2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Anladım kuzum sezeryan olaylarına bir şey diyemeyeceğim bilgim olmadığı için yanlış bir şey söylemeyeyim. İnşallah iyileşmişlerdir de kolay bir doğum olur

Bende 5 ayda 5 kilo çok mu acaba diyorum ya depresyon haftadayım heralde kafama herşeyi takıyorum
Zayıf olmasan eğer şahsen evet çok derdim ben. Aramızda bir ay var ben hala eksilerdeyim 53um hala. Ama sen 5 kilo almana rağmen benim kiloma gelmemissin bile o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum canım

Canım inan yaptıkça daha iyi hissediyorsun. Ama ilk hafta benim de her yerim ağrıdı, robot gibi yürüyordum evin içinde çok şükür o kısmı atlattım
Valla senden gaza geldim canım çok sağol şu an kendimi gerçekten iyi hissediyorum, hem daha esnek gibiyim hem de nefes egzersizleri çok iyi geldi. Doğuma kadar yapsak inanıyorum ki çok faydasi olur bu yogalar olmasa ordaki hareketlerin birini bile yapmam bir şey olur diye ama hoca eşliğinde yapınca insan korkmuyor

Bende 5 ayda 5 kilo çok mu acaba diyorum ya depresyon haftadayım heralde kafama herşeyi takıyorum
Bilmiyom canım çok mu die ilk gebelik birşey olmaz 9 aya kadar dikkat et ideal 15 kg alsan yeter bende hep 15 kg aldım 2 gebelikte ama bu gebelikte asermem kusmam yok iştah yok daha iyi benim icn çok yemiyorum kilo sorunum olmaz ins ay sonuna kadar üst üste binmesinler doğum kilolarim kizkardesim desne gibi depresyon a sokar kendini hwrgun foto atar çok mu kilo aldım der ilk gebeliği aseryot kızı olacak temmuz sonu doğurur ins sıkıntı yapma ins bebek de alır kilo en ideal 3kg iyi bebek için

Ay ne güzel 53lerdesin ben de ilk gebelikde 58 dim geçen ay 76 idim şimdi sanRim 77_78 oldum 2gwbwlokten sonra kaldılar kilolar

Canım inan yaptıkça daha iyi hissediyorsun. Ama ilk hafta benim de her yerim ağrıdı, robot gibi yürüyordum evin içinde çok şükür o kısmı atlattım
Zaten çok sakin yapılan bir spor yoga ben sezeryenden dolayı korkuyorum doktor bana dedi içerden dikişlerin tazedir oyüzden bu gebelikte karın ağrım oluo. O yüzden ben pas geçim

Ay ne güzel 53lerdesin ben de ilk gebelikde 58 dim geçen ay 76 idim şimdi sanRim 77_78 oldum 2gwbwlokten sonra kaldılar kilolar
Ay canım ne bilem bizim ailede 60 in üstüne cikan herkese psikolojik şiddet uyguluyor annecigim kadın kilo takıntılı, Bi ara 56 ydim bana da diyordu sistin diye, halbuki boyum 170, ne kadar şişmiş olabilirim yani lafın özü eğer aldığım kiloları veremezsem annem zebani gibi başımda bekler

Anladım kuzum sezeryan olaylarına bir şey diyemeyeceğim bilgim olmadığı için yanlış bir şey söylemeyeyim. İnşallah iyileşmişlerdir de kolay bir doğum olur
Amin ins csnim aslında buda bana iyi ders oldu erken olunca sıkıntılar oluyormuş gebelikde sonuctarahim kesilerek cikio bebek normal doğumda ise rahim açılıyor kısmet 4. Olur mu bilemem baya bir zaman vercm dinlenecem tatil yapcam kendimi vücudumu toparlacsm

Maşallah 4.yu düşünüyorsun he güzel korun bari canım, sezeryan çünkü 3ten sonra galiba biraz sıkıntı yapabiliyor, iyice iyileşsin dikişler

AA super kız daha iyi bende 1.70 im istwosnuc böyle oldu geldik buralara iyi yapiyot annen getcekten özledim o fit halimi ne giysem sağdan soldan sarkmalar var şekil bozukluğu moralimi bozuyo

Öyle diyorlar bana da, normal hamile kalman gereken kilo bu ye diyorlar da ne bileyim aman boğazımı tutayım da sağlıklı besleneyim bari biraz
Bence de 15e kadar yolu var dimi bende her sabah tartılıyorum kaç kilo olmuşum diye. İnşallah çok kilo almam

AA super kız daha iyi bende 1.70 im istwosnuc böyle oldu geldik buralara iyi yapiyot annen getcekten özledim o fit halimi ne giysem sağdan soldan sarkmalar var şekil bozukluğu moralimi bozuyo
Doğumdan sonra sağlam bir diyetle verirsin inşallah canım

Canım gaza getirdiysem ne mutlu Özellikle nefes egzersizlerini önceden düzenli olarak yapmanın doğumda çok faydası oluyor, inşallah gönlümüze göre bir doğumla sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleri.

Bu arada prilamı bire indirdim, zerre fark etmedi hatta daha iyiyim. Komple almayı bıraksam mı acaba diye düşünüyorum, yarın deneyeceğim bakalım bana şans dileyin

Maşallah 4.yu düşünüyorsun he güzel korun bari canım, sezeryan çünkü 3ten sonra galiba biraz sıkıntı yapabiliyor, iyice iyileşsin dikişler
Yok kız düşünmüyorum eşim düşünüyor ben ilki normal ikinci yi seseryen oldum yani bu 2.sezeryenim olacak

Amin ins canım benim tartı bozuldu eşim de kendini kaybetti benden fazla kilo aldı ona ne oluyorsa o kilo alıyor en kısa zamanda Akçam yoksa bu gidişle göbeği 9 başını alıp gider bunlarda alem hsmilelikte babalarda kilo alıyor o mesele olmuş

Canım ben de o şekilde yaptım, 2 3 gün bir devam ettim. Daha sonra bıraktım, iki gün kadar hafif bulantım oldu ve bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…