- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Merhabla. Gunluk pedi kullanmayi da saglikli bulmuyo doktrlar. Ben eskiden hergun kullaniodum. Doktor mantar ve enfeksiyona neden olur ne kadar hava alan yuzey fln diye reklam yapilsa da islakligin gecmemesi icin naylon kullaniliyo demisti. Birak camasirin islanirsa islansin sik degistirirsin nolcak. Bi arkadas da demisti kilotlarini utulersen yikama ile olmeyen mikroorganizmalari da yuksek sicaklikla oldurebilirsinCanım aklıma geldi ama gebelikte zarar verir mi emin olamadım. Ama vajina içini yıkamadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki de suyu azalttım diye yine akıntı başladı bilemiyorum
Suyu azalttım diye oldu belki de kuzum. Her gün çamaşır değiştirip günlük Ped kullanıyorum sık sık.
Benim de hafif düzey sanırım ama ilaç vermişti. Kullanınca işte koku başladı rengi değişti. Fitil den sonra düzelir gibi oldu ama geri tekrarladı. Kaşıntı yok şükür ama akıntı rengi ve kokusu canımı sıkıyor. Ben suyu tekrar bol bol içeyim bakayım iyi gelir inşallah
Sık sık olmasa da ara sıra yaşıyorum canım. Resmen yanıyor midem tam anlamıyla, öyle hissediyorum. Ama henüz ilaç kullanacak kadar yoğun olmadığı için sütle filan idare ediyorum ben.
Ben varım canım. Gün içinde göbeğim kocaman, sabah Bi kalkıyorum minnacık. Hele uzanırken göbeğim kayboluyor ortadan, nereye gitti diyorumşişkinlik tam anlamıyla gidince göbeklerde sönüyor. O hissettiğin kıpırtılar bebiştir.
Aaa evet canım günlük ped ne kadar sık değiştirirsen değiştir enfeksiyonu tetikliyor. Kullanma onu. Bide limonlu su ve kefir içebilirsin kuzuBen şuan 18+5im canım. 15.haftada bıraktım sanırım. Önce bire düşürdüm, sonra bıraktım birden. Bıraktıktan sonra ertesi akşam biraz kustum, bir hafta da ara ara bulantı oldu, ondan sonra şükür geçti. Şimdi nadiren bulanıyor, yemek yiyince geçiyor şükür. Geçen günde kustum hemde çok ama sanırım midemi bozdum o yüzden.
Ben suyu da azalttım bu ara sanırım ondan oldu canım. Yoksa onca fitile rağmen geçerdi diye düşünüyorum.
Taharet suyuna sirkeyi de denemeye başlayacağım. Sanırım taharetten sonra iyice kurulanmayınca da orası nemli kalıyor, o yüzden tekrarlıyor galiba.
İç çamaşırı pamuklu kullanıyorum. Kotex günlük Ped kullanıyorum birde. Ped etkiler mi acaba? Onu da günlük iki kez değiştiriyorum.
Bu aralar tatlı da tüketiyorum, belki ondan da olabilir.önerilerin için çok teşekkür ederim canım.
Ben şuan 18+5im canım. 15.haftada bıraktım sanırım. Önce bire düşürdüm, sonra bıraktım birden. Bıraktıktan sonra ertesi akşam biraz kustum, bir hafta da ara ara bulantı oldu, ondan sonra şükür geçti. Şimdi nadiren bulanıyor, yemek yiyince geçiyor şükür. Geçen günde kustum hemde çok ama sanırım midemi bozdum o yüzden.
Ben suyu da azalttım bu ara sanırım ondan oldu canım. Yoksa onca fitile rağmen geçerdi diye düşünüyorum.
Taharet suyuna sirkeyi de denemeye başlayacağım. Sanırım taharetten sonra iyice kurulanmayınca da orası nemli kalıyor, o yüzden tekrarlıyor galiba.
İç çamaşırı pamuklu kullanıyorum. Kotex günlük Ped kullanıyorum birde. Ped etkiler mi acaba? Onu da günlük iki kez değiştiriyorum.
Bu aralar tatlı da tüketiyorum, belki ondan da olabilir.önerilerin için çok teşekkür ederim canım.
Ben bırakma gafletinde bulundum aman allahımkızlar selam prilamı kullanmayı bırakan var mı? Her akşam yatmadan iki içiyordum. Doktorum tek e düşürüp sonra bırakmamı söyledi, dün akşam içmedim ama bugün biraz kötüyüm. Bırakabilen varsa deneyimlerini merak ediyorum
Amin ins canımÇok sağol canım, inşaAllah hepimizde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Bana 17de benzettim dedi kesin diyemem dedi biraz daha sabret canım 20 gibi kesinleşir diye düşünüyorumMerhabalar kizlar. Dun kontrolumuz vardi. Doktor %90-95 kiz dedicok sewindim. Tabii onemli olan saglikli olmasi sagligi da iiymis cok sukur. Simdi bu %5-10luk kisim bnm kafami karistirio. Alisveris yapmaya baslamadim once cinsiyeti belli olsun diye. Acaba degisir mi diye yine yapamiyorum. Doktorunuz size kesin olarak mi soyledi cinsiyeti???
