- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
AynenMaşallah sağlıklıymış ya buna da şükür. Keyif yapıyor içerde
hadi inşallahAynençok şükür Rabbim e Hastaneye kan sonuçları için gitmiştik normalde devlete gidiyorum arada bir özele, dönüşte eşim özele gidelim dedi şimdi oraya geldik bakalım şimdi göstercek mi şansımıza
Çok sağ ol canım .Çok geçmiş olsun canım ins iyilesirsin bebeğimle birlikteplasenta aşağıda ise bol bol Uzan canım ama geçen gün bende doktora gittim asagidadi ben dedim sorun olur mu ne yapayım deidm bana dedi birşey yapmana gerek yok bebek büyüdükçe o yukari çıkar dedi sen saglikcisin dedi şükür korktum ya şimdi ins iyi olursunuz canım bol bol Uzan dinlen ins Rabb'im in izni ile toparlanır siniz
O iğneden dolayı kanaman kesilecek malesef eğer düşük yaparsands kürtaj olursun ins öyle birşey olmazÇok sağ ol canım .
az önce yine gittik dayanamadım. Müdahale yapılmış dedi, düşeceği varsa düşer sağlıksız bebek dedi. Şu an beklemekten başka bişey yapamayız yatirsam da bekleyeceğiz dedi eve gönderdi. Çok kanamam olursa tekrar gel dedi. Kanama kesilir gibi oldu şu an.
İnşallahO iğneden dolayı kanaman kesilecek malesef eğer düşük yaparsands kürtaj olursun ins öyle birşey olmaz
Hadi hayırlısıAynençok şükür Rabbim e Hastaneye kan sonuçları için gitmiştik normalde devlete gidiyorum arada bir özele, dönüşte eşim özele gidelim dedi şimdi oraya geldik bakalım şimdi göstercek mi şansımıza
İnş bişi çıkmaz hayırlısı ile kucağınıza alırsınız kızınızıSlm kizlar. Bgn amniyosentez yaptirdim. Aynı zamanda kızım olacağını öğrendim. Cok endişeliyim bebegim sağlıklı mi diye. Şimdilik bi sorun görünmüyor çok şükür. Herkese geçmiş olsun.
Allah hakkında hayırlısını versin çok geçmiş olsun dualarımız seninleÇok sağ ol canım .
az önce yine gittik dayanamadım. Müdahale yapılmış dedi, düşeceği varsa düşer sağlıksız bebek dedi. Şu an beklemekten başka bişey yapamayız yatirsam da bekleyeceğiz dedi eve gönderdi. Çok kanamam olursa tekrar gel dedi. Kanama kesilir gibi oldu şu an.
Hayirli saglikli evlat olsun canim gozunaydinSlm kizlar. Bgn amniyosentez yaptirdim. Aynı zamanda kızım olacağını öğrendim. Cok endişeliyim bebegim sağlıklı mi diye. Şimdilik bi sorun görünmüyor çok şükür. Herkese geçmiş olsun.
Ben hastanede oldum. Sonrasında progesteron hap aldimSadece akşam kendi doktoruma gideceğim. Doktorda yat dedi. Çok sulu kanama oluyor, biraz kesildi gibi. Sizde iğne oldunuz mu sonradan
Hoşgeldin canım, Rabbim hayırla kavuştursun yavrunaMerhabalar bende aranıza yeni katıldımbaya konusulmus gec bı katılım oldu benım kı ama bende ekim 2021annesi oluyorum inşallahhh
Nasıl dönmüşKızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
Aa kacinci haftada kiz demisti canim suan sasirdimKızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
Ben hiç gitmedim devlete canım o yüzden her zaman gittiğim özel hastaneden randevu aldım 31 Mayıs için, fiyatıda 600 liraymış, 35 yaş üstü olduğu için mutlaka istiyorum dedi, devlete hiç gitmediğim için bakmazlar diye sıra almadımMerhaba detaylı usg için devlete randevu almaya gittim riskli geveler öncelik dedi ama şansını dene belki alırsın dedi bugün özelden de randevu alıcam nolur nolmz diye . Siz naptınız merak ettim
Demir ilacı dün gittiğimde başlayalım dedi doktor, geçen hafta sağlık ocağında kontrolüm vardı ordan kan ilacı verdiler dedim doktora söyledim, yanıma almıştım zaten gösterdim doktora tamam bunu kullanabilirsin dedi, para vermedim, ismi:VegaferonGünaydın herkese demir ilacı olarak ne alıyorsunuz ve marka ve fiyat bilgisi slabilir miyim
Kızlar bizimde bugün randevumuz vardıÇok şükür her şey yolundaymış, en son 15 haftalıkken gittiğimde kız gibi demişti bacaklarınım arası boştu bidahakine tekrar bakarız demişti, bugün cinsiyeti sorduğumda doktor güldü hiç uygun değil maalesef hatta bağdaş kurmuş ayaklarını altına almış oturuyor o derece dedi
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaçıncı haftada kız demiştiki, sağlıklı olsunlarda kız yada oğlan hayırlı evlat olsunlar inşaAllahKızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?