- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım inşallah bebeğin sana tutunur. İlaçlarını düzenli kullan, bolbol dinlen. Aklına da kötü şeyler getirme. Nerdeyse her hamilelikte risk ve kanama oluyor artık. Rabbim yardımcın olsunHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
İnşallah yademez ins hazirliga baslamisin artik
Canım tekrar geçmiş olsun. Rabbim bebeklerine cennette kavuştursun seni.Kızlar merhaba çok fazla bildirim var. Hepsine bakamadım. Ama merak edeceğinizi düşündüğüm şeyleri yazayım 3 gündür hastanedeyim ilaç tedavisi ardından balon uygulaması sonra tekrar ilaç uygulaması ile bebeği gece 24:00 da düşürdüm çok zor oldu doğumdan beterdi Rabbim birdaha yaşatmasın.Normal doğum gibi oldu. Düşükten sonra kürtaj oldu kanamam fazla olmuş müdahale etmişler şimdide hala taburcu etmediler bebek karnımda fazla kaldığı için enfeksyon varmış kanımda... inşaallah yarına taburcu olurum. Bu arada bebeğim Erkekmiş Allah'ım inşaallah genetik araştırma sonucu çok ağır birşey çıkmaz ilaçlarla tedavi olacak bir şeydir de tekrar Rabbim gebelik nasip eder. Ama bı beş yıl falan düşünmüyorum. Çektiğim acıdan dolayı. Sizler kendinize ve bebeğinize dikkat edin Allah'a emanet olun müsait olduğum zaman sorularınız varsa cevap veririm seve seve
Ferrum kullanıyorum canım sabahları aç karna, kahvaltıdan hemen önce. Fiyatını bilmiyorum başka ilaçlarla toplu almıştım.Günaydın herkese demir ilacı olarak ne alıyorsunuz ve marka ve fiyat bilgisi slabilir miyim
Canım benim inşallah tez vakitte toparlanırsın Allah şifa versinKızlar merhaba çok fazla bildirim var. Hepsine bakamadım. Ama merak edeceğinizi düşündüğüm şeyleri yazayım 3 gündür hastanedeyim ilaç tedavisi ardından balon uygulaması sonra tekrar ilaç uygulaması ile bebeği gece 24:00 da düşürdüm çok zor oldu doğumdan beterdi Rabbim birdaha yaşatmasın.Normal doğum gibi oldu. Düşükten sonra kürtaj oldu kanamam fazla olmuş müdahale etmişler şimdide hala taburcu etmediler bebek karnımda fazla kaldığı için enfeksyon varmış kanımda... inşaallah yarına taburcu olurum. Bu arada bebeğim Erkekmiş Allah'ım inşaallah genetik araştırma sonucu çok ağır birşey çıkmaz ilaçlarla tedavi olacak bir şeydir de tekrar Rabbim gebelik nasip eder. Ama bı beş yıl falan düşünmüyorum. Çektiğim acıdan dolayı. Sizler kendinize ve bebeğinize dikkat edin Allah'a emanet olun müsait olduğum zaman sorularınız varsa cevap veririm seve seve
Ay canım çok zor geçti şuan sadece öksürük var ondan tedirgin oldum doktor randevumu beklemim başka doktora göruncem inş herşey yolundadırCanım inşallah bebeğin sana tutunur. İlaçlarını düzenli kullan, bolbol dinlen. Aklına da kötü şeyler getirme. Nerdeyse her hamilelikte risk ve kanama oluyor artık. Rabbim yardımcın olsun
İnşallah ya
Canım tekrar geçmiş olsun. Rabbim bebeklerine cennette kavuştursun seni.Şimdi tıp o kadar ilerledi ki herşeyin tedavisi var inan. Hiç çocuğu olmaz denilenler bile anne oluyor. Sendeki rahatsızlık neyse eminim ilacı, tedavi yöntemi vardır. İnşallah kendini hazır hissettiğin zaman sağlıklı bir bebeğin olur. Allah yardımcın olsun, hep aklımızdasın. Kendini iyi hissettikçe gel lütfen.
Ferrum kullanıyorum canım sabahları aç karna, kahvaltıdan hemen önce. Fiyatını bilmiyorum başka ilaçlarla toplu almıştım.
