2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydın herkeseee dün kontrolümüz vardı, doktorum kıza benzetmişti önceki haftalarda - ki tahmini genelde tutar- ama bu hafta oğlumun olacağı kesinleşti çok emindi doktor, yüzde yüz dedi, sana söylemek için üç kez görmeyi bekledim öyle söyledim değişmez artık cinsiyeti dedi bizi de ekleyebilirsiniz yani

Sen gitmişsin canım ben en son 14+5 gittim oda cinsiyet için durumu da iyi dedi tabi ama uzun işte. İki kere de sağlık ocağına gittim kalp atışına. Şimdi sağlık ocağında heralde kapalı diyorlar idari izin varmış. Kafamda var bugün gidebilirim. Özel olduğu için açıktır heralde. Senin ilk mi karnın çıktı mı. Vücudun da değişiklikler var mı

Canım bana sağlık ocağından devit3 ve kan ilacı verdiler. Kendi doktorumda içinde birsürü vitamin olan balık yağı hapı aldırdı özel zaten yazdırmıyorsun 80 TL işte bunu verdi Ayriyetten başka bişey kullanmamıza gerek var mı? Bir buçuk aydık kullanıyorum bunu

Eklentiler

• 8BCF4DD7-FF61-41DD-B369-229ABACA364F.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 26
3hafta ara ideal sanki insan üç haftaya kadar dayanıyor son hafta geçmiyor .Git için rahatlar .Evet canım benim ilk .karnım çıktı küçükte olsa artık orada bir hamile göbeği olduğu belli oluyor .Göğüsler çok büyüdü hatta ara ara sızlıyor .Hiç kilo almadım hatta 6kilo kadar kilo verdim .mide bulantıları arada artıp arada azalıyor .

Evet katılıyorum 3 hafta yeterli. Biliyormusun hiç bulantım olmadı ağrım sızım hiç bir şeyim olmadı avantaj olmasına rağmen çoğu zaman çok korkuttu beni neden neden diye bişey mi var bebeğimde ama bazıları da benim gibi hiç belirtisiz olabiliyormuş. Şimdi çok şükrediyorum. Kilo bende almadım henüz. Göbüş biraz çıktı göğüs büyüdü benimde ama ağrım falan olmadı. Senin normal hamilelikmiydi yoksa tüp bebek mi

Sanırım ben bütün belirtileri yaşadım Tüp bebek canım aslında pcos var bende yaş 30 olunca çok ertelemek istemedik .Lekelenmelerim oldu süreçte hatta geçen perşembe günü yine yaşadım kan sulandırıcı kullanıyorum onun etkisi dedi doktor .O yüzden düzenli progesteron fitil kullanıyorum . Yani normalde hiçbir şeyden midesi bulanmayan ben hamilelikte bambaşka biri oldum .Açıkçası seni çok iyi anlıyorum belirti bitince de insan tedirgin oluyor neden yok .Bende bir ara kasıklarda hafif hafif batmalar hissediyordum 2-3gündür yok beni rahatsız ediyor olmaması .

Demekki herkesin bünyesi değişik. Bende mi pco’sum bilmiyorum (pcos ne demek onu da bilmiyorum )derdimin ne olduğunu ögrenemedim 2,5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamamıştım. ilk denememde 5 embiriyo toplandı o zaman yumurtalıkların tembel dedi 1 tane döllendi oda tutmadı. İkincide 14 yumurta toplandı 5 tane döllendi 2 dondurulmuşum var. Hani tembbeldi anlamadım işte. Ama transfer öncesi histereskopiyle rahimde bi kaç yapışıklık düzeltildi ve Rahime çizik atılma işleminin sonucunda iki embriyodan biri tuttu. Yani neyim var çözemedim. Doktor moral bozmamak için asla söylemedi. Senin olur streslisin dedi hep bana. Ayrıca kan sulandırıcı koraspirin bende kullanmıyorum hiç leke yapmadı sana neden yaptı ki acaba. Progestan fitilde önceden günde 3 fitil di bayadır da gece bir fitile düştü. ben diyorum bu gidişime o fitili de keser ama bilmiyorum

Canım ben hamile kaldım 9.haftama kadar hep lekelenme yaşadım yerleşme kanaması devam etti .12.haftada progesteronu tamamen bıraktım .Şimdi tekrar hafif lekelenme olunca doktor kontrol etti plesaenta iyi yerde gayet sağlıklı kanama alanı yok dedi ama biz her gece bir tane fitil şeklinde doğuma kadar kullanalım dedi .Açıkçası bebeğin şımarıklık yapıyor dedi
Bende 15 yumurta oluştu ilk transfer hiç tutmadı .İkinci tutu fakat kalp atımı alamadık benim için çok büyük bir yıkımdı .Genetiğe gittim hafif pıhtılaşma çıktı .Üçüncü denemem yüzümü güldürdü .Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .Her gittiğimde kalp atışını duyayım diye heyecanlanıyorum .Vallahi hamilelikte zor .İnsanın aklı hep bebeğinde .7/24 bebeği düşünüyorum

