Amin,Çok çok sevindim canım senin adına, inşaAllah sağlıkla kucağına al oğlunu
Cok teşekkür ediyorumGünaydın ben bunu bildiğim için ilk randevumda istemiştim bu ilaç hemen etki vermiyor ama uzun süreli rahatlatıyor Nexium 40 mg
Aleykum selam canim gozunaydin hep saglikli olsun bebisler.Selamün aleyküm arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı, herşey iyi çok şükür, cinsiyetimizide öğrendik inşaAllah bir kızım olacak
Bir iki defa bana da olmustu diye hatirliyorum.Merhabalar bugün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bür ağrı oluyor hareket ettikçe. Devlette bi doktora gittim bugün cihazlar pek iyi değildi herşey yolunda dedi şükür ama bu ağrının sebebini anlayamadım yaşayan var mı?
Kesimlikle benimde öyle. Sabah 4 aylık akşam 6 aylığım sankiben uzanınca hissediyorum canım. Göbek böyle içeri çekiliyor ya, bebeğin yeri azaldığı için herhalde hareketi daha net hissediliyor. İlerki haftalarda hissettikçe eşin hep göbeğinde olacak
Benim sağ tarafım tümsek oluyor böyle. Hafif bastırıyorum, orası kafası galibakarnım yamuk oluyor diye seviniyorum resmen bebek büyüyor diye
Senin kesin erkek mi canım? Bizde de tam tersi kız için hiçbir önerimiz yok ama erkek isminde hem fikiriz eşimleAyy canım benim şimdiden elim göbeğimde, her gece bir umut elim orada uyuyorumNabzımdan başka bir şey hissedemiyorum tabii
Bu arada ben 4-5 haftada bir gittiğim için doktor kontrolüme 2 hafta var daha, bebiş ne durumda çok merak ediyorum. Bu sefer farklı doktora gideceğim inşallah kafama yatar da oradan devam ederim, bu doktor konusu bitemedi benim için bir türlü.
Bebeğe isim düşünen var mı bu arada? Kız olsaydı daha kolaydı ama erkek olunca aklıma isim gelmiyor bir türlü, eşimle de hiç anlaşamıyoruz bu konuda, ne olacak bilmiyorum doğrusu.
Akif Eymen oğlumun ismi bizde isim konusunda daha tam düşünmedik.. Muhammed taha aklımızda şimdilikAyy canım benim şimdiden elim göbeğimde, her gece bir umut elim orada uyuyorumNabzımdan başka bir şey hissedemiyorum tabii
Bu arada ben 4-5 haftada bir gittiğim için doktor kontrolüme 2 hafta var daha, bebiş ne durumda çok merak ediyorum. Bu sefer farklı doktora gideceğim inşallah kafama yatar da oradan devam ederim, bu doktor konusu bitemedi benim için bir türlü.
Bebeğe isim düşünen var mı bu arada? Kız olsaydı daha kolaydı ama erkek olunca aklıma isim gelmiyor bir türlü, eşimle de hiç anlaşamıyoruz bu konuda, ne olacak bilmiyorum doğrusu.
Gelsin prensesler Allah kucagımıza lmayı nasip etsin inşallahSelamün aleyküm arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı, herşey iyi çok şükür, cinsiyetimizide öğrendik inşaAllah bir kızım olacak
Ay ben isim düşündüm Kızım olsaydı Çiçek koyacaktım.Ayy canım benim şimdiden elim göbeğimde, her gece bir umut elim orada uyuyorumNabzımdan başka bir şey hissedemiyorum tabii
Senin kesin erkek mi canım? Bizde de tam tersi kız için hiçbir önerimiz yok ama erkek isminde hem fikiriz eşimle
Amin canım Amin inşaAllah cümlemizinAleykum selam canim gozunaydin hep saglikli olsun bebisler.
Gelsin prensesler Allah kucagımıza lmayı nasip etsin inşallah
Merhaba, Benimde olmuştu bir ara canım, ben kendimi üşüttüğüm için oldu diye düşünmüştüm, ayaklarımdan çorabı hiç eksik etmemeye başladım, sende bilmeden üşüttünmü acaba, doktor normal demiş canını sıkma, ama sen yinede kendini takip etMerhabalar bugün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bür ağrı oluyor hareket ettikçe. Devlette bi doktora gittim bugün cihazlar pek iyi değildi herşey yolunda dedi şükür ama bu ağrının sebebini anlayamadım yaşayan var mı?
Düşünmek için daha uzun vaktimiz var ama bir türlü bende karar veremiyorum. Eşimin kararı kesin Nesibe diyor bende de Aylin’e aklım kayıyor minik bir kız gibi hoş geliyor.Evet canım, doktor öyle dedi zaten o demeden de belli oluyordu.
Kızlarda Defne çok hoşuma gidiyor ama bu ara çok da kullanılıyor sanırım. Zeynep gibi klasik isimler de güzel, düşününce yine aklıma geliyor bir şeyler. Erkekte de beğendiklerim var ama eşim istemedi hatta bir ara kendi ismini koymak için tutturdu, deli ediyordu beni
Yaa bende çol merak ediyorum cinsiyetibenim oğlumun adı atahan tarık erkek olsaydı muhammet alihan yada barlas koyacaktım ama şimdi kızım olacakzümra ayşe düşünüyoruz
çok güzel bir an doktorun söylediği an rabbim her anneye yaşatsın inşallah rabbim seninde gönlüne göre olsun inşallah benim oğlum vardı kız istiyordum nasıl mutluluktan ağladımYaa bende çol merak ediyorum cinsiyeti
Benimde bir oğlum var sağlıklı olsun hiç farketmez kız erkekçok güzel bir an doktorun söylediği an rabbim her anneye yaşatsın inşallah rabbim seninde gönlüne göre olsun inşallah benim oğlum vardı kız istiyordum nasıl mutluluktan ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?