22.haftaya randevu aldık biz.. Doğum tarihi bizimde geriye doğru gidiyor hayat 1 hafta 10 gün ileride çıkıyor ama. Diğer hamileliktede aynısı oldu son haftalarda adet tarihini yakalıyor..Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu alan var mıİstanbul avrupa yakası için öneriniz var mı? Benim bebeğim de erkekmiş bugün kesinleşti Bi de her doktor kontrolümde ultrasonun verdiği doğum tarihi değişiyo bu normal mi sizce 3-5 gün ileri ya da geri gidiyo her seferinde
Ay cnim benim kendi Doktorum %100 kız dedi 5 dakka baktı çıkıntı yoktu . Baska bir doktora gittim cuma günü cıkinti gördü erkek dedi . Kime guvenecegimi şaşırdım 5 gün sonra bidaha kontrol var bakalım ne dicekHer seferinde erkeğe benziyo dedi canım öyle de çıktı
Nereye aldın canım randevuyu22.haftaya randevu aldık biz.. Doğum tarihi bizimde geriye doğru gidiyor hayat 1 hafta 10 gün ileride çıkıyor ama. Diğer hamileliktede aynısı oldu son haftalarda adet tarihini yakalıyor..
1000 tl canım. Ama bizim baktığımız 3-4 doktor vardı 700 800 civarıydı. Bizde aradaki farkı göze aldıkNe kadar canım fiyat hakkında bi bilgin var mı
Kıyamam yaAy cnim benim kendi Doktorum %100 kız dedi 5 dakka baktı çıkıntı yoktu . Baska bir doktora gittim cuma günü cıkinti gördü erkek dedi . Kime guvenecegimi şaşırdım 5 gün sonra bidaha kontrol var bakalım ne dicek
Ay canım insAllahKıyamam yagönlünden geçen hayırlısı olur inşallah canım
ben de prilamı 2 den 1 e düşürmeyi denedim geçen hafta iyi olurum artık sandım.. ama beni de mahfetti 1 prilam bile yetmedi demekki bulantı bizi henüz bırakmak istemiyorKızlar prilam içmedim ya öğleden sonra o kadar kötü oldum ki inanılmaz bi baş ağrısı var. 1 kere kustum. Yemek hiç yiyemedim. Sanırım zamanı gelmemiş daha bırakmamın. Gece tekrar içicem ilacı.
Üniversite hastanesine canım devlet hastanesi oraya yönlendiriyorNereye aldın canım randevuyu
Canım geçmiş olsun bende 11.haftada bırakmıştım bir gün iyiydim ertesi gün ölüyorum sandım o günden sonra cesaret edemedim. Gerekirse sonuna kadar içeceğiz napalmKızlar prilam içmedim ya öğleden sonra o kadar kötü oldum ki inanılmaz bi baş ağrısı var. 1 kere kustum. Yemek hiç yiyemedim. Sanırım zamanı gelmemiş daha bırakmamın. Gece tekrar içicem ilacı.
