Canım üniversite hastanesinde düşük yaptım orda drlar genetik teste gerek yok sağlıklı 1 çocuğunuz var ve ilk düşük dediler... Patoloji sonucunda bir şey çıkmadı.. Ama ben devlet hastanesinde sürekli gittiğim doktora gittim 16 haftalık haftası büyük Bi kayıp genetik test yapalım dedi genetik bölümüne gittik eşimle orda doktor sadece benden aldı kan eşimden test istemedi.. Önce ilk düşük aslında gerek yok dedi sonra kadın doğum dr istedi haftası büyük bi kayıp diye söylediğim de tamam yapalım dedi.. 1 ayda çıkıyor trombofoli paneli testi..Canım pıhtılaşma haricinde başka şeylere de bakıldı değil mi onlarda birşey çıkmadı.kromozomlara falan mayısın 17 sinde gidicez bı yandan korkuyorum bir yandan seviniyorum ne olduğunu öğrencez diye peki doktora durumu anlatınca hemen baktırıyor mu yoksa gün mü veriyor
Anladım canım benim kaybım çok fazla mutlaka ikimizede bakarlar herhalde inşaallah genetik birşey değildir. Sende bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallah canımCanım üniversite hastanesinde düşük yaptım orda drlar genetik teste gerek yok sağlıklı 1 çocuğunuz var ve ilk düşük dediler... Patoloji sonucunda bir şey çıkmadı.. Ama ben devlet hastanesinde sürekli gittiğim doktora gittim 16 haftalık haftası büyük Bi kayıp genetik test yapalım dedi genetik bölümüne gittik eşimle orda doktor sadece benden aldı kan eşimden test istemedi.. Önce ilk düşük aslında gerek yok dedi sonra kadın doğum dr istedi haftası büyük bi kayıp diye söylediğim de tamam yapalım dedi.. 1 ayda çıkıyor trombofoli paneli testi..
Merhabalar kaybınız için çok üzgünüm@Kedilervekitaplar canım evet var tedavisi çok araştırdım eğer kromozomla alakalı ise tüp bebekle evet yapılıyor ama pgt işlemi aşırı maliyetli 60,70 bin TL'ye geliyor özellikle arayıp sormuştum gen art i falan. Ama inşaallah öyle genlerle ilgili birşey değildir de ilaçlarla tedavi edilecek bir şeydir
Muhtemelen eşinde bakarlar canım genetik tekrarlayan düşükte eşlerden de alıyoruz demişti.. İnşallah her şey gönlünce olur hayırlısı ile.. Amin inşallah canım Allah razı olsunAnladım canım benim kaybım çok fazla mutlaka ikimizede bakarlar herhalde inşaallah genetik birşey değildir. Sende bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallah canımRabbim hiç kimseye evlat acısı vermesin.
İnşallah sağ Salim kavuşun evladınıza o kadar emek, o kadar kayıpMerhabalar kaybınız için çok üzgünümben genetik testimi zeynep kamilde yaptırdım. Hem eşim hemde ben. Kimyasal çok sayıda düşük yaptım. Sonuçta genetik bozukluk çıktı. Şişli memorialde genetikli tüp bebek yaptırdık. Çok yumurta gönderdim genetiğe 12 tane. 4 tanesi sağlıklı geldi ve toplam maliyet tüp Bebek artı genetik 50 bin tl tuttu. Ki ben pcos olduğum için çok yumurtam vardı az yumurta gönderirseniz maliyeti de az olur. Her yumurta 295 dolar. İnşallah sizde çıkmaz ama bilginiz olsun diye yazdım.
