2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bendede sinir sıkışması vardı hamilelikte arttı.karıncalanma uyuşma ağrı gece başlıyor
Ilk haftalarda benim bilegim.cok kotuydu sonra dirsegime kadar uzadi. Nasil rahatsiz eden bir agri sorma. Simdi bazen arada oluyor. Saglikli olsun bebislerde olucak artik yapcak birsey yok.

Canım Allah sabır versin ne yazacagimi bilemedim insAllah cabucak toparlanirsin

Teşekkür ederim canım Allah herkese bu duyduğu yaşatsın Bende buradaki herkesin anneler gününü kutluyorum Allah’a emanet olun

Merhaba kızlar öncelikle anneler gününüzü kutlarım 17 haftalık hamileyim şu ara pek bir şey hissetmiyorum. Kasık ağrısı bile olmuyor pek. 4 haftadır doktora gitmiyorum uzun süre gitmeyince de korkuyor insan ne durumda acaba diye. Ama bir arkadaş demişti Allah korusun kötü bir şey olmuş olsa vücudun sana sinyal verir zaten. Ama ne bileyim içim rahat etmiyor. Kapanma dolayısıyla da bulunduğum ilde tek bir hastane var randevuyu haftaya bulabildim anca.. benim gibi evhamlar yaşıyor musunuz

Bazıları ağrılı geçiriyor, bazıları hiç ağrı çekmiyor. Ama dediğin doğru canım herhalde aksi birşey olsa vücut reaksiyon gösterir diye düşünüyorum. İçini ferah tut. Belli bir aya kadar herkesi ayda bir çağırıyor zaten doktorlar.

Leylaanna nın durumundan sonda vücudun sinyal gönderme seçeneği konusunda ben emin değilim valla canım. Önceden ben de hep öyle diyordum ama ne bileyim, bazen anlaşılmıyor demek ki

Yok göndermedik canım randevu aldım bile 17 Mayıs'a tıbbi genetik bölümüne ne kadar uzun sürerse artık zamanım var uzun bir süre düşünmüyorum vücudum yorgun ben yorgunum. Coraspin kullanıyordum onuda pıhtılaşma olduğu için değil ilk oğlumda özel de doktora gidiyordum i vermişti bundada kullandım iki kimyasalım var o zaman bazı testler yapıldı ama ne yapıldı bilmiyorum çok uzun zaman oldu zaten. Ama ben pıhtılaşma vs olduğunu düşünmüyorum doktor kromozomla alakalı olabilir dedi ama işte bakalım öğrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…