Canım benımde kayıplarım var ve pcos’um:)) oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım hep kanamalarım oldu ama dr rıske atamayız kan sulandırıcıya kanama olsada devam dedi doguma kadar proluton depot iğne ve sulandırıcıyla geldık şükür bu bebişimden once test yaptırdım pıhtılasma yok denıldı ama tedbıren kullanalım dedıler hemde asprın+Oksapar cok kanamalarım oldu ve dr um ıkısını de bıraktırdı bırakınca kanamalarım azaldı ve bitti şükür Covid sonrası de tekrar 10 gün kan sulandırıcı kullanmamız lazım dedi be kan sulandırıcıdan bı kac gun sonra tekrar kanama
Perinatolog bıze rahım ıcı kılcal damarların bazı kadınlarda cok hassas oldugunu soylemıstı belkı de ondan kanıyodur dıyoruz Saglıkla kavusalım da gerisi bı sekılde halloluyo
Oğlusumun 6. Dogum günü geldi ve sanki hamılelkte dogumda buyuturken hiçbir zorluk yasamamış gibiyim

Progestanı hala gunde 3 tane fitil kullanıyorm sanırım doguma kadar gider

Burası da öyle sayılır canım, zaten evdeyiz dışarı çıktığımız yok. Kesin düşüktür benim yani.
Canım muhtemelen bu kontrolünde hepsini yazı cam. kimi doktor 20 haftada yaziyo bu vitaminleri bende 18 haftada erken gittigim için balık yaği kan ilacı magnezyum kalsiyum. Önceside decavit kullaniyodum zaten

Amin canım amin. Ama diğer gebeliğinde direk kan sulandırıcı neden kullandırmamış. Benim doktor transferle birlikte başladı test sonucun çıkana kadar devam dedi 1 ay sonra senin gibi birazcık pıhtılaşma çıktı iyi kide tedbir amaçlı kullandırmışım dedi. Doğuma kadar devam. Benim yerleşme kanaması 4 gün sürdü sonra bitti. Artık ne yaşadıysak yaşadık inşallah tüm olumsuzluklar bitti artık mutlu olma vaktı. Allah’ın izni ve inayetiyle kucağımıza da aldık mı tamamdır. Rabbim herkese nasip etsin. Hamilelik çok stresli O kalp atışını duyunca herşeyi unutuyorsun. Ya biliyormusun doktora sarılasım geliyor iyi dedikçe

Sana bence boşuna kullandırmışlar canım ki leke yapıyor özellikle coraspirin diye biliyorum. Zaten kesince normale dönmüşsünüz. Bnm doktor sonucuna göre kesicem demişti ama maalesef sonuç devam etmemi gerektirdi. Bezende çok bilinçsiz kullandırdıklarını düşünüyorum keza sizede demişler kılcal damarlardan oluyor diye YouTube’de dinlemiştim sizin doktorun dediğini.

Valla ne kullanıp ne kullanmamak lazım çok kafam karıştı kuzum. Her doktor farklı vermiş vitaminleri. Kimi d vitamini yazmış kimi yazmamış.
Canım muhtemelen bu kontrolünde hepsini yazı cam. kimi doktor 20 haftada yaziyo bu vitaminleri bende 18 haftada erken gittigim için balık yaği kan ilacı magnezyum kalsiyum. Önceside decavit kullaniyodum zaten
Doktor kontrolünü mü beklesem ki canım? D vitamini bile olsa kendi başıma iş yapmaktan da korkuyorum

D vitaminini bana 10.haftada verdi. Çünkü kan sonuçlarımda çok çok düşüktü. Direk başlattı. Belli senin değerin iyidir onun için vermemiştir.

Hayırlı evlat olsun canım sayfanın tepesindeki anketten seçimini yapabilirsin

D vitaminini bana 10.haftada verdi. Çünkü kan sonuçlarımda çok çok düşüktü. Direk başlattı. Belli senin değerin iyidir onun için vermemiştir.
Kadın doğumcu benden hiç kan istemedi canım. Ben ilçede aile hekiminde baktırıp ona göre eksik vitaminleri istiyordum doktordan. Bulunduğum ilçede de d vitamini bakılmıyor ne saçmalık. O yüzden bakılmadı hiç d vitamini. Önceden de çok düşüktü, şimdi iyice düşmüştür diye düşünüyorum.

Aslında coraspirin kullandım ama kan sulandırıcı iğne başlamamıştı . Şimdi Bana 12.haftada kan sulandırıcıyı bırakabilirsin diyince doktor değiştirdim hemen Doğuma kadar onu bırakmam mümkün değil yoksa stresten deliye dönerim .valla bende kalp atışından sonra gerisine odaklanamıyorum o yüzden her girdiğimde ses kaydı alıyorum unutmayayım söylediklerini diye .Çok heyecanlı çok güzel ,bebeğimi şimdiden bu kadar seviyorsam doğduğunda sevgisinden aklım çıkabilir. Gerçekten çok enteresan nasıl mucizevi nasıl güzel .Sağlıkla gelsinler .Benim sarılmışlığım var doktora ne yapayım heyecan başka bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…