- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
İnşallah hepimiz hissederiz bir an önceEvet yaa bir an önce hissetmek istiyorum 17den önce mümkün değil sanırım.ben birazda göbekliyim 20de hissedicem galiba
Ben de aynıyım. Sabah minicik, akşam kocaman :)) seninle gebelik Günümüz nerdeyse aynı ben de öyle kipirtilar hissediyorum. Benim de 14+4. Özelikle namaz kılarken kipirdiyor :)) Galiba akşamki de göbek değil diyorum artık, muhtemelen yediklerimizden gazdan dolayı şişiyor :)Kızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mıEndişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Muhtemelen kuzu. Bir vitamin kullanıyor musun. Doktor bana hiçbir şey vermedi şuan gerek yok dedi.Ben de aynıyım. Sabah minicik, akşam kocaman :)) seninle gebelik Günümüz nerdeyse aynı ben de öyle kipirtilar hissediyorum. Benim de 14+4. Özelikle namaz kılarken kipirdiyor :)) Galiba akşamki de göbek değil diyorum artık, muhtemelen yediklerimizden gazdan dolayı şişiyor :)
Hayırlısı ile fetal DNA testinden güzel sonuç alırsın inş. Bence bebekte sorun varsa ultrasonda belli ediyor genelde. Olumlu düşün olumlu olsun.Yok cnm yaş degilmis pappA degerimin dusuk çıkmasi testimi geriye cekmis olasiligi öne cekmis yani doktor oyle soyledi tek sorun pappA degerinin dusuk çıkması dedi 0.23 çıktı 0.40dan dusukte risk artae dedi profa gittim o da aynisini soyledi tek sorunun o dedi
ay insallah ya rabbim o gunleri gostersin. Bana hala şaka gibi geliyor inanamiyorumBi hissetmeye başlasaydık tamamen şu minişleri
Kesimlikle benimde öyle. Sabah 4 aylık akşam 6 aylığım sankiGünaydın canım ben de öyleyim, sabah ile akşam arasında 2-3 ay fark var resmenSindirimimizle alakalı bir şey sorun etme, yemek yiyince anında şişiyor benimki kendimi patlayacak gibi hissediyorum bazen. Ben de 14+4 üm daha hiçbir şey hissetmedim, hissetsem bile anlayamam sanırım çok bariz olmadıkça.
Benim sağ tarafım tümsek oluyor böyle. Hafif bastırıyorum, orası kafası galibaSanırım kuzum ben bazen bir tarafta daha sertlik oluyor böyle o taraf diriyor sanki kendini heralde o tarafta diyorum
Aynen bendeay insallah ya rabbim o gunleri gostersin. Bana hala şaka gibi geliyor inanamiyorum
Çok güzel heycanlaar bunlar yaaKesimlikle benimde öyle. Sabah 4 aylık akşam 6 aylığım sankiben uzanınca hissediyorum canım. Göbek böyle içeri çekiliyor ya, bebeğin yeri azaldığı için herhalde hareketi daha net hissediliyor. İlerki haftalarda hissettikçe eşin hep göbeğinde olacak
Benim sağ tarafım tümsek oluyor böyle. Hafif bastırıyorum, orası kafası galibakarnım yamuk oluyor diye seviniyorum resmen bebek büyüyor diye
Regenesis max kullanıyorum canımMuhtemelen kuzu. Bir vitamin kullanıyor musun. Doktor bana hiçbir şey vermedi şuan gerek yok dedi.
Bana hiçbir takviye vermedi neden anlayamadım bende gerel yok dedi amaRegenesis max kullanıyorum canımkan testime bakıp falan vermedi zaten sadece ismini yazdı ben de aldım
Dilersen kendin de alabilirsin canım devlet karşılamıyor zaten bunu. İçinde omega vitamin ve mineraller var :)Bana hiçbir takviye vermedi neden anlayamadım bende gerel yok dedi ama
Bize öyle dendi cnm almanyaya gidecek olam firma diger firma guney koreye gidecek olanda pazartesiye kadar alioz kani dedibenim yaptırdığım isveç'e gönderiyordu. Testlerinizi bilmiyorum ama sanki almanya hem daha kısa yol, hem de daha güvenilirdir gibi geldi bana. Bir de ne diyeceğim, kargolar çalışıyor sanki, bir an önce verseniz keşke de cevabı alıp rahatlasanız. Emin misiniz kargoların çalışmadığına? (onlar fedex, dhl gibi firmalarla gönderiyor sanırım, çalışıyordur diye düşünüyorum)
Insallah insallah daha 10 gun var testi vermeye 2 haftada sonuc bekleme 1 ay var ben o zaman 19 haftayi geciom daha zor olacak insallah guzel haber alirimHayırlısı ile fetal DNA testinden güzel sonuç alırsın inş. Bence bebekte sorun varsa ultrasonda belli ediyor genelde. Olumlu düşün olumlu olsun.
Gözünüz aydın darısı dileyenler e olsunSağol canım Allah razı olsun 3. Bebek 2 kızdan sonra erkek
Amin çok sağol canımGözünüz aydın darısı dileyenler e olsun
Çok çok sevindim canım senin adına, inşaAllah sağlıkla kucağına al oğlunuSlm kızlar bende 5 gündür bebeğimin hareketlerini Hissetmiyorum. Acile gittim şükür bebeğim çok iyi kalp atışlarını dinledik bebeğim asagidadi birde cinsiyetini de öğrendik bir oğlum oluyorşükür Rabbim e bugün güzel haberleri almak nasip oldu
Aleykum selam canım hayırlı olsunSelamün aleyküm arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı, herşey iyi çok şükür, cinsiyetimizide öğrendik inşaAllah bir kızım olacak
Çok teşekkür ederim canım sağol, Amin inşaAllah hepimizde sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımızaAleykum selam canım hayırlı olsunsağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?