Ilk haftalarda benim bilegim.cok kotuydu sonra dirsegime kadar uzadi. Nasil rahatsiz eden bir agri sorma. Simdi bazen arada oluyor. Saglikli olsun bebislerde olucak artik yapcak birsey yok.Bendede sinir sıkışması vardı hamilelikte arttı.karıncalanma uyuşma ağrı gece başlıyor
Geçecek inşallah canım canın sağolsunDinlencem canım bolca buda geçecek inanıyorum.
Ben yatarken içiyorum o yüzden hissetmemek içinBanada aç karnına dendi.ğdemde aşırı yanma başl
Doktor bana en az iki saat demişti hele çay, kahve, süt ürünleri tükettiysem ya yemekten en az iki saat sonra iç ya ilacı iç en az iki saat sonra yemek ye demiştiKan ilacında aç karnına yazıyordu 1 saat sonrada üzerine yemek yiyordum. Vitamin konusunu doktora danışacagım tekrardan
Benim doktor öyle söylemedi bilmiyorumDoktor bana en az iki saat demişti hele çay, kahve, süt ürünleri tükettiysem ya yemekten en az iki saat sonra iç ya ilacı iç en az iki saat sonra yemek ye demişti
Bir dahaki kontrolünde sor da canım diyorum ya günde iki tane tok karnına içiyordum zerre yükselmemişti Demir değerim boşuna içmemiş olalımBenim doktor
Benim doktor öyle söylemedi bilmiyorum
Canım Allah sabır versin ne yazacagimi bilemedim insAllah cabucak toparlanirsinCanım erkekti hatta bugün kü defnettigimde erkekti bitane hayatta oğlum var çok şükür cinsiyetle alakalı değil sanırım kromozomla alakalı olduğunu düşünüyor doktorlar.biraz toparlanayim gideceğim zaten genetiğe hatta bayram sonu gitmeyi düşünüyorum. Burayada yazacağım nedenini inşaallah öyle çok büyük birşey değildir
Canım ben iki gebeligimdede moltofer kullandim sende bi onu dene istersemBn doktorla konusacagım o kan ilacını kesınlıkle kullanmak istemiyorum belki daha hafif varsa olabilir
Teşekkür ederim canım Allah herkese bu duyduğu yaşatsınAnneler gününüz kutlu olsun güzel anneler.Doğurmuş, doğurmamış, evladını bekleyen, ona kavuşamayan, içinde evlat hasreti olan, dünyayı annelik iç güdüsü ile seven herkesin Anneler günü kutlu olsun
Benim ilk başlarda çok oluyordu, hâlâ ara sıra oluyor canım. Bebek o tarafta yerleşmişti benim ona bağlıyorum.Kızlar bugün sol kasıkta batmalar hissettim giç böyle bir şey yaşayan var mııı
Sagol canım seninde annenler günün kutlu olsunAnneler gününüz kutlu olsun güzel anneler.Doğurmuş, doğurmamış, evladını bekleyen, ona kavuşamayan, içinde evlat hasreti olan, dünyayı annelik iç güdüsü ile seven herkesin Anneler günü kutlu olsun
Çok şükür şu an durumumuz iyiÇok geçmis olsun yeni gordum durumunu insallah sag salim dogar bebegin kavusursun bebegine
Benim de sağ da oluyor. Sanki ufak ufak kıpırdama gibi mi ? Gazla karıştırıyordum bugün emin oldum ben de bebeğin hareketi bence.Kızlar bugün sol kasıkta batmalar hissettim giç böyle bir şey yaşayan var mııı
Bazıları ağrılı geçiriyor, bazıları hiç ağrı çekmiyor. Ama dediğin doğru canım herhalde aksi birşey olsa vücut reaksiyon gösterir diye düşünüyorum. İçini ferah tut. Belli bir aya kadar herkesi ayda bir çağırıyor zaten doktorlar.Merhaba kızlar öncelikle anneler gününüzü kutlarım17 haftalık hamileyim şu ara pek bir şey hissetmiyorum. Kasık ağrısı bile olmuyor pek. 4 haftadır doktora gitmiyorum uzun süre gitmeyince de korkuyor insan ne durumda acaba diye. Ama bir arkadaş demişti Allah korusun kötü bir şey olmuş olsa vücudun sana sinyal verir zaten. Ama ne bileyim içim rahat etmiyor. Kapanma dolayısıyla da bulunduğum ilde tek bir hastane var randevuyu haftaya bulabildim anca.. benim gibi evhamlar yaşıyor musunuz
Leylaanna nın durumundan sonda vücudun sinyal gönderme seçeneği konusunda ben emin değilim valla canım. Önceden ben de hep öyle diyordum ama ne bileyim, bazen anlaşılmıyor demek kiBazıları ağrılı geçiriyor, bazıları hiç ağrı çekmiyor. Ama dediğin doğru canım herhalde aksi birşey olsa vücut reaksiyon gösterir diye düşünüyorum. İçini ferah tut. Belli bir aya kadar herkesi ayda bir çağırıyor zaten doktorlar.
Yok göndermedik canım randevu aldım bile 17 Mayıs'a tıbbi genetik bölümüne ne kadar uzun sürerse artık zamanım var uzun bir süre düşünmüyorum vücudum yorgun ben yorgunum. Coraspin kullanıyordum onuda pıhtılaşma olduğu için değil ilk oğlumda özel de doktora gidiyordum i vermişti bundada kullandım iki kimyasalım var o zaman bazı testler yapıldı ama ne yapıldı bilmiyorum çok uzun zaman oldu zaten. Ama ben pıhtılaşma vs olduğunu düşünmüyorum doktor kromozomla alakalı olabilir dedi ama işte bakalım öğrenicem.Canim bebegi genetige gondermediniz sanirim. Suan siz gitmeyi planliyorsunuz sanirim. Tip fakulteleri genetik test yapiyor ancak randevu ve sonuc alma suresi biraz uzun suruyor. Disarda ucretleri biraz yuksek oldugu icin soylemek istedim. Birde sen kan sulandirici fln kullaniyormuydun ? Daha once pihtilasma testi vs yapmislarmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?