- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Amin canım Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahGözün aydın canım sağ slim kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Amin canım Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin kucağımıza alabildiğimiz günleri görmeyi nasip etsin inşallahGözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına inşaAllah, Rabbim tırnaklarına taş değdirmesin
Bende ayrıntılıyı bekliyorum valla gözüm korktu ikilide kız dedi Dr devletin cihazı bana bacak arası vs de göstermedi ondan şaşırıyorum diğer hamişlereBenim de 16da kız dedi değişmez heralde demi bu haftadan sonrasağlıkla büyüsün canım Rabbim bağışlasın
Hamilelik ilerledikçe bebekte ki oksijen ihtiyacı arttığı için annenin oksijenini alırmış. Kanımızdaki oksijen azaldığı için de baş ağrısı olurmuş canım. Bolb bol su iç, hava al iyi gelir.
Bazıları geç hissedebiliyor canım. Karın bölgesinin Yağlı olması, annenin hareketli olması gibi sebeplerden dolayı. Belki ilk bebişle ilgilenirken henüz hissetmiyorsundur. Bana doktor ultrasonda haftasına göre bebeğin bir hafta geriden gelmesi normal demişti. Karından yapılan ölçülerde geride çıkması olabiliyormuş.
Magnezyum ne verdi canım?
Bana 16da kesin kız dedi, bence seninde mutlaka belli olur canım.Bende şimdi kızdan erkeğe döner diye korkuyorum, pembiş şeyler aldım çünkü
Merhaba igm ve İgg değeriniz kaç ÇıkmıstıOldum malesef canım hem igm hem igg pozitif çıktı avidite değerine bakıldı o da ara bi değer çıktı yani virüsün başlangıcı gebelik mi tam anlaşılmadı sanırım.. günde 3 kez antibiyotik kullanıyorum ve dua ediyorum elimden gelen buçarşamba tekrar tahlil vereceğim inşallah oradan hayırlı sonuçlar gelir dediğin gibi azalır inşallah canım ben ne su ne herhangi bir şey atamıyorum ağzıma bulantı varken
Aynen tabi ya şükürler olsunHayirlisi olsun canim. Onemli olan hayirli ve saglikli evlat olmasi
Amin inşaAllah canımAmin canım Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin kucağımıza alabildiğimiz günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Telefonla veya e nabızdan alınmaz mı acabaÜniversite hastanesinden ayrıntılı ultrason için geldiğimi söyleyip randevu aldım onlar bi kağıt doludurup radyolojiye yolladılar orda 22.haftaya gün verdiler
Yaptırmasak olmuyor mı acaba bunu 28 yaşındayımBen hiç gitmedim devlete canım o yüzden her zaman gittiğim özel hastaneden randevu aldım 31 Mayıs için, fiyatıda 600 liraymış, 35 yaş üstü olduğu için mutlaka istiyorum dedi, devlete hiç gitmediğim için bakmazlar diye sıra almadım
Merhaba kalsiyum markasi nedir acaba ben de alayim cunku dislerim çok kotuBu arada doktor kalsiyum maknezgum kan ilacı bide balık yaği verdi
Insallah sağlıklıdır hepimizin bebeği. Neden amniyosentez yaptırdınız ikili test mi riskli çıkmıştı?Slm kizlar. Bgn amniyosentez yaptirdim. Aynı zamanda kızım olacağını öğrendim. Cok endişeliyim bebegim sağlıklı mi diye. Şimdilik bi sorun görünmüyor çok şükür. Herkese geçmiş olsun.
CALDIDAY CANIMMerhaba kalsiyum markasi nedir acaba ben de alayim cunku dislerim çok kotu
Amin canım sagol hepimizinkini insAllahAmin canım Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı ablalı bacılı büyütsün yavrularını kızlar candır bacı bacıya her zaman lazım .. bu arada 20 ye kadar güvenme bak bir kaç arkadasın erkege döndüİyi akşamlar kızlar ben de gittim doktora ve cok şükür bir sorun görünmedi ikili sonucum da normal çıkmıș. Cinsiyet öğrendik biz de bir kızım daha olacakmış4 yaşında bir kızım var. Allah hepsine sağlık versin, bizim için hic fark etmiyordu zaten kızıma bir can yoldaşı geliyor insallah
Doktor bana yaştan dolayı yaptırmamı tavsiye etti canım, birde bebekte herhangi bir rahatsızlık olursa erken teşhis ve tedavi şansı oluyor dedi, ama yaptırmak istemezsen kimse seni zorlayamazYaptırmasak olmuyor mı acaba bunu 28 yaşındayım
O hareketleri yokmu insan saatlerce kıpırdamadan izleyebilir çok güzel bir duygu, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaAllah, eee peki cinsiyeti neymiş bebişinKızlar biz bugün doktora gittik ya cinsiyeti falan öğrendik neyseben üç dört gündür hiç kıpırtı hissetmediğimden telaş yapıyodum meğer benim hissettiklerim gazmış onu da nasıl anladım her akşam takmıştım yat elini koy saatlerce bekle sabah bekle kafayı yiycektim meğer gerçek hareketin onla ilgisi yokmuş gayet gürültülü ortamda saçma bi oturuş pozisyonunda aklım hiç karnımda değilken öyle bi kıpırdadı ben burdayım dedi ki o an anladım gerçek hareket oymuş sanki kuş çırpınıyo da kanatları karnınına çarpıyo gibi oldu şok oldum
Bana özelde renkli şeyde bakıp söyledi ama, belli de olmazBende ayrıntılıyı bekliyorum valla gözüm korktu ikilide kız dedi Dr devletin cihazı bana bacak arası vs de göstermedi ondan şaşırıyorum diğer hamişlere
Canım maddi durumun varsa yaptırabilirsin. Bu ayrıntılı ultrason yaklaşık 40dk sürüyor diyolar. Bebeğin tüm iç organlarını herşeyini tek tek inceliyormuş doktor. Allah korusun önceden önlem alınacak bir durum olursa haberimiz olur. Tabiki yine de senin tercihin.Yaptırmasak olmuyor mı acaba bunu 28 yaşındayım
offff ben bir haftada pes ettim cidden cok gecmis olsun sizeBende gebelik reflüsü çıktı daha ilk günden. Dr rennie ya da gaviscon şurup içebilirsin günde 3 defa dedi. 8. Şişe rennie ye başladımkesin çözüm değil ama rahatlatıyor, herhangi bir zararı da yok. O yanmaları, ekşimeleri çok iyi bilirim, allah şifa versin hepimize kolay değil 5 aydır çekiyorum nerdeyse
Benimde bir ara çok mide yanmam oluyordu portakal ve salça gibi asitli gıdaları çok tükettiğim için olduğunun farkına vardım portakal salça yemeyi azalttım şuan hiç mide yanmam olmuyor yediklerinizi bir gözlemleyin mide yanması yapan besinler diye araştırın sürekli tükettiğiniz bir şeyde tetikliyor olabilir.Arkadaslar merhabalar, acaba siddetli mide yanmasi geciren var mi? Bende birkac gundur ogleden sonralari uyuyana kadar mide yanmasi oluyor hatta aksam yemegi bile yiyemiyorum dogru duzgun. Doktora yazdim cevap vermedi, Gaviscon aldim acaba boyle sikayeti olan arkadaslara doktor ne onerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?