2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben 16. haftadayım daha yeni yeni o tat gitmeye başladı. Dediğin gibi özellikle tatlı şeyler yedikten sonrasında... Dişlerimi fırçalıyorum yer yemekten sonra, bir de dil temizleme aparatı var bende Rossman’dan almıştım zamanında onunla dilini temizleyince de bayağı bir faydası oluyor.

Canım maalesef çatlayacağın varsa ne sürersen sür çatlıyorsun. Elinden geleni yap ama daha ötesine de takılma, o çatlaklar çok güzel bir amaç için oluşuyor, üzülmek yerine gururla bak onlara

Bu arada aklında olsun bebek doğduktan sonra göğüslerin tahriş olursa kantaron yağını sakın sürme, bebekleri zehirleyebiliyormuş, geçen günkü eğitimde söylediler bunu da.

Canını sıkma canım cilt yapın öyle ekstra tedbirler aldığın halde böyle olmuş başka yapılacak bir şey benim de aklıma gelmiyor

Canım baya gaz verdi söylediklerin YouTube dan falan bulup başlayacağım ben de

Canım günaydın, ben de çok kaşınıyorum erken çatlayacağım sanırım önlem olarak çift aşamalı nemli tutuyorum ben. Önce bir yağ sürüp ardından krem sürüyorum. Bu sürekli nemli olmasını sağlıyor. La roche posey lipikar baume aldım, alta da şimdilik argan yağım var, arada hindistan cevizi yağı sürüyorum. Frei öl ün yağını da alıcam. İnşallah faydasını görürüz. Bi de ben heryerime sürüyorum dizlerime kadar hepsi çatlamaya müsait çünkü

Kv biontech oldu 60 yaşında hiçbir şeyi de çıkmadı ateş vs turp gibi maşallah

Canım cok teşekkür ederim cevabın için. O aparatlardan hep alayım diyorum ihmal ediyodum ama ise yariyorsa alayım hemen eczanede falan da satılıyor sanki. Sabahlari oil pulling denilen bir islem yapiyolar bi zamanlar başlamıştım devam ettiremedim ona da tekrar baslayayim en iyisi o da dili ve ağız florasini baya temizliyor sabahlari uyaninca yapiliyor. Cok etkiliyor beni çünkü bu durum bulanti azaldi bu olay azalmıyor

O geçmiş olsun canım seninli riskli mis dikkst et inşallah bebeğin sana tutunur ilaçlar ins iyi gelir size

Yaa gercekten agrılara etkısı oluyo muu
Dr um magnezyumu su asamada gereksız goruyo
Halbuki bazı gunler vajına agrısından oturup kalkamıyorm kendı kafama göre alıp kullansam noğlur ki
Canım doktorum kendi dedi bende de vajinam ağrıyordu kasıklarım ağrıyordu günde 3 defa içiyorum hap i bana dedi devam et o çok iyimis ağrılara kas ağrılarına da bebek buyudukce rahim de büyüyor bel ağrısı da yapıyor o yüzden iyi geliyot magnezyum ama yinede doktoradanis yada aile hekimine

Ben henuz cok bir sey yapmiyorum ihmal ediyorum aslinda ama cildin kuruysa erken baslayabilir tabi. Bir de göbek büyüdükçe insan alt kismini goremiyor dogumdan sonra fark ediyor catladigini benim de ergenlikten cok catlagim canim ama ilk kizimda o kadar az catladim ki yok denecek kadar. Sasirtmisti bu durum beni. Sadece hindistan cevizi yagi kullanmistim. Hamilelik zamani hormonlar falan etkiledi belki de. Sen kremlerini sür düzenli kirmizi iken geri dönüşü olabiliyor sanırım.

Malesef bazı şeyler genetik oluyor, en fazla biraz hafifletilebiliyor.. Benim de cildim çok kuru ve catlamaya müsait, henüz bir şey kullanmıyorum ama başlayacağım inşallah. Çok mu kilo aldınız?
45le hamile kaldım. Şuan şişkinlik değilse 50 oldum canım. 20 haftalığım.
Ah keşke tüm doktorlar öyle olsa ya.
Biontechin koruma oranı daha yüksek diyorlar ama canım benim annem babam da biontech oldular.. Annem de kol ağrısı yaptı babam da yapmadı hiç..
Sinovac buldum zar zor, onu aldım artık canım. Rabbim hepsini korusun.
Hamilelik hormonlar etkiliyor canım dert etme kendine.. Hamilelikten sonra düzelecek bi şey sonuçta .. Yapısal Bi durum sanırım ilk hamileliğimde olmadı hiç annemin de olmamış..
Aynen büyük ihtimal yapısal. Bazıları da ergenlikten çatlağın varsa doğumda onlar gerilir, çatlamazsın diyorlar ama bakalım.
Ayy söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim canım. Zaten rahatsız edici bir kokusu var kantaron un, bebiş ağzını sürmesin birde.
Canını sıkma canım cilt yapın öyle ekstra tedbirler aldığın halde böyle olmuş başka yapılacak bir şey benim de aklıma gelmiyor
Öyle tabi canım, bol su, kremler yağlar idare edeceğiz artık.
Benimde aynı senin gibi canım. Her gece pehlivan gibi yağlanıyorum
Kv biontech oldu 60 yaşında hiçbir şeyi de çıkmadı ateş vs turp gibi maşallah
Maşallah aman sinovac buldum anneme zar zor aldım artık randevuyu.
Şuan kırmızılar, düzenli kullanıyorum nerdeyse bir aydır. Ne kadar kurtarırsak o kadar iyi Napalım

Kızlar ilk defa URL ekledim bilmiyorum görünüyor mu ama bayıldım ben bu yogaya tavsiye ederim
Ay çok güzel ya. Doktora sorup hemen başlayacağım ben bu yoga plates işine

İyiy iyi açmadım videoyu ben korkuyorum gebelikte spor yapmaya hemen heryerim tutulur ağrır
Aslında hareketsiz olduğumuz için tutuluyor canım. Hem bebeği daha rahat taşımak hem de kolay ve sağlıklı bir doğum için öneriliyor hamile yogalari ama tercih meselesi elbette

Hergece pehlivan gibi yağlanman ons fsydaceder csnim senin ilk gebelik ya vücudun açılacak derin . Oyizden kasintin çatlağın olur
Maşallah iyi kilo almışsın csnim bakalım 20 mayisda gidecem kilo aldimmi bakayım en son 700 Gr almistim

Aslında hareketsiz olduğumuz için tutuluyor canım. Hem bebeği daha rahat taşımak hem de kolay ve sağlıklı bir doğum için öneriliyor hamile yogalari ama tercih meselesi elbette
Evet canım ben bu yıl sezeryrnden dolayı spor yapmadim ağrılarım içten oluyordu birde erken gebe kaldım fazla korunmadim o yüzden endişem var spor yapmayim daha göbeğim büyüdükçe içten dikişler ne alemde olacak bilmiyorum ins iyilesmislerdir

Bende 5 ayda 5 kilo çok mu acaba diyorum ya depresyon haftadayım heralde kafama herşeyi takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…