Sağol canım Allah razı olsun. Amin Rabbim kimseye yaşatmasın. Oğlum var bitek yanımda o yetiyor sağolsun tek tesellim oğlum bana geliyo üzülme anne geçecek falan diye yavrum. Teşekkür ederim canımBaşına gelenleri yeni okudum Allah sabır versin çok üzüldüm, ben de 2 bebek kaybettim 17-18 haftada. Nasıl bir şey olduğunu biliyorum Allah bir daha asla yaşatmasın böyle şeyleri bizlere. Kendini iyi hissetmeye çalış,yalnız kalma, her zaman yazabilirsin Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Direk eczaneden alsam olur mu peki verirler mi acaba canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. Limon maydonoz falan azaltıyornuş onlardan tüketiyorum dün banyoda Sağdım daha fazla oldu şişti iyice hareket ederken bile acıdı dokunmuyorum bende bu yüzden. Teşekkür ederim canımDostinex diye bir ilaç vermişti benim doktorum. İçinde 2 ilaç var ikisini birden yutmuştum bir günde kesildi sütüm. Bu arada sütünü sağ diyen arkadaşlara katılmıyorum. Doktor kesinlikle dokunma bile demişti
Bana doktor lierac önerdi ama çok pahalı olduğu için ben bio oil aldım çatlak için. Birde doğal kantaron yağı var onu kullanıyorum. Benim göğüslerim çatladı bile. Sabah akşam sürüyorum ikisini dönüşümlü olarak canım.Merhabalar, herkese hayırlı haftalar :) önerebileceğiniz çatlak kremi var mı kızlar yada kullanıp memnun olanlar.. henüz çatlağım yok fakat çatlak oluşumunu önlemek için hazırlık yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi < 3
çook teşekkür ederim :) kantaron yağının iyi geldiğini bilmiyordum biz kendimiz yapıyoruzBana doktor lierac önerdi ama çok pahalı olduğu için ben bio oil aldım çatlak için. Birde doğal kantaron yağı var onu kullanıyorum. Benim göğüslerim çatladı bile. Sabah akşam sürüyorum ikisini dönüşümlü olarak canım.
İnşallah canm,Şöyle canım mesela benim belimde fıtık var üç gün yatmak durumunda kaldım çoğunlukta da hissediyorum o ağrıyı fizik tedaviye gittim hamilelikten dolayı film , MR filan çekemeyiz dedi d vitamini magnezyum önerdi bi de çok ağrım olursa kullanmam için bi merhem verdi vucüt kendini doğuma hazırladığı için kalça kemikleri genişliyormuş salgılanan hormonlar oradaki kemiklerin yumuşamasına neden oluyormuş özellikle benim gibi fıtığı olanlar için bu durum fıtığın yerinden oynamasına sinire dokunmasına vs sebep olabiliyormuş inşallah senin öyle değildir de magnezyum , d vitamini muhakkak kullan
Bizler bilinçli olup yahudi ürünü almazsak onları bitiririz. Duyarlılığınız Çok güzel Rabbim yardımcımız olsunHayirli günler kızlar, hamilelerin duası makbul derler. Hepimiz Mescid-i Aksa için dualar edelim.. Kardeşlerimiz ilk kıblemizi korumaya çalışıyorlar. Lütfen hepimiz şu saatten sonra bile isteye İsrail menşeili ürünleri kullanmayalım, ne kadar faydalı olduğunu düşünsek dahi. Yahudiler, Müslümanların soyunu kurutmak için emin olun her yolu deniyorlar, bize sağlıklı ürün mü satacaklar.. Bilinçli olalım hepimiz
Aynen öyle. Amin inşallah..Bizler bilinçli olup yahudi ürünü almazsak onları bitiririz. Duyarlılığınız Çok güzel Rabbim yardımcımız olsun
Kantaron yanığa, yara izine, çatlağa herşeye iyi geliyor mutlaka kullan canımçook teşekkür ederim :) kantaron yağının iyi geldiğini bilmiyordum biz kendimiz yapıyoruzçok işime yarayacak o zaman.. lierac için bende çok tavsiye aldım ama dediğin gibi çok pahalı.. bio oil'e hemen bakıyorum çok sağol :)
Çok can yakıyor evet bir de taş gibi oluyor. Eczaneye bir sor reçetesiz verirler umarım. bir günde kesilir tüm doktorlar bunu veriyor Süt kesmek için. Rica ederimSağol canım Allah razı olsun. Amin Rabbim kimseye yaşatmasın. Oğlum var bitek yanımda o yetiyor sağolsun tek tesellim oğlum bana geliyo üzülme anne geçecek falan diye yavrum. Teşekkür ederim canım
