2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
22.haftaya randevu aldık biz.. Doğum tarihi bizimde geriye doğru gidiyor hayat 1 hafta 10 gün ileride çıkıyor ama. Diğer hamileliktede aynısı oldu son haftalarda adet tarihini yakalıyor..

Kıyamam ya gönlünden geçen hayırlısı olur inşallah canım

Kızlar prilam içmedim ya öğleden sonra o kadar kötü oldum ki inanılmaz bi baş ağrısı var. 1 kere kustum. Yemek hiç yiyemedim. Sanırım zamanı gelmemiş daha bırakmamın. Gece tekrar içicem ilacı.

ben de prilamı 2 den 1 e düşürmeyi denedim geçen hafta iyi olurum artık sandım.. ama beni de mahfetti 1 prilam bile yetmedi demekki bulantı bizi henüz bırakmak istemiyor

Canım geçmiş olsun bende 11.haftada bırakmıştım bir gün iyiydim ertesi gün ölüyorum sandım o günden sonra cesaret edemedim. Gerekirse sonuna kadar içeceğiz napalm

ben de prilamı 2 den 1 e düşürmeyi denedim geçen hafta iyi olurum artık sandım.. ama beni de mahfetti 1 prilam bile yetmedi demekki bulantı bizi henüz bırakmak istemiyor
Bende bire düşürdüm bir iki gündür bana bir prilam gece uykusunu kurtarıyor ikinci prilam günü kurtarıyor gibi geldi öğleden akşama zor geçiyor kendim pişirince yiyemiyorum bi tek makarna tost pişirirken kokmuyor

Selam aleyküm kızlar gittim doktora şükür durumu iyi dedi. Tek elini koymuş ensesine yatıyor maşallah. Keyfi yerinde teyzeleri kızımın. Tüp bebek arkadaşlarım. İçten içe tahmin ediyordum ve doğru çıktı progestanı bıraktırdı. Bir ay sonra detaylı için gel dedi. Bir de dedi ki bir ay sonra anca hissedersin

Bir ay sonra mii. Senin de mi ilk bebeğin canım

Lekelenmen oluyor mu canım? Benim doktor çok tedbirli canımm tedbiren bir tane geceleri at dedi ama belkide senin gibi onu doğuma kadar devam der bilmiyorum
Saglıkla dogsunlarda doguma kadar kullanmayada razıyım
geciyo canım yaa hemde oyle bi gecıyo ki ama sorsan bu bebişte de zaman gecmıyo gici gelıyo beraberce dogum gunlerini kutlayalım inşaAllah
Kızlar biraz saçma olacak ama bir soru soracağım şimdi ikinci gebeliklerde bebek daha çabuk hissedilir vs muhabbeti var ya. Şimdi benim bundan önce bir düşugum oldu ama 8. haftada. Bu bebeğim ikinci gebelik sayılır mı sizce? Yani ikinci gebelikte kasit doğum mu, ileri haftalarda bir gebeliği yaşamak mı bu tuhaf sorumu yanitlarsaniz çok sevinirim
Canımmmmm Bahsedılen sey bi önceki gebelıkte bebeğin hissedilmesi:)) ama hala arada bebek mı gaz mı secemıyorm bazen 2. Gebelıkte hıssetmeye yetmiyo
Kızlar benim gibi elleri kuruyan ve kaşınan var mı? Ellerim ve kollarım çatır çatır kaşınıyor
Hemde nasıl ya dr a alerji yapan bişey olabilir mi dıye sordum ama kullandıgım ilacları oncesınde kullanmıs ve alerjık reaksıyon olusmamıstı:) gebelıkte ara ara kasıntılar olabılırmıs bolca su içmeye özen goster gobek ve göğüs kasıntısı içinse yag kullanmamı önerdi
şükür iyi ya gerisi önemli değil canım bnce 1 ayı bulmaz 20. Haftadasn yakın zamanda hissedersin inşaAllah

Yaa gebelik kolestazı diye bir şey varmış İnternetten bakıyım dedim okumaz olaydım yaaa ne felakett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…