2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gözün aydın canım içini ferah tut maşallah bak ne güzel anlatmış Dr un herşeyi gelişimi güzel iyi gidiyormuş Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

Suyu artır canım hafif düzey enfeksiyona sadece su içmeyi tavsiye ediyorlar afedersin kaşıntın da varsa muhtemelen mantardır o bunun için bir sürü doğal tedavi yöntemi var en başı sirke ile temizleme ama sen yine de araştır doktora danış öyle uygula istersen

Arkadaslar merhabalar, acaba siddetli mide yanmasi geciren var mi? Bende birkac gundur ogleden sonralari uyuyana kadar mide yanmasi oluyor hatta aksam yemegi bile yiyemiyorum dogru duzgun. Doktora yazdim cevap vermedi, Gaviscon aldim acaba boyle sikayeti olan arkadaslara doktor ne onerdi?

Günaydın ben bunu bildiğim için ilk randevumda istemiştim bu ilaç hemen etki vermiyor ama uzun süreli rahatlatıyor Nexium 40 mg

Merhaba üste yazdım etiketlememişim

Üçlü tarama vakti de geldi sanırsam onu da yaptır istersen canım internette kilo, baş-popo mesafesinin olması gereken alt üst sınır değerleri vardır canım ordan bak istersen
Doktor bisey demedi ama sorayım bi yine cok sagol baktim 10 13 arasi normal diyo insallah her sey yolundadir

Gözün aydın canım içini ferah tut maşallah bak ne güzel anlatmış Dr un herşeyi gelişimi güzel iyi gidiyormuş Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Çok sagol cnm amin bebek bekleyen herkese dün hatta dedim doktorum dedi ki 134 hasta var birinin bebegi hasta iste diyemedimki sadece benim olmasın insallah o 134 kisidede test yanlistir kimsenin bebegi hasta degildir dedim sadece kendime kendi evladima degil Allah kim hamile varsa bende icinde sag salim cocuklarimiza kavusmayi nasip etsin

Fetal DNA yaptırınca üçlü ve dörtlü teste gerek kalmıyor cnm. Yüzde 98 sonuç veriyor. İçini ferah tut ultrasonda sorun yoksa, yaştan dolayı ikili yüksek çıkmıştır.
Yok cnm yaş degilmis pappA degerimin dusuk çıkmasi testimi geriye cekmis olasiligi öne cekmis yani doktor oyle soyledi tek sorun pappA degerinin dusuk çıkması dedi 0.23 çıktı 0.40dan dusukte risk artae dedi profa gittim o da aynisini soyledi tek sorunun o dedi

Anladim cnm hangi firmaya yaptiriliyo bize iki firma faest ve prenatest soylendi bizde karar veremedik biri koreye digeri almanyaya yolluyomus testleri
benim yaptırdığım isveç'e gönderiyordu. Testlerinizi bilmiyorum ama sanki almanya hem daha kısa yol, hem de daha güvenilirdir gibi geldi bana. Bir de ne diyeceğim, kargolar çalışıyor sanki, bir an önce verseniz keşke de cevabı alıp rahatlasanız. Emin misiniz kargoların çalışmadığına? (onlar fedex, dhl gibi firmalarla gönderiyor sanırım, çalışıyordur diye düşünüyorum)

Canım aklıma geldi ama gebelikte zarar verir mi emin olamadım. Ama vajina içini yıkamadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki de suyu azalttım diye yine akıntı başladı bilemiyorum
Suyu azalttım diye oldu belki de kuzum. Her gün çamaşır değiştirip günlük Ped kullanıyorum sık sık.
Benim de hafif düzey sanırım ama ilaç vermişti. Kullanınca işte koku başladı rengi değişti. Fitil den sonra düzelir gibi oldu ama geri tekrarladı. Kaşıntı yok şükür ama akıntı rengi ve kokusu canımı sıkıyor. Ben suyu tekrar bol bol içeyim bakayım iyi gelir inşallah
Sık sık olmasa da ara sıra yaşıyorum canım. Resmen yanıyor midem tam anlamıyla, öyle hissediyorum. Ama henüz ilaç kullanacak kadar yoğun olmadığı için sütle filan idare ediyorum ben.
Kızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mı Endişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Ben varım canım. Gün içinde göbeğim kocaman, sabah Bi kalkıyorum minnacık. Hele uzanırken göbeğim kayboluyor ortadan, nereye gitti diyorum şişkinlik tam anlamıyla gidince göbeklerde sönüyor. O hissettiğin kıpırtılar bebiştir.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Sadece sen cevap veriyorsun zaten yazdıklarıma

Kızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mı Endişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Ben varimmm her gun degil ama bazi gunler daha cok oluyor. Sonra butun gun gobegime bakip duruyorum herhalde yedigimiz ictiklerimiz ile alakali siskinlik.

Günaydın canım ben de öyleyim, sabah ile akşam arasında 2-3 ay fark var resmen Sindirimimizle alakalı bir şey sorun etme, yemek yiyince anında şişiyor benimki kendimi patlayacak gibi hissediyorum bazen. Ben de 14+4 üm daha hiçbir şey hissetmedim, hissetsem bile anlayamam sanırım çok bariz olmadıkça.

Sanırım kuzum ben bazen bir tarafta daha sertlik oluyor böyle o taraf diriyor sanki kendini heralde o tarafta diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…