Oohhh pehlivanHindistan cevizi yağı kullanıyorum canım . Göbeğime ve göğüslerime ayrıca zeytin yağı sürüyorum . Arkadaşlarım özellikle uyardı . Sakın sadece göbeğini yağlama hatasına düşme diye . Bende o yüzden 15 . Haftadan itibaren tüm vücudu yağlamaya başladım
Bir ben kaldım noalde benim de diğer gebeliklerde erken çıktı bundacikmadi şaşırdım bakalım ne zaman cikacakBen hamile oldugumu ogrenmeden once aletli pilatese gidiyodum. Ogrendikten sonra da doktora sordum. Sakin birakma cok ii gelir dedi. Dewam ediyodum ki yasaklar geldi kapandi. Bu videodakilerden cok daha agir hareketler yapioduk. Yaparken zor oluyo ama sonrasinda ii oluo. Ama bir ay ara baya gerilememe sebep olmustur tabi. Bakalim hayirlisi acilirsa dewam etcem ins
Benim cok erken cikti cizgim hatta burda da yazmistim. Kac haftaydi hatirlayamadim da baya oldu cikali
Canım bende bakıyorum hatta flaş i bile tutuyorum yokBenim aynada çok silik dikkatli bakımca görünüyor
Coraspin mi yoksa iğnesini mi vermişti?Amin canım amin. Ama diğer gebeliğinde direk kan sulandırıcı neden kullandırmamış. Benim doktor transferle birlikte başladı test sonucun çıkana kadar devam dedi 1 ay sonra senin gibi birazcık pıhtılaşma çıktı iyi kide tedbir amaçlı kullandırmışım dedi. Doğuma kadar devam. Benim yerleşme kanaması 4 gün sürdü sonra bitti. Artık ne yaşadıysak yaşadık inşallah tüm olumsuzluklar bitti artık mutlu olma vaktı. Allah’ın izni ve inayetiyle kucağımıza da aldık mı tamamdır. Rabbim herkese nasip etsin. Hamilelik çok stresliO kalp atışını duyunca herşeyi unutuyorsun. Ya biliyormusun doktora sarılasım geliyor iyi dedikçe
Şu an iğnesini mi alıyorsun? Yeni doktor kan sulandırıcı iğne mi verdi yoksa coraspin devam mı?Aslında coraspirin kullandım ama kan sulandırıcı iğne başlamamıştı . Şimdi Bana 12.haftada kan sulandırıcıyı bırakabilirsin diyince doktor değiştirdim hemenDoğuma kadar onu bırakmam mümkün değil yoksa stresten deliye dönerim .valla bende kalp atışından sonra gerisine odaklanamıyorum o yüzden her girdiğimde ses kaydı alıyorum unutmayayım söylediklerini diye .Çok heyecanlı çok güzel ,bebeğimi şimdiden bu kadar seviyorsam doğduğunda sevgisinden aklım çıkabilir. Gerçekten çok enteresan nasıl mucizevi nasıl güzel .Sağlıkla gelsinler .Benim sarılmışlığım var doktora ne yapayım heyecan başka bir şey
Canım ben iğnesini kullanıyorum .Doğuma kadar da kullanmaya devam edicemŞu an iğnesini mi alıyorsun? Yeni doktor kan sulandırıcı iğne mi verdi yoksa coraspin devam mı?
Vallahi haftada iki defa tüm vücut .Göbeğim ve göğüslerime aklıma ne zaman eserse .Oohhh pehlivankocan diyecek hayırdır güreş mi var ben daha kullanmadım goguslermd ama sadece göbeğime sürüyorum Aynı sefa bitkisi hem yağı var hem kremi çatlaklara lekelere iyogeliyor amasurekli surmuyorum haftada 2 defa
Her ikisini de en başından ve doğuma kadar devamCoraspin mi yoksa iğnesini mi vermişti?
Canım ben webinarına katılmıştım onun başında anket vardı, “Yoga dersleri hakkında bilgi almak ister misiniz?” diye, onu onaylayınca her hafta mail adresime zoom linki göndermeye başladılar. Bu Salı günündeki dersin linkini sana istersen mesaj atarım, saat 11:00’de, 1 saat öncesinde linki yolluyorlar.Selam, acıbademin canlı yoga dersini bulamadım netteNereden bağlanıyorsunuz siz?
