Kız geçiyor doğumdan sonraVe herkeste çıkmıyormus bu arada. Bir mahsuru yoksa çıkmamasını yeğlerim
Bunun neresi şaka kız sen şaka yapsanda ben yaşayacağım bu gerçekleriHahah şaka yaptım canım sağlıkla gelsin minikler, gerisi hallolur
20 hafta olcam daha şuanlik biisy yok .Hadi ya ben de gerçekten magnezyum fayda sağlar sandım canımbiraz sabredicez demek ki. Hani ikinci trimester çok rahat çok sıkıntısizdi ya
Naparsak yapalim canım o çatlaklar oluyoKızlar belki çok önemli bir dert değil ama kafama takılıyor.
Benim cildim çok kuru. Taa lise döneminde ani kilo alıp vermede oluşan diz kapaklarım ve kalçalarımda çatlaklarım var. Beyazlamışlar artık. Normalde kime söylesem ay sen hamileyken çok çatlarsın diyordu. İnanın normalde çatlayıp çatlamamak umrumda değil. Bebeğim sağlıklı olsun yeterki. Ama bu günlerde kafama takılıyor nedense.Hamilelik duygusallığından mıdır nedir.
bir ay önce sağ göğsümde çatlak oluşmaya başladı. Kantaron yağı sürmeye başladım hemen. Sonra bio oil çatlak yağı aldım. İki göğsüme ve göbeğime kantaron ile dönüşümlü sürmeye başladım her gece. Göğsümdeki çatlak Bi kızarıyor Bi hafifliyor. Dün de kalçamda minik Bi çatlak gördüm.Daha 20 haftalığım. Doğuma kadar böyle harita gibi çatlayacak mıyım ya? Normalde inanın takmam, biri ay ne çok çatlamışsın dese cevabını verir geçerim umrumda olmaz ama aklıma takılıyor, duygusallaştım iyice.
Ay maşallah cnmAmin ins csnimaslında buda bana iyi ders oldu erken olunca sıkıntılar oluyormuş gebelikde sonuctarahim kesilerek cikio bebek normal doğumda ise rahim açılıyor kısmet 4. Olur mu bilemem baya bir zaman vercm dinlenecem tatil yapcam kendimi vücudumu toparlacsm
Çoktan cıktı kahverengi çok belliKızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı
Vay erken çıkmış seninki benimki daha çıkmadıÇoktan cıktı kahverengi çok belli
Bnmde cıkmadı erken değil mi zatenKızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı
Yok kız kesmiyor çocuklar zor ya bakımı git gel randevuları bitmiyor okul süreçleri falan herseyleri değişik aielm kalabalık 6 kardeşiz eşimin ailesi 7 kardeşler eism hep der kalabalık olsun ama ben bu süreçte 4 tanede düşük yapınca çok yıprandım ruhen bedenen dinlenmek istiyorum şükür 3. Kazasız belasız gelirse iyi olucak eşim dio 4luyek bunlarıAy maşallah cnm4 uncuyu gözün kesiyo yani
Bilmiyorum canım 4.ve 5 ayda çıkar bende 5e geliyorum o yüzden merak edtim çıkmayıncaBnmde cıkmadı erken değil mi zaten
Bende 7 kardeşim ama hic anneme çekmedimYok kız kesmiyor çocuklar zor ya bakımı git gel randevuları bitmiyor okul süreçleri falan herseyleri değişik aielm kalabalık 6 kardeşiz eşimin ailesi 7 kardeşler eism hep der kalabalık olsun ama ben bu süreçte 4 tanede düşük yapınca çok yıprandım ruhen bedenen dinlenmek istiyorum şükür 3. Kazasız belasız gelirse iyi olucak eşim dio 4luyek bunlarıolan bana oluyor anlamiyorlar hiç kısmet tabi kendisinede dedim seseryen olacağı için doğumdan sonra. Baya dinlenecem 3 yada 4 yıl eğer olurda 4.gelirse hiç değilse belki normal olur kesmezler beni zor ya sezeryen ağrıları kaç ay yıl gecsede öbür grbeliktede bebek gelmeden çekiyoruz yorucu benim için gebelik çok çektim şükür 2. Geldikten sonra dedik zaman kaybı olmadan 3. De gelsin bakalım ne olcak 3 yeter
Maşallah anneneBende 7 kardeşim ama hic anneme çekmedimikinciyi gözüm zor kesti
Saglicakla kucaklarimiza alırız insAllah
Canım hamilelikte cilt kuruluğu oluşuyor herkeste oluşuyor .Sadece karnını ve göğüslerini yağlaman yeterli değil çünkü tüm vücudu etkiliyor .Tüm vücudu yağlamak gerekiyor .Bende başladım tüm vücudu yağlamaya .Basenler genişliyor . Arkadaşımın bacaklarında ve kalçasında çatlaklar oluştu . Ben tüm vücudu yağlamadım dedi bana .Takma kafana ama sık sık tüm vücudu yağla .Bendede kuruma kabuklanma var .Kızlar belki çok önemli bir dert değil ama kafama takılıyor.
