2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ya merhabalar hayirli sabahlar bu sabah hafif bir kasik ağrısıyla uyandım. Sizce bu haftalarda normal mi? Öyle aman aman rahatsız etmiyor ama yine de ağrıyor işte..
Bebek bence harekete geçecek hissedersin artık rahimden dolayı ağrı oluyor

Kizlar bgn 20. Haftaya girdim. 2 gecedir karnım ağrıyor zor uyuyorum. Bu sabah da kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım. Bulantı sorunum da olmadı. Benimle aynı haftada olup bunları yaşayan var mı?
Bende bugün 20+0 oldum canım bende de karın ağrısı var rahim büyüdükçe karın ağrısı da yapıyormuş birde gazda olur o

E
Canım imkanın varsa başka bi dr a daha görünsen Üzme kendini nolur bnde 17. Haftamdaym benımde hala rahım agzına yakın ama mesela dr um kontrolde zamanla yukarı cıkacagını soyledı. İlişki konusunda tedbırlı ol yorma kendını hem ıdrarda kan düşüğe mi sebep oluyomus benımde vardı dr onemli değil ama üroloji baksın dedi ürolojide bolca lımonlu su tuket boş sıvı al gecer dedi bnce dr un tüm kotu senaryoları çizmiş ya
Bebişi görmene cok sevındımm valla 10 gun daha nasıl sabretcek bu kız dıyodum Sanırm bebişler büyüyo bu agrılar hep ondan

Oh sevindim canım benimki çok hareketli ya maşallah, bazen öyle dönüp duruyor ki içimde kazı yapıyor gibi, o da karnımın ağrıtıyor sanırım

Canım bende 19 haftalıkken öğrendim plasenta aşağıda ama rahim yukarda doktora dedim ne yapayım bena dedi birşey yapmana gerek yok normalmiş rahim yukarı çıktıkça oda yukarı çıkar bebekte tabi bilmiyorum bunun cinsiyetle alakasivarmi benim bebek erkek bazılarında ise ile sorun yok bebeğimde aşağıda

Benim aşağıda mı yukarıda mı hiç bilmiyorum, doktor şurda burda diye bilgi vermiyor.
İdrarda ki kan değerin kaç çıktı canım?

Ayrıca sıkma canını, bolbol dinlen. Meyve ye bol bol, moralini de yüksek tut. Bir sıkıntı çıkmaz inşallah. İçin rahat etmezse başka bir doktora da görünebilrisin canım.

Şükür birşey yok ise Kafaya takma bence

Zayıflığı avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum artık bazen ürküyorum, öyle kıpır kıpır ki.
Sizinkiler de sabah akşam tekme atsın da uyutmasınlar sizi inşallah
Amin bende zayıfım kız sadece gobrklerde biraz yağ var 3.tembel oğlum

Ay sorma canım, ağrı da bahane mi oldu ne valla içim rahatladı biraz

Tabii, ben bunu buldum (resmini yapıştırdım), ama başka bir arkadaş da yazmış, o kadar çok video var ki internette, eminim başkaları da güzeldir. Ve o arkadaşın da dediği gibi inanılmaz rahatlatıyor insanı

Eklentiler

• B35D3EF1-678F-4636-B99F-3476A03EDA65.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53
Süpersin! Ben de hep yattım 4 ay, sırtım kulunç dolmuş, boynumu çevirince bile garç diye ses geliyor
Hamile pilatesi nasıl? Yogadan daha mı zor?

Doktor

Ağrısız gebelik olmaz dedi doktor canım. Muhakkak olacak dedi, magnezyum verdi bakalım
Canım bendede çok ağrı var bacaklar kalçalar yurumekte dahi zorluki cekiyorum 1 haftada magnezyum kullaniyorum suanlik ağrıda bir fayda görmedim ama midemin yanmasına engel oldu

Brezilya’da hamilelere ölümcül etkisinden dolayı aşı yasaklanmış habere bakabilirsiniz.
Evet o Astra Zeneca zaten yasaklanan haberim var. Burada yani ingilterede astra zeneca yapilmiyor zaten hamilelere. Ben biontech ya da moderna yaptiracagim!! Hacettepe unide bir profun yayinladigi makaleye de bakin isterseniz.

Evet o Astra Zeneca zaten yasaklanan haberim var. Burada yani ingilterede astra zeneca yapilmiyor zaten hamilelere. Ben biontech ya da moderna yaptiracagim!! Hacettepe unide bir profun yayinladigi makaleye de bakin isterseniz.
Biontech ile akrabam on günü geçti yoğun bakımda Canlı virüs var ve Türkiye de o nedenle sadece Çin aşısına izin veriliyor.
On tane Hacettepe profu gelsin tv de görüyoruz.
valla ister yaptırın ister yaptırmayın benim bebeğim bundan uzak doğacak Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…