- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Kan uyusmazligi sadece pozitif negatif olarak olmuyo. Bir de Ab uyusmazligi var. Siz 0 oldugunuz icin mutlaka olcaktir ama bundan olsa doktorlar fark ederdi mutlaka. Ablamda da vardi. Ilk bebekte sarilikla atlatiliyor ama sonraki gebeliklerde tedavi uygulaniyo gebelikte. Yanlis anlamayin doktorlar cok daha ii biliolar da bazen gizden kacabilir. Bi sorun bence olabilir mi kan uyusmazligindan diye?? Ins bundandir cnku tedavisi var ve pahali da dglKızlar uyuşmazlık varmıdır onuda bilmiyorum açıkçası eşimin A pozitif benim 0 pozitif kan grubum bu arada hepinizden Allah razı olsun. Dualarınız da bana yer verdiğiniz için kızlar birde benim göğüslerim taş gibi oldu süt geliyor canımı acıtıyor ne yapabilirim sanırım normal doğum gibi olduğu için oluyor birde benim sütüm çok erken geliyor normalde oda neden oldu sanırım ama canım çok yanıyor napacam bilmiyorum fikri olan var mı?
17+3 bende canım aynıyız bu güne kadar 2 kere hissettim eğer yanlış hissetmediysemBenim ilk gebeliğim 17+2 günlüğüm henüz hissetmiyorum hareketlerini . Keşke hissetsem aklım hep göbeğimde
İki hamileliğimde de 12de direkt başlattılar canım kullanıyorum benKızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?
Ben kullanmıyorum kzuu 15+0m bugünKızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?
Benim doktorum vitamin hiç vermedi sadece gynoferon kan hapı kullanıyorum sabahlarıKızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?
İki hamileliğimde de 12de direkt başlattılar canım kullanıyorum ben
Ben kullanmıyorum kzuu 15+0m bugün
Bana gerekli gibi geliyor kızlar ama doktor vermedi ya.Benim doktorum vitamin hiç vermedi sadece gynoferon kan hapı kullanıyorum sabahları
Canım ben daha cumartesi günü gittim doktora her şey yolunda dedi çok şükür ama bir ay sonra detaylıya gidicem .O zamana kadar beklemek şimdiden zor geliyor .valla ben neyin hareket neyin değil ayırt edemiyorum ,sanırım hissedene kadar hep bu korkular olacak17+3 bende canım aynıyız bu güne kadar 2 kere hissettim eğer yanlış hissetmediysemhepimiz böyle olduğuna göre normaldir inşallah. Doktor 1 ay sonra gel dedi oda ayın 17sine denk geliyor ama merakımdan diyorum bayram girmeden yarın gideyim. Korkuyorum
Ben de sadece re genesis max ve magnezyum kullanıyorum yazmadı doktorum .Bende hiç sormadımKızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?
Ben de kullanmıyorumKızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?
Yazar canım sağlık ocağındaki hemşirede çok ilgili benim inşallah seninde öyledir onada sorabilirsin biBana gerekli gibi geliyor kızlar ama doktor vermedi ya.Normal zamanda da vitaminsiz bir insanım, hamilelik ekstra sıkıntı vitamin açısından biliyorsunuz. Kadın Doğum doktoruna sormadan almak sıkıntı olur mu ki? Aile hekimi yazar mı acaba? Hastaneye ne zaman giderim belli değil çünkü.
Bnmde bayramdan sonra gitmem lazım ama nedense herkes norml diyor ilk gebeliğim diye pek bilmiyom aslında ilk bebeğim 9haftalıkken karnımda ölmüştü ondan da bu kadr tedirgin olabilirm içimiizi ferah tutalımMerhaba kızlar günaydınsize bş sorum olacaktı. 17+2 günlük gebeyim bel ağrım var iki gündür sol tarafta ve yukarıda arkadaşş da yazmış #busraa701800 benimde sol tarafta karın ağrım var arada vajina da ağrı oluyor normal ki acaba. Daha kontrolüme iki hafta var.
