2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlı olsun cnm ağız burun kuruluğu olur bende de oluyor burun içine gece yatmadan bi kulak çöpüne hindistan cevizi yağı sür burun içinde gezdir rahatlatır .. uyuşma da var malesef depolar tükeniyor vit takviyesi al Dr unda verir zaten

Çok geçmiş olsun içinizi rahat tutun inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bu süreci
çok teşekkür ederim öneriniz için deneyeceğim vit takviyesi ne ilk defa duydum Doktor ilaç verdi dekavit demir ilacı en sonda gyneferon mu bu tarz bir şeydi ama ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum hatta hiç kullanmıyorum desem yeridir sanırım düzenli kullanmaya başlamalıyım

Merhaba devlet hastanesinde doktorum 14.haftada söyledi sıra al üniversiteden randevu almak sonra zor die hemen aldık 7 hazirana verdiler 22.haftaya burda üniversite hastanesinde yapılıyor..
Nerden aldınız peki randevuyu telefonla mı anlatır mısınuz

Doktor 16. Haftada sadce %90-95 oraninda soylenebilir dedi. Bebeklerin cinsiyeti kesin belliymis ama dista kalan ureme organlarinin sekli tamamlanmayabilirmis. Bebegin genital bolgesini gordu hatta bi kabarcik var bu klitoris olarak yorumlanir ama kucuk bi ihtimal penise de donebilir dedi

demez ins hazirliga baslamisin artik

İnşallah dediğiniz gibi olur. Bir tanesini vurdu. Diğer ikisini 3 günde 1 dedi. Ablam iki kere düşük yaptı ondan da korkuyorum

Cok gecmis olsun. Kotu seyler getirme aklina bak iyiymis cok sukur. Bol bol dinlen. Allah bagislasin yawrularimizi

Aşağıya yakın dedi yapışmayla ilgili bişey demedi. Rahim genişliği iyi dedi alttan bakınca da.

Kötü düşünme canım ilaçlar iyi gelir inşallah Allah şifa versin 10.hafta da kardeşim ikizlere hamileydi aşırı kanaması oldu ama bebekler tutundu kanama olması düşük olacak demek değil..
Ablamında ikizlere hamileyken bu ayda olmuştu hatırlıyorum. Ama insanın kendi başına gelince farklı oluyormuş inşallah bebeğime bişey olmaz

İnşallah sağ olun

Ya evet bir yazıda okumuştum önce çıkıntı oluşup sonra şekil aldığını ilk başta cinsiyet hakkında yorum yapmak çok net sonuç vermez diye

Kızlar merhaba çok fazla bildirim var. Hepsine bakamadım. Ama merak edeceğinizi düşündüğüm şeyleri yazayım 3 gündür hastanedeyim ilaç tedavisi ardından balon uygulaması sonra tekrar ilaç uygulaması ile bebeği gece 24:00 da düşürdüm çok zor oldu doğumdan beterdi Rabbim birdaha yaşatmasın.Normal doğum gibi oldu. Düşükten sonra kürtaj oldu kanamam fazla olmuş müdahale etmişler şimdide hala taburcu etmediler bebek karnımda fazla kaldığı için enfeksyon varmış kanımda... inşaallah yarına taburcu olurum. Bu arada bebeğim Erkekmiş Allah'ım inşaallah genetik araştırma sonucu çok ağır birşey çıkmaz ilaçlarla tedavi olacak bir şeydir de tekrar Rabbim gebelik nasip eder. Ama bı beş yıl falan düşünmüyorum. Çektiğim acıdan dolayı. Sizler kendinize ve bebeğinize dikkat edin Allah'a emanet olun müsait olduğum zaman sorularınız varsa cevap veririm seve seve

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah çabucak toparlanırsın..normal doğum yaptın canım dikkat et kendine.. İnşallah tekrar hayırlısı ile hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…