- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Çok üzüldüm cnm senle konusmustuk ne diyecegimi bilmiyorum çok zor surecler Allah bi daha yaşatmasın bu dönemlerin hızlıca gecsin bitsin insallah Allah oğlunu sana bagislasinKızlar merhaba nasılsınız17+3 cinsiyet için gittiğim doktora bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim şimdi etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde yatışım yapıldı. Endişelenmekte haklıymışım bebeğim beni bırakmış
Benim bir tane oğlum var demek ki başkası nasip olmayacak 6. Bebeğimide kaybettim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum Rabbime güveniyorum vardır bundada bir hayır Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hepiniz bebeklerinize sağlıklı sıhhatli kavuşun
Basta sonlandirirdim diyodum cok hareketsizdi 12. Haftada ama dun 15te cok hareketliydi gorunce bilmiyorum yapamam sanki ellerini gosterdi doktor olusmus kemikleri dedi insallah sagliklidir hic boyle bi ikilimde kalinmaz hic bir anne kalmasin insallah yasasın cok istiyorum herdeyden cok saglikli olsun hayirli olsun ilk cocugum olacak inan bi secenek sunulsa senin hayatinmi onun mu kendi hayatimdan gecerim bi saniye dusunmem ama kafam cok karisik insallah guzel gelisir kalbi herseyi kaybetmek istemiyorum cok ugrastim Allah en guzelini en hayirlisini nasip etsin herkese de bana da3700 küsürdü zaten şişlik filan gidince 3250 ye düşmüştü içiniz rahat edecekse yaptırın tabiki herşey Allah'tan varsayalım sonuc kötü aldırmayı planlıyor musunuz buna da hazır mısınız bunları da düşünün lütfen psikolojik olarak .. Allah sağlıklı sıhhatli bebişleri nasip etsin .. bizim hastanede bi hemşire arkadasımıza da down sendromu konuyor psikolojik olarak karı koca eğitimlerini alıyorlar bebek doğana kadar araç içi koltuk vs herşey özel bebekler için derken doğum da sağlıklı bebek şuan zıpır zıpır elhamdülillah büyüdü hiçbir prob Lemi de yok. Aldırmayı düşünmüyorsanız boşuna yaptırmayın 20 haftalık ta ayrıntılda herşey netleşir Allahın verdiği can Allah ona ömür biçerse gelir size kalbinizi ferah tutun tevekkül edin herşey Haktan
Kuzucuk dedikleri gramlar birebir aynı olmuyo zaten. Bence bir sıkıntı olsa söylerdi annesi ferah tut yüreğiniKızlar merhaba ,
Bu hafta doktora gidip bebeğin kilosunu öğrenen var mı ?
Bana 230 g dedi orada bana normal geldi .Ama evde bakınca 18.haftalık olduğunda ulaşmadı gereken ağırlık gibi .Öne gidiyor demedi haftası ile uyumlu dedi o yüzden de kafam karıştı
Daha 17. Haftadayım fetal DNA 12. Haftada düşük riskli normal çıktı. Ama ultrasonda sorun devam ettiği için Doktorumuz Amniyosentez yapmamız lazım dedi. Fetal DNA yüzde 98 sonuç veriyor. Yüzde iki de olsa atlamayalım amniyosentez sonucu ve ayrıntılı ultrasonda da bakınca geriye bir şey kalmıyor dedi. İnş rabbim şifa verir her şey yoluna girer daha önce kayıplarım da var. Kısmetse kızımıza kavuşuruz inş.Peki sonucun ne oldu bu deger 12. Haftadami cikti insallah guzel sonuclar alirsin aliriz
Bana dun 155 gr dendi. 16 hafta cikti.Kızlar merhaba ,
Bu hafta doktora gidip bebeğin kilosunu öğrenen var mı ?
