2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kedilervekitaplar canım evet var tedavisi çok araştırdım eğer kromozomla alakalı ise tüp bebekle evet yapılıyor ama pgt işlemi aşırı maliyetli 60,70 bin TL'ye geliyor özellikle arayıp sormuştum gen art i falan. Ama inşaallah öyle genlerle ilgili birşey değildir de ilaçlarla tedavi edilecek bir şeydir

Kızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?

Kan uyuşmazlığı kız yok cnm anne negatif baba pozitif oldugu durumlarda oluyor sendeki başka bir sorun ancak coraspirin neden kullanıyordun pıhtılaşma prob mi vardı ki ? Gögsündeki süt için de masaj yapmaya çalış kitleler kalmasın aslında sağ dicem ama Allah sana sabır güç versin canım benim ne desek boş sütünü çiçek topragına filan dök

Canım bende 16 haftalık düşük yapmıştım benimde çok sızlamıştı 1,2 hafta içinde kendiliğinden geçti bi şey yapmadım haşlanmış lahana iyi gelir diye duymuştum

Bulundugun il ile alakali sanirim randevuyu gayet erken e alabilmissin. Allah yardimcin olsun canim hepimizin olsun. Iicn rahat olsun genlerle alakali degildir. Ilk cocugun gayet saglikli allaha sukur. Belki bebegin olusma esnasinda yumurta veya sperm de sıkıntı olmustur. Allah kolayliklar versin canim. Durumdan bizleri de haberdar et. Aklimiz sende.

Canım bende 16 haftalık düşük yapmıştım benimde çok sızlamıştı 1,2 hafta içinde kendiliğinden geçti bi şey yapmadım haşlanmış lahana iyi gelir diye duymuştum
Evet bu konuya bende cevap vereyim bende de sut gelme olayi olmustu ama hic birsey yapmamistim ben.

Coraspini oğlumdan önce iki kimyasal gebeliğim var diye doktor ne olur ne olmaz diye vermişti şimdide onun için kullanıyordum.
Sanki zaman geçtikçe daha da sertleşiyor inşaallah geçer canım seninde başın sağolsun
Ankaradayım canım burada hastane çok ya bakan sanırım o yüzden ama iyi oldu benim için hem eşime hem kendime aldım arka arkaya inşaallah canım genlerle ilgili değildir amin inşaallah canım bı gideyimde yazicam burayada canım hepinizden Allah razı olsun

Leylaanna nın durumundan sonda vücudun sinyal gönderme seçeneği konusunda ben emin değilim valla canım. Önceden ben de hep öyle diyordum ama ne bileyim, bazen anlaşılmıyor demek ki
Aynen ben de öyle düşünürdüm hep
Sağma makinen varsa sağ canım birikmesin mastit olma Allah korusun

Leylaanna nın durumundan sonda vücudun sinyal gönderme seçeneği konusunda ben emin değilim valla canım. Önceden ben de hep öyle diyordum ama ne bileyim, bazen anlaşılmıyor demek ki
Gerçi o da doğru ya sanırım hamilelik ilerleyince belirti de vermeyebilir. Aman bilemedim ne zor şeyler ya
O da maliyetliymiş bayağı ya ama inşallah kromozom kaynaklı değildir, sadece doktorun bir tahminidir. Troidlerine falan bakıldı mı canım? Ya da gizli şeker tansiyon falan olabilir mi acaba, mutlaka gözden kaçan birşeyler vardır.
Canım az haşlanmış lahana yaprağı iyi geliyor derlerdi hep. Sağmaya çalış ki Süt birikip kitle oluşturmasın.

Aynen ben de öyle düşünürdüm hep

Sağma makinen varsa sağ canım birikmesin mastit olma Allah korusun
Canım sagdıkça gelir diyorlar dokunmuyorum bu yüzden.
Baya maliyetli canım. İnşaallah değildir. Tiroid ilacı kullanıyodum zaten 50 mgramlk takip ediliyordu iyiydi yani. Bı deneyeyim ama sağarsam sürekli gelir bu sefer sonra yine acı çekerim bı an önce gitsin istiyorum sıcak havlu falan koyucam mastit olmasın diye inşaallah bı an önce geçer.

Sık sağma canım günde bir kere filan sağ ki en azından rahatlarsın ben kızımı emzirmeden kesince öyle yaptım gün gün emzirme sayısını düşürerek ne o zorlandı ne de ben
Olmadı öyle yapayım canım çok canım acıyor evladıma mı yanayım bunun acısına mi bilemedim

Sık sağma canım günde bir kere filan sağ ki en azından rahatlarsın ben kızımı emzirmeden kesince öyle yaptım gün gün emzirme sayısını düşürerek ne o zorlandı ne de ben
Katılıyorum bende oğlumu emzirmeyi bırakırken günde bir kere banyoda elimle boşalttım sıcak suyun altında . Süt meselesi arz talep meselesi olduğu için vücut bunu anladı ve zamanla çekildi süt

Allah razı olsun canım şişlik artıp azalıyor sonra kendi kendine.. Bende genetik test yaptirmistim 1 ayda çıktı devlet hastanesinde pıhtılaşma çıkmadı ama şimdi doktor önlem amaçlı 4000 mg oksapar ecopirin 80mg veriyor...

Canım pıhtılaşma haricinde başka şeylere de bakıldı değil mi onlarda birşey çıkmadı.kromozomlara falan mayısın 17 sinde gidicez bı yandan korkuyorum bir yandan seviniyorum ne olduğunu öğrencez diye peki doktora durumu anlatınca hemen baktırıyor mu yoksa gün mü veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…