Açılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibiAllah yardımcın olsun canımsuni sancı ile normal doğum gibi düşmesini mi istiyorlar ?
Ben rahat bırakıyorum kendimi ama hiç bir ilerleme yok azıcık bı lekelenmem var. Nişan gibi tıkaç çıkıyor sanırım ama inşaallah çabuk olur.yoruldum bide yemekte vermiyorlar. Sonra kürtaj olacakmşım düşükten sonraCanim allah yardimcin olsun insallah. Canini hic sıkma olacaktir rahat ol. Yeterki sana zarari olmasin. Insan boyle bir durumda hemen evine gitmek istiyor cok iyi biliyorum ama sen saglikli ol ki hem vucud hem kafa olarak daha kolay atlatabil. Rabbim yardimcin olsun. Birdaha kotu olaylar yasatmasin insallah.
Canım Allah'ım sana bir an önce şifa versin ne işlem yapıyorlar neden bekletiyorlar zehirleme vs yapmazmı nasıl bir yere düştün böyle cimere yaz durumunu bekletildigini yani doğum mu olmasını bekliyorlar sürekli aklımdasın duamdasın inan merak içindeyim . Bende şehir Hastanesi'nde Dr a gittim inan bebeğime bakarken aklıma geldin Allah'ım bu kızcagız naptı diyeKızlar Allah rızası için bana dua edin. İki gündür bı ilerleme olmadı bı an önce kurtulmak istiyorum nolur dua edin hamilenin duası kabul olur. İlaç verildi ilerleme olmadı şimdi balon taktılar şimdilik birşey yok dualarınızı bekliyorum.
Bende 16 haftalıkken düşük yapmıştım alttan 4 saatte bir ilaç verdiler aksam 5 te başladılar sabah 8 de oldu doğum. Alttan etki etmese ağıza geçecez demişlerdi gerek kalmadı.. Kanama başladıktan 2 saat sonra oldu düşüğüm o an hissediyorsunuz rahme ağırlık geliyor ben doğum yapar gibi ıkındım çömelip bebek tamamen düştü eşle beraber kürtaja gerek kalmadı sizinde tamamen düşerse gerek kalmaz belki ben normal şekilde yemek felan yemiştim inşallah sağ kurtulursunuz..Açılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibi
Ben rahat bırakıyorum kendimi ama hiç bir ilerleme yok azıcık bı lekelenmem var. Nişan gibi tıkaç çıkıyor sanırım ama inşaallah çabuk olur.yoruldum bide yemekte vermiyorlar. Sonra kürtaj olacakmşım düşükten sonra
Selametle inşallah canım sağ Salim hastaneden çıkıp oğluna kavuşursunAçılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibi
Ben rahat bırakıyorum kendimi ama hiç bir ilerleme yok azıcık bı lekelenmem var. Nişan gibi tıkaç çıkıyor sanırım ama inşaallah çabuk olur.yoruldum bide yemekte vermiyorlar. Sonra kürtaj olacakmşım düşükten sonra
Allah yardımcın olsunKızlar Allah rızası için bana dua edin. İki gündür bı ilerleme olmadı bı an önce kurtulmak istiyorum nolur dua edin hamilenin duası kabul olur. İlaç verildi ilerleme olmadı şimdi balon taktılar şimdilik birşey yok dualarınızı bekliyorum.
Allah yardımcın olsun. İnş hayırlısıyla sonuçlansın.Kızlar Allah rızası için bana dua edin. İki gündür bı ilerleme olmadı bı an önce kurtulmak istiyorum nolur dua edin hamilenin duası kabul olur. İlaç verildi ilerleme olmadı şimdi balon taktılar şimdilik birşey yok dualarınızı bekliyorum.
