- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Amin canım inşallah biz daha izlemeye geçemedik daha bugün 2 kez hissettim inşallah hergün kuvvetlenerek devam eder çok sabırsızlanıyorum çooookkkO hareketleri yokmu insan saatlerce kıpırdamadan izleyebilir çok güzel bir duygu, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaAllah, eee peki cinsiyeti neymiş bebişin
Erken haftalarda söylenen cinsiyetler değişebiliyorAmin canım inşallah biz daha izlemeye geçemedik daha bugün 2 kez hissettim inşallah hergün kuvvetlenerek devam eder çok sabırsızlanıyorum çooookkkcinsiyetimiz Erkek iki kez kız dendi ama bu sefer uüzde yüz erkek dedi baya bi şok geçirdik ilk beneğimiz bizim için hiç farketmiyordu çok güzel bi duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin canım cümlemize inşallahErken haftalarda söylenen cinsiyetler değişebiliyorRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
Cok haklisiniz olabilir. Asitli limonlu tuzluyu azaltmak iyi gelecek diye dusunuyorum. Cok ilginc ama sakiz cignemek de iyi geliyor! :)Benimde bir ara çok mide yanmam oluyordu portakal ve salça gibi asitli gıdaları çok tükettiğim için olduğunun farkına vardım portakal salça yemeyi azalttım şuan hiç mide yanmam olmuyor yediklerinizi bir gözlemleyin mide yanması yapan besinler diye araştırın sürekli tükettiğiniz bir şeyde tetikliyor olabilir.
Biliyorum oğlumda yaprrmıştım maddi durumum da var ama bu Sefer öyle rahatım ki hiçbısey yapasım yk öyle bi genişlik ikinciler öyle oluyormış evdekilerle uğraşmaktan aksam bile 9 da uyuyorum okadar yorgunum yaniBana özelde renkli şeyde bakıp söyledi ama, belli de olmazdeğişmez umarım
Canım maddi durumun varsa yaptırabilirsin. Bu ayrıntılı ultrason yaklaşık 40dk sürüyor diyolar. Bebeğin tüm iç organlarını herşeyini tek tek inceliyormuş doktor. Allah korusun önceden önlem alınacak bir durum olursa haberimiz olur. Tabiki yine de senin tercihin.
merhaba ilk yaptırdığım igm 0.99 igg 38.3 çıkmıştıMerhaba igm ve İgg değeriniz kaç Çıkmıstı
Benim geçen hafta yani yasağın başladığı hafta dinledi sağlık ocağındaki ebe canımSağlık ocağında kalp atışına bakılmıyordu değil mi kızlar?
Çoğu yerde bakılıyor sanırım canım. Genelde 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.Sağlık ocağında kalp atışına bakılmıyordu değil mi kızlar?
Bebeğin ve kendin için en iyisini sen bilirsin canım, için nasıl rahat edecekse. Sağlıklı olun inşallah ikinizdeBiliyorum oğlumda yaprrmıştım maddi durumum da var ama bu Sefer öyle rahatım ki hiçbısey yapasım yk öyle bi genişlik ikinciler öyle oluyormış evdekilerle uğraşmaktan aksam bile 9 da uyuyorum okadar yorgunum yani
Toksoplazma mı olmuştun canım sen? Ne durumdasın şuan?merhaba ilk yaptırdığım igm 0.99 igg 38.3 çıkmıştı
Evet malesef canım değerlere göre gebelik öncesi mi bulaşmış yoksa gebelikte mi emin olunamadı tam olarak bu yüzden antibiyotik tedavisi görüyorum.. çok şükür muayenelerde her şey yolunda gözüküyorÇoğu yerde bakılıyor sanırım canım. Genelde 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.
Bebeğin ve kendin için en iyisini sen bilirsin canım, için nasıl rahat edecekse. Sağlıklı olun inşallah ikinizde
Toksoplazma mı olmuştun canım sen? Ne durumdasın şuan?
Ya evet onları okuyunca bi acaba mi dedim ben deHayırlı olsun cnm Allah analı babalı ablalı bacılı büyütsün yavrularını kızlar candır bacı bacıya her zaman lazım .. bu arada 20 ye kadar güvenme bak bir kaç arkadasın erkege döndü
Bakılıyor canım 20 ve sonrasında rahat duyulur gebelik takibinizi yapan hemşirenin yanına gidin zaten kendi yönlendirir ben 16da gittiğimde bakmak istedi küçük ama bi dinleyelim diye duyuldu kalp atışıSağlık ocağında kalp atışına bakılmıyordu değil mi kızlar?
O konuda bilgim yokTelefonla veya e nabızdan alınmaz mı acaba
O zamana gerek kalmıyor ki hareketlerini çok net hissediyorsun zatenBen dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dediyok artık, doğunca bak istersen
Aynen öyle canım, bence bilmiyordu ya da başından savdiO zamana gerek kalmıyor ki hareketlerini çok net hissediyorsun zaten
Bilmiyor olabilir ben 16da gittiğimde küçük belki duymayız dediğinde bile dinledi yaniAynen öyle canım, bence bilmiyordu ya da başından savdi
Aman canım iyi ol inşallah. Sen ilaçlarını kullanıyorsun zaten, elinden geleni yapıyorsun. İnşallah bebeğin de sapasağlam dır hiç endişe etmeEvet malesef canım değerlere göre gebelik öncesi mi bulaşmış yoksa gebelikte mi emin olunamadı tam olarak bu yüzden antibiyotik tedavisi görüyorum.. çok şükür muayenelerde her şey yolunda gözüküyor10 gün sonra perinatolog kontrolü var eğer herhangi bir sıkıntı görülürse sıvı almak istedi doktor ama hiç sıvı aldırma niyetinde değilim her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum ve işlemin risklerinden korkuyorum . perinatolog kontrolünde de sağlıklı gözükürse her şeyi unutucam artık bu toxo meselesini doğuma kadar..
Doğunca getiririm o zaman bakın deseydin hey Allah m yaBen dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dediyok artık, doğunca bak istersen
ya ben bu kalp atışı konusunda sağlık ocagının gebeleri çok şımartmamak istediğiini düşünüyorum alışkanlık olmasın herkes gelmesin diye benceBen dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dediyok artık, doğunca bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?