Yok canım hareket gibi değilde batma gibi daha çok bilemedim bendeBenim de sağ da oluyor. Sanki ufak ufak kıpırdama gibi mi ? Gazla karıştırıyordum bugün emin oldum ben de bebeğin hareketi bence.
Kan uyuşmazlığı kız yok cnm anne negatif baba pozitif oldugu durumlarda oluyor sendeki başka bir sorun ancak coraspirin neden kullanıyordun pıhtılaşma prob mi vardı ki ? Gögsündeki süt için de masaj yapmaya çalış kitleler kalmasın aslında sağ dicem amaKızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Canım bende 16 haftalık düşük yapmıştım benimde çok sızlamıştı 1,2 hafta içinde kendiliğinden geçti bi şey yapmadım haşlanmış lahana iyi gelir diye duymuştumKızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Bulundugun il ile alakali sanirim randevuyu gayet erken e alabilmissin. Allah yardimcin olsun canim hepimizin olsun. Iicn rahat olsun genlerle alakali degildir. Ilk cocugun gayet saglikli allaha sukur. Belki bebegin olusma esnasinda yumurta veya sperm de sıkıntı olmustur. Allah kolayliklar versin canim. Durumdan bizleri de haberdar et. Aklimiz sende.Yok göndermedik canım randevu aldım bile 17 Mayıs'a tıbbi genetik bölümüne ne kadar uzun sürerse artık zamanım var uzun bir süre düşünmüyorum vücudum yorgun ben yorgunum. Coraspin kullanıyordum onuda pıhtılaşma olduğu için değil ilk oğlumda özel de doktora gidiyordum i vermişti bundada kullandım iki kimyasalım var o zaman bazı testler yapıldı ama ne yapıldı bilmiyorum çok uzun zaman oldu zaten. Ama ben pıhtılaşma vs olduğunu düşünmüyorum doktor kromozomla alakalı olabilir dedi ama işte bakalım öğrenicem.
Evet bu konuya bende cevap vereyim bende de sut gelme olayi olmustu ama hic birsey yapmamistim ben.Canım bende 16 haftalık düşük yapmıştım benimde çok sızlamıştı 1,2 hafta içinde kendiliğinden geçti bi şey yapmadım haşlanmış lahana iyi gelir diye duymuştum
Coraspini oğlumdan önce iki kimyasal gebeliğim var diye doktor ne olur ne olmaz diye vermişti şimdide onun için kullanıyordum.Kan uyuşmazlığı kız yok cnm anne negatif baba pozitif oldugu durumlarda oluyor sendeki başka bir sorun ancak coraspirin neden kullanıyordun pıhtılaşma prob mi vardı ki ? Gögsündeki süt için de masaj yapmaya çalış kitleler kalmasın aslında sağ dicem amaAllah sana sabır güç versin canım benim ne desek boş sütünü çiçek topragına filan dök
Sanki zaman geçtikçe daha da sertleşiyor inşaallah geçer canım seninde başın sağolsunCanım bende 16 haftalık düşük yapmıştım benimde çok sızlamıştı 1,2 hafta içinde kendiliğinden geçti bi şey yapmadım haşlanmış lahana iyi gelir diye duymuştum
Ankaradayım canım burada hastane çok ya bakan sanırım o yüzden ama iyi oldu benim için hem eşime hem kendime aldım arka arkaya inşaallah canım genlerle ilgili değildirBulundugun il ile alakali sanirim randevuyu gayet erken e alabilmissin. Allah yardimcin olsun canim hepimizin olsun. Iicn rahat olsun genlerle alakali degildir. Ilk cocugun gayet saglikli allaha sukur. Belki bebegin olusma esnasinda yumurta veya sperm de sıkıntı olmustur. Allah kolayliklar versin canim. Durumdan bizleri de haberdar et. Aklimiz sende.