Bende gebelik kolestazından kaybettim bebeğimi 35.haftada nasl bir tedavi uygulandı sizdeTansiyonunuz normal bende ikiz doğum yaptım tansiyonun hep düşüktü son haftalarda kaşıntım oldu test yaptılar gebelik kolestazı ve idrarda protein çıktı. Kolestaz için ilaç verdiler ama idrarda protein çıkarsa tansiyon kontrolü lazım. Benim tansiyonum 160 lara çıktı allahtan temkinliydik 33. Haftada aldılar bebekleri yonsa kaybediyorduk. Bunları yazdım bilin diye vücudunuzda kaşıntı olursa dr u nuza söyleyin mutlaka
AminCanım hayırlı olsun maşallah ,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canımAçılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibi
Evet canim oyle oluyor. Bana da ilac seklinde ve vajinal olarak vermislerdi. Sonrasinda herhalde 4 5 saat sonra yine vermislerdi. Kanama basladiktan sonra da biraz zaman geciyor. Su yun geldi mi ? Bana yuruyus onermislerdi. Yuruyus esnasinda suyum gelmisti.Açılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibi
Allah bi an once kurtulmani saglicakla yuvana donmeni nasip etsin. Dunden beri aklimdasin inan cok uzuldum. Allah buyuk bu acilarin mukafatini mutlaka vericektir. Cok cok mutlu ve saglikli olcaksin insAçılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibi
Allah tek bi avazda kurtarsin kolaylikla olsun canıj hic yanmasin daha guzel saglikli hamilelikler nasip olsun cnmAçılma olması için uğraşıyorlar canım evet normal doğum gibi
Üçlü tarama vakti de geldi sanırsam onu da yaptır istersen canım internette kilo, baş-popo mesafesinin olması gereken alt üst sınır değerleri vardır canım ordan bak istersenKizlar teste kesin karar verdik bugun kadin dogumcumda ultrasonda bi sorun gormedigini soyledi gelisimi gayet iyi degil 15+2 çıktı boyu 11cm 120 gr dedi dun 130 gr cikmisti doktorum normal dedi artar azalir 3 5 gr dedi fetal dna sirf ikili tarama yuzunden yaptiracaz ama kargolar bayramdan sonra calisacagi icin bayramdan sonra kan verilecek o surecte bekleyecem malesef 17. Haftamda verilecek yani sizce kilosu boyu iyi mi her sey yolunda gorunuyo dendi ama sizede sorayim
Canım aklımdasın inan çok üzüldüm sana. Ama çokta dua ettim. Rabbim kolaylık versin, güç kuvvet versin sana. Mübarek günlerde sana yardımcı olsunKızlar Allah rızası için bana dua edin. İki gündür bı ilerleme olmadı bı an önce kurtulmak istiyorum nolur dua edin hamilenin duası kabul olur. İlaç verildi ilerleme olmadı şimdi balon taktılar şimdilik birşey yok dualarınızı bekliyorum.
Canım zararsız olabilecek doğal yolları denedin mi hiç? Tam olarak bir şey söyleyemiyorum ama benim de gebelik öncesinde senin gibi bir akıntım vardı, günde birkaç defa pamuğa sirkeli su yapıp siliyordum genital gölgemi, kısa sürede geçmişti. Doktora görünmeme bile gerek kalmamıştı ama tabi durumumuz ne kadar benzer bilemiyorum.Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın yolu yok mu ya? Monurol kullandım, yetmedi trivag fitil kullandım. Düzelir gibi oldu ama kokulu ve yeşilimsi akıntı hâlâ devam ediyor. Suyu az içiyorum bu ara ondan mı acaba. Enfeksiyon önemli düşüğe sebep olur diyorlar etrafımda korkuyorum. Gebelik boyunca hiç geçmez enfeksiyon diyorlar yine korkuyorum. Aile hekimine gidiyorum tahlil almadan ilaç yazıyor, iç gel geçmezse bir daha diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Canım benim arkadaşın başına geldi ikiz hamilelikte çok çekte bana da aman dikkat et dedi. Hergün iç çamaşırını değiş dedi ve ütüle dedi. En önemliside su tabiki. O hastanelerde yattı. Bi de bunları dene bakalımKızlar bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın yolu yok mu ya? Monurol kullandım, yetmedi trivag fitil kullandım. Düzelir gibi oldu ama kokulu ve yeşilimsi akıntı hâlâ devam ediyor. Suyu az içiyorum bu ara ondan mı acaba. Enfeksiyon önemli düşüğe sebep olur diyorlar etrafımda korkuyorum. Gebelik boyunca hiç geçmez enfeksiyon diyorlar yine korkuyorum. Aile hekimine gidiyorum tahlil almadan ilaç yazıyor, iç gel geçmezse bir daha diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Hayırlı olsun canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah oğluşunu.Slm kızlar bende 5 gündür bebeğimin hareketlerini Hissetmiyorum. Acile gittim şükür bebeğim çok iyi kalp atışlarını dinledik bebeğim asagidadi birde cinsiyetini de öğrendik bir oğlum oluyorşükür Rabbim e bugün güzel haberleri almak nasip oldu
Fetal DNA yaptırınca üçlü ve dörtlü teste gerek kalmıyor cnm. Yüzde 98 sonuç veriyor. İçini ferah tut ultrasonda sorun yoksa, yaştan dolayı ikili yüksek çıkmıştır.Kizlar teste kesin karar verdik bugun kadin dogumcumda ultrasonda bi sorun gormedigini soyledi gelisimi gayet iyi degil 15+2 çıktı boyu 11cm 120 gr dedi dun 130 gr cikmisti doktorum normal dedi artar azalir 3 5 gr dedi fetal dna sirf ikili tarama yuzunden yaptiracaz ama kargolar bayramdan sonra calisacagi icin bayramdan sonra kan verilecek o surecte bekleyecem malesef 17. Haftamda verilecek yani sizce kilosu boyu iyi mi her sey yolunda gorunuyo dendi ama sizede sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?