2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bende de hala devam ediyor bulantılar .Grupta bir çok arkadaşın da bulantıları devam ediyor .Yazılanlardan ben öyle anladım .Biraz daha bekleyeceğiz sanırım bitmesi için .

Canım ben regenesis kullandigim zaman eczaci yatarken iç demişti bulantı yapar diye . Malesef bazı kan ilaçları da bulantı yapabiliyor aç karna alırsam bendede yapiyordu
Bende gece içiyordum yemekten bir kaç saat sonra hiç yan etki yapmadı bu feramatı kullandıgımdan beri çok kötüyüm bende ikisini birden bıraktım. Feramatıda aç karnına iç dedi doktor

Regenesis maxı bende gece içiyordum yok karnına feramatı içtiğimden beri çok kötüyüm bende ikisini birden bıraktım. Bana zaman vermedi ya şu güne kadar kullanıcaksın dıye acaba sorun olur mu vitamin içmesem

Çok şükür darısı başıma o zaman dünden beri sürekli elim göbeğimde tetikte bekliyorum. 2. Gebeliğim ben de 18. Haftadayım daha önce kalbi duran bebeğim olduğu için hep bir tedirginlik
Çok gecmisolsun canım benimde 4 gebeliğim oldu kalbi duran şükür iki tane çocuk dogurdum buda 3. İns kısmet birde elini sen kasiklarinin oraya doğru koy göbeğinin tam altında olabilir yukarda değil yani benim bebek başı soldadi ayak kısmı sağa doğru gitmişti bazen yer değiştiriyor tam kasiklarimin oraya gidip kasıklarım agtiyot yuruyemiym bile bazen de tam sağa gidiyor orda takılıyor stres yapmayın kwndim yaşadım çünkü benimde kayiplarim var herkes gibi endişe ettim sabredin 1 hafta daha ben hep gazla karıştırıyor dum hareketleri şimdi syirt edebiliyorum çünkü bebeğimi ultrasonda gördüm ne tarafta ne kadar aşağıda ol
Dugnu

Çok teşekkür ederim haklısınız ben de çok aşağılarda solda hissediyordum bir haftadır. Oruç tutuyorum belki o yüzden olabilir hareketsizliği inşallah bir an önce hisseder bu stresten kurtulurum

İkili tarama testi olmuştum 11+3te dün e nabızda gördüm bu değeri internette kan pıhtılaşması yazıyo benim değerimiçin de çok düşük diyo
Aa hmm doktorunuz birsey dedi mi acaba ? Henuz gorusmediyseniz eger ulasabiliyorsaniz sorun ister. Bana oyle bir test yapilmadi o yuzden sorun olurmu deger nedir bilemiyorum. Ben genetik pihtilasma testleri yaptirmistim. Trombofoli paneli diyorlar sanirim

A
Çok teşekkür ederim haklısınız ben de çok aşağılarda solda hissediyordum bir haftadır. Oruç tutuyorum belki o yüzden olabilir hareketsizliği inşallah bir an önce hisseder bu stresten kurtulurum
Amin ins canım ben oruç tutmuyorum aç kaldım mi kan şekerim düşüyor baş dönmesi falan bol su içiyorum bol su iç birde bebeğin suyu yeterli olsun canım dikkat edin kendinize dahakucuk suya ihtiyacı var

A

Amin ins canım ben oruç tutmuyorum aç kaldım mi kan şekerim düşüyor baş dönmesi falan bol su içiyorum bol su iç birde bebeğin suyu yeterli olsun canım dikkat edin kendinize dahakucuk suya ihtiyacı var
Tamamdır çok teşekkür ediyorum bugün geçsin tutmam artık oruç etkilemiyordu ama belli olmaz tabi. Sağlıkla zamanında al inşallah bebeğini kucağına inşallah

