2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
bende 2 tane aliyordum geceleri 15+0 bugun dun bire dusurdum denemek icin biraz bulanti var gibi ogleden sonra dayanmaya calisiyorum
Bugün ben de ilk kez bir tane aldım canım, iyiyim çok şükür. Azaltarak bırakmayı düşünüyorum, daha önce tamamen bir bırakayım dedim kustum ama bugün bir içince iyiyim

Eczacı yemekten önce sabah bir tane içip üstüne yemek ye dedi ama bilemedim ya. Bi doktora sorayım kuzum en iyisi. Pazartesi de kan vericem yine, orda belli olur bakalım. Birde demir ilacı içtikten sonra c vitamini içeren şeyler yemek lazımmış ki demir iyice emilsin. Bir arkadaşım söylemişti, bir araştır istersen.
Kime söylesem bitmesi lazımdı. Bıçak gibi kesiliyor. Bi anda biter herşey 4 ay oldu mu tamam. 12. Haftadan sonra azalıyor kalmıyor bile diyorlar. Benim umudum kalmadı doğum da bitecek galibA
Canım her hamilelik kendine özeldir. Kiminin hiç bulanıyor, kiminin 3.ayda bitiyor, kimi 5.ayda. Bitmesi lazımdı diyenlere bakma sen. Herkesin bünyesi bir değil. Azalarak bitecek seninki de herkesin gibi

Ay onu da denedim uyanıkken çok midem bulanıyor dayanamıyorum ya

İnşallah canım
Benim doktorum da aç karnına demir ilacını decavit i de tok karnına içmemi söyledi. Birde ben magnorm ( magnezyum ) da içiyorum.

Demir hapını aç karnına içerken portakal suyu yada içtiğim suyun içine limon sık yada beraberinde bir iki yeşil biber ye canım demirin emilimini c vitamini sağlar sakın peynir yoğurt sütle vs aynı anda alma demir ilacını calsiyum da demirin emilimini yok ediyor hani cocukken yoğurt pekmez yaparlardı hiçbir faydası olmuyormuş o pekmezin o şekilde

Merhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.

Allah sabır versin canım benim, Rabbim kimseye taşıyamayacağı dert vermez sen de atlatacaksın inşallah bugünleri. Bu gece senin için de dua edeceğim

Kizlar yumurtaliklarimda hafif hafif bir agri giriyor sanki yasayan oldu mu ?
Canım sürekli mi oluyor yoksa ara sıra mı? Bazen adet zamanı ya da yumurtlama zamanı kasıklarda yunurtalıklarda sızlamalar olabilirmiş. Sen dinlen, dikkat et yine de
Merhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Canım sen çook ama çok güçlü bir annesin. Bu mübarek günde o minik yavrun sana şefaatçi olsun inşallah, cennette kavuşunRabbim sana sabır versin

Allah'ım cennetinden bir melek annesi başın sağolsun canım mübarek günler yüzü suyu hürmetine kalanlarınıza sağlık sıhhat versin çok üzgünüm

Allah sabır versin canım lütfen dinlen fiziki ve psikolojik olarak 6 kaybın varmış inşallah genetik testinde nedeni ortaya çıkar

L Leylaanna canım kayıpların cinsiyetleri neydi acaba cinsiyetle ilgili var mı diye genetik olarak .. oğlun hayatta acaba diye aklıma geldi kız bebeklerde mi kayıp yaşıyorsun .. bu gibi durumlarda tüp bebekle cinsiyet ayrımı ypılıyormus kızlar gelişemiyor erkekler sağlıklı diye embriyo transferi öncesi yasal olarak Boyle durumlarda izin veriliyormuş .. ne bileyim çok üzgünüm canım Allah sana sabırlar dayanma gücü versin

Allah sabrıni versin cnm bi tane evladin var onu dusun ona sarıl iyi gelecektir insallah çok uzüldüm inan ne denir insanda bilemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…