- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim mübarek günlerde bebeğini sana bağışlasınBir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum.
AA evet kokulu tuvalet kağıdı almıştı eşim. Onu kullandık bir süre. Onun enfeksiyon yapacağı hiç aklıma gelmedi canım, çok mantıklı cidden. Ben iç çamaşırlarını bir iki beden büyük aldım. İyice kilo alana kadar kullanırım sanırım. Dediğin gibi Peçete koymakta mantıklı, akıntıya da tutar hem. Çok sağol canım tavsiyen içinGeçmiş olsun canım aynen ped kullanma ped hava almıyor daha da kapalı alan enfeksiyona neden olur birde bol su iç dar iç çamaşırları da iyi değil istersen biraz geniş rahat al özel bolgene yapışmayanbende şükür yok tuvalet kağıdını bile değiştirdim kokulu tuvalart kağıtlarıni kullanmıyorum her yikadiktan sonra kurutoyrum yinede iç çamaşırın arasına peçete koyuyorum akıntım gelirse öde gelmeson peceteye geldin rahatça atarim çöpe namaz kildigm için öyle yapıyorum bende iç camasirma gelmesin diye tuvalet kağıdı ile hallediyorum
Rica ederim canımCanım çok geçmiş olsun, Rabbim mübarek günlerde bebeğini sana bağışlasındurumun nedir, nasıl oldun?
AA evet kokulu tuvalet kağıdı almıştı eşim. Onu kullandık bir süre. Onun enfeksiyon yapacağı hiç aklıma gelmedi canım, çok mantıklı cidden. Ben iç çamaşırlarını bir iki beden büyük aldım. İyice kilo alana kadar kullanırım sanırım. Dediğin gibi Peçete koymakta mantıklı, akıntıya da tutar hem. Çok sağol canım tavsiyen için
Bende gebelik reflüsü çıktı daha ilk günden. Dr rennie ya da gaviscon şurup içebilirsin günde 3 defa dedi. 8. Şişe rennie ye başladımArkadaslar merhabalar, acaba siddetli mide yanmasi geciren var mi? Bende birkac gundur ogleden sonralari uyuyana kadar mide yanmasi oluyor hatta aksam yemegi bile yiyemiyorum dogru duzgun. Doktora yazdim cevap vermedi, Gaviscon aldim acaba boyle sikayeti olan arkadaslara doktor ne onerdi?
Kuzu 17.haftada gidicem inşallah ozaman verir banadaBana 12 haftada decavit yazdı ama bulantı bitince kulla n demişti 15 haftada başladım bende
Geçmiş olsun insallah birşey yoktur cnm eyvahh yaBir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum..
Rabbim korusun ikinizi de. Habersiz bırakma burayı aklım sende.Bir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum..
Bende yeni öğrendim canım, 13 haftalık gittiğimde şimdilik erken cinsiyet söylemek için demişti, bu gittiğimde 19 haftalık dedi, kız bebek söylemişimdir dedi, yok hocam söylemediniz dedim, hayırlısı olsun dedi, kesin yada yüzde 95 filan demedi, bende düşündüm acaba değişirmi diye şimdi, bir ay içinde detaylı ultrason çekilecek orda kesin çıkar heralde, alışveriş için beklesemmi acaba bendeMerhabalar kizlar. Dun kontrolumuz vardi. Doktor %90-95 kiz dedicok sewindim. Tabii onemli olan saglikli olmasi sagligi da iiymis cok sukur. Simdi bu %5-10luk kisim bnm kafami karistirio. Alisveris yapmaya baslamadim once cinsiyeti belli olsun diye. Acaba degisir mi diye yine yapamiyorum. Doktorunuz size kesin olarak mi soyledi cinsiyeti???
Aslında doktora ve ultrason cihazına göre de değişiyor durum canım ben devlete gitmiştim devlette cinsiyet konusu pek önemsenmiyor sağlığı gelişimi iyiyse tamam yeter diyip cinsiyeti es geçiyorlar elbet mühim olan gelişimleri sağlıkları ama anneyiz biz de merak ediyoruzTesekkurler. Tüh ya nasi da heveslendim. 3 hafta sonra kontrolum. Hayirlisi bakalim
Canım nasılsın bizi de haberdar et inşallah iyidinizdirBir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum..
Çok çok geçmiş olsun canım, nasıl oldun, inşaAllah iyisindir dualarım seninleBir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum..
Aynen verir kan ilacı falanda yazar. Ben kendi doktoruma 17 mayısta gidicem bklm neler yazicak. Bugün başka bi doktora gitcem yeni kovid atlattim bebeğin durumu nasıl diye çok merak ettim baya zor bi hastalık geçirdim çok tedirginimKuzu 17.haftada gidicem inşallah ozaman verir banada
Canım oğlumda benimde başıma gelmişti . Bi anda sular gibi kan geldi . Hemen doktora gittim o gece yatış yaptılar serum iğne faln azaldı sonrasında 1 hafta öyle azar azar devam etti şükür sonrasında hiç bir şey olmadi. Sende cokndusunme inş bir şey olmaz . İğneler baya etkili oluyorHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Aşşağıya yakınmıymış yoksa aşşağıya yapışmış mı canım çünkü yakın olan sonra yukarı çıkıyor diyorlar. Diğeri de çıkmıyormuş bir tanıdığım 7 ayından beri hastanede yatıyor her an amileyata (sezeryan) alabilirler diye. 8 de şuan ve ara ara kanamaları oluyor. İnşallah senin sonradan yukarıya çıkar canım çok geçmiş olsunHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Kötü düşünme canım ilaçlar iyi gelir inşallah Allah şifa versinHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Merhaba devlet hastanesinde doktorum 14.haftada söyledi sıra al üniversiteden randevu almak sonra zor die hemen aldık 7 hazirana verdiler 22.haftaya burda üniversite hastanesinde yapılıyor..Merhaba detaylı usg için devlete randevu almaya gittim riskli geveler öncelik dedi ama şansını dene belki alırsın dedi bugün özelden de randevu alıcam nolur nolmz diye . Siz naptınız merak ettim
Sen nasıl taburcu edip evine gönderirler ya kanaman devam ediyor yatışın olması lazımdı hastaneye .. şimdi nasılsın Allah sana bağışlasın sağlıcakla yavrunuHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?