Bakacagım teşekkürlerCanım ben iki gebeligimdede moltofer kullandim sende bi onu dene istersem
Soracagım teşekkürlerBir dahaki kontrolünde sor da canım diyorum ya günde iki tane tok karnına içiyordum zerre yükselmemişti Demir değerim boşuna içmemiş olalım
Valla canım bende iki haftadan beri var o ağrılar cuma gittim özellikle bu durum için çok normal dedi şükür hersey yolunda . Düşünün zor yürüyrumMerhaba kızlar günaydınsize bş sorum olacaktı. 17+2 günlük gebeyim bel ağrım var iki gündür sol tarafta ve yukarıda arkadaşş da yazmış #busraa701800 benimde sol tarafta karın ağrım var arada vajina da ağrı oluyor normal ki acaba. Daha kontrolüme iki hafta var.
Evet canım kromozomlarada bakıyorlar.. Ocakta yaptırmıştım ben canım randevu kolay aldık kanda aynı gün alınıyor ama sonuçlar 1 ayı geçiyor gelmesi il dışına gidiyor demişlerdi.. Aynı ayda hamile olduğumu öğrendim.. Bize çoğu kişi gerek yok 1 düşükle teste ne gerek var dedi ama hadi ciddi bişey olsa bunu bilmek önlem alalım diye yaptırdık..Canım pıhtılaşma haricinde başka şeylere de bakıldı değil mi onlarda birşey çıkmadı.kromozomlara falan mayısın 17 sinde gidicez bı yandan korkuyorum bir yandan seviniyorum ne olduğunu öğrencez diye peki doktora durumu anlatınca hemen baktırıyor mu yoksa gün mü veriyor
Başına gelenleri yeni okudum Allah sabır versin çok üzüldüm, ben de 2 bebek kaybettim 17-18 haftada. Nasıl bir şey olduğunu biliyorum Allah bir daha asla yaşatmasın böyle şeyleri bizlere. Kendini iyi hissetmeye çalış,yalnız kalma, her zaman yazabilirsin Allah yardımcın olsun dualarım seninleKızlar merhaba çok fazla bildirim var. Hepsine bakamadım. Ama merak edeceğinizi düşündüğüm şeyleri yazayım 3 gündür hastanedeyim ilaç tedavisi ardından balon uygulaması sonra tekrar ilaç uygulaması ile bebeği gece 24:00 da düşürdüm çok zor oldu doğumdan beterdi Rabbim birdaha yaşatmasın.Normal doğum gibi oldu. Düşükten sonra kürtaj oldu kanamam fazla olmuş müdahale etmişler şimdide hala taburcu etmediler bebek karnımda fazla kaldığı için enfeksyon varmış kanımda... inşaallah yarına taburcu olurum. Bu arada bebeğim Erkekmiş Allah'ım inşaallah genetik araştırma sonucu çok ağır birşey çıkmaz ilaçlarla tedavi olacak bir şeydir de tekrar Rabbim gebelik nasip eder. Ama bı beş yıl falan düşünmüyorum. Çektiğim acıdan dolayı. Sizler kendinize ve bebeğinize dikkat edin Allah'a emanet olun müsait olduğum zaman sorularınız varsa cevap veririm seve seve
Kızlar 17+4 günlük hamileyim karnımın dol tarafına yukarıdan aşağıya komple ağrı girdi ve çekiliyor sanki acaba norml mi ilk grbrliğim çok korkuyom endişelenmelimiyim
Gebelik süresince kasılmalar kramplar ağrılar normal olur da dayanılmayacak boyutta ise ve aralıksız devam ediyorsa acile mi gitseniz acaba ?Merhaba kızlar günaydınsize bş sorum olacaktı. 17+2 günlük gebeyim bel ağrım var iki gündür sol tarafta ve yukarıda arkadaşş da yazmış #busraa701800 benimde sol tarafta karın ağrım var arada vajina da ağrı oluyor normal ki acaba. Daha kontrolüme iki hafta var.
