2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kan uyusmazligi sadece pozitif negatif olarak olmuyo. Bir de Ab uyusmazligi var. Siz 0 oldugunuz icin mutlaka olcaktir ama bundan olsa doktorlar fark ederdi mutlaka. Ablamda da vardi. Ilk bebekte sarilikla atlatiliyor ama sonraki gebeliklerde tedavi uygulaniyo gebelikte. Yanlis anlamayin doktorlar cok daha ii biliolar da bazen gizden kacabilir. Bi sorun bence olabilir mi kan uyusmazligindan diye?? Ins bundandir cnku tedavisi var ve pahali da dgl

Benim ilk gebeliğim 17+2 günlüğüm henüz hissetmiyorum hareketlerini . Keşke hissetsem aklım hep göbeğimde
17+3 bende canım aynıyız bu güne kadar 2 kere hissettim eğer yanlış hissetmediysem hepimiz böyle olduğuna göre normaldir inşallah. Doktor 1 ay sonra gel dedi oda ayın 17sine denk geliyor ama merakımdan diyorum bayram girmeden yarın gideyim. Korkuyorum

Kızlar ben gibi doktoru d vitamini vermeyen var mı? Re genesis max multivitamin kullanıyorum ama içinde d vitamini yok. İnternette aile hekimleri yazabiliyor diye okudum. D vitamini kullanmamak bir eksiklikse yazmasını isteyeceğim aile hekiminden. Ben gibi kullanmayan var mı?

İki hamileliğimde de 12de direkt başlattılar canım kullanıyorum ben

Ben kullanmıyorum kzuu 15+0m bugün

Benim doktorum vitamin hiç vermedi sadece gynoferon kan hapı kullanıyorum sabahları

İki hamileliğimde de 12de direkt başlattılar canım kullanıyorum ben

Ben kullanmıyorum kzuu 15+0m bugün

Benim doktorum vitamin hiç vermedi sadece gynoferon kan hapı kullanıyorum sabahları
Bana gerekli gibi geliyor kızlar ama doktor vermedi ya. Normal zamanda da vitaminsiz bir insanım, hamilelik ekstra sıkıntı vitamin açısından biliyorsunuz. Kadın Doğum doktoruna sormadan almak sıkıntı olur mu ki? Aile hekimi yazar mı acaba? Hastaneye ne zaman giderim belli değil çünkü.

Canım ben daha cumartesi günü gittim doktora her şey yolunda dedi çok şükür ama bir ay sonra detaylıya gidicem .O zamana kadar beklemek şimdiden zor geliyor .valla ben neyin hareket neyin değil ayırt edemiyorum ,sanırım hissedene kadar hep bu korkular olacak

Ben de sadece re genesis max ve magnezyum kullanıyorum yazmadı doktorum .Bende hiç sormadım

Ben de kullanmıyorum

Yazar canım sağlık ocağındaki hemşirede çok ilgili benim inşallah seninde öyledir onada sorabilirsin bi

Bnmde bayramdan sonra gitmem lazım ama nedense herkes norml diyor ilk gebeliğim diye pek bilmiyom aslında ilk bebeğim 9haftalıkken karnımda ölmüştü ondan da bu kadr tedirgin olabilirm içimiizi ferah tutalım

Kendini suçlama hiç canım elimizden gelen bi şey olsa keşke hiç kayıplar yaşamasak ama Rabbimin bileceği.. İnşallah canım Allah razı olsun..
Öyle tabi ama işte insan ister istemez suçluyor kendini
Hepsine bakarlar herhalde canım durumu anlattıktan sonra, inşaallah öyledir canım bende öyle olmasını isterim öteki türlü baya zorlar bizi

Ben de sadece re genesis max ve magnezyum kullanıyorum yazmadı doktorum .Bende hiç sormadım

Ben de kullanmıyorum
Acaba kullanmamak sıkıntı yaratır mı ya? Emin olamadım bir türlü kızlar.
Yazar canım sağlık ocağındaki hemşirede çok ilgili benim inşallah seninde öyledir onada sorabilirsin bi
İnşallah yazar canım soracağım çarşamba bakalım.

Kızlar 18+1 olduk bebeğim erkek. Ben hareketlerini hissedemiyorum 2. Çocuğum olacak. 16 haftada ilk oglumu hissetmiştim
Canım aynı haftadayız benimde ikinci oğlan cuma gittim hareket hissetmiyorum diye ama çok normalmiş 20 haftadan sonra en erken

Benim de normalde d vitaminim düşüktür malum Erzurum 5-6 ay güneş yok o yüzden kullanıyorum aile hekimi direkt verir canım

Kalsiyum magnezyum ve D vitaminini içeren 3lü bir vitamin daha vermedi mi doktorunuz? Ben regenesis in yanında 3ünü içeren bir takviye daha kullanıyorum. Gebelikte bu vitaminlerin kullanılması çok önemli..

Yazarlar canım d vitamini.. 1 6.haftada başladı bana da dr efermag magnezyum, zentius d vit çiğneme tableti şeklinde, kan ilacı ve imom balık yağı.. Ekstra kan sulandırıcı iğne ve hap sıraya koydum hepsini artık

Kalsiyum magnezyum ve D vitaminini içeren 3lü bir vitamin daha vermedi mi doktorunuz? Ben regenesis in yanında 3ünü içeren bir takviye daha kullanıyorum. Gebelikte bu vitaminlerin kullanılması çok önemli..
Vermedi canım. Demir ilacını, multivitamini, magzesyumu da kendim istedim öyle yazdı. Yoksa bu hafta şunu kullanman lazım diye kendisi söylemedi. O yüzden d vitaminim kesin düşüktür, hissediyorum da
Rabbim hepimize sağlık şifa versin canım çarşamba gidip isteyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…