2.de erken hissediliyor denmesindeki sebep ilk gebelikte karındaki kaslar açılıyor 2.gebelikte o kaslar artık eskisi gibi olmadıgı için erken hissediliyor ama ben ilk gebeliğimi daha erken hissetmiştim enteresan bir durumBenim de ilk canım. Valla erken hissedenleri görünce özeniyorum masallah.. Ama bende de tık yok
Hayır bir de sen de zayıfsın benim gibi2.de erken hissediliyor denmesindeki sebep ilk gebelikte karındaki kaslar açılıyor 2.gebelikte o kaslar artık eskisi gibi olmadıgı için erken hissediliyor ama ben ilk gebeliğimi daha erken hissetmiştim enteresan bir durum
Canım benimde ikinci ama hic hissetmedim .2.de erken hissediliyor denmesindeki sebep ilk gebelikte karındaki kaslar açılıyor 2.gebelikte o kaslar artık eskisi gibi olmadıgı için erken hissediliyor ama ben ilk gebeliğimi daha erken hissetmiştim enteresan bir durum
Merhaba markası nedir pekiKalsiyum magnezyum ve D vitaminini içeren 3lü bir vitamin daha vermedi mi doktorunuz? Ben regenesis in yanında 3ünü içeren bir takviye daha kullanıyorum. Gebelikte bu vitaminlerin kullanılması çok önemli..
Aynen canım öğürürken altıma kaçıracak gibi oluyorum ben dekızlar kusura bakmayın ama bişey danışıcam benim bu kusmalar sırasında yaşadıgım kasılmalar idrar kaçırmama sebep oluyor kusarken tutamıyorum az az kaçıyor sizdede oluyormu yoksa bi sıkıntımı var bende
Aynı şeyi bende yaşadım canım. Çok şiddetli öğürdüğüm için idrar kaslarını tutamıyor gibi oluyordum, bir iki damla sızıntı yaşıyordum. Hatta tek bende mi var diye korktum. Ama sanırım şiddetli öğürünce kaslar yüzünden oluyor.kızlar kusura bakmayın ama bişey danışıcam benim bu kusmalar sırasında yaşadıgım kasılmalar idrar kaçırmama sebep oluyor kusarken tutamıyorum az az kaçıyor sizdede oluyormu yoksa bi sıkıntımı var bende
çok rahatladım ben bazen öğürürken bayılcam sanıyorum elim ayagım tutmuyor sanki o ara foş diye gidiyor yalnız değilmişimAynı şeyi bende yaşadım canım. Çok şiddetli öğürdüğüm için idrar kaslarını tutamıyor gibi oluyordum, bir iki damla sızıntı yaşıyordum. Hatta tek bende mi var diye korktum. Ama sanırım şiddetli öğürünce kaslar yüzünden oluyor.
İlaç kullanıyor musun canım, bulantı içinçok rahatladım ben bazen öğürürken bayılcam sanıyorum elim ayagım tutmuyor sanki o ara foş diye gidiyor yalnız değilmişim
Canım sen prilami bıraktıktan kaç gün sonra eskiye donebildinAynı şeyi bende yaşadım canım. Çok şiddetli öğürdüğüm için idrar kaslarını tutamıyor gibi oluyordum, bir iki damla sızıntı yaşıyordum. Hatta tek bende mi var diye korktum. Ama sanırım şiddetli öğürünce kaslar yüzünden oluyor.
Kaslar açılıyor mu gevşiyor mu ne oluyorsa ondan oluyor sanırım canım, bence endişe edilecek bişey yok. Sonrasında bulantı geçince çok idrara sıkışsan bile öyle kaçırma durumu olmuyor şükür.çok rahatladım ben bazen öğürürken bayılcam sanıyorum elim ayagım tutmuyor sanki o ara foş diye gidiyor yalnız değilmişim
Kuzum ben bıraktım, ertesi akşam biraz safra kustum. Ondan sonra yaklaşık bir hafta gün içinde ara ara bulantı atakları yaşadım, elim ilaca gitti ama dayandım içmedimCanım sen prilami bıraktıktan kaç gün sonra eskiye donebildinya şükür çok kötü değilim ama midemde böyle tarif edemediğim bir rahatsızlık hali de var. Kusmadim ama dün akşamdan beri de beni rahatsız ediyor malesef
Aynen canım midem boş olduğunda oluyor zaten onu farkettim. Galiba ağzım sürekli dolu duracak başka bir çaresi yokKaslar açılıyor mu gevşiyor mu ne oluyorsa ondan oluyor sanırım canım, bence endişe edilecek bişey yok. Sonrasında bulantı geçince çok idrara sıkışsan bile öyle kaçırma durumu olmuyor şükür.
Kuzum ben bıraktım, ertesi akşam biraz safra kustum. Ondan sonra yaklaşık bir hafta gün içinde ara ara bulantı atakları yaşadım, elim ilaca gitti ama dayandım içmedimtamamen geçtikten sonra da bir kaç kez kustum, onun haricinde rahatım şükür. Geçende kustum mesela ama sanırım midemi üşüttüm birde çok karıştırıp yedim ondan. Ara sıra bulantı olabilir. Hemen ağzına bişeyler at, mideni boş tutma. Bazende yerken bulantı geliyor ama iyiyim iyiyim bulanmıyor diye telkin ettim kendimi
hayır kullanmıyorum idare etmeye çalışıyorum çok şiddetli olmuyordu ilk zamanlar bir aydır öğürüyorum boş boş karnımda ağrıyor sonrasındaİlaç kullanıyor musun canım, bulantı için
Canım benimde öyle oluyokızlar kusura bakmayın ama bişey danışıcam benim bu kusmalar sırasında yaşadıgım kasılmalar idrar kaçırmama sebep oluyor kusarken tutamıyorum az az kaçıyor sizdede oluyormu yoksa bi sıkıntımı var bende
Olmaz olurmu bende çok oldu günde 5 ke çamaşır degisiyordumkızlar kusura bakmayın ama bişey danışıcam benim bu kusmalar sırasında yaşadıgım kasılmalar idrar kaçırmama sebep oluyor kusarken tutamıyorum az az kaçıyor sizdede oluyormu yoksa bi sıkıntımı var bende
evet boş öğürtmeler çok fena koku hassasiyyetinden daha çok çekiyorumCanım benimde öyle oluyohele öğürmeler şiddetlendiyse istesemde engelleyemıyordum ama şuan bulantılar gecti arkadasn dediği gibi kacırma vs durumu kalıcı olmadı:)) o anlık kasılmadan sanırım:) bide hele boş boş öğürme çok fena karın ve mide agrıtıyo,acaba uyanır uyanmaz vs tuzlu kraker mi atıstrsan? Çabucak gecsin inşaAllah
evet çamaşır yetişmiyorOlmaz olurmu bende çok oldu günde 5 ke çamaşır degisiyordum
Velbon canım eczaneler özel olarak getiriyor. En son trendyoldan aldım daha uygun geldi.Merhaba markası nedir peki
Aynen canım midem boş olduğunda oluyor zaten onu farkettim. Galiba ağzım sürekli dolu duracak başka bir çaresi yoksürekli meyve, yoğurt falan filan bir şeyler atistiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?