Öyle tabi ama işte insan ister istemez suçluyor kendiniKendini suçlama hiç canım elimizden gelen bi şey olsa keşke hiç kayıplar yaşamasak ama Rabbimin bileceği.. İnşallah canım Allah razı olsun..
Hepsine bakarlar herhalde canım durumu anlattıktan sonra, inşaallah öyledir canım bende öyle olmasını isterim öteki türlü baya zorlar biziKan uyusmazligi sadece pozitif negatif olarak olmuyo. Bir de Ab uyusmazligi var. Siz 0 oldugunuz icin mutlaka olcaktir ama bundan olsa doktorlar fark ederdi mutlaka. Ablamda da vardi. Ilk bebekte sarilikla atlatiliyor ama sonraki gebeliklerde tedavi uygulaniyo gebelikte. Yanlis anlamayin doktorlar cok daha ii biliolar da bazen gizden kacabilir. Bi sorun bence olabilir mi kan uyusmazligindan diye?? Ins bundandir cnku tedavisi var ve pahali da dgl
Ben de sadece re genesis max ve magnezyum kullanıyorum yazmadı doktorum .Bende hiç sormadım
Acaba kullanmamak sıkıntı yaratır mı ya? Emin olamadım bir türlü kızlar.Ben de kullanmıyorum
İnşallah yazar canım soracağım çarşamba bakalım.Yazar canım sağlık ocağındaki hemşirede çok ilgili benim inşallah seninde öyledir onada sorabilirsin bi
Canım aynı haftadayız benimde ikinci oğlan cuma gittim hareket hissetmiyorum diye ama çok normalmiş 20 haftadan sonra en erkenKızlar 18+1 olduk bebeğim erkek. Ben hareketlerini hissedemiyorum 2. Çocuğum olacak. 16 haftada ilk oglumu hissetmiştim
Benim de normalde d vitaminim düşüktür malum Erzurum 5-6 ay güneş yok o yüzden kullanıyorum aile hekimi direkt verir canımBana gerekli gibi geliyor kızlar ama doktor vermedi ya.Normal zamanda da vitaminsiz bir insanım, hamilelik ekstra sıkıntı vitamin açısından biliyorsunuz. Kadın Doğum doktoruna sormadan almak sıkıntı olur mu ki? Aile hekimi yazar mı acaba? Hastaneye ne zaman giderim belli değil çünkü.
Burası da öyle sayılır canım, zaten evdeyiz dışarı çıktığımız yok. Kesin düşüktür benim yani.Benim de normalde d vitaminim düşüktür malum Erzurum 5-6 ay güneş yok o yüzden kullanıyorum aile hekimi direkt verir canım
Yazarlar canım d vitamini.. 1 6.haftada başladı bana da dr efermag magnezyum, zentius d vit çiğneme tableti şeklinde, kan ilacı ve imom balık yağı.. Ekstra kan sulandırıcı iğne ve hap sıraya koydum hepsini artıkKızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?
Vermedi canım. Demir ilacını, multivitamini, magzesyumu da kendim istedim öyle yazdı. Yoksa bu hafta şunu kullanman lazım diye kendisi söylemedi.Kalsiyum magnezyum ve D vitaminini içeren 3lü bir vitamin daha vermedi mi doktorunuz? Ben regenesis in yanında 3ünü içeren bir takviye daha kullanıyorum. Gebelikte bu vitaminlerin kullanılması çok önemli..
Rabbim hepimize sağlık şifa versin canımYazarlar canım d vitamini.. 1 6.haftada başladı bana da dr efermag magnezyum, zentius d vit çiğneme tableti şeklinde, kan ilacı ve imom balık yağı.. Ekstra kan sulandırıcı iğne ve hap sıraya koydum hepsini artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?