13 ve 15. Haftalarda örnek vermistimAnladım neden öyle olmuski acaba kacinci haftada test verdiniz acaba
Gözün aydın canım içini ferah tut maşallah bak ne güzel anlatmış Dr un herşeyi gelişimi güzel iyi gidiyormuş Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaKizlar teste kesin karar verdik bugun kadin dogumcumda ultrasonda bi sorun gormedigini soyledi gelisimi gayet iyi degil 15+2 çıktı boyu 11cm 120 gr dedi dun 130 gr cikmisti doktorum normal dedi artar azalir 3 5 gr dedi fetal dna sirf ikili tarama yuzunden yaptiracaz ama kargolar bayramdan sonra calisacagi icin bayramdan sonra kan verilecek o surecte bekleyecem malesef 17. Haftamda verilecek yani sizce kilosu boyu iyi mi her sey yolunda gorunuyo dendi ama sizede sorayim
Suyu artır canım hafif düzey enfeksiyona sadece su içmeyi tavsiye ediyorlar afedersin kaşıntın da varsa muhtemelen mantardır o bunun için bir sürü doğal tedavi yöntemi var en başı sirke ile temizleme ama sen yine de araştır doktora danış öyle uygula istersenKızlar bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın yolu yok mu ya? Monurol kullandım, yetmedi trivag fitil kullandım. Düzelir gibi oldu ama kokulu ve yeşilimsi akıntı hâlâ devam ediyor. Suyu az içiyorum bu ara ondan mı acaba. Enfeksiyon önemli düşüğe sebep olur diyorlar etrafımda korkuyorum. Gebelik boyunca hiç geçmez enfeksiyon diyorlar yine korkuyorum. Aile hekimine gidiyorum tahlil almadan ilaç yazıyor, iç gel geçmezse bir daha diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba üste yazdım etiketlememişimArkadaslar merhabalar, acaba siddetli mide yanmasi geciren var mi? Bende birkac gundur ogleden sonralari uyuyana kadar mide yanmasi oluyor hatta aksam yemegi bile yiyemiyorum dogru duzgun. Doktora yazdim cevap vermedi, Gaviscon aldim acaba boyle sikayeti olan arkadaslara doktor ne onerdi?
Doktor bisey demedi ama sorayım bi yine cok sagol baktim 10 13 arasi normal diyo insallah her sey yolundadirÜçlü tarama vakti de geldi sanırsam onu da yaptır istersen canım internette kilo, baş-popo mesafesinin olması gereken alt üst sınır değerleri vardır canım ordan bak istersen
Çok sagol cnm amin bebek bekleyen herkese dün hatta dedim doktorum dedi ki 134 hasta var birinin bebegi hasta iste diyemedimki sadece benim olmasın insallah o 134 kisidede test yanlistir kimsenin bebegi hasta degildir dedim sadece kendime kendi evladima degil Allah kim hamile varsa bende icinde sag salim cocuklarimiza kavusmayi nasip etsinGözün aydın canım içini ferah tut maşallah bak ne güzel anlatmış Dr un herşeyi gelişimi güzel iyi gidiyormuş Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Sağol canım Allah razı olsun 3. Bebek 2 kızdan sonra erkekHayırlı olsun canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah oğluşunu.İlk bebeğin miydi ?
Anladim cnm hangi firmaya yaptiriliyo bize iki firma faest ve prenatest soylendi bizde karar veremedik biri koreye digeri almanyaya yolluyomus testleri13 ve 15. Haftalarda örnek vermistim
Yok cnm yaş degilmis pappA degerimin dusuk çıkmasi testimi geriye cekmis olasiligi öne cekmis yani doktor oyle soyledi tek sorun pappA degerinin dusuk çıkması dedi 0.23 çıktı 0.40dan dusukte risk artae dedi profa gittim o da aynisini soyledi tek sorunun o dediFetal DNA yaptırınca üçlü ve dörtlü teste gerek kalmıyor cnm. Yüzde 98 sonuç veriyor. İçini ferah tut ultrasonda sorun yoksa, yaştan dolayı ikili yüksek çıkmıştır.
benim yaptırdığım isveç'e gönderiyordu. Testlerinizi bilmiyorum ama sanki almanya hem daha kısa yol, hem de daha güvenilirdir gibi geldi bana. Bir de ne diyeceğim, kargolar çalışıyor sanki, bir an önce verseniz keşke de cevabı alıp rahatlasanız. Emin misiniz kargoların çalışmadığına? (onlar fedex, dhl gibi firmalarla gönderiyor sanırım, çalışıyordur diye düşünüyorum)Anladim cnm hangi firmaya yaptiriliyo bize iki firma faest ve prenatest soylendi bizde karar veremedik biri koreye digeri almanyaya yolluyomus testleri
Canım aklıma geldi ama gebelikte zarar verir mi emin olamadım. Ama vajina içini yıkamadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki de suyu azalttım diye yine akıntı başladı bilemiyorumCanım zararsız olabilecek doğal yolları denedin mi hiç? Tam olarak bir şey söyleyemiyorum ama benim de gebelik öncesinde senin gibi bir akıntım vardı, günde birkaç defa pamuğa sirkeli su yapıp siliyordum genital gölgemi, kısa sürede geçmişti. Doktora görünmeme bile gerek kalmamıştı ama tabi durumumuz ne kadar benzer bilemiyorum.
