2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bugün geçti şükürler olsun canım cevabın için teşekkür ederim üşüttüm diye düşünüyorum.

Merhaba Cevabınız için çok teşekkür ederim bugün geçti şükür benim yataktan kalkarken fırlayıp kalkma gibi bir huyum var dün çok kötü kilitlendim kaçkez yapmamaya çalıştım ama alışkanlık işte. Sizde çok dikkat edin

@

hadi inşallah
Doktor erkek dedi bi gülme geldi bana şaşkınlıktan daha iki hafta önce bacak arası boştu ben tekrar tekrar sordum yzde yüz dedi, nasipse bir oğlum olucak ilk çocuğumuz bizim için cinsiyet hiç farketmiyordu, çok güzel bi his insan o kesin haberini alınca bi garip oluyo arabada ağladım hep onu düşünüp

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaçıncı haftada kız demiştiki, sağlıklı olsunlarda kız yada oğlan hayırlı evlat olsunlar inşaAllah
Eşim bide özele gidelim dedi canım erkekmiş baya baya hareketliydi hiç yerimde durmuyo eli ayağı daha iki hafta öncesi öbür doktorum bana bacaklarımın arasını gösterip bak boş yüksek ihtimal kız ama kesin değil demişti, iki kez kız denmişti küçükten, bu hafta yüzde yüz erkek deyince şok olduk ilk bebeğimiz Rabbime şükür bize evlat nasip etti ya kız erkek hiç farketmiyor canım oğluşum insan böyle kesin net öğrenince bi garip oluyo hayallere dalıyo arabada ağladım sevinçten gelene kadar Hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızı

Hanımlar ben 19.haftamdayım bebek 1 hafta geri demişti doktor ama hiç hareket hissetmiyorum. 2.gebeliğim hatta,birde karnımda alta doğru ağrılar kramplar oluyor. Yazanlar olmuştu sanki içerden etim bükülüyor gibi ağrı. O ağrı geldiği zaman adım dahi atamıyorum bazen yatarken oluyor ve ağrı beni uyandırıyor. Böyle şeyler yaşayanlar var mı acaba? 2.gebelik ve ilk çocuğum çok hareketli bende sürekli onunla ilgileniyorum.

Gözün aydın canım sağ slim kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Gözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına inşaAllah, Rabbim tırnaklarına taş değdirmesin

Kızlar doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda . Bize kız denilmisti erkege donmus
Benim de 16da kız dedi değişmez heralde demi bu haftadan sonra sağlıkla büyüsün canım Rabbim bağışlasın
Merhabalar arkadaşlar bu hafta ben de bir baş ağrısı var akşama doğru oluyor sonra geçiyor şükür iş yorgunluğu hamilelik sanırım
Hamilelik ilerledikçe bebekte ki oksijen ihtiyacı arttığı için annenin oksijenini alırmış. Kanımızdaki oksijen azaldığı için de baş ağrısı olurmuş canım. Bolb bol su iç, hava al iyi gelir.
Bazıları geç hissedebiliyor canım. Karın bölgesinin Yağlı olması, annenin hareketli olması gibi sebeplerden dolayı. Belki ilk bebişle ilgilenirken henüz hissetmiyorsundur. Bana doktor ultrasonda haftasına göre bebeğin bir hafta geriden gelmesi normal demişti. Karından yapılan ölçülerde geride çıkması olabiliyormuş.
Bu arada doktor kalsiyum maknezgum kan ilacı bide balık yaği verdi
Magnezyum ne verdi canım?
Kızlar siz söyledikçe ben heyecanlanıyorum yaaa benim randevum iki hafta sonra, 17-18 hafta arasında olacak bakalım inşallah belli olur yavrum
Bana 16da kesin kız dedi, bence seninde mutlaka belli olur canım. Bende şimdi kızdan erkeğe döner diye korkuyorum, pembiş şeyler aldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…