Canım geçiyor hepsi bnm kızımda koltuk altım karnım göguslerim bi kararmıstı ki eyvahh dedim kese yaparım geçmezse naparım diyodum hepsi geçti gitti kalmıyor şükür
Csnim çizgi geçerde göğüs uçlarının büyümesi bence iyi bebeğin ağzına alır iyice tutar yani o bakımdan iyi düşüno koyulaşma bazı kişilerde oluyot birazda hoon meselesi benim de göğsünün ucun etrafı köyü olur sonradan geçiyor tekrar eski haline dönüyor hepsi hormon canım merskcetme bebek çıktı mı biter geçer hepsi inşallah
Anladım canımHindistan cevizi yağı kullanıyorum canım . Göbeğime ve göğüslerime ayrıca zeytin yağı sürüyorum . Arkadaşlarım özellikle uyardı . Sakın sadece göbeğini yağlama hatasına düşme diye . Bende o yüzden 15 . Haftadan itibaren tüm vücudu yağlamaya başladım
Açıkçası benim göbek bölgemde hamile kaldığımdan beri tüyler önce belirginleşti hatta beni inanılmaz rahatsız ediyor .Eşim abartıyorsun diyor ama bence hormonlardan benim belirgenlişti .Zeytin yağı sürdükten sonra da aynı pek fark göremedimAnladım canımya acaba zeytinyagi killanma yapar mı, ben de düşündüm de. Çünkü hani saçlar güçlensin diye sürüyordum ben şahsen vücudumuzda ayva tüyleri var, şahsen benim var minik ve farketmedigimiz. Onlar belirginlesirse diye korkuyorum
iyiyim çok şükür. Bebiş de iyiMai-sitarem nasılsın canım ?
Bende de aynı sorun var sadece göbekte ama. Hormonlardan mı oluyormuş ?Açıkçası benim göbek bölgemde hamile kaldığımdan beri tüyler önce belirginleşti hatta beni inanılmaz rahatsız ediyor .Eşim abartıyorsun diyor ama bence hormonlardan benim belirgenlişti .Zeytin yağı sürdükten sonra da aynı pek fark göremedim
O webinarı sayende gördüm, ben de kayıt oldum :)Canım ben webinarına katılmıştım onun başında anket vardı, “Yoga dersleri hakkında bilgi almak ister misiniz?” diye, onu onaylayınca her hafta mail adresime zoom linki göndermeye başladılar. Bu Salı günündeki dersin linkini sana istersen mesaj atarım, saat 11:00’de, 1 saat öncesinde linki yolluyorlar.
Bir sonraki hamilelikle ilgili webinar ise Perşembe sanırım, onun da kayıt linkini bırakıyorum isteyenlere:
Acıbadem Ebeveynliğe Hazırlık
Daha farketmezsin zaten kuzumAçıkçası benim göbek bölgemde hamile kaldığımdan beri tüyler önce belirginleşti hatta beni inanılmaz rahatsız ediyor .Eşim abartıyorsun diyor ama bence hormonlardan benim belirgenlişti .Zeytin yağı sürdükten sonra da aynı pek fark göremedim
Şükür canım inşallah daha da toparlanırsınız ben de salı günü 20 haftalık olacak o güne randevu aldım bakalım inşallah her şey yolundadıriyiyim çok şükür. Bebiş de iyiteşekkür ederim Dinleniyoruz. Düşük tehlikesi devam ediyor ama doktorum korkma böyle devam et dedi. Kanda enfeksiyon için antibiyotik yazdı, kullanıyorum. Bu arada 4 lü testi de olduk, ikiliyi kaçırmıştım. Çok şükür onda da sıkıntı yok. Sen nasılsın, kaç haftalık oldun ?
İnşallah yolundadır.Şükür canım inşallah daha da toparlanırsınız ben de salı günü 20 haftalık olacak o güne randevu aldım bakalım inşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?