2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde bir oğlum var sağlıklı olsun hiç farketmez kız erkek Oğlum kız istiyo ama benim içime buda erkek doğuyor
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin en önemlisi o kuzenimin eşi 17 nisanda doğum yaptı çocukta msud diye bir hastalık varmış aile bilmiyor tabi anne sütünden protein ve yağ alınca vucutta toksin birikmiş beyinde ödem yapmış 10 günlükken krize girip entübe oldu ambulansla ankaraya götürdüler metebolizma hastalığıymış diet mama ile beslediler vs dialize girdi şimdi makina destekli solunum alıyor her gün onun iyi haberlerini duymak için dua ediyoruz rabbim onlarada sabır versin 10 günlük bebbeğini hastaneye bırakıp eve dönmek bir anne için çok zor bu mübarek ayda sizlerde dualarınıza katarsanız çok sevinirim bebeğin adı mihra özdemir

İyice hissetmeye başla, elin karnından hiç çıkmayacak
Bizim en başından beri kız ve erkek isimlerimiz belliydi, zorlanmadık hiç
L Leylaanna canım nasılsın ne durumdasın
Bende merak ettim canım nasıl oldun? L Leylaanna

Ah canım benim Rabbim yardımcısı olsun inşallah

kızlar selam prilamı kullanmayı bırakan var mı? Her akşam yatmadan iki içiyordum. Doktorum tek e düşürüp sonra bırakmamı söyledi, dün akşam içmedim ama bugün biraz kötüyüm. Bırakabilen varsa deneyimlerini merak ediyorum

Bende hala içiyorum geçen hafta bir gün içmeyim dedim akşama kadar kustum haftaya yine bir gün içmicem bakalım artık yavaştan bırakmak lazım

Bende azaltmak istiyorum aslında bire dusursem mi acaba?

Biz cinsiyetten önce karar vermiştik erkek olursa kız olursa diye rahat oldu o yüzden

Merhaba benim çok sık oluyor özellikle yorulduğumda, oturduğum yerden aniden kalktığımda vs. Dediğiniz gibi ciddi bir ağrı, bıçak saplanır gibi.yaklaşık 10 saniye iki büklüm kalıyorum düzelemiyorum. Ama hastanede çalıştığım bölüm zor, obezite servisinden bazen 200 kg hastayı tutup kaldırmak zorunda kalıyorum doktorum buna bağlamıştı belki siz de farkında olmadan kendinizi yormuşsunuzdur dikkatli olun lütfen

Bend ebualntı döneminde su içemediğim için enfeksiyon oldum. Hem vajinal hem de idrar. Gitil kullandım tam geçmedi. Başka bir fitil daha verildi. Ama kullanmadan önce kendi kendimi tedavi etmeye çalıştım ve başardım bence.
Pamuklu çamaşır çok önemli. Sirke çok güzel bi temizleyici. Taharet suyuna çok az damlatıcaksın. Amaç mikrobu kırmak. Bol su içmelisin.
sirke ile vajinal hijyen sağlanabileceğini ünlü bi doktordan yakın zamanda gene okudum. Şeker enfeksiyonu artırır maalesef. Şeker tüketimini azaltmalısın.

Kaçıncı haftada yaşadım net hatırlamıyorum ama 12. Haftaydı galiba. Sol yumurtalığım az az sancıyordu. Bir akşam yumurtalığımda inanılmaz bir ağrı oldu. Belim büküldü yürüyemedim ağlayarak gece yarısı eğitim araştırma hastaneye gittim. Doktorlar dikkatli baktı hiçbirşey bulamadı. En son yatış verelim dediler. Evim yakın diye reddettim sabah erkenden gene gittim. Ağrı devam ediyor ama sebep görünmüyordu.
Azalmaya başladı hafif ağrı bir hafta sonra özelde doktoruma gittim. Şansıma muayne esnasında gene aynı ağrı oldu. Doktora hemen oraya bi bakın bişi mi var dedi ısrarla. Bebeğin ayakları resmen yumurtalığımın üzerindeydi
Gözümle gördüm inanamadım. Doktorum en son bebeği hissediyorsun ondan ağrıyor hassas vücudun dedi.
12. Haftadan beri oğlumu ağrı şeklinde hissediyorum. Son iki haftadır kıpırtı haline geldi hissiyatım. Daha yeni yeni sağ tarafıma geçti hep solumda hissettim. Doktorunuza bi danışın gene siz.

Ben şuan 18+5im canım. 15.haftada bıraktım sanırım. Önce bire düşürdüm, sonra bıraktım birden. Bıraktıktan sonra ertesi akşam biraz kustum, bir hafta da ara ara bulantı oldu, ondan sonra şükür geçti. Şimdi nadiren bulanıyor, yemek yiyince geçiyor şükür. Geçen günde kustum hemde çok ama sanırım midemi bozdum o yüzden.
Ben suyu da azalttım bu ara sanırım ondan oldu canım. Yoksa onca fitile rağmen geçerdi diye düşünüyorum.
Taharet suyuna sirkeyi de denemeye başlayacağım. Sanırım taharetten sonra iyice kurulanmayınca da orası nemli kalıyor, o yüzden tekrarlıyor galiba.
İç çamaşırı pamuklu kullanıyorum. Kotex günlük Ped kullanıyorum birde. Ped etkiler mi acaba? Onu da günlük iki kez değiştiriyorum.
Bu aralar tatlı da tüketiyorum, belki ondan da olabilir. önerilerin için çok teşekkür ederim canım.

çok güzel bir an doktorun söylediği an rabbim her anneye yaşatsın inşallah rabbim seninde gönlüne göre olsun inşallah benim oğlum vardı kız istiyordum nasıl mutluluktan ağladım
Ya bende ağladım canım iki kızdan sonra erkek dediğinde sevinçten ağladım oğlumda bana ell sallliyordu açmıştı bacaklarını utanmadan gösteriş yapıyordu

Canım enfeksiyon mu doktor mu dedi. Ben dün doktora sordum vajinal akıntım var bazen beyaz bazen su gibi diye oda bana normal dedi rahmin buyuyot sıkıntı değil dedi kaşıntı yanma olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…