Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahYok kız düşünmüyorum eşim düşünüyorben ilki normal ikinci yi seseryen oldum yani bu 2.sezeryenim olacak
Amin ins canımAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
AhaaAy ne güzel 53lerdesin ben de ilk gebelikde 58 dimgeçen ay 76 idim şimdi sanRim 77_78 oldum 2gwbwlokten sonra kaldılar kilolar
Asiya tepki gostermek vucudun bagisikliginin yuksek oldugunun gostergesidir. Ailemde 10 larca saglik calisani, hemsire ve doktor var. hafif yan etkiler yasayan da oldu hic etki olmayan da oldu. Bence milleti korkutma amacli asi hakkinda soylenenler.Anne ve babam cin asisi oldu annemde kol agrisi yaparken babamda hicbir sey olmadi. Esim astra zeneca oldu 1 gun boyunca grip beirtileri gosterdi asiri halsizlik usume titreme ve kol agrisi. Kimse sorduysak bagisikliginin yuksek oldugu soylendi..Kv biontech oldu 60 yaşında hiçbir şeyi de çıkmadı ateş vs turp gibi maşallah
Kız boydan kaybediyorsan o kilo çok sana o zamanAhaadişime göre rakip buldum dıyecektım ki boydan sınıfta kaldım
Benımde 2. Bebişim olcak inşaAllah oğluma 82 ile hamıle kalmıstm98 le dogum:)) gecen sene pandemı oncesi 71-72 olunca uzuluyodum 79-80 olduk neyyyse ne dıyoduk, Canımız sagolsun bebiş emzirirken kılolar hızlıca gidiyo oğlum 2 aylıkken 81 kıloydum
( Gördü)Kız boydan kaybediyorsan o kilo çok sana o zamandikkat ed dogumdsn sonra ins eritiriz bende emzirirken kilo almadım vermedim de anlamadım nasıl işti ikinci doğumda 69 dan başladım 84 e doğum yaptım 78 e düştüm 8 ay boyunca emzirdim en son ay şok diyet yaptım 1 ayda 3 kg verdim 75 oldum eni sonunda 3.cuye hamile kaldım bakalım 75den kaça cikcam ay sonunda 90 i görmek istemiyorum
90i görmek istemiyorum dedin ya ona dedim canımKim gördü kız ne oluyor
Şimdi canım yolu yariladik90i görmek istemiyorum dedin ya ona dedim canım
Benim çıkmış biraz, ne oluyor ki o?Kızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı
Bilmiyom ki canım hamilelikte oluyor birazda cinsiyete de bağlı oluyor Linea mi ne öyle bir ismi var iki gebelikte çıktı bunda dahacikmadi şimdi snin ilk olacak o doğuma kadar rengi koyu olur göbekten aşağı vajinaya kadar kahverengi çizgi olur bazen de göbeğin üstüne kadar da çıkıyor bu çizgi bakalım bizimki ne zaman çıkarBenim çıkmış biraz, ne oluyor ki o?
Kız boydan kaybediyorsan o kilo çok sana o zamandikkat ed dogumdsn sonra ins eritiriz bende emzirirken kilo almadım vermedim de anlamadım nasıl işti ikinci doğumda 69 dan başladım 84 e doğum yaptım 78 e düştüm 8 ay boyunca emzirdim en son ay şok diyet yaptım 1 ayda 3 kg verdim 75 oldum eni sonunda 3.cuye hamile kaldım bakalım 75den kaça cikcam ay sonunda 90 i görmek istemiyorum
Hahah şaka yaptım canım sağlıkla gelsin minikler, gerisi hallolurŞimdi canım yolu yariladikherhalde kilo almisimdir belki 78 olmuşum dur haftaya Perşembe öğrencem e buna bakılırsa şimdi 4 ay kaldı 19 hafta diyelim bebekle eşini suyunu rahmi hesaplasam oraya 7 gitse bende 5kg alsam toplamda 12 olur 78 e eklesem 90 olur ay kız kaba taslak hesapladım yine çıkıyor demekki daha da alırım bu gidisle ne yapalım sağlıklı olsun da çekerim o kiloları
Benim de çıkmadı canımKızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı
Ve herkeste çıkmıyormus bu arada. Bir mahsuru yoksa çıkmamasını yeğlerimBenim de çıkmadı canım
Tomris annetontık anneyım ben ya 90 ı göze aldım valla ama bu ara endıse etmıyo da değilim 2. Bebiş 1 yasında mııı oyy mınık abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?