Magnezyum iyidir csnim rahmi de toparlar erken kasılmalar içinde iyidir şifa olsun sanaCok şükür kuzummagnezyum verdi bakalım onu kullanicam
Yaa gercekten agrılara etkısı oluyo muuMagnezyum iyidir csnim rahmi de toparlar erken kasılmalar içinde iyidir şifa olsun sana
:) canım şöyle soyleyeyım sürekli bulantısı olan ama kusamayan bır hamiiş olarak ilac kullanmadım 17. Haftaya geldım hala özellıkle sabahları coookkk bulanıyoKızlar iyi aksamlar bugün itibariyle 17 hafta 2 günlük hamileyim. Ve bulantılarım su iki gün bir nebze iyi gibi tabi sabahları hala balgamdan dolayı var. Tamamen biten arkadaşlar var mı kaçıncı haftadasınız
Hadi ya ben de gerçekten magnezyum fayda sağlar sandım canımCanım bendede çok ağrı var bacaklar kalçalar yurumekte dahi zorluki cekiyorum 1 haftada magnezyum kullaniyorum suanlik ağrıda bir fayda görmedim ama midemin yanmasına engel oldu
Demek ki gerçekten faydası varmış canım, ben de başladım bakalım inşallah faydasını görürümDikkat ediyorum da magnezyumu içmeyi unuttuğum günler karın ağrım daha çok oluyor kramp daha çok yaşıyorum. Aksatmamak lazım sanırım
Çok teşekkür ederim canım, hepimize inşallahMagnezyum iyidir csnim rahmi de toparlar erken kasılmalar içinde iyidir şifa olsun sana
20 haftalık olacak neredeyse bulantılarım bitti sayılır özellikle sabahları uzun süre aç kaldıysam midem bulanıyor çıkarıyorumKızlar iyi aksamlar bugün itibariyle 17 hafta 2 günlük hamileyim. Ve bulantılarım su iki gün bir nebze iyi gibi tabi sabahları hala balgamdan dolayı var. Tamamen biten arkadaşlar var mı kaçıncı haftadasınız
Benim bebeğim de erkek canım doktor yukarı çıkabilir dedi ama yinede içime kurt düştü bi kereCanım bende 19 haftalıkken öğrendim plasenta aşağıda ama rahim yukarda doktora dedim ne yapayım bena dedi birşey yapmana gerek yok normalmiş rahim yukarı çıktıkça oda yukarı çıkar bebekte tabi bilmiyorum bunun cinsiyetle alakasivarmi benim bebek erkek bazılarında ise ile sorun yok bebeğimde aşağıda
Doktorumda yukarı çıkabilir dedi canım ama ya çıkmazsa diye insanın aklına kötüsü geliyor direk.. İlişki zaten hiç olmadı canım önceki hamileliğimde düşük olunca doktor şimdiye kadar bi şey demedi ama biz yinede yapmadık.. Şimdi kesinlikle yasak dedi dr. Kan olayı bende anlamadım düşük ihtimali olabilir dedi progestan iğne fitil verdi.. İnşallah düzelir canım hepimizinki deE
Canım imkanın varsa başka bi dr a daha görünsenÜzme kendini nolur bnde 17. Haftamdaym benımde hala rahım agzına yakın ama mesela dr um kontrolde zamanla yukarı cıkacagını soyledı. İlişki konusunda tedbırlı ol yorma kendını hem ıdrarda kan düşüğe mi sebep oluyomus benımde vardı dr onemli değil ama üroloji baksın dedi ürolojide bolca lımonlu su tuket boş sıvı al gecer dedi bnce dr un tüm kotu senaryoları çizmiş ya
Bebişi görmene cok sevındımmvalla 10 gun daha nasıl sabretcek bu kız dıyodum Sanırm bebişler büyüyo bu agrılar hep ondan
3 hafta sonra gel demişti haftaya oluo 3 hafta ama doktorum bugun acildeydi sakin olur diye bugun normal kontrole gitmiştim ağrı felanda yoktu.. Doktor ultrasonda her şeyi söylüyor canım memnunum çok iyi bi doktor rahimle sınır çok yakın ilişki ağır iş yasak dedi. Zaten ilişki olayı yoktu iyiki de olmamış.. 0,5 olması gerekirken 19 çıkmış canım eritrosit kan.. İnşallah düzelir cuma tekrar gel dediBenim aşağıda mı yukarıda mı hiç bilmiyorum, doktor şurda burda diye bilgi vermiyor.
İdrarda ki kan değerin kaç çıktı canım?
Ayrıca sıkma canını, bolbol dinlen. Meyve ye bol bol, moralini de yüksek tut. Bir sıkıntı çıkmaz inşallah. İçin rahat etmezse başka bir doktora da görünebilrisin canım.