Suyu azalttım diye oldu belki de kuzum. Her gün çamaşır değiştirip günlük Ped kullanıyorum sık sık.Canım benim arkadaşın başına geldi ikiz hamilelikte çok çekte bana da aman dikkat et dedi. Hergün iç çamaşırını değiş dedi ve ütüle dedi. En önemliside su tabiki. O hastanelerde yattı. Bi de bunları dene bakalım
Benim de hafif düzey sanırım ama ilaç vermişti. Kullanınca işte koku başladı rengi değişti. Fitil den sonra düzelir gibi oldu ama geri tekrarladı. Kaşıntı yok şükür ama akıntı rengi ve kokusu canımı sıkıyor. Ben suyu tekrar bol bol içeyim bakayım iyi gelir inşallahSuyu artır canım hafif düzey enfeksiyona sadece su içmeyi tavsiye ediyorlar afedersin kaşıntın da varsa muhtemelen mantardır o bunun için bir sürü doğal tedavi yöntemi var en başı sirke ile temizleme ama sen yine de araştır doktora danış öyle uygula istersen
Sık sık olmasa da ara sıra yaşıyorum canım. Resmen yanıyor midem tam anlamıyla, öyle hissediyorum. Ama henüz ilaç kullanacak kadar yoğun olmadığı için sütle filan idare ediyorum ben.Arkadaslar merhabalar, acaba siddetli mide yanmasi geciren var mi? Bende birkac gundur ogleden sonralari uyuyana kadar mide yanmasi oluyor hatta aksam yemegi bile yiyemiyorum dogru duzgun. Doktora yazdim cevap vermedi, Gaviscon aldim acaba boyle sikayeti olan arkadaslara doktor ne onerdi?
Ben varım canım. Gün içinde göbeğim kocaman, sabah Bi kalkıyorum minnacık. Hele uzanırken göbeğim kayboluyor ortadan, nereye gitti diyorumKızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mıEndişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Cevabın için teşekkür ederim canım. Sadece sen cevap veriyorsun zaten yazdıklarımaCanım aklıma geldi ama gebelikte zarar verir mi emin olamadım. Ama vajina içini yıkamadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki de suyu azalttım diye yine akıntı başladı bilemiyorum
Suyu azalttım diye oldu belki de kuzum. Her gün çamaşır değiştirip günlük Ped kullanıyorum sık sık.
Benim de hafif düzey sanırım ama ilaç vermişti. Kullanınca işte koku başladı rengi değişti. Fitil den sonra düzelir gibi oldu ama geri tekrarladı. Kaşıntı yok şükür ama akıntı rengi ve kokusu canımı sıkıyor. Ben suyu tekrar bol bol içeyim bakayım iyi gelir inşallah
Sık sık olmasa da ara sıra yaşıyorum canım. Resmen yanıyor midem tam anlamıyla, öyle hissediyorum. Ama henüz ilaç kullanacak kadar yoğun olmadığı için sütle filan idare ediyorum ben.
Ben varım canım. Gün içinde göbeğim kocaman, sabah Bi kalkıyorum minnacık. Hele uzanırken göbeğim kayboluyor ortadan, nereye gitti diyorumşişkinlik tam anlamıyla gidince göbeklerde sönüyor. O hissettiğin kıpırtılar bebiştir.
Ben varimmm her gun degil ama bazi gunler daha cok oluyor. Sonra butun gun gobegime bakip duruyorumKızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mıEndişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Bi hissetmeye başlasaydık tamamen şu minişleriBen varimmm her gun degil ama bazi gunler daha cok oluyor. Sonra butun gun gobegime bakip duruyorumherhalde yedigimiz ictiklerimiz ile alakali siskinlik.
Kızlar günaydın benim gibi sabahları göbeği küçülen var mıEndişe ediyorum bebeğim iyi mi diye. Daha 14+3 arada bi kıpırtı hissediyorum ama tabi küçük olduğu için net değill
Sanırım kuzum ben bazen bir tarafta daha sertlik oluyor böyle o taraf diriyor sanki kendini heralde o tarafta diyorumGünaydın canım ben de öyleyim, sabah ile akşam arasında 2-3 ay fark var resmenSindirimimizle alakalı bir şey sorun etme, yemek yiyince anında şişiyor benimki kendimi patlayacak gibi hissediyorum bazen. Ben de 14+4 üm daha hiçbir şey hissetmedim, hissetsem bile anlayamam sanırım çok bariz olmadıkça.
Evet yaa bir an önce hissetmek istiyorum 17den önce mümkün değil sanırım.ben birazda göbekliyim 20de hissedicem galibaBi hissetmeye başlasaydık tamamen şu minişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?