Amin inşaallah canım. Allah razı olsun.Canım kıyamam çok üzüldüm... Rabbim oğlunu sana bağışlasın, ona uzun hayırlı ömürler versin inşallah. Gerçekten insan hissediyormuş demek ki... Yaşadıkların kolay şeyler değil ama Rabbine güveniyorsun ya önemli olan da o, gerçekten vardır her şeyde bir hayır. Bir an önce toparlanırsın inşallah, çok çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.
Canim cok usuldum basin sagolsun Rabbim evladina uzun omurler versin insallah. Arkadaslarinda belirtigi gibi bu tekrarlayan dusuklerin sebebini arastirdilar mi acaba tez vakitte iyi olmani diliyorum
Kızlar daha önce kimyasal gebeliklerden sonra bakılmıştı birşey çıkmamıştı. Ama şuanda neden oluyor bilmiyorum. Biraz kendime geleyim baktiracağım tekrar çünkü kimyasallardan sonra 7 yıl geçti belki yeni birşey vardır. Baktırınca sizde burada olursanız size de yazarım sonucu
İnanamıyorum çok ama çok üzüldüm sabır sabır sabır ne denebilir kiKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanama vs belirtim yoktu sadece hareketlerini hissetmedim size de yazmıştım hatta içimde bir huzursuzluk vardı başka birşey yoktu. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Ne diyeyim. Şimdilik hiçbir şey düşünemiyorum beynim durmuş gibi bana bolca dua edin. Kurtulayım bir an önce bekliyorum hala
Su içiyorum aslında günde en az 2 lt, muzda başlarda yedim kabız oldum o zamandan sonra bıraktım muzu patates pirinçli yemekler vs hepsi kabız yapıyorBol su canım. Suyu hiç aksatma, bir de ben açken sabah muz yersem kabızlığımı tamamen geçiriyor, bir dene derim. Ama tamamen aç olacaksın yani ilk yediğin muz olacak
Kuru kayısı da yiyorum ama olacağı zaman bana mısın demiyor komposto da düzenli tüketmiyorum o yüzden de olabilir, bakalım alışcaz artıkBu haftalarda normal canım bol su iç ve kuru kayısı ye Allah'ın izniyle faydası olur kayısı kompostosu da güzel olur.
Su içiyorum aslında ama yetmiyor artık demek ki kuru kayısı da yiyorum doktora gittim en son duphalac verdi, ilaç kullanmak istemiyorum aslında ama geçecek gibi değil olacağı zaman hayırlısı bakalım yaBende de bu aralar var anlamadım başlarda yoktu sizinle aynı gunlerdeyiz kuru kayısı aldım suyu bol içmek gerekiyor sanırım
Canım benim sen iyi olmaya bak Allah sana sağlık güç kuvvet versin arkanda bir evladın var ne desek boş ama kırk kat yabancı oldugumuz halde çok üzüldük acılarını hafifletsin rabbim tekrarını yaşatmasın bidahaAmin inşaallah canım. Allah razı olsun.
Kızlar daha önce kimyasal gebeliklerden sonra bakılmıştı birşey çıkmamıştı. Ama şuanda neden oluyor bilmiyorum. Biraz kendime geleyim baktiracağım tekrar çünkü kimyasallardan sonra 7 yıl geçti belki yeni birşey vardır. Baktırınca sizde burada olursanız size de yazarım sonucuAllah'a emanet olun.
Canım ya çok üzüldümKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
İnanamıyorum çok ama çok üzüldüm sabır sabır sabır ne denebilir kiAllah’a şükür bir evladın var Allah sana bağışlasın inşallah umarım ummadığın bir zamanda yüzün Güler mübarek Ramazan ayı hürmetine sana dua edelim
Canım benim sen iyi olmaya bak Allah sana sağlık güç kuvvet versin arkanda bir evladın var ne desek boş ama kırk kat yabancı oldugumuz halde çok üzüldük acılarını hafifletsin rabbim tekrarını yaşatmasın bidaha
Allah hepinizden razı olsun kızlarCanım ya çok üzüldümRabbim sağlık sıhhat versin inşallah sana , ferahlık versin kalbine, Rabbim herşeyin hayırlısını versin senin için
Canim rabbim yardimcin olsun. O hayal kirikligini cok iyi biliyorum. Bende tup bebek yaptirmistim. Kimyasal ile sonuclanmisti. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat versin insallah.Negatif
Allah sabir versin canim insallah. Rabbim cennette mukafatini vericek. Var olan ogluna insallah allah saglik mutluluk uzun omur nasip etsin. Benimde 1 bebegimin kalbi durmustu 14.haftada seni cok iyi anliyorum. Allah hayirli vakitte hayirla saglikla kavustursun insallah seni yeni bebegine. Kan sulandirici tarzi ilac kullaniyormuydun acaba ? Bebege genetik test yapilacak mi? Veya oncekilere yapildi mi acaba canimKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklısıhhatli kavuşun
Başınız sağolsun, evladınızla birlikte uzun sağlıklı ömürler dilerim...Kızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
