2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de ilk canım. Valla erken hissedenleri görünce özeniyorum masallah.. Ama bende de tık yok
2.de erken hissediliyor denmesindeki sebep ilk gebelikte karındaki kaslar açılıyor 2.gebelikte o kaslar artık eskisi gibi olmadıgı için erken hissediliyor ama ben ilk gebeliğimi daha erken hissetmiştim enteresan bir durum

Hayır bir de sen de zayıfsın benim gibi niye hissetmiyorsak. Neyse vardır bunda da bir hayır canım, sabredecez

Aynı şeyi bende yaşadım canım. Çok şiddetli öğürdüğüm için idrar kaslarını tutamıyor gibi oluyordum, bir iki damla sızıntı yaşıyordum. Hatta tek bende mi var diye korktum. Ama sanırım şiddetli öğürünce kaslar yüzünden oluyor.

çok rahatladım ben bazen öğürürken bayılcam sanıyorum elim ayagım tutmuyor sanki o ara foş diye gidiyor yalnız değilmişim

Canım sen prilami bıraktıktan kaç gün sonra eskiye donebildin ya şükür çok kötü değilim ama midemde böyle tarif edemediğim bir rahatsızlık hali de var. Kusmadim ama dün akşamdan beri de beni rahatsız ediyor malesef

çok rahatladım ben bazen öğürürken bayılcam sanıyorum elim ayagım tutmuyor sanki o ara foş diye gidiyor yalnız değilmişim
Kaslar açılıyor mu gevşiyor mu ne oluyorsa ondan oluyor sanırım canım, bence endişe edilecek bişey yok. Sonrasında bulantı geçince çok idrara sıkışsan bile öyle kaçırma durumu olmuyor şükür.
Kuzum ben bıraktım, ertesi akşam biraz safra kustum. Ondan sonra yaklaşık bir hafta gün içinde ara ara bulantı atakları yaşadım, elim ilaca gitti ama dayandım içmedim tamamen geçtikten sonra da bir kaç kez kustum, onun haricinde rahatım şükür. Geçende kustum mesela ama sanırım midemi üşüttüm birde çok karıştırıp yedim ondan. Ara sıra bulantı olabilir. Hemen ağzına bişeyler at, mideni boş tutma. Bazende yerken bulantı geliyor ama iyiyim iyiyim bulanmıyor diye telkin ettim kendimi

Aynen canım midem boş olduğunda oluyor zaten onu farkettim. Galiba ağzım sürekli dolu duracak başka bir çaresi yok sürekli meyve, yoğurt falan filan bir şeyler atistiriyorum

Canım benimde öyle oluyo hele öğürmeler şiddetlendiyse istesemde engelleyemıyordum ama şuan bulantılar gecti arkadasn dediği gibi kacırma vs durumu kalıcı olmadı:)) o anlık kasılmadan sanırım:) bide hele boş boş öğürme çok fena karın ve mide agrıtıyo,acaba uyanır uyanmaz vs tuzlu kraker mi atıstrsan? Çabucak gecsin inşaAllah

Olmaz olurmu bende çok oldu günde 5 ke çamaşır degisiyordum

evet boş öğürtmeler çok fena koku hassasiyyetinden daha çok çekiyorum
Olmaz olurmu bende çok oldu günde 5 ke çamaşır degisiyordum
evet çamaşır yetişmiyor

Aynen canım midem boş olduğunda oluyor zaten onu farkettim. Galiba ağzım sürekli dolu duracak başka bir çaresi yok sürekli meyve, yoğurt falan filan bir şeyler atistiriyorum

Benim de öyle aç kalırsam sonrasında yemek yersem bile direkt çıkarıyorum. Sürekli ağzım dolu olsun derken de bu sefer 4 ayda 5 kg aldım, şimdi diyetisyenle görüşmeye başladım. Sürekli yemeye alıştığım için diyet beni çok zorluyo şu an ama yavaş yavaş alışıyorum gibi. Kilodan ziyade hamilelik şekerinden korktuğum için biraz da böyle yaptım, inşallah düzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…