebini arastirdilar mi acaba tez vakitte iyi olmani diliyorum

L Leylaanna canım çok üzüldüm Allah büyük vardır bir hayır Allah'ım sana sabırlar versin evladına sağlık versin seni ondan onu senden mahrum etmesin genetik bir prob mi var cnm bnm niye Boyle oluyor 6.yazmıssın .. nasıl hissettin nasıl olmus Boyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…