- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Hayırlı olsun cnm ağız burun kuruluğu olur bende de oluyor burun içine gece yatmadan bi kulak çöpüne hindistan cevizi yağı sür burun içinde gezdir rahatlatır .. uyuşma da var malesef depolar tükeniyor vit takviyesi al Dr unda verir zatenGünaydın arkadaşlar bende 18 hafta 6 günlük hamileyim inşallah bir oğlumuz olacak
kızlar size bir şey soracaktım benim yaklaşık 1 aydır geceleri ağzım çok kuruyor burnum tıkanıyor genelde özellikle sabaha doğru böyle bir durum yaşayan var mı ?
Birde geceleri ellerimde uyuşma çok oluyor bu konuda bilgiisi olan var mı ?
Çok geçmiş olsun içinizi rahat tutun inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bu süreciHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
çok teşekkür ederim öneriniz için deneyeceğim vit takviyesi ne ilk defa duydumHayırlı olsun cnm ağız burun kuruluğu olur bende de oluyor burun içine gece yatmadan bi kulak çöpüne hindistan cevizi yağı sür burun içinde gezdir rahatlatır .. uyuşma da var malesef depolar tükeniyor vit takviyesi al Dr unda verir zaten
Nerden aldınız peki randevuyu telefonla mı anlatır mısınuzMerhaba devlet hastanesinde doktorum 14.haftada söyledi sıra al üniversiteden randevu almak sonra zor die hemen aldık 7 hazirana verdiler 22.haftaya burda üniversite hastanesinde yapılıyor..
Bende yeni öğrendim canım, 13 haftalık gittiğimde şimdilik erken cinsiyet söylemek için demişti, bu gittiğimde 19 haftalık dedi, kız bebek söylemişimdir dedi, yok hocam söylemediniz dedim, hayırlısı olsun dedi, kesin yada yüzde 95 filan demedi, bende düşündüm acaba değişirmi diye şimdi, bir ay içinde detaylı ultrason çekilecek orda kesin çıkar heralde, alışveriş için beklesemmi acaba bende
Doktor 16. Haftada sadce %90-95 oraninda soylenebilir dedi. Bebeklerin cinsiyeti kesin belliymis ama dista kalan ureme organlarinin sekli tamamlanmayabilirmis. Bebegin genital bolgesini gordu hatta bi kabarcik var bu klitoris olarak yorumlanir ama kucuk bi ihtimal penise de donebilir dediAslında doktora ve ultrason cihazına göre de değişiyor durum canım ben devlete gitmiştim devlette cinsiyet konusu pek önemsenmiyor sağlığı gelişimi iyiyse tamam yeter diyip cinsiyeti es geçiyorlar elbet mühim olan gelişimleri sağlıkları ama anneyiz biz de merak ediyoruz
Canım nasılsın bizi de haberdar et inşallah iyidinizdir
Evet canım idrar tahlili de çıkmıştı. Benimde ilk başlarda öyleydi, şuan sarımsı yeşilimsi oluyor.
Doğru diyorsunuz kızlar. Pede vereceğim paraya bol bol çamaşır alırım. Ben hep kullanırım, hamilelikte vücut ekstra hassas ve enfeksiyona açık olduğu için sanırım Ped yüzünden de tetiklenmiş olabilir. Zaten yüzde yüz pamuk çamaşır kullanıyordum, pedi de bırakmak lazım demekki. Birde öyle yapayım bakalım düzelecek mi.
Canım bana 16da kesin kız dedi. Pembe pembe kıyafetler aldım bile. Bundan sonra erkek falan derse şok geçiririm heralde.
