2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Daha önce bizim aile hekimliğinde de bakılıyordu d vitaminine geçen sene idi galiba sorduğumda artık bakamıyoruz dedi böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsak dahiliyeye yönlendirebiliyoruz demişti

Burda dahiliye için de merkeze gitmek lazım, o da 1.5 saat canım her seferinde kadın doğumcu ister diye düşünüyorum, bende bebeği görünce sormayı unutuyorum öylece geri dönüp geliyorum

Canım benim Allah bağışlasın güzel ömürler versin inşallah oğluşuna .Çok hafif lekelenme olduğu için tedirgin olmuyorum progesterona başladığım gibi kesiliyor .Doktorda bana kan sulandırıcıyı kesemeyiz böyle devam dedi :) Doğuma kadar günde bir tane kullanacağım .Vallahi sağlıkla doğsun da gerisi hallolur .O kadar iğne yaptım ki artık kullandığım ilaçlar bana çok koymuyor .Allah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin .Bizde senin gibi çocuklarımızın yaşlarını kutlarken zorlukları unutup gidelim

Bende gebelik kolestazından kaybettim bebeğimi 35.haftada nasl bir tedavi uygulandı sizde
Bana ilaç veridler ama zaten 2 gün sonra doğum yaptım 33. Haftata çünkü gebelik zehirlenmesi de vardı. Başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın

Hamilelikte ishal olan var mı arkadaşlar? 10 günden fazla oldu ishal+karın ağrısı sürekli karnımda guruldama var. Doktora da gitsem normal diyecek kesin. Bu kadar uzun süre ishal olmak normal mi sizce? Birde idrar enfeksiyonu var. Şuan kullandığım ilaç da yok

Kızlar biraz saçma olacak ama bir soru soracağım şimdi ikinci gebeliklerde bebek daha çabuk hissedilir vs muhabbeti var ya. Şimdi benim bundan önce bir düşugum oldu ama 8. haftada. Bu bebeğim ikinci gebelik sayılır mı sizce? Yani ikinci gebelikte kasit doğum mu, ileri haftalarda bir gebeliği yaşamak mı bu tuhaf sorumu yanitlarsaniz çok sevinirim

Bence 2. Gebelikten kasıt hareketleri ilkinde hissettiğin için ayırt etmesi daha kolay oluyor ondan diyorlar. 8. Haftada düşüğünde hareket hissetmediğin için seninki ilk gebelik gibi

Doktora gitsen iyi olur bol su iç.

İlk gebelik say kendini :)

Şimdilik iyiyim sabah 9 da uyandım bulantı kusma yok hayırlısı bakalim
Sağlık ocagindaki doktor son yazdırdigim da çok şaşırdı şimdiye çoktan bitmesi lazim dedi.etrafimdaki insanlarda şaşırıyor 16. Haftamda olup bitmemesine de valla ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım.sabahları geniz akintisindan mahvoluyorum. Şurada bulantı kusmak dışında şeyler konuşmak istiyorum

Şimdilik iyiyim sabah 9 da uyandım bulantı kusma yok hayırlısı bakalım

Kızlar yukarıda da yazdım ama tekrar yazmak istiyorum artik çok üzülüyorum buraya bulantı kusma yorumlarını okuyorum sadece. Başka hic bir konu dikkatimi çekmiyor. Normale dönmeye o kadar ihtiyacım var ki artik içtiğim ilaçları konuşmak istiyorum, bebek kıyafeti bakmak istiyorum.. Ne zaman bitecek çok yoruldum. Tek teselli olduğum yer burasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…