Benim cildim çok kuru. Taa lise döneminde ani kilo alıp vermede oluşan diz kapaklarım ve kalçalarımda çatlaklarım var. Beyazlamışlar artık. Normalde kime söylesem ay sen hamileyken çok çatlarsın diyordu. İnanın normalde çatlayıp çatlamamak umrumda değil. Bebeğim sağlıklı olsun yeterki. Ama bu günlerde kafama takılıyor nedense.Hamilelik duygusallığından mıdır nedir.
bir ay önce sağ göğsümde çatlak oluşmaya başladı. Kantaron yağı sürmeye başladım hemen. Sonra bio oil çatlak yağı aldım. İki göğsüme ve göbeğime kantaron ile dönüşümlü sürmeye başladım her gece. Göğsümdeki çatlak Bi kızarıyor Bi hafifliyor. Dün de kalçamda minik Bi çatlak gördüm.Daha 20 haftalığım. Doğuma kadar böyle harita gibi çatlayacak mıyım ya? Normalde inanın takmam, biri ay ne çok çatlamışsın dese cevabını verir geçerim umrumda olmaz ama aklıma takılıyor, duygusallaştım iyice.
Tüm vücuda yağ mi dayanır kız :) neyle yagliyorsunCanım hamilelikte cilt kuruluğu oluşuyor herkeste oluşuyor .Sadece karnını ve göğüslerini yağlaman yeterli değil çünkü tüm vücudu etkiliyor .Tüm vücudu yağlamak gerekiyor .Bende başladım tüm vücudu yağlamaya .Basenler genişliyor . Arkadaşımın bacaklarında ve kalçasında çatlaklar oluştu . Ben tüm vücudu yağlamadım dedi bana .Takma kafana ama sık sık tüm vücudu yağla .Bendede kuruma kabuklanma var .
Benim aynada çok silik dikkatli bakımca görünüyorVay erken çıkmış seninki benimki daha çıkmadıbeiliyoruz
Ben hamile oldugumu ogrenmeden once aletli pilatese gidiyodum. Ogrendikten sonra da doktora sordum. Sakin birakma cok ii gelir dedi. Dewam ediyodum ki yasaklar geldi kapandi. Bu videodakilerden cok daha agir hareketler yapioduk. Yaparken zor oluyo ama sonrasinda ii oluo. Ama bir ay ara baya gerilememe sebep olmustur tabi. Bakalim hayirlisi acilirsa dewam etcem insValla senden gaza geldim canım çok sağolşu an kendimi gerçekten iyi hissediyorum, hem daha esnek gibiyim hem de nefes egzersizleri çok iyi geldi. Doğuma kadar yapsak inanıyorum ki çok faydasi olur bu yogalar olmasa ordaki hareketlerin birini bile yapmam bir şey olur diye ama hoca eşliğinde yapınca insan korkmuyor
Kızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı
Kızlar aranızda göbek çizgisi çıkan varmı benim daha göbek ciZgim çıkmadı
Canım geçiyor hepsi bnm kızımda koltuk altım karnım göguslerim bi kararmıstı ki eyvahh dedim kese yaparım geçmezse naparım diyodum hepsi geçti gitti kalmıyor şükürBenim normalde de belli belirsiz vardı, şimdi de öyle kopkoyu olmasa da kahverengi bir çizgi oluştu canım.
Çizgiden ziyade göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, inşallah doğumdan sonra eski haline dönüyordur.
Selam, acıbademin canlı yoga dersini bulamadım netteCanım ben de hem hamile pilatesine hem de yogasına başladım. Çok güzel bir şey yapmışsın kesinlikle ben de herkese tavsiye ediyorum, insan hem kendini daha iyi hissediyor hem de o hamile psikolojisinden biraz sıyrılıyor. Ayrıca egzersiz yapmanın doğumu kolaylaştırmanın yanı sıra bebeğin zekasına kadar başka faydaları da olduğunu okudum geçen gün, her türlü faydalı bir şey.
Yoga için bu hafta arkadaşım vasıtasıyla bir whatsapp grubuna dahil oldum, sanırım haftada bir ücretsiz canlı dersleri oluyor. Bu haftakine ilk defa ben de katıldım, gerçekten çok rahatlattı, yogadan sonra da doğum nefeslerini öğretti en faydalı kısmı da o oldu benim için. O nefeslere her gün birkaç dk çalışırsak doğumda çok fayda göreceğimizi söyledi hoca.
Hamile pilatesi için de yine bir hocayla ücret karşılığı online olarak çalışıyorum şimdilik haftada 2 gün. Tabii o anamı ağlatıyor şu an, ilk trimesterde sürekli yattığım için her yerim hamlamış derslerden sonra her yerim ağrıyorBöyle uygun fiyata birebir ders yapmak isteyenler Armut’u mutlaka denesin derim, diyetisyeni de oradan buldum çok memnunum çok ilgileniyor. Ama ücretsiz de youtube da birçok güzel video var. Instagram hesaplarında da böyle ücretsiz canlı dersler, eğitimler oluyor onları da mutlaka takip edin, ben her gün başka bir ücretsiz eğitimdeyim resmen
* Ücretsiz canlı yoga dersi Acıbadem Sağlık’ın da var bu arada Salı günleri saat 11:00’de onu da araştırabilirsiniz kızlar.
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım . Göbeğime ve göğüslerime ayrıca zeytin yağı sürüyorum . Arkadaşlarım özellikle uyardı . Sakın sadece göbeğini yağlama hatasına düşme diye . Bende o yüzden 15 . Haftadan itibaren tüm vücudu yağlamaya başladımTüm vücuda yağ mi dayanır kız :) neyle yagliyorsun
Csnim çizgi geçerde göğüs uçlarının büyümesi bence iyi bebeğin ağzına alır iyice tutar yani o bakımdan iyi düşünBenim normalde de belli belirsiz vardı, şimdi de öyle kopkoyu olmasa da kahverengi bir çizgi oluştu canım.
Çizgiden ziyade göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı, inşallah doğumdan sonra eski haline dönüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?