Tesekkurler. Tüh ya nasi da heveslendim. 3 hafta sonra kontrolum. Hayirlisi bakalimBana 17de benzettim dedi kesin diyemem dedi biraz daha sabret canım 20 gibi kesinleşir diye düşünüyorum
MaşallahSağol canım Allah razı olsun 3. Bebek 2 kızdan sonra erkek
Evet canım idrar tahlili de çıkmıştı. Benimde ilk başlarda öyleydi, şuan sarımsı yeşilimsi oluyor.Canım enfeksiyon mu doktor mu dedi. Ben dün doktora sordum vajinal akıntım var bazen beyaz bazen su gibi diye oda bana normal dedi rahmin buyuyot sıkıntı değil dedi kaşıntı yanma olmadığı sürece
Merhabla. Gunluk pedi kullanmayi da saglikli bulmuyo doktrlar. Ben eskiden hergun kullaniodum. Doktor mantar ve enfeksiyona neden olur ne kadar hava alan yuzey fln diye reklam yapilsa da islakligin gecmemesi icin naylon kullaniliyo demisti. Birak camasirin islanirsa islansin sik degistirirsin nolcak. Bi arkadas da demisti kilotlarini utulersen yikama ile olmeyen mikroorganizmalari da yuksek sicaklikla oldurebilirsin
Aaa evet canım günlük ped ne kadar sık değiştirirsen değiştir enfeksiyonu tetikliyor. Kullanma onu. Bide limonlu su ve kefir içebilirsin kuzu
Kesinlikle ped kullanmayı bırakmalısın. Asla hava almıyorlar ve yüzeyi sebebiyle daha çok enfeksiyona sebep oluyor. Hijyenik değiller. Sık değiştir bence çamaşırını. Ya da eski annelerimiz usülü pamuklu bez kullanmalısın.
Doğru diyorsunuz kızlar. Pede vereceğim paraya bol bol çamaşır alırım. Ben hep kullanırım, hamilelikte vücut ekstra hassas ve enfeksiyona açık olduğu için sanırım Ped yüzünden de tetiklenmiş olabilir. Zaten yüzde yüz pamuk çamaşır kullanıyordum, pedi de bırakmak lazım demekki. Birde öyle yapayım bakalım düzelecek mi.Kedilervekitaplar canım günlük ped sebebi buna emin ol bekarken onun yüzünden mantar oldum ara ara hala tekrarlıyor
Canım bana 16da kesin kız dedi. Pembe pembe kıyafetler aldım bile. Bundan sonra erkek falan derse şok geçiririm heralde.Merhabalar kizlar. Dun kontrolumuz vardi. Doktor %90-95 kiz dedicok sewindim. Tabii onemli olan saglikli olmasi sagligi da iiymis cok sukur. Simdi bu %5-10luk kisim bnm kafami karistirio. Alisveris yapmaya baslamadim once cinsiyeti belli olsun diye. Acaba degisir mi diye yine yapamiyorum. Doktorunuz size kesin olarak mi soyledi cinsiyeti???
Canım bende aynindurumdan muzdaribim mIdem 3 aydir felaket yaniyor gaviskon azda olsa rahatlatiyo merak etmeArkadaslar merhabalar, acaba siddetli mide yanmasi geciren var mi? Bende birkac gundur ogleden sonralari uyuyana kadar mide yanmasi oluyor hatta aksam yemegi bile yiyemiyorum dogru duzgun. Doktora yazdim cevap vermedi, Gaviscon aldim acaba boyle sikayeti olan arkadaslara doktor ne onerdi?
Bana 12 haftada decavit yazdı ama bulantı bitince kulla n demişti 15 haftada başladım bendeBana hiçbir takviye vermedi neden anlayamadım bende gerel yok dedi ama
Geçmiş olsun canım aynen ped kullanma ped hava almıyor daha da kapalı alan enfeksiyona neden olur birde bol su iç dar iç çamaşırları da iyi değil istersen biraz geniş rahat al özel bolgene yapışmayanEvet canım idrar tahlili de çıkmıştı. Benimde ilk başlarda öyleydi, şuan sarımsı yeşilimsi oluyor.
Doğru diyorsunuz kızlar. Pede vereceğim paraya bol bol çamaşır alırım. Ben hep kullanırım, hamilelikte vücut ekstra hassas ve enfeksiyona açık olduğu için sanırım Ped yüzünden de tetiklenmiş olabilir. Zaten yüzde yüz pamuk çamaşır kullanıyordum, pedi de bırakmak lazım demekki. Birde öyle yapayım bakalım düzelecek mi.
Canım bana 16da kesin kız dedi. Pembe pembe kıyafetler aldım bile. Bundan sonra erkek falan derse şok geçiririm heralde.
Bebeğinizin saçları gür mu olacakCanım bende aynindurumdan muzdaribim mIdem 3 aydir felaket yaniyor gaviskon azda olsa rahatlatiyo merak etme
Oglumdada yanma oldu doğuma kadar peruk gibi sacla bize merhaba dedi bundada öyle olcak galibaBebeğinizin saçları gür mu olacakyada bebeğiniz yukarı çıkmış mideyi sıkıştırıyor köşede benimkide var ama çok değil soğuk süt yada soda ile kapatıyorum sorunu
Maşallah canım bende farkettim ilk kızımda çok mide yanması çektim saçları vardı kel doğmadıOglumdada yanma oldu doğuma kadar peruk gibi sacla bize merhaba dedi bundada öyle olcak galiba
Rabbim bebeğini sana bağışlasın ins canımBir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum..
Evet çok mutlu olduk ailecekMaşallahne kadar mutlu olmuşsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?