2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mı Endişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Ben de aynıyım. Sabah minicik, akşam kocaman :)) seninle gebelik Günümüz nerdeyse aynı ben de öyle kipirtilar hissediyorum. Benim de 14+4. Özelikle namaz kılarken kipirdiyor :)) Galiba akşamki de göbek değil diyorum artık, muhtemelen yediklerimizden gazdan dolayı şişiyor :)

Muhtemelen kuzu. Bir vitamin kullanıyor musun. Doktor bana hiçbir şey vermedi şuan gerek yok dedi.

Hayırlısı ile fetal DNA testinden güzel sonuç alırsın inş. Bence bebekte sorun varsa ultrasonda belli ediyor genelde. Olumlu düşün olumlu olsun.

Kesimlikle benimde öyle. Sabah 4 aylık akşam 6 aylığım sanki ben uzanınca hissediyorum canım. Göbek böyle içeri çekiliyor ya, bebeğin yeri azaldığı için herhalde hareketi daha net hissediliyor. İlerki haftalarda hissettikçe eşin hep göbeğinde olacak
Sanırım kuzum ben bazen bir tarafta daha sertlik oluyor böyle o taraf diriyor sanki kendini heralde o tarafta diyorum
Benim sağ tarafım tümsek oluyor böyle. Hafif bastırıyorum, orası kafası galiba karnım yamuk oluyor diye seviniyorum resmen bebek büyüyor diye

Çok güzel heycanlaar bunlar yaa

Bize öyle dendi cnm almanyaya gidecek olam firma diger firma guney koreye gidecek olanda pazartesiye kadar alioz kani dedi

Hayırlısı ile fetal DNA testinden güzel sonuç alırsın inş. Bence bebekte sorun varsa ultrasonda belli ediyor genelde. Olumlu düşün olumlu olsun.
Insallah insallah daha 10 gun var testi vermeye 2 haftada sonuc bekleme 1 ay var ben o zaman 19 haftayi geciom daha zor olacak insallah guzel haber alirim

Çok çok sevindim canım senin adına, inşaAllah sağlıkla kucağına al oğlunu

Merhabalar bugün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bür ağrı oluyor hareket ettikçe. Devlette bi doktora gittim bugün cihazlar pek iyi değildi herşey yolunda dedi şükür ama bu ağrının sebebini anlayamadım yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…