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir. Benim de geçmezse yarın Bi Dr randevu alır giderimValla canım bende iki haftadan beri var o ağrılar cuma gittim özellikle bu durum için çok normal dedi şükür hersey yolunda . Düşünün zor yürüyrum
Dayanılmayacak boyut değilde. Ama belimin ağrısı ara ara çok zonkluyor olmadı Bi yarın Dr gideyim. Teşekkür ederimGebelik süresince kasılmalar kramplar ağrılar normal olur da dayanılmayacak boyutta ise ve aralıksız devam ediyorsa acile mi gitseniz acaba ?
Şöyle canım mesela benim belimde fıtık var üç gün yatmak durumunda kaldım çoğunlukta da hissediyorum o ağrıyı fizik tedaviye gittim hamilelikten dolayı film , MR filan çekemeyiz dedi d vitamini magnezyum önerdi bi de çok ağrım olursa kullanmam için bi merhem verdi vucüt kendini doğuma hazırladığı için kalça kemikleri genişliyormuş salgılanan hormonlar oradaki kemiklerin yumuşamasına neden oluyormuş özellikle benim gibi fıtığı olanlar için bu durum fıtığın yerinden oynamasına sinire dokunmasına vs sebep olabiliyormuş inşallah senin öyle değildir de magnezyum , d vitamini muhakkak kullanDayanılmayacak boyut değilde. Ama belimin ağrısı ara ara çok zonkluyor olmadı Bi yarın Dr gideyim. Teşekkür ederim
Hayırlısıyla güzel zorluklar bunlar iyi olsunlarda biraz sıkalım dişimizi artıkBende de genel olarak bas agrisi oluyor. Hamilelik ile basladi bu durum
Dostinex diye bir ilaç vermişti benim doktorum. İçinde 2 ilaç var ikisini birden yutmuştum bir günde kesildi sütüm. Bu arada sütünü sağ diyen arkadaşlara katılmıyorum. Doktor kesinlikle dokunma bile demiştiKızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Ah canım o kadar iyi olduğu yazman Allah razı olsun büyük ihtimalle bizdede genetik bozukluk var. Bilgi çok iyi oldu canım çok maliyetli bir işlem. Peki sağlıklı yumurtaları dondurttun mu daha sonrası için. Birde şeyi merak ediyorum ben bebeğimi daha yeni kaybettim ya bir zaman geçmesi gerekir mıydı acaba hemen bakarlar mı çünkü 17 sine randevu aldım.Merhabalar kaybınız için çok üzgünümben genetik testimi zeynep kamilde yaptırdım. Hem eşim hemde ben. Kimyasal çok sayıda düşük yaptım. Sonuçta genetik bozukluk çıktı. Şişli memorialde genetikli tüp bebek yaptırdık. Çok yumurta gönderdim genetiğe 12 tane. 4 tanesi sağlıklı geldi ve toplam maliyet tüp Bebek artı genetik 50 bin tl tuttu. Ki ben pcos olduğum için çok yumurtam vardı az yumurta gönderirseniz maliyeti de az olur. Her yumurta 295 dolar. İnşallah sizde çıkmaz ama bilginiz olsun diye yazdım.
Bende öyle düşünüyorum canım inşaallah bakarlar o kadar yoruldum ki keşke daha ilk kaybımda baktirsaydm bu kadar yorulmazdım sanki kendi elimle yapmışım gibi hissediyorumMuhtemelen eşinde bakarlar canım genetik tekrarlayan düşükte eşlerden de alıyoruz demişti.. İnşallah her şey gönlünce olur hayırlısı ile.. Amin inşallah canım Allah razı olsun
Ne güzel canım sevindim adına inşaallah bebeğini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağınaEvet canım kromozomlarada bakıyorlar.. Ocakta yaptırmıştım ben canım randevu kolay aldık kanda aynı gün alınıyor ama sonuçlar 1 ayı geçiyor gelmesi il dışına gidiyor demişlerdi.. Aynı ayda hamile olduğumu öğrendim.. Bize çoğu kişi gerek yok 1 düşükle teste ne gerek var dedi ama hadi ciddi bişey olsa bunu bilmek önlem alalım diye yaptırdık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?