Bende bire düşürdüm bir iki gündür bana bir prilam gece uykusunu kurtarıyor ikinci prilam günü kurtarıyor gibi geldi öğleden akşama zor geçiyor kendim pişirince yiyemiyorum bi tek makarna tost pişirirken kokmuyorben de prilamı 2 den 1 e düşürmeyi denedim geçen hafta iyi olurum artık sandım.. ama beni de mahfetti 1 prilam bile yetmedi demekki bulantı bizi henüz bırakmak istemiyor
Bir ay sonra mii. Senin de mi ilk bebeğin canımSelam aleyküm kızlar gittim doktora şükür durumu iyi dedi. Tek elini koymuş ensesine yatıyor maşallah. Keyfi yerinde teyzeleri kızımın. Tüp bebek arkadaşlarım. İçten içe tahmin ediyordum ve doğru çıktı progestanı bıraktırdı. Bir ay sonra detaylı için gel dedi. Bir de dedi ki bir ay sonra anca hissedersin
Aynen canım bir ay sonra ancak dedi.. napalım bekleyeceğiz Allah ömür vermişse. Evet canım ilk. ilk gebeliğim ilk bebeğim. Sizin de mi öyle??Bir ay sonra mii. Senin de mi ilk bebeğin canım
Saglıkla dogsunlardaLekelenmen oluyor mu canım? Benim doktor çok tedbirli canımmtedbiren bir tane geceleri at dedi ama belkide senin gibi onu doğuma kadar devam der bilmiyorum
geciyo canım yaa hemde oyle bi gecıyo kiCanım benim Allah bağışlasın güzel ömürler versin inşallah oğluşuna .Çok hafif lekelenme olduğu için tedirgin olmuyorum progesterona başladığım gibi kesiliyor .Doktorda bana kan sulandırıcıyı kesemeyiz böyle devam dedi :) Doğuma kadar günde bir tane kullanacağım .Vallahi sağlıkla doğsun da gerisi hallolur .O kadar iğne yaptım ki artık kullandığım ilaçlar bana çok koymuyor .Allah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin .Bizde senin gibi çocuklarımızın yaşlarını kutlarken zorlukları unutup gidelim
Hemde nasıl yaKızlar benim gibi elleri kuruyan ve kaşınan var mı? Ellerim ve kollarım çatır çatır kaşınıyor
Selam aleyküm kızlar gittim doktora şükür durumu iyi dedi. Tek elini koymuş ensesine yatıyor maşallah. Keyfi yerinde teyzeleri kızımın. Tüp bebek arkadaşlarım. İçten içe tahmin ediyordum ve doğru çıktı progestanı bıraktırdı. Bir ay sonra detaylı için gel dedi. Bir de dedi ki bir ay sonra anca hissedersin
Yaa gebelik kolestazı diye bir şey varmış İnternetten bakıyım dedim okumaz olaydım yaaa ne felakettSaglıkla dogsunlardadoguma kadar kullanmayada razıyım
geciyo canım yaa hemde oyle bi gecıyo kiama sorsan bu bebişte de zaman gecmıyo gici gelıyo beraberce dogum gunlerini kutlayalım inşaAllah
Kızlar biraz saçma olacak ama bir soru soracağımşimdi ikinci gebeliklerde bebek daha çabuk hissedilir vs muhabbeti var ya. Şimdi benim bundan önce bir düşugum oldu ama 8. haftada. Bu bebeğim ikinci gebelik sayılır mı sizce? Yani ikinci gebelikte kasit doğum mu, ileri haftalarda bir gebeliği yaşamak mı bu tuhaf sorumu yanitlarsaniz çok sevinirim
CanımmmmmBahsedılen sey bi önceki gebelıkte bebeğin hissedilmesi:)) ama hala arada bebek mı gaz mı secemıyorm bazen 2. Gebelıkte hıssetmeye yetmiyo
Hemde nasıl yadr a alerji yapan bişey olabilir mi dıye sordum ama kullandıgım ilacları oncesınde kullanmıs ve alerjık reaksıyon olusmamıstı:) gebelıkte ara ara kasıntılar olabılırmıs bolca su içmeye özen goster gobek ve göğüs kasıntısı içinse yag kullanmamı önerdi
şükür iyi ya gerisi önemli değil canım bnce 1 ayı bulmaz 20. Haftadasn yakın zamanda hissedersin inşaAllah
Okuma okumaYaa gebelik kolestazı diye bir şey varmış İnternetten bakıyım dedim okumaz olaydım yaaa ne felakett
Valla ya okumaz olaydımOkuma okuma
Valla bılmemek mutluluk
Benim de ilk canım. Valla erken hissedenleri görünce özeniyorum masallah.. Ama bende de tık yokAynen canım bir ay sonra ancak dedi.. napalım bekleyeceğiz Allah ömür vermişse. Evet canım ilk. ilk gebeliğim ilk bebeğim. Sizin de mi öyle??
Devlet hastanesinden randevu almak mümkün mü yaÜniversite hastanesine canım devlet hastanesi oraya yönlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?