Bende gece içiyordum yemekten bir kaç saat sonra hiç yan etki yapmadı bu feramatı kullandıgımdan beri çok kötüyüm bende ikisini birden bıraktım. Feramatıda aç karnına iç dedi doktor
Yemeklerden iki saat sonra içebilirsin canım

Tamamdır çok teşekkür ediyorum bugün geçsin tutmam artık oruç etkilemiyordu ama belli olmaz tabi. Sağlıkla zamanında al inşallah bebeğini kucağına inşallah
Kiz günaha girmeyim öyle dedim die tsbi senin iraden tutabiliyorsan tut Allah gücü de kuvvetide verir zaten az kalmış bir kaç güne bitecek ins Rabb'im bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Hmm çok teşekkür ederim doktorum baktı sanırım ama birşey söylemedi

@Leylaanna Mai-sitarem nasılsınız kızlar daha iyisinizdir inşallah
Daha iyiyim canım, çok teşekkür ederim. Kendi doktorumla konuşunca rahatladım. Bebekle ilgili her şey yolunda. Kanamalarım oluyor arada, yatıyorum 1 hafta böyle devam dedi. Her şeyin hayırlısı. Bu arada herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun

Acaba kan ilacını aç içip üzerine yemek mi Yemen lazım? Ben demir ilacını öyle yapıyorum mesela.
Vitamini de doktora sorarak bırakanı tavsiye ederim canım. İçinde bir çok vitamin, omega, balık yağı vs bir sürü şey var. Ben yediklerim den yeterince vitamin alamam belki diye bırakmadım içiyorum. Yoksa sürekli ilaç içmeyi sevmeyen biriyim.

İnşallah daha da iyi olursun canım Allah evladını sana , seni evladına bağışlasın inşallah

Canım Demir ilacını yanlış içiyorsun ilk gebeliğimde yarattığı bulantılara dayanamadığım için ben de tok karnına içiyordum üstelik iki tane ama bi türlü Demir değerim yükselmiyordu doktor nasıl içtiğimi sorduğunda söyledim tok karnına içtiğimi boşuna içmişsin onca ilacı dedi şimdi 1 tane içiyorum tam uyuyacakken içiyorum bulantıyı hissetmemek için hemen uyuyorum

15+4 üm önceki gün yatarken almadım ilk kez prilamı. Dün de fena degildim idare ettim. Onun verdiği umutla dün gece de atmadım bugun çok kötü midem. Öğlen 1 tane attım mecbur. Nasıl bırakacağız bilmiyorum

Doktorum bana da verdi kan ilacı ama bulantı bitince başla dedi. Kan ilaçları kötüleştiriyor malesef diğer ilacı bilmiyorum onu kullanmadım

Kime söylesem bitmesi lazımdı. Bıçak gibi kesiliyor. Bi anda biter herşey 4 ay oldu mu tamam. 12. Haftadan sonra azalıyor kalmıyor bile diyorlar. Benim umudum kalmadı doğum da bitecek galibA

Canım ben de yarın tam 15 hafta oluyorum hala kullanıyorum. 11. haftadan sonra bıçak gibi kesilmişti kusmalarım ama ne zaman prilamı bırakmayı düşünsem o gün kustum, ben de cesaret edemedim hala bırakmaya. Bu hafta iyiydim ama sahurda eşime bu sefer ben yiyeceklerini hazırlayayım dedim, normalden erken kalkmak bile beni etkiledi sabah sürekli kustum

Şaşırılacak bir şey yok ama bence, benim arkadaşımın da 17-18 haftadan sonra artık bitmiş bulantıları, bünyeye göre değişiyor demek ki.

Kime söylesem bitmesi lazımdı. Bıçak gibi kesiliyor. Bi anda biter herşey 4 ay oldu mu tamam. 12. Haftadan sonra azalıyor kalmıyor bile diyorlar. Benim umudum kalmadı doğum da bitecek galibA
bende 2 tane aliyordum geceleri 15+0 bugun dun bire dusurdum denemek icin biraz bulanti var gibi ogleden sonra dayanmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…