Rabbim size sabir versin ..inslalah bir dahakine nasip olurKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Durumunuz müsaitse yaptırın çeşitli test yapanlar var hatta evine gelip onlar kan alıp gidiyorlarmıs filan diye duymuştum harmony test vs gibi ben yaptırmadım yani korkulacak bir durumun oldugunu da düşünmüyorum bnm kızım da nerdeyse 2 hafta önden gidiyordu bacak boyu kemik yapısı vs den dolayı nitekim 37 yi doldurmadan sezeryanla almışlardı suyu bittiği için sağlıklı sıhhatli iri cocuk napcan işteKızlae merhaba ben bugun profosore gittim universite hastanesinde bakti ve ciddi bi problem goremedim dedi ense kalinligi 3.7 mm burun kemigi 3.95 mm dedi kagittada yaziyo kilosu 131 gr ve kafa olcusu biraz buyuk buna gore 16 haftalik olmali ama 15 dedim 1 hafta ilerden geliyo dedi adet tarihimi sordu döne döne eminim dedim takip yapiyodum cunku dedim ciddi bi sorun yok goremedim dedi pappA degerin dusuk ciktiysa 0.23 tu 0.40 asagisi sorunmus beni fetal dnaya yonlendirdi sizce nasil sonuclsr 15 haftalik ama 16 haftada gorunen bebek icin ensesi cokmu kalin bu arada eşim ve ailesi hep buyuk kafali orgamlara bakti ciddi bisey yok dedi ama asıl 20. Haftada belli olur bu dedi erken dedi sizce nasil kızlar yarin fetal dna testi verecem sirket guvenilirmi bilmiom doktor yonlendirdi aradim konustum almanyaya yolluyolarmis prena test adı
İnsallah bi hastaligi olmasinda erken doguma raziyim yeterki yasasin saglikli olsun peki kızıniz kac kilo dogdu bi saglik soruni yok degilmi bnm pappa degerim cok dusuk cikti o sebeptende kafam karisti erken dogum riski deniyo onada down riski ya da bebek gelismez vs ama simdilik sanki gelisiyo bu arada cok hareketsizim belkide ondan boyle oldu saglikli olsunda yaşasındaDurumunuz müsaitse yaptırın çeşitli test yapanlar var hatta evine gelip onlar kan alıp gidiyorlarmıs filan diye duymuştum harmony test vs gibi ben yaptırmadım yani korkulacak bir durumun oldugunu da düşünmüyorum bnm kızım da nerdeyse 2 hafta önden gidiyordu bacak boyu kemik yapısı vs den dolayı nitekim 37 yi doldurmadan sezeryanla almışlardı suyu bittiği için sağlıklı sıhhatli iri cocuk napcan işte
3700 küsürdü zaten şişlik filan gidince 3250 ye düşmüştü içiniz rahat edecekse yaptırın tabiki herşey Allah'tan varsayalım sonuc kötü aldırmayı planlıyor musunuz buna da hazır mısınız bunları da düşünün lütfen psikolojik olarak .. Allah sağlıklı sıhhatli bebişleri nasip etsin .. bizim hastanede bi hemşire arkadasımıza da down sendromu konuyor psikolojik olarak karı koca eğitimlerini alıyorlar bebek doğana kadar araç içi koltuk vs herşey özel bebekler için derken doğum da sağlıklı bebek şuan zıpır zıpır elhamdülillah büyüdü hiçbir prob Lemi de yok. Aldırmayı düşünmüyorsanız boşuna yaptırmayın 20 haftalık ta ayrıntılda herşey netleşir Allahın verdiği can Allah ona ömür biçerse gelir size kalbinizi ferah tutun tevekkül edin herşey Haktanİnsallah bi hastaligi olmasinda erken doguma raziyim yeterki yasasin saglikli olsun peki kızıniz kac kilo dogdu bi saglik soruni yok degilmi bnm pappa degerim cok dusuk cikti o sebeptende kafam karisti erken dogum riski deniyo onada down riski ya da bebek gelismez vs ama simdilik sanki gelisiyo bu arada cok hareketsizim belkide ondan boyle oldu saglikli olsunda yaşasında
Canim cok gecmis olsun çok üzüldum herseyde bir hayır vardırKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
İmkan varsa fetal DNA testi yaptırabilirsiniz. Ultrasonda ciddi bir durum görmedi ise muhtemelen yaştan dolayı ikili testte riskli çıkmıştır diye düşünüp ayrıntılı ultrasonda son durum bilgisine ulaşabilirsiniz. Stres olmayın ki bebek etkilenmesin. Benim ense kalınlığı 6.5mm ve hem fetal DNA hem amniyosentez yapıldı. Bebekte sorun varsa mecbur yaptırılıyor zaten. Sağlıkla gelsinler inş Allah bekleyen herkese yardım etsin.Bu arada ben gebeligimi ilk ogrendigimde beta hcg cok yuksekti hatta ikizmi sandim ama tekti 5 haftalikken 3500yle ogrendim bunuda belirteyim fikri olan varsa napmaliyim
Canımmm Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.Kızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım çok üzüldüm oğlun eşin sana dayanma gücü verir en kısa zamanda sağlığına kavuşursun atlatırsın inşKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Peki sonucun ne oldu bu deger 12. Haftadami cikti insallah guzel sonuclar alirsin alirizİmkan varsa fetal DNA testi yaptırabilirsiniz. Ultrasonda ciddi bir durum görmedi ise muhtemelen yaştan dolayı ikili testte riskli çıkmıştır diye düşünüp ayrıntılı ultrasonda son durum bilgisine ulaşabilirsiniz. Stres olmayın ki bebek etkilenmesin. Benim ense kalınlığı 6.5mm ve hem fetal DNA hem amniyosentez yapıldı. Bebekte sorun varsa mecbur yaptırılıyor zaten. Sağlıkla gelsinler inş Allah bekleyen herkese yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?