2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ve herkeste çıkmıyormus bu arada. Bir mahsuru yoksa çıkmamasını yeğlerim
Kız geçiyor doğumdan sonra kalıcı değil sen istemiyorsan isteme bebeğin duydu artık hissettik birkaç haftaya çıkar

Hahah şaka yaptım canım sağlıkla gelsin minikler, gerisi hallolur
Bunun neresi şaka kız sen şaka yapsanda ben yaşayacağım bu gerçekleri hayat acıdır gelsin kilolar gelsin sağlıklı bebisler

Hadi ya ben de gerçekten magnezyum fayda sağlar sandım canım biraz sabredicez demek ki. Hani ikinci trimester çok rahat çok sıkıntısizdi ya
20 hafta olcam daha şuanlik biisy yok .
Naparsak yapalim canım o çatlaklar oluyo

Ay maşallah cnm 4 uncuyu gözün kesiyo yani

Ay maşallah cnm 4 uncuyu gözün kesiyo yani
Yok kız kesmiyor çocuklar zor ya bakımı git gel randevuları bitmiyor okul süreçleri falan herseyleri değişik aielm kalabalık 6 kardeşiz eşimin ailesi 7 kardeşler eism hep der kalabalık olsun ama ben bu süreçte 4 tanede düşük yapınca çok yıprandım ruhen bedenen dinlenmek istiyorum şükür 3. Kazasız belasız gelirse iyi olucak eşim dio 4luyek bunları olan bana oluyor anlamiyorlar hiç kısmet tabi kendisinede dedim seseryen olacağı için doğumdan sonra. Baya dinlenecem 3 yada 4 yıl eğer olurda 4.gelirse hiç değilse belki normal olur kesmezler beni zor ya sezeryen ağrıları kaç ay yıl gecsede öbür grbeliktede bebek gelmeden çekiyoruz yorucu benim için gebelik çok çektim şükür 2. Geldikten sonra dedik zaman kaybı olmadan 3. De gelsin bakalım ne olcak 3 yeter

Bende 7 kardeşim ama hic anneme çekmedim ikinciyi gözüm zor kesti
Saglicakla kucaklarimiza alırız insAllah

Bende 7 kardeşim ama hic anneme çekmedim ikinciyi gözüm zor kesti
Saglicakla kucaklarimiza alırız insAllah
Maşallah annene bakalim yolumuza amin ins canım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Canım hamilelikte cilt kuruluğu oluşuyor herkeste oluşuyor .Sadece karnını ve göğüslerini yağlaman yeterli değil çünkü tüm vücudu etkiliyor .Tüm vücudu yağlamak gerekiyor .Bende başladım tüm vücudu yağlamaya .Basenler genişliyor . Arkadaşımın bacaklarında ve kalçasında çatlaklar oluştu . Ben tüm vücudu yağlamadım dedi bana .Takma kafana ama sık sık tüm vücudu yağla .Bendede kuruma kabuklanma var .

Tüm vücuda yağ mi dayanır kız :) neyle yagliyorsun

Ben hamile oldugumu ogrenmeden once aletli pilatese gidiyodum. Ogrendikten sonra da doktora sordum. Sakin birakma cok ii gelir dedi. Dewam ediyodum ki yasaklar geldi kapandi. Bu videodakilerden cok daha agir hareketler yapioduk. Yaparken zor oluyo ama sonrasinda ii oluo. Ama bir ay ara baya gerilememe sebep olmustur tabi. Bakalim hayirlisi acilirsa dewam etcem ins

Kızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı

Benim cok erken cikti cizgim hatta burda da yazmistim. Kac haftaydi hatirlayamadim da baya oldu cikali

Kızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı

Benim normalde de belli belirsiz vardı, şimdi de öyle kopkoyu olmasa da kahverengi bir çizgi oluştu canım.

Çizgiden ziyade göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, inşallah doğumdan sonra eski haline dönüyordur.

Canım geçiyor hepsi bnm kızımda koltuk altım karnım göguslerim bi kararmıstı ki eyvahh dedim kese yaparım geçmezse naparım diyodum hepsi geçti gitti kalmıyor şükür

Selam, acıbademin canlı yoga dersini bulamadım nette Nereden bağlanıyorsunuz siz?

Tüm vücuda yağ mi dayanır kız :) neyle yagliyorsun
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım . Göbeğime ve göğüslerime ayrıca zeytin yağı sürüyorum . Arkadaşlarım özellikle uyardı . Sakın sadece göbeğini yağlama hatasına düşme diye . Bende o yüzden 15 . Haftadan itibaren tüm vücudu yağlamaya başladım

Csnim çizgi geçerde göğüs uçlarının büyümesi bence iyi bebeğin ağzına alır iyice tutar yani o bakımdan iyi düşün o koyulaşma bazı kişilerde oluyot birazda hoon meselesi benim de göğsünün ucun etrafı köyü olur sonradan geçiyor tekrar eski haline dönüyor hepsi hormon canım merskcetme bebek çıktı mı biter geçer hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…