2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım Allah razı olsun. Amin Rabbim kimseye yaşatmasın. Oğlum var bitek yanımda o yetiyor sağolsun tek tesellim oğlum bana geliyo üzülme anne geçecek falan diye yavrum. Teşekkür ederim canım
Direk eczaneden alsam olur mu peki verirler mi acaba canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. Limon maydonoz falan azaltıyornuş onlardan tüketiyorum dün banyoda Sağdım daha fazla oldu şişti iyice hareket ederken bile acıdı dokunmuyorum bende bu yüzden. Teşekkür ederim canım

Bana doktor lierac önerdi ama çok pahalı olduğu için ben bio oil aldım çatlak için. Birde doğal kantaron yağı var onu kullanıyorum. Benim göğüslerim çatladı bile. Sabah akşam sürüyorum ikisini dönüşümlü olarak canım.

çook teşekkür ederim :) kantaron yağının iyi geldiğini bilmiyordum biz kendimiz yapıyoruz çok işime yarayacak o zaman.. lierac için bende çok tavsiye aldım ama dediğin gibi çok pahalı.. bio oil'e hemen bakıyorum çok sağol :)

Hayirli günler kızlar, hamilelerin duası makbul derler. Hepimiz Mescid-i Aksa için dualar edelim.. Kardeşlerimiz ilk kıblemizi korumaya çalışıyorlar. Lütfen hepimiz şu saatten sonra bile isteye İsrail menşeili ürünleri kullanmayalım, ne kadar faydalı olduğunu düşünsek dahi. Yahudiler, Müslümanların soyunu kurutmak için emin olun her yolu deniyorlar, bize sağlıklı ürün mü satacaklar.. Bilinçli olalım hepimiz

İnşallah canm, teşekkür ederim

Bizler bilinçli olup yahudi ürünü almazsak onları bitiririz. Duyarlılığınız Çok güzel Rabbim yardımcımız olsun

Kantaron yanığa, yara izine, çatlağa herşeye iyi geliyor mutlaka kullan canım

Çok can yakıyor evet bir de taş gibi oluyor. Eczaneye bir sor reçetesiz verirler umarım. bir günde kesilir tüm doktorlar bunu veriyor Süt kesmek için. Rica ederim

Kızlar ben de hissetmiyorum bebeğimi valla ya. Aslında ben günde bir kez falan akşamları hissediyordum minik minik ama dün onu da hissetmeyince bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum normal di mi bi hissedip bi hissetmemek

Aynı durumdayız canım ya ben de 18. Haftada gideceğim inşallah her şey yolundadir:))
Senle aramızda 2 gün var bende daha hissetmiyorum 18 haftada gidicem detaylı ultrasona çağırdı doktorum bir an önce hissetsek ne güzel olacak aklım karnımda

Sanırım biraz süre geçmesni beklerler tedavi için ama genetik test sadece bir kan alımı onun için beklemenize gerek yok. Sonucu 1.5 ayda çıkmıştı benim o sürede dinlenirsiniz zaten. Biraz maliyetli ama içiniz ferah oluyor. Geriye kalan yumurtalarımızı dondurduk biz.inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Senle aramızda 2 gün var bende daha hissetmiyorum 18 haftada gidicem detaylı ultrasona çağırdı doktorum bir an önce hissetsek ne güzel olacak aklım karnımda
Ay sorma canım ya aynen benim de öyle. İnşallah sağlıklıdirlar :)

Teşekkür ederim canım. Dinlenme gerek zaten genetik birşey ise 4,5 yıl bekliycem para biriktirmek vs için Dondurmanız çok iyi olmuş sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Amin inşaallah canım

Kızlar ben de hissetmiyorum bebeğimi valla ya. Aslında ben günde bir kez falan akşamları hissediyordum minik minik ama dün onu da hissetmeyince bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum normal di mi bi hissedip bi hissetmemek
Şu an ben de belli belirsiz hissediyorum bir iki haftaya daha net hissederiz canım 20den sonra emin oluruz canını sıkma

Kendini suçlama hiç canım elimizden gelen bi şey olsa keşke hiç kayıplar yaşamasak ama Rabbimin bileceği.. İnşallah canım Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…