2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
O hareketleri yokmu insan saatlerce kıpırdamadan izleyebilir çok güzel bir duygu, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaAllah, eee peki cinsiyeti neymiş bebişin
Amin canım inşallah biz daha izlemeye geçemedik daha bugün 2 kez hissettim inşallah hergün kuvvetlenerek devam eder çok sabırsızlanıyorum çooookkk cinsiyetimiz Erkek iki kez kız dendi ama bu sefer uüzde yüz erkek dedi baya bi şok geçirdik ilk beneğimiz bizim için hiç farketmiyordu çok güzel bi duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Erken haftalarda söylenen cinsiyetler değişebiliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

Cok haklisiniz olabilir. Asitli limonlu tuzluyu azaltmak iyi gelecek diye dusunuyorum. Cok ilginc ama sakiz cignemek de iyi geliyor! :)

Biliyorum oğlumda yaprrmıştım maddi durumum da var ama bu Sefer öyle rahatım ki hiçbısey yapasım yk öyle bi genişlik ikinciler öyle oluyormış evdekilerle uğraşmaktan aksam bile 9 da uyuyorum okadar yorgunum yani

Sağlık ocağında kalp atışına bakılmıyordu değil mi kızlar?
Çoğu yerde bakılıyor sanırım canım. Genelde 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.
Bebeğin ve kendin için en iyisini sen bilirsin canım, için nasıl rahat edecekse. Sağlıklı olun inşallah ikinizde
merhaba ilk yaptırdığım igm 0.99 igg 38.3 çıkmıştı
Toksoplazma mı olmuştun canım sen? Ne durumdasın şuan?

Evet malesef canım değerlere göre gebelik öncesi mi bulaşmış yoksa gebelikte mi emin olunamadı tam olarak bu yüzden antibiyotik tedavisi görüyorum.. çok şükür muayenelerde her şey yolunda gözüküyor 10 gün sonra perinatolog kontrolü var eğer herhangi bir sıkıntı görülürse sıvı almak istedi doktor ama hiç sıvı aldırma niyetinde değilim her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum ve işlemin risklerinden korkuyorum . perinatolog kontrolünde de sağlıklı gözükürse her şeyi unutucam artık bu toxo meselesini doğuma kadar..

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı ablalı bacılı büyütsün yavrularını kızlar candır bacı bacıya her zaman lazım .. bu arada 20 ye kadar güvenme bak bir kaç arkadasın erkege döndü
Ya evet onları okuyunca bi acaba mi dedim ben de hayırlısı diyelim daha alışveriş yapmiyorum zaten

Aman canım iyi ol inşallah. Sen ilaçlarını kullanıyorsun zaten, elinden geleni yapıyorsun. İnşallah bebeğin de sapasağlam dır hiç endişe etme
Ben dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dedi yok artık, doğunca bak istersen
Doğunca getiririm o zaman bakın deseydin hey Allah m ya

Ben dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dedi yok artık, doğunca bak istersen
ya ben bu kalp atışı konusunda sağlık ocagının gebeleri çok şımartmamak istediğiini düşünüyorum alışkanlık olmasın herkes gelmesin diye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…