2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    285
İnşallah geçecek bizimde
 
Kızlar benim gibi elleri kuruyan ve kaşınan var mı? Ellerim ve kollarım çatır çatır kaşınıyor
Ben varım canım. Elim, kolum, göbeğim, bacaklarım, sırtım. Her yerim kupkuru gibi. Normalde de kuru ciltliyim, suyu da çok içiyorum artık ama ekstra kaşınıyor gibi hissediyorum
Ben de bugün almadım prilam kızlar, çok şükür bir bulantım yok. Geçmiş sanırım
Ara sıra hafif bulantılar ya da minik kusma lar yaşayabilirsin canım, endişe etme. Dayanabilrsen içme, sonra geçiyor inan. Biraz da ilaca mı bağımlı kalıyoruz psikolojik olarak, ondan mı bitmesi uzun sürüyor çözemedim tam.
 
Canım ben de aslında azaltarak bıraktım, birkac gündür bire dusurmustum baktım farkeden hiçbir şey olmadı bugün hiç içmedim, yine değişen bir şey olmadı. Bana biraz da psikolojik gibi gelmeye başladı aynen, ihtiyaç duymayacagini düşününce sanki daha rahat bırakılıyor bence. :)
 

Canım zor biliyorum ama bir şekilde kendini bu konudan uzaklaştırmaya bak, insan düşündükçe daha kötü oluyor sanki düşündükçe daha çok midesi bulanıyor. Çok iyi anlıyorum seni. Etrafın dediğini de sallama, ne alaka ya 9 ay kusan insanlar var, benim annemin de 4. ayın sonlarında anca azalmaya başlamış mesela. Çok var böyle insan, anormal bir şey değil senin yaşadığın. Öyle ya da böyle bitecek, yavrunu kucağına aldığında da hepsini unutacaksın canım. Ben de kendimi hep o şekilde motive etmeye çalıştım, bulantılara değil bebeğe yoğunlaştırınca düşüncelerimi gerçekten iyi gelmişti. Bazen hala keyifle yemek yemek nasıl bir şeydi acaba diye düşünüyorum, insan onun bile kıymetini anlıyormuş gerçekten. İnşallah senin de sıkıntın bir an önce biter de hamileliğin tadını çıkarmaya başlayabilirsin.


Bu arada ben 2 gündür sabaha karşı karnımda kıpır kıpır bir şeyler hissetmeye başladım. Bayağı sanki içeride bir şeyler hareket ediyormuş gibi böyle. Gaz gibi olmadığı için acaba bebek mi diye heveslendim, inşallah odur.
 
Plasebo etkisi denen birşey varya hani, onun gibi oluyor bir süre sonra.
 
Doktorun şaşırmasına şaşırdım açıkçası ilk hamileliğimde 24.haftada azaldı tamamen bitmedi doğuma 1 ay kala yine başa döndü arttı şimdi yine aynı şekilde bulantılarım devam ediyor 18+2 haftalığız bitmesini beklemiyorum bende bulantılarımın..
 
Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu alan var mı İstanbul avrupa yakası için öneriniz var mı? Benim bebeğim de erkekmiş bugün kesinleşti Bi de her doktor kontrolümde ultrasonun verdiği doğum tarihi değişiyo bu normal mi sizce 3-5 gün ileri ya da geri gidiyo her seferinde
 
Ewt canım bekle ben oğlumda mesela decavite 20 hafta başlamıştım o zman devlete gidiyordum
 
Canım ilkinde erkekmi dediler . Bana bir kİz bir erkek dediler bakalim pazartesi kendi doktorum ne dicek
 
Ben nişntaşında recep has tan aldım. Bu işin en iyisi o. Riakli gebelikler için daha çok tercih ediliyor. Hocaların hocası diyorlar. Bizimki riskli değil ama ikili test vs yaptrımadığım için ona gitmek istedim.
 
Ne kadar canım fiyat hakkında bi bilgin var mı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…