- 15 Şubat 2021
- 160
- 291
- 18
- 37
İnşallah geçecek bizimdeSağlık ocagindaki doktor son yazdırdigim da çok şaşırdı şimdiye çoktan bitmesi lazim dedi.etrafimdaki insanlarda şaşırıyor 16. Haftamda olup bitmemesine de valla ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım.sabahları geniz akintisindan mahvoluyorum. Şurada bulantı kusmak dışında şeyler konuşmak istiyorum
Seninle aynı gidiyoruz canım ben hala 1 içiyorum akşamlarıKızlar günaydın bugün 16+3 oldum. Ve dün gece bir çılgınlık yapıp prilam içmedim. Bakalım ilerleyen saatler de ne olacak. Hayırlısı ile şu ilacı bi bırakabilsem
Kaçıncı hafta canimBen de bugün almadım prilam kızlar, çok şükür bir bulantım yok. Geçmiş sanırım
16 canımKaçıncı hafta canim
Ben varım canım. Elim, kolum, göbeğim, bacaklarım, sırtım. Her yerim kupkuru gibi. Normalde de kuru ciltliyim, suyu da çok içiyorum artık ama ekstra kaşınıyor gibi hissediyorumKızlar benim gibi elleri kuruyan ve kaşınan var mı? Ellerim ve kollarım çatır çatır kaşınıyor
Ara sıra hafif bulantılar ya da minik kusma lar yaşayabilirsin canım, endişe etme. Dayanabilrsen içme, sonra geçiyor inan. Biraz da ilaca mı bağımlı kalıyoruz psikolojik olarak, ondan mı bitmesi uzun sürüyor çözemedim tam.Ben de bugün almadım prilam kızlar, çok şükür bir bulantım yok. Geçmiş sanırım
Canım ben de aslında azaltarak bıraktım, birkac gündür bire dusurmustum baktım farkeden hiçbir şey olmadı bugün hiç içmedim, yine değişen bir şey olmadı. Bana biraz da psikolojik gibi gelmeye başladı aynen, ihtiyaç duymayacagini düşününce sanki daha rahat bırakılıyor bence. :)Ben varım canım. Elim, kolum, göbeğim, bacaklarım, sırtım. Her yerim kupkuru gibi. Normalde de kuru ciltliyim, suyu da çok içiyorum artık ama ekstra kaşınıyor gibi hissediyorum
Ara sıra hafif bulantılar ya da minik kusma lar yaşayabilirsin canım, endişe etme. Dayanabilrsen içme, sonra geçiyor inan. Biraz da ilaca mı bağımlı kalıyoruz psikolojik olarak, ondan mı bitmesi uzun sürüyor çözemedim tam.
Kızlar yukarıda da yazdım ama tekrar yazmak istiyorum artik çok üzülüyorum buraya bulantı kusma yorumlarını okuyorum sadece. Başka hic bir konu dikkatimi çekmiyor. Normale dönmeye o kadar ihtiyacım var ki artik içtiğim ilaçları konuşmak istiyorum, bebek kıyafeti bakmak istiyorum.. Ne zaman bitecek çok yoruldum. Tek teselli olduğum yer burasi
Plasebo etkisi denen birşey varya hani, onun gibi oluyor bir süre sonra.Canım ben de aslında azaltarak bıraktım, birkac gündür bire dusurmustum baktım farkeden hiçbir şey olmadı bugün hiç içmedim, yine değişen bir şey olmadı. Bana biraz da psikolojik gibi gelmeye başladı aynen, ihtiyaç duymayacagini düşününce sanki daha rahat bırakılıyor bence. :)
Doktorun şaşırmasına şaşırdım açıkçası ilk hamileliğimde 24.haftada azaldı tamamen bitmedi doğuma 1 ay kala yine başa döndü arttı şimdi yine aynı şekilde bulantılarım devam ediyor 18+2 haftalığız bitmesini beklemiyorum bende bulantılarımın..Sağlık ocagindaki doktor son yazdırdigim da çok şaşırdı şimdiye çoktan bitmesi lazim dedi.etrafimdaki insanlarda şaşırıyor 16. Haftamda olup bitmemesine de valla ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım.sabahları geniz akintisindan mahvoluyorum. Şurada bulantı kusmak dışında şeyler konuşmak istiyorum
Ewt canım bekle ben oğlumda mesela decavite 20 hafta başlamıştım o zman devlete gidiyordumValla ne kullanıp ne kullanmamak lazım çok kafam karıştı kuzum. Her doktor farklı vermiş vitaminleri. Kimi d vitamini yazmış kimi yazmamış.
Doktor kontrolünü mü beklesem ki canım? D vitamini bile olsa kendi başıma iş yapmaktan da korkuyorum
Canım ilkinde erkekmi dediler . Bana bir kİz bir erkek dediler bakalim pazartesi kendi doktorum ne dicekKızlar ayrıntılı ultrason için randevu alan var mıİstanbul avrupa yakası için öneriniz var mı? Benim bebeğim de erkekmiş bugün kesinleşti Bi de her doktor kontrolümde ultrasonun verdiği doğum tarihi değişiyo bu normal mi sizce 3-5 gün ileri ya da geri gidiyo her seferinde
Ay canım benim tam 17 de bitti şükür inş sizinde biter çok zor biseyİnşallah geçecek bizimde
Ben de 12 de gittiğimde kıpır kıpır oynuyor demişti doktor oysa hiç bir şey hissetmiyordum tuhafıma gitmiştiCinsiyetini öğrendim çok şükür kızmış. Çok hareketli tekme atıyor sürekli nasıl hissedemiyorsun dedi doktor.
Cinsiyetini öğrendim çok şükür kızmış. Çok hareketli tekme atıyor sürekli nasıl hissedemiyorsun dedi doktor.
Basından beri kızmi dediler canım.Cinsiyetini öğrendim çok şükür kızmış. Çok hareketli tekme atıyor sürekli nasıl hissedemiyorsun dedi doktor.
Ben nişntaşında recep has tan aldım. Bu işin en iyisi o. Riakli gebelikler için daha çok tercih ediliyor. Hocaların hocası diyorlar. Bizimki riskli değil ama ikili test vs yaptrımadığım için ona gitmek istedim.Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu alan var mıİstanbul avrupa yakası için öneriniz var mı? Benim bebeğim de erkekmiş bugün kesinleşti Bi de her doktor kontrolümde ultrasonun verdiği doğum tarihi değişiyo bu normal mi sizce 3-5 gün ileri ya da geri gidiyo her seferinde
Her seferinde erkeğe benziyo dedi canım öyle de çıktıCanım ilkinde erkekmi dediler . Bana bir kİz bir erkek dediler bakalim pazartesi kendi doktorum ne dicek
Ne kadar canım fiyat hakkında bi bilgin var mıBen nişntaşında recep has tan aldım. Bu işin en iyisi o. Riakli gebelikler için daha çok tercih ediliyor. Hocaların hocası diyorlar. Bizimki riskli değil ama ikili test vs yaptrımadığım için ona gitmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?