2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende ayrıntılıyı bekliyorum valla gözüm korktu ikilide kız dedi Dr devletin cihazı bana bacak arası vs de göstermedi ondan şaşırıyorum diğer hamişlere

Merhaba igm ve İgg değeriniz kaç Çıkmıstı

Yaptırmasak olmuyor mı acaba bunu 28 yaşındayım

Slm kizlar. Bgn amniyosentez yaptirdim. Aynı zamanda kızım olacağını öğrendim. Cok endişeliyim bebegim sağlıklı mi diye. Şimdilik bi sorun görünmüyor çok şükür. Herkese geçmiş olsun.
Insallah sağlıklıdır hepimizin bebeği. Neden amniyosentez yaptırdınız ikili test mi riskli çıkmıştı?

İyi akşamlar kızlar ben de gittim doktora ve cok şükür bir sorun görünmedi ikili sonucum da normal çıkmıș. Cinsiyet öğrendik biz de bir kızım daha olacakmış 4 yaşında bir kızım var. Allah hepsine sağlık versin, bizim için hic fark etmiyordu zaten kızıma bir can yoldaşı geliyor insallah

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı ablalı bacılı büyütsün yavrularını kızlar candır bacı bacıya her zaman lazım .. bu arada 20 ye kadar güvenme bak bir kaç arkadasın erkege döndü

Kızlar biz bugün doktora gittik ya cinsiyeti falan öğrendik neyse ben üç dört gündür hiç kıpırtı hissetmediğimden telaş yapıyodum meğer benim hissettiklerim gazmış onu da nasıl anladım her akşam takmıştım yat elini koy saatlerce bekle sabah bekle kafayı yiycektim meğer gerçek hareketin onla ilgisi yokmuş gayet gürültülü ortamda saçma bi oturuş pozisyonunda aklım hiç karnımda değilken öyle bi kıpırdadı ben burdayım dedi ki o an anladım gerçek hareket oymuş sanki kuş çırpınıyo da kanatları karnınına çarpıyo gibi oldu şok oldum

Doktor bana yaştan dolayı yaptırmamı tavsiye etti canım, birde bebekte herhangi bir rahatsızlık olursa erken teşhis ve tedavi şansı oluyor dedi, ama yaptırmak istemezsen kimse seni zorlayamaz

O hareketleri yokmu insan saatlerce kıpırdamadan izleyebilir çok güzel bir duygu, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaAllah, eee peki cinsiyeti neymiş bebişin

Bende ayrıntılıyı bekliyorum valla gözüm korktu ikilide kız dedi Dr devletin cihazı bana bacak arası vs de göstermedi ondan şaşırıyorum diğer hamişlere
Bana özelde renkli şeyde bakıp söyledi ama, belli de olmaz değişmez umarım
Canım maddi durumun varsa yaptırabilirsin. Bu ayrıntılı ultrason yaklaşık 40dk sürüyor diyolar. Bebeğin tüm iç organlarını herşeyini tek tek inceliyormuş doktor. Allah korusun önceden önlem alınacak bir durum olursa haberimiz olur. Tabiki yine de senin tercihin.

offff ben bir haftada pes ettim cidden cok gecmis olsun size

Benimde bir ara çok mide yanmam oluyordu portakal ve salça gibi asitli gıdaları çok tükettiğim için olduğunun farkına vardım portakal salça yemeyi azalttım şuan hiç mide yanmam olmuyor yediklerinizi bir gözlemleyin mide yanması yapan besinler diye araştırın sürekli tükettiğiniz bir şeyde tetikliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…