İnşallah dediğiniz gibi olur.Canım oğlumda benimde başıma gelmişti . Bi anda sular gibi kan geldi . Hemen doktora gittim o gece yatış yaptılar serum iğne faln azaldı sonrasında 1 hafta öyle azar azar devam etti şükür sonrasında hiç bir şey olmadi. Sende cokndusunme inş bir şey olmaz . İğneler baya etkili oluyor
Cok gecmis olsun. Kotu seyler getirme aklina bak iyiymis cok sukur. Bol bol dinlen. Allah bagislasin yawrularimiziHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Aşağıya yakın dedi yapışmayla ilgili bişey demedi. Rahim genişliği iyi dedi alttan bakınca da.Aşşağıya yakınmıymış yoksa aşşağıya yapışmış mı canım çünkü yakın olan sonra yukarı çıkıyor diyorlar. Diğeri de çıkmıyormuş bir tanıdığım 7 ayından beri hastanede yatıyor her an amileyata (sezeryan) alabilirler diye. 8 de şuan ve ara ara kanamaları oluyor. İnşallah senin sonradan yukarıya çıkar canım çok geçmiş olsun
İnşallah kötü bir şey olmaz. Sağ olun. AminCok gecmis olsun. Kotu seyler getirme aklina bak iyiymis cok sukur. Bol bol dinlen. Allah bagislasin yawrularimizi
Ablamında ikizlere hamileyken bu ayda olmuştu hatırlıyorum. Ama insanın kendi başına gelince farklı oluyormuşKötü düşünme canım ilaçlar iyi gelir inşallah Allah şifa versin10.hafta da kardeşim ikizlere hamileydi aşırı kanaması oldu ama bebekler tutundu kanama olması düşük olacak demek değil..
Bilmiyorum ki. Geliyor ama baştaki gibi değil. Hastalığın son günü gibi. Amin sağ olunSen nasıl taburcu edip evine gönderirler ya kanaman devam ediyor yatışın olması lazımdı hastaneye .. şimdi nasılsın Allah sana bağışlasın sağlıcakla yavrunu
İnşallah sağ olunÇok geçmiş olsun içinizi rahat tutun inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bu süreci
çok teşekkür ederim öneriniz için deneyeceğim vit takviyesi ne ilk defa duydumDoktor ilaç verdi dekavit demir ilacı en sonda gyneferon mu bu tarz bir şeydi ama ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum hatta hiç kullanmıyorum desem yeridir sanırım düzenli kullanmaya başlamalıyım
Ya evet bir yazıda okumuştum önce çıkıntı oluşup sonra şekil aldığını ilk başta cinsiyet hakkında yorum yapmak çok net sonuç vermez diyeDoktor 16. Haftada sadce %90-95 oraninda soylenebilir dedi. Bebeklerin cinsiyeti kesin belliymis ama dista kalan ureme organlarinin sekli tamamlanmayabilirmis. Bebegin genital bolgesini gordu hatta bi kabarcik var bu klitoris olarak yorumlanir ama kucuk bi ihtimal penise de donebilir dedi
İkili testte öğrendim ben oğlum olacak nasipseOgrendiniz mi cinsiyeti tsrihlerimiz de aynı
Üniversite hastanesinden ayrıntılı ultrason için geldiğimi söyleyip randevu aldım onlar bi kağıt doludurup radyolojiye yolladılar orda 22.haftaya gün verdilerNerden aldınız peki randevuyu telefonla mı anlatır mısınuz
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah çabucak toparlanırsın..normal doğum yaptın canım dikkat et kendine.. İnşallah tekrar hayırlısı ile hamile kalırsınKızlar merhaba çok fazla bildirim var. Hepsine bakamadım. Ama merak edeceğinizi düşündüğüm şeyleri yazayım 3 gündür hastanedeyim ilaç tedavisi ardından balon uygulaması sonra tekrar ilaç uygulaması ile bebeği gece 24:00 da düşürdüm çok zor oldu doğumdan beterdi Rabbim birdaha yaşatmasın.Normal doğum gibi oldu. Düşükten sonra kürtaj oldu kanamam fazla olmuş müdahale etmişler şimdide hala taburcu etmediler bebek karnımda fazla kaldığı için enfeksyon varmış kanımda... inşaallah yarına taburcu olurum. Bu arada bebeğim Erkekmiş Allah'ım inşaallah genetik araştırma sonucu çok ağır birşey çıkmaz ilaçlarla tedavi olacak bir şeydir de tekrar Rabbim gebelik nasip eder. Ama bı beş yıl falan düşünmüyorum. Çektiğim acıdan dolayı. Sizler kendinize ve bebeğinize dikkat edin Allah'a emanet olun müsait olduğum zaman sorularınız varsa cevap veririm seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?