Bana 230 g dedi orada bana normal geldi .Ama evde bakınca 18.haftalık olduğunda ulaşmadı gereken ağırlık gibi .Öne gidiyor demedi haftası ile uyumlu dedi o yüzden de kafam karıştı
Allah yar ve yardımcın olsun cnm dualarımız seninleBasta sonlandirirdim diyodum cok hareketsizdi 12. Haftada ama dun 15te cok hareketliydi gorunce bilmiyorum yapamam sanki ellerini gosterdi doktor olusmus kemikleri dedi insallah sagliklidir hic boyle bi ikilimde kalinmaz hic bir anne kalmasin insallah yasasın cok istiyorum herdeyden cok saglikli olsun hayirli olsun ilk cocugum olacak inan bi secenek sunulsa senin hayatinmi onun mu kendi hayatimdan gecerim bi saniye dusunmem ama kafam cok karisik insallah guzel gelisir kalbi herseyi kaybetmek istemiyorum cok ugrastim Allah en guzelini en hayirlisini nasip etsin herkese de bana da
BenKızlar ilk çocuğu olmayanlara soruyorum;
17 veya 18. Haftada olup bebeğin hareketini düzenli hissetmeyen var mi benim gibi? Dün en son hissettim daha yok. Kilolu olduğum için mi acaba diye düşünüyorum
Inan canım bende daha henüz hissetmedimKızlar ilk çocuğu olmayanlara soruyorum;
17 veya 18. Haftada olup bebeğin hareketini düzenli hissetmeyen var mi benim gibi? Dün en son hissettim daha yok. Kilolu olduğum için mi acaba diye düşünüyorum
Dün bi yerde okudum 18 haftadan sonra hissedilebiliyormus ben naptiysam hissedemedimKızlar ilk çocuğu olmayanlara soruyorum;
Bende 17+3 haftalığım henüz hissetmiyorumKızlar ilk çocuğu olmayanlara soruyorum;
Ilaç kullandığım için bulantım yok şu an, kullanmadığım an oluyor. Geçen bir denedim kullanmamayi, hem bulantım hem koku hassasiyetim geri geldi. Normal bence, her gebelik kendine özel :) şu zaman geçecek diye pek bir şey yok bence canım.Kızlar merhaba yaa birşey sorucam 16 haftadayim bulantılarim bayağı azaldı ama koku hassasiyetim hala fazla sürekli apartmandanapartman eve yemek kokusu geliyor gibi yumuşatıcı ile yerleri siliyorum iyi koksun diye boyle olan var mi ne zaman geçecek taşınacak seviyeye geldim
Kilo tabiki etkiliyordur. Karın bölgesi yağlı olunca haliyle hissedilmeyebilir, bunun kaçıncı gebelik olduğuyla ilgisi yok bence canım.Kızlar ilk çocuğu olmayanlara soruyorum;
İnsallh cnm insallah kavusursun sağ salimDaha 17. Haftadayım fetal DNA 12. Haftada düşük riskli normal çıktı. Ama ultrasonda sorun devam ettiği için Doktorumuz Amniyosentez yapmamız lazım dedi. Fetal DNA yüzde 98 sonuç veriyor. Yüzde iki de olsa atlamayalım amniyosentez sonucu ve ayrıntılı ultrasonda da bakınca geriye bir şey kalmıyor dedi. İnş rabbim şifa verir her şey yoluna girer daha önce kayıplarım da var. Kısmetse kızımıza kavuşuruz inş.
Canım son dönemde insanlar hata payı daha yüksek olduğu için ikili test yaptırmak yerine direkt daha maliyetli ama çok daha yüksek doğruluk oranlı bu tür testlere yöneliyorlar (maalesef yine kesin değil, sağlıklı denilip doğunca down çıkan da olmuş nifty test sonrası ama bu çok küçük bir ihtimal). Özellikle yaş 35’in üzerindeyse daha çok öneriliyor. Ben ikiliyi de yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik ama Pazartesi günü doktorla konuşunca fikrim değişir mi bilmem. Bir sorun varsa bunu önceden bilip ona göre hazırlanmak da mantıklı aslında ama kafam karışık hala.
Merhaba, aynen öyle. Ben 43 yaşımda tüp bebekle ilk çocuğuma hamileyim, o yüzden doktor bu fetal DNA testini önerdi. Bazı hastalıklar için (örneğin down sendromu) 35 yaşın üzerinde risk yaşla birlikte artıyor malesefo yüzden de çok endişeliyim.
Ben18. Hafta ikinci bebeğim kızımı da 20de hissettim
Inan canım bende daha henüz hissetmedim
Dün bi yerde okudum 18 haftadan sonra hissedilebiliyormus ben naptiysam hissedemedim
Bende 17+3 haftalığım henüz hissetmiyorum
İlk gebeliğimde de kilo vardı ama 20.haftadan sonra hissetmiştim bunda 17.haftada hissettim devamı gelmeyince belki daha küçük kilo etkilemiştir diye düşündüm. İkinci çocukta erken hissediliyorKilo tabiki etkiliyordur. Karın bölgesi yağlı olunca haliyle hissedilmeyebilir, bunun kaçıncı gebelik olduğuyla ilgisi yok bence canım.
Çok sağol insallah guzel olur herkes için insallahAllah yar ve yardımcın olsun cnm dualarımız seninle
Kuzucuk dedikleri gramlar birebir aynı olmuyo zaten. Bence bir sıkıntı olsa söylerdi annesi ferah tut yüreğini
Ya bende çok anlamam ama 17 ye yeni girdim 16+3 bende gebelik şekeri var ve diyetle besleniyorum .O yüzden kafama taktımBana dun 155 gr dendi. 16 hafta cikti.
Ama 13 gun once 95 gram demisti mesela ozaman cok mu acaba diye endiselenmistim. Dun de az mi diye endiselendimzaten onlar boy bas ve bel cevresinden hesapliyorlar sanirim. Doktor onemli birsey olsa soylerdi. Bende boyle her hafta dert buluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?