2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok üzüldüm cnm senle konusmustuk ne diyecegimi bilmiyorum çok zor surecler Allah bi daha yaşatmasın bu dönemlerin hızlıca gecsin bitsin insallah Allah oğlunu sana bagislasin

Basta sonlandirirdim diyodum cok hareketsizdi 12. Haftada ama dun 15te cok hareketliydi gorunce bilmiyorum yapamam sanki ellerini gosterdi doktor olusmus kemikleri dedi insallah sagliklidir hic boyle bi ikilimde kalinmaz hic bir anne kalmasin insallah yasasın cok istiyorum herdeyden cok saglikli olsun hayirli olsun ilk cocugum olacak inan bi secenek sunulsa senin hayatinmi onun mu kendi hayatimdan gecerim bi saniye dusunmem ama kafam cok karisik insallah guzel gelisir kalbi herseyi kaybetmek istemiyorum cok ugrastim Allah en guzelini en hayirlisini nasip etsin herkese de bana da

Kızlar merhaba ,
Bu hafta doktora gidip bebeğin kilosunu öğrenen var mı ?
Bana 230 g dedi orada bana normal geldi .Ama evde bakınca 18.haftalık olduğunda ulaşmadı gereken ağırlık gibi .Öne gidiyor demedi haftası ile uyumlu dedi o yüzden de kafam karıştı

Kuzucuk dedikleri gramlar birebir aynı olmuyo zaten. Bence bir sıkıntı olsa söylerdi annesi ferah tut yüreğini

Peki sonucun ne oldu bu deger 12. Haftadami cikti insallah guzel sonuclar alirsin aliriz
Daha 17. Haftadayım fetal DNA 12. Haftada düşük riskli normal çıktı. Ama ultrasonda sorun devam ettiği için Doktorumuz Amniyosentez yapmamız lazım dedi. Fetal DNA yüzde 98 sonuç veriyor. Yüzde iki de olsa atlamayalım amniyosentez sonucu ve ayrıntılı ultrasonda da bakınca geriye bir şey kalmıyor dedi. İnş rabbim şifa verir her şey yoluna girer daha önce kayıplarım da var. Kısmetse kızımıza kavuşuruz inş.

Bana dun 155 gr dendi. 16 hafta cikti.
Ama 13 gun once 95 gram demisti mesela ozaman cok mu acaba diye endiselenmistim. Dun de az mi diye endiselendim zaten onlar boy bas ve bel cevresinden hesapliyorlar sanirim. Doktor onemli birsey olsa soylerdi. Bende boyle her hafta dert buluyorum kendimi

Allah yar ve yardımcın olsun cnm dualarımız seninle

Kızlar ilk çocuğu olmayanlara soruyorum;
17 veya 18. Haftada olup bebeğin hareketini düzenli hissetmeyen var mi benim gibi? Dün en son hissettim daha yok. Kilolu olduğum için mi acaba diye düşünüyorum

17 veya 18. Haftada olup bebeğin hareketini düzenli hissetmeyen var mi benim gibi? Dün en son hissettim daha yok. Kilolu olduğum için mi acaba diye düşünüyorum
Ben 18. Hafta ikinci bebeğim kızımı da 20de hissettim

Inan canım bende daha henüz hissetmedim

Dün bi yerde okudum 18 haftadan sonra hissedilebiliyormus ben naptiysam hissedemedim

Kızlar merhaba yaa birşey sorucam 16 haftadayim bulantılarim bayağı azaldı ama koku hassasiyetim hala fazla sürekli apartmandanapartman eve yemek kokusu geliyor gibi yumuşatıcı ile yerleri siliyorum iyi koksun diye boyle olan var mi ne zaman geçecek taşınacak seviyeye geldim

Ilaç kullandığım için bulantım yok şu an, kullanmadığım an oluyor. Geçen bir denedim kullanmamayi, hem bulantım hem koku hassasiyetim geri geldi. Normal bence, her gebelik kendine özel :) şu zaman geçecek diye pek bir şey yok bence canım.

Kilo tabiki etkiliyordur. Karın bölgesi yağlı olunca haliyle hissedilmeyebilir, bunun kaçıncı gebelik olduğuyla ilgisi yok bence canım.

İnsallh cnm insallah kavusursun sağ salim

Ben 18. Hafta ikinci bebeğim kızımı da 20de hissettim

Inan canım bende daha henüz hissetmedim

Dün bi yerde okudum 18 haftadan sonra hissedilebiliyormus ben naptiysam hissedemedim

Bende 17+3 haftalığım henüz hissetmiyorum

dün o kadar net hissettim ki tamam artık hep düzenli hissederim sandım bugün tık yok normal demek ki sağ olun kızlar

Kilo tabiki etkiliyordur. Karın bölgesi yağlı olunca haliyle hissedilmeyebilir, bunun kaçıncı gebelik olduğuyla ilgisi yok bence canım.
İlk gebeliğimde de kilo vardı ama 20.haftadan sonra hissetmiştim bunda 17.haftada hissettim devamı gelmeyince belki daha küçük kilo etkilemiştir diye düşündüm. İkinci çocukta erken hissediliyor

Kuzucuk dedikleri gramlar birebir aynı olmuyo zaten. Bence bir sıkıntı olsa söylerdi annesi ferah tut yüreğini
Ya bende çok anlamam ama 17 ye yeni girdim 16+3 bende gebelik şekeri var ve diyetle besleniyorum .O yüzden kafama taktım Cumartesi kendi doktorumda randevum var bakalım o ne diyecek .Öyle ne dese takacak bir şey bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…