2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah sağlıklıymış ya buna da şükür. Keyif yapıyor içerde
Aynen çok şükür Rabbim e Hastaneye kan sonuçları için gitmiştik normalde devlete gidiyorum arada bir özele, dönüşte eşim özele gidelim dedi şimdi oraya geldik bakalım şimdi göstercek mi şansımıza

Çok sağ ol canım .
az önce yine gittik dayanamadım. Müdahale yapılmış dedi, düşeceği varsa düşer sağlıksız bebek dedi. Şu an beklemekten başka bişey yapamayız yatirsam da bekleyeceğiz dedi eve gönderdi. Çok kanamam olursa tekrar gel dedi. Kanama kesilir gibi oldu şu an.

O iğneden dolayı kanaman kesilecek malesef eğer düşük yaparsands kürtaj olursun ins öyle birşey olmaz

Slm kizlar. Bgn amniyosentez yaptirdim. Aynı zamanda kızım olacağını öğrendim. Cok endişeliyim bebegim sağlıklı mi diye. Şimdilik bi sorun görünmüyor çok şükür. Herkese geçmiş olsun.
İnş bişi çıkmaz hayırlısı ile kucağınıza alırsınız kızınızı

Allah hakkında hayırlısını versin çok geçmiş olsun dualarımız seninle

Slm kizlar. Bgn amniyosentez yaptirdim. Aynı zamanda kızım olacağını öğrendim. Cok endişeliyim bebegim sağlıklı mi diye. Şimdilik bi sorun görünmüyor çok şükür. Herkese geçmiş olsun.
Hayirli saglikli evlat olsun canim gozunaydin
Insallah guzel haberler alirsin

Merhaba detaylı usg için devlete randevu almaya gittim riskli geveler öncelik dedi ama şansını dene belki alırsın dedi bugün özelden de randevu alıcam nolur nolmz diye . Siz naptınız merak ettim
Ben hiç gitmedim devlete canım o yüzden her zaman gittiğim özel hastaneden randevu aldım 31 Mayıs için, fiyatıda 600 liraymış, 35 yaş üstü olduğu için mutlaka istiyorum dedi, devlete hiç gitmediğim için bakmazlar diye sıra almadım

Günaydın herkese demir ilacı olarak ne alıyorsunuz ve marka ve fiyat bilgisi slabilir miyim
Demir ilacı dün gittiğimde başlayalım dedi doktor, geçen hafta sağlık ocağında kontrolüm vardı ordan kan ilacı verdiler dedim doktora söyledim, yanıma almıştım zaten gösterdim doktora tamam bunu kullanabilirsin dedi, para vermedim, ismi:Vegaferon

oh maşaAllah keyifler yerinde kuzunun demekki annesi, sağlıklı olsunlarda bir dahakine öğrenirsin inşaAllah canım

Kızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaçıncı haftada kız demiştiki, sağlıklı olsunlarda kız yada oğlan hayırlı evlat olsunlar inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…