Bugün ben de ilk kez bir tane aldım canım, iyiyim çok şükür. Azaltarak bırakmayı düşünüyorum, daha önce tamamen bir bırakayım dedim kustum ama bugün bir içince iyiyimbende 2 tane aliyordum geceleri 15+0 bugun dun bire dusurdum denemek icin biraz bulanti var gibi ogleden sonra dayanmaya calisiyorum
Eczacı yemekten önce sabah bir tane içip üstüne yemek ye dedi ama bilemedim ya. Bi doktora sorayım kuzum en iyisi. Pazartesi de kan vericem yine, orda belli olur bakalım. Birde demir ilacı içtikten sonra c vitamini içeren şeyler yemek lazımmış ki demir iyice emilsin. Bir arkadaşım söylemişti, bir araştır istersen.İnşallah daha da iyi olursun canım Allah evladını sana , seni evladına bağışlasın inşallah
Canım Demir ilacını yanlış içiyorsun ilk gebeliğimde yarattığı bulantılara dayanamadığım için ben de tok karnına içiyordum üstelik iki tane ama bi türlü Demir değerim yükselmiyordu doktor nasıl içtiğimi sorduğunda söyledim tok karnına içtiğimi boşuna içmişsin onca ilacı dedi şimdi 1 tane içiyorum tam uyuyacakken içiyorum bulantıyı hissetmemek için hemen uyuyorum
Canım her hamilelik kendine özeldir. Kiminin hiç bulanıyor, kiminin 3.ayda bitiyor, kimi 5.ayda. Bitmesi lazımdı diyenlere bakma sen. Herkesin bünyesi bir değil. Azalarak bitecek seninki de herkesin gibiKime söylesem bitmesi lazımdı. Bıçak gibi kesiliyor. Bi anda biter herşey 4 ay oldu mu tamam. 12. Haftadan sonra azalıyor kalmıyor bile diyorlar. Benim umudum kalmadı doğum da bitecek galibA
Ay onu da denedim uyanıkken çok midem bulanıyor dayanamıyorum yaEczacı yemekten önce sabah bir tane içip üstüne yemek ye dedi ama bilemedim ya. Bi doktora sorayım kuzum en iyisi. Pazartesi de kan vericem yine, orda belli olur bakalım. Birde demir ilacı içtikten sonra c vitamini içeren şeyler yemek lazımmış ki demir iyice emilsin. Bir arkadaşım söylemişti, bir araştır istersen.
İnşallah canımİnşallah daha da iyi olursun canım Allah evladını sana , seni evladına bağışlasın inşallah
Canım Demir ilacını yanlış içiyorsun ilk gebeliğimde yarattığı bulantılara dayanamadığım için ben de tok karnına içiyordum üstelik iki tane ama bi türlü Demir değerim yükselmiyordu doktor nasıl içtiğimi sorduğunda söyledim tok karnına içtiğimi boşuna içmişsin onca ilacı dedi şimdi 1 tane içiyorum tam uyuyacakken içiyorum bulantıyı hissetmemek için hemen uyuyorum
Ben de Demir, magnezyum ve d vitamini kullanıyorum canımİnşallah canım
Benim doktorum da aç karnına demir ilacını decavit i de tok karnına içmemi söyledi. Birde ben magnorm ( magnezyum ) da içiyorum.
Ayakta çok kalmamaya çalış canım biraz uzan dinlen geçer inşallahKizlar yumurtaliklarimda hafif hafif bir agri giriyor sanki yasayan oldu mu ?
Merhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Rabbim size sabır versin canımMerhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Merhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Canım sürekli mi oluyor yoksa ara sıra mı? Bazen adet zamanı ya da yumurtlama zamanı kasıklarda yunurtalıklarda sızlamalar olabilirmiş. Sen dinlen, dikkat et yine deKizlar yumurtaliklarimda hafif hafif bir agri giriyor sanki yasayan oldu mu ?
Canım sen çook ama çok güçlü bir annesin. Bu mübarek günde o minik yavrun sana şefaatçi olsun inşallah, cennette kavuşunMerhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Allah'ımMerhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Allah sabır versin canım lütfen dinlen fiziki ve psikolojik olarak 6 kaybın varmış inşallah genetik testinde nedeni ortaya çıkarMerhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Çok geçmis olsun yeni gordum durumunu insallah sag salim dogar bebegin kavusursun bebegineİnşallah canım
Benim doktorum da aç karnına demir ilacını decavit i de tok karnına içmemi söyledi. Birde ben magnorm ( magnezyum ) da içiyorum.
Allah sabrıni versin cnm bi tane evladin var onu dusun ona sarıl iyi gelecektir insallah çok uzüldüm inan ne denir insanda bilemiyoMerhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?