Smjj canım atlatmışsın çok sevindim. Nasıl hissediyorsun kendini? Hamileyken kovid atlatıp sağlıklı hatta antikorlu bebek doğuran çok kadın var, endişe etme
4 gibi gitcem inşallah canimSmjj canım naptın gittin mi doktora seni merak ettim
Inş hiç bir şey olmucak. Bide canım skin ayağa kalkma ayaginin altına yastık koy uzan tuvalet dışında hiç bir şey icin ayağa kalkmaİnşallah dediğiniz gibi olur.Bir tanesini vurdu. Diğer ikisini 3 günde 1 dedi. Ablam iki kere düşük yaptı ondan da korkuyorum
Dr vermis vit takviyenizi ama siz kullanmıyorsunuz bu yüzden olur Boyle. Ben hergün decavit ve imom alıyorumÇok geçmiş olsun içinizi rahat tutun inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bu süreci
çok teşekkür ederim öneriniz için deneyeceğim vit takviyesi ne ilk defa duydumDoktor ilaç verdi dekavit demir ilacı en sonda gyneferon mu bu tarz bir şeydi ama ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum hatta hiç kullanmıyorum desem yeridir sanırım düzenli kullanmaya başlamalıyım
Sadece akşam kendi doktoruma gideceğim. Doktorda yat dedi. Çok sulu kanama oluyor, biraz kesildi gibi. Sizde iğne oldunuz mu sonradanInş hiç bir şey olmucak. Bide canım skin ayağa kalkma ayaginin altına yastık koy uzan tuvalet dışında hiç bir şey icin ayağa kalkma
İnşallah kesilir gider Allah ikinizi de esirgesinSadece akşam kendi doktoruma gideceğim. Doktorda yat dedi. Çok sulu kanama oluyor, biraz kesildi gibi. Sizde iğne oldunuz mu sonradan
İnşallah canım Rabbimin izniyle birşey olmaz, annemde kardeşime hamileyken bından 3 yıl önce çok yoğun kanama oldu birden acile gittik aynı şey dendi plesanta aşağıda olduğu içinmiş, ama daha sonra bi sıkıntı olmadı annem 43 yaşında doğum yaptı,şimdi 2 buçuk yaşında kardeşimHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Bana doktorum gyno ferro sanol verdi demir olarak. Icinde folik asit ve b12 de var. Receteye yazdi. Fark olarK 13 küsür bisi odedim. Bir de nbl algea omega 3 verdi. Onu devlet karsilamiyo internetten 120 tlye 2 kutu aldim. Decavit vermisti en basinda. Onu da haftada 2ye dusurdu. Onun fiyatini bilmiorum esim almisti o da hatirlamiyoGünaydın herkese demir ilacı olarak ne alıyorsunuz ve marka ve fiyat bilgisi slabilir miyim
Gidince haber verirsin burayada4 gibi gitcem inşallah canim
Ferrum kullanıyorum bende fiyatını bilmiyorum ama devlet karşılıyor sanrımGünaydın herkese demir ilacı olarak ne alıyorsunuz ve marka ve fiyat bilgisi slabilir miyim
Bende elevit ve imom dönüşümlü içiyorum ..magnezyum kan ilacı ve d vitamini de var sırayla içiyorum ilaçtan tiksindim artıkDr vermis vit takviyenizi ama siz kullanmıyorsunuz bu yüzden olur Boyle. Ben hergün decavit ve imom alıyorum
Kızlar bizimde bugün randevumuz vardıÇok şükür her şey yolundaymış, en son 15 haftalıkken gittiğimde kız gibi demişti bacaklarınım arası boştu bidahakine tekrar bakarız demişti, bugün cinsiyeti sorduğumda doktor güldü hiç uygun değil maalesef hatta bağdaş kurmuş ayaklarını altına almış oturuyor o derece dedi
Bir anda kanamam oldu bayağı sulu. Neden acaba ? Şimdi hastaneye gidiyoruz, korkuyorum..
Cok gecmis olsun canim allah yardmcin olsun endise etme kanama genel olarak hep oluyor sanirim artik.Hepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Benim hamileligin ilk 2 ayi agiz kurulugum cok oldu. Burun tikanikligi ise en basindan beri var. Uyusma acaba magnezyum eksikligi sebebi ile olabilir mi. Bende arada uyusma degilde hissizlik gibi olmustu.Günaydın arkadaşlar bende 18 hafta 6 günlük hamileyim inşallah bir oğlumuz olacak
kızlar size bir şey soracaktım benim yaklaşık 1 aydır geceleri ağzım çok kuruyor burnum tıkanıyor genelde özellikle sabaha doğru böyle bir durum yaşayan var mı ?
Birde geceleri ellerimde uyuşma çok oluyor bu konuda bilgiisi olan var mı ?
Hepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
Olabilir bilemiyorum doktor kontrolümde sorayım bayağı rahatsız edip uykumdan uyandırmaya başladı çünkü. Teşekkürler cevap içinBenim hamileligin ilk 2 ayi agiz kurulugum cok oldu. Burun tikanikligi ise en basindan beri var. Uyusma acaba magnezyum eksikligi sebebi ile olabilir mi. Bende arada uyusma degilde hissizlik gibi olmustu.
Allah bağışlasın canim benim de oğlum olacakİkili testte öğrendim ben oğlum olacak nasipse
Çok geçmiş olsun canım ins iyilesirsin bebeğimle birlikteHepinize teşekkür ederim. Bebeğin eşi ( plasenta) aşağıdaymış. Ondan olabilir dedi. Ultrasonda kalp atışına baktı, sıkıntı yok. Alttan da baktı. Sonra müşahede odasında Serum verdiler, 3 tane düşük iğnesi verdi. Birini bugün vurdular. Kendi doktorum yoktu, normalde gecede çalışıyor. Yarın kendi doktoruma kontrolüm vardı zaten ona git bu iğneleri de söyle dedi. Çok kanaman olursa akşamı bekleme gel dediler. Yeni geldik hastaneden. Kanama devam ediyor, baştaki gibi çok değil. İnşallah bişey olmaz korkuyorum düşecek diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?