2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba bende araniza katilim :)
Yaş 25
Ilk cocuk
Kız :)
Sat: 30 aralik 2020
Tahmini dogum :) 6 ekim insallah :)

Yok canim ya bugun oldu. Anlamadim hic korktum bir yandan cok asiri siddetli birsey degil ama insan huzursuz oluyor yine de

Canım erkekti hatta bugün kü defnettigimde erkekti bitane hayatta oğlum var çok şükür cinsiyetle alakalı değil sanırım kromozomla alakalı olduğunu düşünüyor doktorlar.biraz toparlanayim gideceğim zaten genetiğe hatta bayram sonu gitmeyi düşünüyorum. Burayada yazacağım nedenini inşaallah öyle çok büyük birşey değildir

Canım benim insallah Allah'ım oğluna sağlıklı sıhhatli kardeşler nasip eyler ümidini kesme

Rabbim size sabır versin canım
Amin canım
Allah sabır versin canım benim, Rabbim kimseye taşıyamayacağı dert vermez sen de atlatacaksın inşallah bugünleri. Bu gece senin için de dua edeceğim
Öyle tâbi canım inşaallah Allah razı olsun
Allah'ım cennetinden bir melek annesi başın sağolsun canım mübarek günler yüzü suyu hürmetine kalanlarınıza sağlık sıhhat versin çok üzgünüm
Amin inşaallah canım

Canım sen çook ama çok güçlü bir annesin. Bu mübarek günde o minik yavrun sana şefaatçi olsun inşallah, cennette kavuşunRabbim sana sabır versin
İnşaallah canım benim amin
Allah sabır versin canım lütfen dinlen fiziki ve psikolojik olarak 6 kaybın varmış inşallah genetik testinde nedeni ortaya çıkar
Dinlencem canım bolca buda geçecek inanıyorum.
Allah sabrıni versin cnm bi tane evladin var onu dusun ona sarıl iyi gelecektir insallah çok uzüldüm inan ne denir insanda bilemiyo
Çok şükür canım o olmasa daha kötü olurdum o benim tek tesellim

Amin inşaallah canım. Kesmiyorum Rabbim büyük
Canim bebegi genetige gondermediniz sanirim. Suan siz gitmeyi planliyorsunuz sanirim. Tip fakulteleri genetik test yapiyor ancak randevu ve sonuc alma suresi biraz uzun suruyor. Disarda ucretleri biraz yuksek oldugu icin soylemek istedim. Birde sen kan sulandirici fln kullaniyormuydun ? Daha once pihtilasma testi vs yapmislarmiydi ?

Çok şükür darısı başıma o zaman dünden beri sürekli elim göbeğimde tetikte bekliyorum. 2. Gebeliğim ben de 18. Haftadayım daha önce kalbi duran bebeğim olduğu için hep bir tedirginlik
Bendede aynı sıkıntı var. Bir hissettim bir daha hiç hissedemedim. 5 gün oldu tık yok

Banada aç karnına dendi.ğdemde aşırı yanma başl
Bebeğiniz hareket etti mi iki gündür bende hiç hissetmiyorum da tedirginim
bende 15+4 üm bugün hiç hissetmiyorum ben.

offff ben bir haftada pes ettim cidden cok gecmis olsun size
Bendede sinir sıkışması vardı hamilelikte arttı.karıncalanma uyuşma ağrı gece başlıyor

Merhaba canım pek iyi olduğum söylenemez yavrumu bugün defnettim. Nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum. Allah'ım inşaallah sabrımı verir. Ne olur ne olacak bundan sonra bilmiyorum.
Rabbim sabır versin inşallah canım, sen çok güçlü bir annesin oğlun senin en iyi ilacın, dinlen kafanı dağıtacak bişeyler yap düşünmemeye çalış bi süre kafanı dağıtacak şeyler yap eminim çabucak ayağa kalkacaksın Rabbim gönlüne ferahlık şifa versin inşallah..

Yok canim ya bugun oldu. Anlamadim hic korktum bir yandan cok asiri siddetli birsey degil ama insan huzursuz oluyor yine de
Bazen oluyor canım. Şiddetli ve sürekli değilse korkma. Rahim büyüdüğü için ya da bebeğin ayağı, bacakları, kafası filan oralara değiyorsa ağrı olabiliyormuş.
Canım kromozom sorunlarında da anne ve babadan sağlıklı kromozomları seçip sağlıklı hücreler döllenebiliyor diye biliyorum. Sne şükür ki hamile kalabiliyorsun. Eminim sorununa çözüm bulurlar. Öyle gelişti ki tıp herşeyin tedavisi var. Allah yardımcın olsun canım benim. Biz her zaman sana destek oluruz.

Bn doktorla konusacagım o kan ilacını kesınlıkle kullanmak istemiyorum belki daha hafif varsa olabilir

Doktorum bana da verdi kan ilacı ama bulantı bitince başla dedi. Kan ilaçları kötüleştiriyor malesef diğer ilacı bilmiyorum onu kullanmadım
Bn doktorla konusacagım o kan ilacını kesınlıkle kullanmak istemiyorum belki daha hafif varsa olabilir

Kan ilacında aç karnına yazıyordu 1 saat sonrada üzerine yemek yiyordum. Vitamin konusunu doktora danışacagım tekrardan

Aman canım iyi ol inşallah. Sen ilaçlarını kullanıyorsun zaten, elinden geleni yapıyorsun. İnşallah bebeğin de sapasağlam dır hiç endişe etme

Doğunca getiririm o zaman bakın deseydin hey Allah m ya
inşallah canım benim çok sağol hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…