Aynen ben de öyle düşünürdüm hepLeylaanna nın durumundan sonda vücudun sinyal gönderme seçeneği konusunda ben emin değilim valla canım. Önceden ben de hep öyle diyordum ama ne bileyim, bazen anlaşılmıyor demek ki
Sağma makinen varsa sağ canım birikmesin mastit olma Allah korusunKızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Başta benimde öyle oluyordu normal dedi doktorum. Şimdi de kıpırdama var.Yok canım hareket gibi değilde batma gibi daha çok bilemedim bende
Gerçi o da doğru ya sanırım hamilelik ilerleyince belirti de vermeyebilir. Aman bilemedim ne zor şeyler yaLeylaanna nın durumundan sonda vücudun sinyal gönderme seçeneği konusunda ben emin değilim valla canım. Önceden ben de hep öyle diyordum ama ne bileyim, bazen anlaşılmıyor demek ki
O da maliyetliymiş bayağı yaKedilervekitaplar canım evet var tedavisi çok araştırdım eğer kromozomla alakalı ise tüp bebekle evet yapılıyor ama pgt işlemi aşırı maliyetli 60,70 bin TL'ye geliyor özellikle arayıp sormuştum gen art i falan. Ama inşaallah öyle genlerle ilgili birşey değildir de ilaçlarla tedavi edilecek bir şeydir
Canım az haşlanmış lahana yaprağı iyi geliyor derlerdi hep. Sağmaya çalış ki Süt birikip kitle oluşturmasın.Kızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Canım sagdıkça gelir diyorlar dokunmuyorum bu yüzden.Aynen ben de öyle düşünürdüm hep
Sağma makinen varsa sağ canım birikmesin mastit olma Allah korusun
Baya maliyetli canım. İnşaallah değildir. Tiroid ilacı kullanıyodum zaten 50 mgramlk takip ediliyordu iyiydi yani. Bı deneyeyim ama sağarsam sürekli gelir bu sefer sonra yine acı çekerim bı an önce gitsin istiyorum sıcak havlu falan koyucam mastit olmasın diye inşaallah bı an önce geçer.O da maliyetliymiş bayağı yaama inşallah kromozom kaynaklı değildir, sadece doktorun bir tahminidir. Troidlerine falan bakıldı mı canım? Ya da gizli şeker tansiyon falan olabilir mi acaba, mutlaka gözden kaçan birşeyler vardır.
Canım az haşlanmış lahana yaprağı iyi geliyor derlerdi hep. Sağmaya çalış ki Süt birikip kitle oluşturmasın.
Dinlen bol bol cnm cok sevindim Allah sana bagişlasin evladiniÇok şükür şu an durumumuz iyiyatıp bekliyoruz düşük tehlikesi olunca bu bir hafta önemli dedi doktorum, iyi konuştu. Teşekkür ederim canım
Sık sağma canım günde bir kere filan sağ ki en azından rahatlarsın ben kızımı emzirmeden kesince öyle yaptım gün gün emzirme sayısını düşürerek ne o zorlandı ne de benCanım sagdıkça gelir diyorlar dokunmuyorum bu yüzden.
Olmadı öyle yapayım canım çok canım acıyor evladıma mı yanayım bunun acısına mi bilemedimSık sağma canım günde bir kere filan sağ ki en azından rahatlarsın ben kızımı emzirmeden kesince öyle yaptım gün gün emzirme sayısını düşürerek ne o zorlandı ne de ben
CanımOlmadı öyle yapayım canım çok canım acıyor evladıma mı yanayım bunun acısına mi bilemedim
Katılıyorum bende oğlumu emzirmeyi bırakırken günde bir kere banyoda elimle boşalttım sıcak suyun altında . Süt meselesi arz talep meselesi olduğu için vücut bunu anladı ve zamanla çekildi sütSık sağma canım günde bir kere filan sağ ki en azından rahatlarsın ben kızımı emzirmeden kesince öyle yaptım gün gün emzirme sayısını düşürerek ne o zorlandı ne de ben
Bende öyle yapayım o zaman canım sağolun hepinizKatılıyorum bende oğlumu emzirmeyi bırakırken günde bir kere banyoda elimle boşalttım sıcak suyun altında . Süt meselesi arz talep meselesi olduğu için vücut bunu anladı ve zamanla çekildi süt
Allah razı olsun canım şişlik artıp azalıyor sonra kendi kendine.. Bende genetik test yaptirmistim 1 ayda çıktı devlet hastanesinde pıhtılaşma çıkmadı ama şimdi doktor önlem amaçlı 4000 mg oksapar ecopirin 80mg veriyor...Coraspini oğlumdan önce iki kimyasal gebeliğim var diye doktor ne olur ne olmaz diye vermişti şimdide onun için kullanıyordum.
Sanki zaman geçtikçe daha da sertleşiyor inşaallah geçer canım seninde başın sağolsun
Ankaradayım canım burada hastane çok ya bakan sanırım o yüzden ama iyi oldu benim için hem eşime hem kendime aldım arka arkaya inşaallah canım genlerle ilgili değildiramin inşaallah canım bı gideyimde yazicam burayada canım hepinizden Allah razı olsun
Canım pıhtılaşma haricinde başka şeylere de bakıldı değil mi onlarda birşey çıkmadı.kromozomlara falan mayısın 17 sinde gidicez bı yandan korkuyorum bir yandan seviniyorum ne olduğunu öğrencez diye peki doktora durumu anlatınca hemen baktırıyor mu yoksa gün mü veriyorAllah razı olsun canım şişlik artıp azalıyor sonra kendi kendine.. Bende genetik test yaptirmistim 1 ayda çıktı devlet hastanesinde pıhtılaşma çıkmadı ama şimdi doktor önlem amaçlı 4000 mg oksapar ecopirin 80mg veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?