12 haftada kız demişti kesin hatta bende gördümHerşeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaçıncı haftada kız demiştiki, sağlıklı olsunlarda kız yada oğlan hayırlı evlat olsunlar inşaAllah
12 inci haftada kesin kız dedi . Rabbim sağlık versin iki oğlum olcak şimdiAa kacinci haftada kiz demisti canim suan sasirdim
Amin canım sagolNasıl dönmüşAllah kucağına da almayı nasip etsin canım. Kaçıncı haftada kız demişti.
Bugün geçti şükürler olsun canım cevabın için teşekkür ederim üşüttüm diye düşünüyorum.Merhaba, Benimde olmuştu bir ara canım, ben kendimi üşüttüğüm için oldu diye düşünmüştüm, ayaklarımdan çorabı hiç eksik etmemeye başladım, sende bilmeden üşüttünmü acaba, doktor normal demiş canını sıkma, ama sen yinede kendini takip et
MerhabaMerhababenim çok sık oluyor özellikle yorulduğumda, oturduğum yerden aniden kalktığımda vs. Dediğiniz gibi ciddi bir ağrı, bıçak saplanır gibi.yaklaşık 10 saniye iki büklüm kalıyorum düzelemiyorum. Ama hastanede çalıştığım bölüm zor, obezite servisinden bazen 200 kg hastayı tutup kaldırmak zorunda kalıyorum doktorum buna bağlamıştı belki siz de farkında olmadan kendinizi yormuşsunuzdur dikkatli olun lütfen
Doktor erkek dedi bi gülme geldi bana şaşkınlıktan@
hadi inşallah
Eşim bide özele gidelim dedi canım erkekmişHerşeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaçıncı haftada kız demiştiki, sağlıklı olsunlarda kız yada oğlan hayırlı evlat olsunlar inşaAllah
12 zaten yüzde yüz demesi için zaten çok erkenmiş canım 16 da kesinleşiyor diyorlar. Sağlıklı olsundaAmin canım sagol12 haftada demişti
Kaç haftalıkken kız denildi şimdi kaç haftalıksınız erkek olduKızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
12 haftayı geçmişti kiz demişti ama çok belliydi kız olduğu. Şimdi ultrasyona göre 18+5 haftaligimKaç haftalıkken kız denildi şimdi kaç haftalıksınız erkek oldu
Gözün aydın canım sağ slim kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbimEşim bide özele gidelim dedi canım erkekmişbaya baya hareketliydi hiç yerimde durmuyo eli ayağı daha iki hafta öncesi öbür doktorum bana bacaklarımın arasını gösterip bak boş yüksek ihtimal kız ama kesin değil demişti, iki kez kız denmişti küçükten, bu hafta yüzde yüz erkek deyince şok olduk ilk bebeğimiz Rabbime şükür bize evlat nasip etti ya kız erkek hiç farketmiyor canım oğluşum insan böyle kesin net öğrenince bi garip oluyo hayallere dalıyo arabada ağladım sevinçten gelene kadar Hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızı
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına inşaAllah, Rabbim tırnaklarına taş değdirmesinEşim bide özele gidelim dedi canım erkekmişbaya baya hareketliydi hiç yerimde durmuyo eli ayağı daha iki hafta öncesi öbür doktorum bana bacaklarımın arasını gösterip bak boş yüksek ihtimal kız ama kesin değil demişti, iki kez kız denmişti küçükten, bu hafta yüzde yüz erkek deyince şok olduk ilk bebeğimiz Rabbime şükür bize evlat nasip etti ya kız erkek hiç farketmiyor canım oğluşum insan böyle kesin net öğrenince bi garip oluyo hayallere dalıyo arabada ağladım sevinçten gelene kadar Hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızı
12 haftada kız demişti kesin hatta bende gördüm
Hayirlisi olsun canim. Onemli olan hayirli ve saglikli evlat olmasi1
12 inci haftada kesin kız dedi . Rabbim sağlık versin iki oğlum olcak şimdi
Bende de genel olarak bas agrisi oluyor. Hamilelik ile basladi bu durumMerhabalar arkadaşlar bu hafta ben de bir baş ağrısı var akşama doğru oluyor sonra geçiyor şükür iş yorgunluğu hamilelik sanırım
Benim de 16da kız dedi değişmez heralde demi bu haftadan sonraKızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
Hamilelik ilerledikçe bebekte ki oksijen ihtiyacı arttığı için annenin oksijenini alırmış. Kanımızdaki oksijen azaldığı için de baş ağrısı olurmuş canım. Bolb bol su iç, hava al iyi gelir.Merhabalar arkadaşlar bu hafta ben de bir baş ağrısı var akşama doğru oluyor sonra geçiyor şükür iş yorgunluğu hamilelik sanırım
Bazıları geç hissedebiliyor canım. Karın bölgesinin Yağlı olması, annenin hareketli olması gibi sebeplerden dolayı. Belki ilk bebişle ilgilenirken henüz hissetmiyorsundur. Bana doktor ultrasonda haftasına göre bebeğin bir hafta geriden gelmesi normal demişti. Karından yapılan ölçülerde geride çıkması olabiliyormuş.Hanımlar ben 19.haftamdayım bebek 1 hafta geri demişti doktor ama hiç hareket hissetmiyorum. 2.gebeliğim hatta,birde karnımda alta doğru ağrılar kramplar oluyor. Yazanlar olmuştu sanki içerden etim bükülüyor gibi ağrı. O ağrı geldiği zaman adım dahi atamıyorum bazen yatarken oluyor ve ağrı beni uyandırıyor. Böyle şeyler yaşayanlar var mı acaba? 2.gebelik ve ilk çocuğum çok hareketli bende sürekli onunla ilgileniyorum.
Magnezyum ne verdi canım?Bu arada doktor kalsiyum maknezgum kan ilacı bide balık yaği verdi
Bana 16da kesin kız dedi, bence seninde mutlaka belli olur canım.Kızlar siz söyledikçe ben heyecanlanıyorum yaaabenim randevum iki hafta sonra, 17-18 hafta arasında olacak bakalım inşallah belli olur yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?