Direk eczaneden alsam olur mu peki verirler mi acaba canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. Limon maydonoz falan azaltıyornuş onlardan tüketiyorum dün banyoda Sağdım daha fazla oldu şişti iyice hareket ederken bile acıdı dokunmuyorum bende bu yüzden. Teşekkür ederim canım
Benim ilk gebeliğim 17+2 günlüğüm henüz hissetmiyorum hareketlerini . Keşke hissetsem aklım hep göbeğimdeKızlar 18+1 olduk bebeğim erkek. Ben hareketlerini hissedemiyorum 2. Çocuğum olacak. 16 haftada ilk oglumu hissetmiştim
Aynı durumdayız canım ya ben de 18. Haftada gideceğim inşallah her şey yolundadir:))Bende bir hissedip kaç gündür hissetmiyordum bugün dr gittim her şey yolunda çok şükür. Sizde korkmayın :)
Senle aramızda 2 gün var bende daha hissetmiyorum 18 haftada gidicem detaylı ultrasona çağırdı doktorum bir an önce hissetsek ne güzel olacak aklım karnımdaAynı durumdayız canım ya ben de 18. Haftada gideceğim inşallah her şey yolundadir:))
Sanırım biraz süre geçmesni beklerler tedavi için ama genetik test sadece bir kan alımı onun için beklemenize gerek yok. Sonucu 1.5 ayda çıkmıştı benim o sürede dinlenirsiniz zaten. Biraz maliyetli ama içiniz ferah oluyor. Geriye kalan yumurtalarımızı dondurduk biz.inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızAh canım o kadar iyi olduğu yazman Allah razı olsun büyük ihtimalle bizdede genetik bozukluk var. Bilgi çok iyi oldu canım çok maliyetli bir işlem. Peki sağlıklı yumurtaları dondurttun mu daha sonrası için. Birde şeyi merak ediyorum ben bebeğimi daha yeni kaybettim ya bir zaman geçmesi gerekir mıydı acaba hemen bakarlar mı çünkü 17 sine randevu aldım.
Bende öyle düşünüyorum canım inşaallah bakarlar o kadar yoruldum ki keşke daha ilk kaybımda baktirsaydm bu kadar yorulmazdım sanki kendi elimle yapmışım gibi hissediyorum
Ne güzel canım sevindim adına inşaallah bebeğini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
Ay sorma canım ya aynen benim de öyle. İnşallah sağlıklıdirlar :)Senle aramızda 2 gün var bende daha hissetmiyorum 18 haftada gidicem detaylı ultrasona çağırdı doktorum bir an önce hissetsek ne güzel olacak aklım karnımda
Teşekkür ederim canım. Dinlenme gerek zaten genetik birşey ise 4,5 yıl bekliycem para biriktirmek vs için Dondurmanız çok iyi olmuş sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Amin inşaallah canımSanırım biraz süre geçmesni beklerler tedavi için ama genetik test sadece bir kan alımı onun için beklemenize gerek yok. Sonucu 1.5 ayda çıkmıştı benim o sürede dinlenirsiniz zaten. Biraz maliyetli ama içiniz ferah oluyor. Geriye kalan yumurtalarımızı dondurduk biz.inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Şu an ben de belli belirsiz hissediyorum bir iki haftaya daha net hissederiz canım 20den sonra emin oluruz canını sıkmaKızlar ben de hissetmiyorum bebeğimi valla ya. Aslında ben günde bir kez falan akşamları hissediyordum minik minik ama dün onu da hissetmeyince bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumnormal di mi bi hissedip bi hissetmemek
Kendini suçlama hiç canım elimizden gelen bi şey olsa keşke hiç kayıplar yaşamasak ama Rabbimin bileceği.. İnşallah canım Allah razı olsun..Ah canım o kadar iyi olduğu yazman Allah razı olsun büyük ihtimalle bizdede genetik bozukluk var. Bilgi çok iyi oldu canım çok maliyetli bir işlem. Peki sağlıklı yumurtaları dondurttun mu daha sonrası için. Birde şeyi merak ediyorum ben bebeğimi daha yeni kaybettim ya bir zaman geçmesi gerekir mıydı acaba hemen bakarlar mı çünkü 17 sine randevu aldım.
Bende öyle düşünüyorum canım inşaallah bakarlar o kadar yoruldum ki keşke daha ilk kaybımda baktirsaydm bu kadar yorulmazdım sanki kendi elimle yapmışım gibi hissediyorum
Ne güzel canım sevindim adına inşaallah bebeğini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?