Ben 20 oldum, kusmalar tamamen bitti, bazen çoook nadir kusuyorum. Bulantı da ara sıra anlık öğürme gelip bitiyor sonra canım. Maşallah seninde azalmaya başlamış, yakında biter gözün aydınKızlar iyi aksamlar bugün itibariyle 17 hafta 2 günlük hamileyim. Ve bulantılarım su iki gün bir nebze iyi gibi tabi sabahları hala balgamdan dolayı var. Tamamen biten arkadaşlar var mı kaçıncı haftadasınız
İnşallah canım Rabbim şifa versinDemek ki gerçekten faydası varmış canım, ben de başladım bakalım inşallah faydasını görürüm
Benim de idrarda bld değeri 10 çıkmıştı da aile hekimi önemli değil demişti ondan sordum canım.3 hafta sonra gel demişti haftaya oluo 3 hafta ama doktorum bugun acildeydi sakin olur diye bugun normal kontrole gitmiştim ağrı felanda yoktu.. Doktor ultrasonda her şeyi söylüyor canım memnunum çok iyi bi doktor rahimle sınır çok yakın ilişki ağır iş yasak dedi. Zaten ilişki olayı yoktu iyiki de olmamış.. 0,5 olması gerekirken 19 çıkmış canım eritrosit kan.. İnşallah düzelir cuma tekrar gel dedi
Bende annem için 1 aydır aşı randevusu almaya çalışıyorum ama sinovac kesinlikle yok, hep biontech var. Acaba biontech mi alsam diye düşünüyordum ama ona da çok alerjik ve ağır diyorlar.Biontech ile akrabam on günü geçti yoğun bakımda Canlı virüs var ve Türkiye de o nedenle sadece Çin aşısına izin veriliyor.
On tane Hacettepe profu gelsin tv de görüyoruz.
valla ister yaptırın ister yaptırmayın benim bebeğim bundan uzak doğacak Allah nasip ederse.
Malesef bazı şeyler genetik oluyor, en fazla biraz hafifletilebiliyor.. Benim de cildim çok kuru ve catlamaya müsait, henüz bir şey kullanmıyorum ama başlayacağım inşallah. Çok mu kilo aldınız?Kızlar belki çok önemli bir dert değil ama kafama takılıyor.
Benim cildim çok kuru. Taa lise döneminde ani kilo alıp vermede oluşan diz kapaklarım ve kalçalarımda çatlaklarım var. Beyazlamışlar artık. Normalde kime söylesem ay sen hamileyken çok çatlarsın diyordu. İnanın normalde çatlayıp çatlamamak umrumda değil. Bebeğim sağlıklı olsun yeterki. Ama bu günlerde kafama takılıyor nedense.Hamilelik duygusallığından mıdır nedir.
bir ay önce sağ göğsümde çatlak oluşmaya başladı. Kantaron yağı sürmeye başladım hemen. Sonra bio oil çatlak yağı aldım. İki göğsüme ve göbeğime kantaron ile dönüşümlü sürmeye başladım her gece. Göğsümdeki çatlak Bi kızarıyor Bi hafifliyor. Dün de kalçamda minik Bi çatlak gördüm.Daha 20 haftalığım. Doğuma kadar böyle harita gibi çatlayacak mıyım ya? Normalde inanın takmam, biri ay ne çok çatlamışsın dese cevabını verir geçerim umrumda olmaz ama aklıma takılıyor, duygusallaştım iyice.
İnşallah çıkar canım çok sağ olasınBen 20 oldum, kusmalar tamamen bitti, bazen çoook nadir kusuyorum. Bulantı da ara sıra anlık öğürme gelip bitiyor sonra canım. Maşallah seninde azalmaya başlamış, yakında biter gözün aydın
İnşallah canım Rabbim şifa versin
Benim de idrarda bld değeri 10 çıkmıştı da aile hekimi önemli değil demişti ondan sordum canım.
Plasenta aşağıda olup büyüdükçe yukarı çıkan çok var canım. Sen yine olumlu güzel düşün, doktorun dediklerine uyup bol bol dinlen.
Biontechin koruma oranı daha yüksek diyorlar ama canım benim annem babam da biontech oldular.. Annem de kol ağrısı yaptı babam da yapmadı hiç..Bende annem için 1 aydır aşı randevusu almaya çalışıyorum ama sinovac kesinlikle yok, hep biontech var. Acaba biontech mi alsam diye düşünüyordum ama ona da çok alerjik ve ağır diyorlar.Eşimin arkadaşlarından biontech olanlar kimisi bir hafta kolu ağrımış, kimi ateşlenmiş.
Hamilelik hormonlar etkiliyor canım dert etme kendine.. Hamilelikten sonra düzelecek bi şey sonuçta .. Yapısal Bi durum sanırım ilk hamileliğimde olmadı hiç annemin de olmamış..Kızlar belki çok önemli bir dert değil ama kafama takılıyor.
Benim cildim çok kuru. Taa lise döneminde ani kilo alıp vermede oluşan diz kapaklarım ve kalçalarımda çatlaklarım var. Beyazlamışlar artık. Normalde kime söylesem ay sen hamileyken çok çatlarsın diyordu. İnanın normalde çatlayıp çatlamamak umrumda değil. Bebeğim sağlıklı olsun yeterki. Ama bu günlerde kafama takılıyor nedense.Hamilelik duygusallığından mıdır nedir.
bir ay önce sağ göğsümde çatlak oluşmaya başladı. Kantaron yağı sürmeye başladım hemen. Sonra bio oil çatlak yağı aldım. İki göğsüme ve göbeğime kantaron ile dönüşümlü sürmeye başladım her gece. Göğsümdeki çatlak Bi kızarıyor Bi hafifliyor. Dün de kalçamda minik Bi çatlak gördüm.Daha 20 haftalığım. Doğuma kadar böyle harita gibi çatlayacak mıyım ya? Normalde inanın takmam, biri ay ne çok çatlamışsın dese cevabını verir geçerim umrumda olmaz ama aklıma takılıyor, duygusallaştım iyice.
Süpersin! Ben de hep yattım 4 ay, sırtım kulunç dolmuş, boynumu çevirince bile garç diye ses geliyor
Hamile pilatesi nasıl? Yogadan daha mı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?