Ben dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dediyok artık, doğunca bak istersen
Yasim 38, bebegim tup bebek. İkili testte sadece yas riski cikti. Fetal dna testi yaptırmak için 2 kez örnek verdim, sonuç çıkmadı. Doktorumun önerisiyle, bir sürprizle karşılaşmamak için yaptirdim.Insallah sağlıklıdır hepimizin bebeği. Neden amniyosentez yaptırdınız ikili test mi riskli çıkmıştı?
Amin inşallah hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlardualarda Ekim Anneleri olarak dua edelim birbirimize sağ salim sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah Amin...
Anladım inşallah cok iyi çıkar sonuc, rahatlarsınızYasim 38, bebegim tup bebek. İkili testte sadece yas riski cikti. Fetal dna testi yaptırmak için 2 kez örnek verdim, sonuç çıkmadı. Doktorumun önerisiyle, bir sürprizle karşılaşmamak için yaptirdim.
Ben bu degeri bilmiyorum hic ? Hangi testte yapildi.Herkese merhaba benim aptt değerim 22.1sn çıkmış sizce nasıl doktorum birşey söylemedi tehlikeli mi
Herkese hayırlı kandiller kızlarHayırlı kandiller kızlardualarda Ekim Anneleri olarak dua edelim birbirimize sağ salim sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah Amin...
İkili tarama testi olmuştum 11+3te dün e nabızda gördüm bu değeri internette kan pıhtılaşması yazıyo benim değerimiçin de çok düşük diyoBen bu degeri bilmiyorum hic ? Hangi testte yapildi.
Canım zaten o aletler o kadar eski ki .Ben gittim denedi denediğimize pişman oldukBen dün kalp atışını sağlık ocağındaki doktora sordum bana 7 ay ve sonrası dediyok artık, doğunca bak istersen
Dogrudur canım 7. Aydan sonra napayim zaten, Allah nasip ederse hareketleri net hissedilir yaniCanım zaten o aletler o kadar eski ki .Ben gittim denedi denediğimize pişman oldukcızırtılar arasında var mı yok mu atış belli olmadı panikle doktora gittim .Çok şükür bebeğimin kalbini duydum rahatladım .
Bebeğiniz hareket etti mi iki gündür bende hiç hissetmiyorum da tedirginimAllah bagislasin canımbakalım benim kide yine sezeryen olur mu ona göre de erken doğabilir Eylül sonuna. Hayırlısu diyelim
Canım şuan 17+5 haftaligim 1 haftaya yakındır tamamena bulantim bittiKızlar merhaba ben şuan 16 hafta 2 günlük hamileyim. Prilama hala devam ediyorum buna rağmen bu sabah biraz hec uyandım ve hemen kustum sizin tamen ne zaman geçti 20. Haftayı bekleyeyim tamamen geçmesi için. Etrafımdaki insanlarda tamamen geçmemesine şaşırdı.
Canım ben regenesis kullandigim zaman eczaci yatarken iç demişti bulantı yapar diye . Malesef bazı kan ilaçları da bulantı yapabiliyor aç karna alırsam bendede yapiyorduMerhaba kızlar gebe kaldığımdan beri regenismax vitamin kullanıyorum geçen gün doktora gittim bana ilaveten feramat kan ilacı verdi o ilaç benı mahvetti 3 gündür istifra ve mide yanması oluyor uyutmuyor. Dün rennie içtim ilk defa rahat uyudum feramattan olabilir mi regenesismax vitamini de artık kullanmıyorum sizce bi zararı olurmu kullanmamamın kusmaların regenesismaxtan da olabileceğini düşünüyorum çünkü oda güçlü bi vitamin
Bana eczacı re genesis max ı tok iç. Ama her gün aynı öğünde almaya dikkat et dedi. Ben yemekten bir iki saat sonra içiyordum akşamları, yatmaya yakın. Baktım bulantı vs yapmadı bazen öğlen içiyorum canım.Merhaba kızlar gebe kaldığımdan beri regenismax vitamin kullanıyorum geçen gün doktora gittim bana ilaveten feramat kan ilacı verdi o ilaç benı mahvetti 3 gündür istifra ve mide yanması oluyor uyutmuyor. Dün rennie içtim ilk defa rahat uyudum feramattan olabilir mi regenesismax vitamini de artık kullanmıyorum sizce bi zararı olurmu kullanmamamın kusmaların regenesismaxtan da olabileceğini düşünüyorum çünkü oda güçlü bi vitamin
Evet canım 5 gün çok stres yaotim hastaneye acile gittim kasıklarım belimde ağrıyordu şükür bebeğim oynuyordu hareket ediyordu tam sezeryen dikişlerin in orda altta olduğu için hissedemiyorum fazla uyuşuk orası birde 2 yıl ara vermeden hamile kaldım oyüzden hissetmemen o bölgenin uyuşuk olmasindanmis şükür 19. Haftayı geçince hwrgun bir kaç defa hissediyorum çok yavaş küçük küçükBebeğiniz hareket etti mi iki gündür bende hiç hissetmiyorum da tedirginim
Çok şükürEvet canım 5 gün çok stres yaotim hastaneye acile gittim kasıklarım belimde ağrıyordu şükür bebeğim oynuyordu hareket ediyordu tam sezeryen dikişlerin in orda altta olduğu için hissedemiyorum fazla uyuşuk orası birde 2 yıl ara vermeden hamile kaldım oyüzden hissetmemen o bölgenin uyuşuk olmasindanmis şükür 19. Haftayı geçince hwrgun bir kaç defa hissediyorum çok yavaş küçük küçükçok heyecan verici sizinki kaç haftalık ilk bebek mi yoksa önceden ben gibi sezeryrn olup erken mi hamile kaldini,z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?