2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bir iki defa bana da olmustu diye hatirliyorum.

Ayy canım benim şimdiden elim göbeğimde, her gece bir umut elim orada uyuyorum Nabzımdan başka bir şey hissedemiyorum tabii

Bu arada ben 4-5 haftada bir gittiğim için doktor kontrolüme 2 hafta var daha, bebiş ne durumda çok merak ediyorum. Bu sefer farklı doktora gideceğim inşallah kafama yatar da oradan devam ederim, bu doktor konusu bitemedi benim için bir türlü.

Bebeğe isim düşünen var mı bu arada? Kız olsaydı daha kolaydı ama erkek olunca aklıma isim gelmiyor bir türlü, eşimle de hiç anlaşamıyoruz bu konuda, ne olacak bilmiyorum doğrusu.

Senin kesin erkek mi canım? Bizde de tam tersi kız için hiçbir önerimiz yok ama erkek isminde hem fikiriz eşimle

Enfeksiyon için ev
Akif Eymen oğlumun ismi bizde isim konusunda daha tam düşünmedik.. Muhammed taha aklımızda şimdilik

Ay ben isim düşündüm Kızım olsaydı Çiçek koyacaktım.
Oğlum olacak inşallah Merih Erdem koymayı düşünüyoruz .

Senin kesin erkek mi canım? Bizde de tam tersi kız için hiçbir önerimiz yok ama erkek isminde hem fikiriz eşimle

Evet canım, doktor öyle dedi zaten o demeden de belli oluyordu.

Kızlarda Defne çok hoşuma gidiyor ama bu ara çok da kullanılıyor sanırım. Zeynep gibi klasik isimler de güzel, düşününce yine aklıma geliyor bir şeyler. Erkekte de beğendiklerim var ama eşim istemedi hatta bir ara kendi ismini koymak için tutturdu, deli ediyordu beni

Merhaba, Benimde olmuştu bir ara canım, ben kendimi üşüttüğüm için oldu diye düşünmüştüm, ayaklarımdan çorabı hiç eksik etmemeye başladım, sende bilmeden üşüttünmü acaba, doktor normal demiş canını sıkma, ama sen yinede kendini takip et

Düşünmek için daha uzun vaktimiz var ama bir türlü bende karar veremiyorum. Eşimin kararı kesin Nesibe diyor bende de Aylin’e aklım kayıyor minik bir kız gibi hoş geliyor.

çok güzel bir an doktorun söylediği an rabbim her anneye yaşatsın inşallah rabbim seninde gönlüne göre olsun inşallah benim oğlum vardı kız istiyordum nasıl mutluluktan ağladım
Benimde bir oğlum var sağlıklı olsun hiç farketmez kız erkek Oğlum kız istiyo ama benim içime buda erkek doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…