2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Magnezyum iyidir csnim rahmi de toparlar erken kasılmalar içinde iyidir şifa olsun sana
Yaa gercekten agrılara etkısı oluyo muu
Dr um magnezyumu su asamada gereksız goruyo
Halbuki bazı gunler vajına agrısından oturup kalkamıyorm kendı kafama göre alıp kullansam noğlur ki

:) canım şöyle soyleyeyım sürekli bulantısı olan ama kusamayan bır hamiiş olarak ilac kullanmadım 17. Haftaya geldım hala özellıkle sabahları coookkk bulanıyo hele aç kalırsamm bulantısı gecen arkadaslar yardımcı olcaktrben henuz tecrube edemedım

Canım bendede çok ağrı var bacaklar kalçalar yurumekte dahi zorluki cekiyorum 1 haftada magnezyum kullaniyorum suanlik ağrıda bir fayda görmedim ama midemin yanmasına engel oldu
Hadi ya ben de gerçekten magnezyum fayda sağlar sandım canım biraz sabredicez demek ki. Hani ikinci trimester çok rahat çok sıkıntısizdi ya

20 haftalık olacak neredeyse bulantılarım bitti sayılır özellikle sabahları uzun süre aç kaldıysam midem bulanıyor çıkarıyorum

Benim bebeğim de erkek canım doktor yukarı çıkabilir dedi ama yinede içime kurt düştü bi kere bide düşük ihtimali olabilir diyince tedirgin oldum iyice kanama yapabilirmiş plasentanın aşağıda olması progestan iğne ve fitil verdi inşallah düzelir canım hepimizinki

Doktorumda yukarı çıkabilir dedi canım ama ya çıkmazsa diye insanın aklına kötüsü geliyor direk.. İlişki zaten hiç olmadı canım önceki hamileliğimde düşük olunca doktor şimdiye kadar bi şey demedi ama biz yinede yapmadık.. Şimdi kesinlikle yasak dedi dr. Kan olayı bende anlamadım düşük ihtimali olabilir dedi progestan iğne fitil verdi.. İnşallah düzelir canım hepimizinki de

Son düzenleme:
3 hafta sonra gel demişti haftaya oluo 3 hafta ama doktorum bugun acildeydi sakin olur diye bugun normal kontrole gitmiştim ağrı felanda yoktu.. Doktor ultrasonda her şeyi söylüyor canım memnunum çok iyi bi doktor rahimle sınır çok yakın ilişki ağır iş yasak dedi. Zaten ilişki olayı yoktu iyiki de olmamış.. 0,5 olması gerekirken 19 çıkmış canım eritrosit kan.. İnşallah düzelir cuma tekrar gel dedi

Ben 20 oldum, kusmalar tamamen bitti, bazen çoook nadir kusuyorum. Bulantı da ara sıra anlık öğürme gelip bitiyor sonra canım. Maşallah seninde azalmaya başlamış, yakında biter gözün aydın
Demek ki gerçekten faydası varmış canım, ben de başladım bakalım inşallah faydasını görürüm
İnşallah canım Rabbim şifa versin
Benim de idrarda bld değeri 10 çıkmıştı da aile hekimi önemli değil demişti ondan sordum canım.
Plasenta aşağıda olup büyüdükçe yukarı çıkan çok var canım. Sen yine olumlu güzel düşün, doktorun dediklerine uyup bol bol dinlen.

Bende annem için 1 aydır aşı randevusu almaya çalışıyorum ama sinovac kesinlikle yok, hep biontech var. Acaba biontech mi alsam diye düşünüyordum ama ona da çok alerjik ve ağır diyorlar. Eşimin arkadaşlarından biontech olanlar kimisi bir hafta kolu ağrımış, kimi ateşlenmiş.

Kızlar belki çok önemli bir dert değil ama kafama takılıyor.
Benim cildim çok kuru. Taa lise döneminde ani kilo alıp vermede oluşan diz kapaklarım ve kalçalarımda çatlaklarım var. Beyazlamışlar artık. Normalde kime söylesem ay sen hamileyken çok çatlarsın diyordu. İnanın normalde çatlayıp çatlamamak umrumda değil. Bebeğim sağlıklı olsun yeterki. Ama bu günlerde kafama takılıyor nedense. Hamilelik duygusallığından mıdır nedir.

bir ay önce sağ göğsümde çatlak oluşmaya başladı. Kantaron yağı sürmeye başladım hemen. Sonra bio oil çatlak yağı aldım. İki göğsüme ve göbeğime kantaron ile dönüşümlü sürmeye başladım her gece. Göğsümdeki çatlak Bi kızarıyor Bi hafifliyor. Dün de kalçamda minik Bi çatlak gördüm. Daha 20 haftalığım. Doğuma kadar böyle harita gibi çatlayacak mıyım ya? Normalde inanın takmam, biri ay ne çok çatlamışsın dese cevabını verir geçerim umrumda olmaz ama aklıma takılıyor, duygusallaştım iyice.

Malesef bazı şeyler genetik oluyor, en fazla biraz hafifletilebiliyor.. Benim de cildim çok kuru ve catlamaya müsait, henüz bir şey kullanmıyorum ama başlayacağım inşallah. Çok mu kilo aldınız?

İnşallah çıkar canım çok sağ olasın bide özele gitcem bakalım orda ne diyecekler. Hep aynı doktora gittim devlet hastanesinde doktorum çok iyi Allah razı olsun dün acildeydi sanki poliklinikte gibi her gelenle gayet güzel ilgileniyor ordaki görevliler söyleniyor artık bunların hangisi acil hasta diyip söyleniyorlar.. doktorda ben ilgileniyorum şikayet etmiyorum siz niye şikayet ediyorsunuz diyo..

Biontechin koruma oranı daha yüksek diyorlar ama canım benim annem babam da biontech oldular.. Annem de kol ağrısı yaptı babam da yapmadı hiç..

Hamilelik hormonlar etkiliyor canım dert etme kendine.. Hamilelikten sonra düzelecek bi şey sonuçta .. Yapısal Bi durum sanırım ilk hamileliğimde olmadı hiç annemin de olmamış..

Günaydın kızlar. Size bir sorum olacak. Ben ne yersem yiyeyim ağzımda cok kötü bir tat kalıyor cok rahatsız ediyor beni. Özellikle tatlı seyler yedikten sonra daha belirgin. Yaşıyor musunuz böyle bir sey ne gecirir acaba ben çözüm bulamadım

Süpersin! Ben de hep yattım 4 ay, sırtım kulunç dolmuş, boynumu çevirince bile garç diye ses geliyor
Hamile pilatesi nasıl? Yogadan daha mı zor?

Ayy sorma benim de öyle, omuzları ısıtırken kütür kütür sesler geliyor hoca bile korktu “Ay nasıl sesler onlar diye”

Ya aslında daha zor değil ama yoga insanı daha rahatlatıyor bence. Direnç bantları kullanıyorum pilates yaparken onlar da biraz zorlaştırıyor tabii ama zorlanmadan da gelişme olmuyor maalesef. Pilates topu filan da aldım, doğumda da kullanırım diye, bakalım inşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…