2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Oohhh pehlivan kocan diyecek hayırdır güreş mi var ben daha kullanmadım goguslermd ama sadece göbeğime sürüyorum Aynı sefa bitkisi hem yağı var hem kremi çatlaklara lekelere iyogeliyor amasurekli surmuyorum haftada 2 defa

Bir ben kaldım noalde benim de diğer gebeliklerde erken çıktı bundacikmadi şaşırdım bakalım ne zaman cikacak

Coraspin mi yoksa iğnesini mi vermişti?

Şu an iğnesini mi alıyorsun? Yeni doktor kan sulandırıcı iğne mi verdi yoksa coraspin devam mı?

Vallahi haftada iki defa tüm vücut .Göbeğim ve göğüslerime aklıma ne zaman eserse .

Selam, acıbademin canlı yoga dersini bulamadım nette Nereden bağlanıyorsunuz siz?
Canım ben webinarına katılmıştım onun başında anket vardı, “Yoga dersleri hakkında bilgi almak ister misiniz?” diye, onu onaylayınca her hafta mail adresime zoom linki göndermeye başladılar. Bu Salı günündeki dersin linkini sana istersen mesaj atarım, saat 11:00’de, 1 saat öncesinde linki yolluyorlar.

Bir sonraki hamilelikle ilgili webinar ise Perşembe sanırım, onun da kayıt linkini bırakıyorum isteyenlere:

Acıbadem Ebeveynliğe Hazırlık

Canım geçiyor hepsi bnm kızımda koltuk altım karnım göguslerim bi kararmıstı ki eyvahh dedim kese yaparım geçmezse naparım diyodum hepsi geçti gitti kalmıyor şükür

İçim rahatladı valla çok sağolun kızlar

Anladım canım ya acaba zeytinyagi killanma yapar mı, ben de düşündüm de. Çünkü hani saçlar güçlensin diye sürüyordum ben şahsen vücudumuzda ayva tüyleri var, şahsen benim var minik ve farketmedigimiz. Onlar belirginlesirse diye korkuyorum

Açıkçası benim göbek bölgemde hamile kaldığımdan beri tüyler önce belirginleşti hatta beni inanılmaz rahatsız ediyor .Eşim abartıyorsun diyor ama bence hormonlardan benim belirgenlişti .Zeytin yağı sürdükten sonra da aynı pek fark göremedim

iyiyim çok şükür. Bebiş de iyi teşekkür ederim Dinleniyoruz. Düşük tehlikesi devam ediyor ama doktorum korkma böyle devam et dedi. Kanda enfeksiyon için antibiyotik yazdı, kullanıyorum. Bu arada 4 lü testi de olduk, ikiliyi kaçırmıştım. Çok şükür onda da sıkıntı yok. Sen nasılsın, kaç haftalık oldun ?

Bende de aynı sorun var sadece göbekte ama. Hormonlardan mı oluyormuş ?

O webinarı sayende gördüm, ben de kayıt oldum :)
Yoga dersinin linkini gönderebilirsen sevinirim canım. Ben hep YouTube daki aynı videoyu yapıyorum, arada değişiklik yapmak iyi olur.
Çok teşekkürler

Daha farketmezsin zaten kuzum şöyle birkaç ay kullanınca eğer olursa olur. İnşallah olmaz da. Bu arada benim de göbeğimde var, çok sarışınım, gözüme çok batıyor, biraz esmerlik olsa görünmez ama beni rahatsız ediyor şahsen

Şükür canım inşallah daha da toparlanırsınız ben de salı günü 20 haftalık olacak o güne randevu aldım bakalım inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…