- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Şükür canım sağ salim gelsinler de inşallahİnşallah yolundadır.Yolu yarılamışsın artık canım
inşallah canım inşallahŞükür canım sağ salim gelsinler de inşallah
Belki de bu hamileliginde hic cikmaz. Her zman cikmiyomusBir ben kaldım noalde benim de diğer gebeliklerde erken çıktı bundacikmadi şaşırdım bakalım ne zaman cikacak
Bende de tuylerde belirginlesme oldu. Bebe yagi kullaniyorum karnima goguslerime. Yazin guneste yanar sararir diye dusunmemeye calisiyorum tuyleriAçıkçası benim göbek bölgemde hamile kaldığımdan beri tüyler önce belirginleşti hatta beni inanılmaz rahatsız ediyor .Eşim abartıyorsun diyor ama bence hormonlardan benim belirgenlişti .Zeytin yağı sürdükten sonra da aynı pek fark göremedim
Ya bakallim ne olacak öyleymiş çıkmaya da bilirmişBelki de bu hamileliginde hic cikmaz. Her zman cikmiyomus
Bende de tuylerde belirginlesme oldu. Bebe yagi kullaniyorum karnima goguslerime. Yazin guneste yanar sararir diye dusunmemeye calisiyorum tuyleri
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşaAllah, Rabbim hepimize göstersin inşaAllah o güzel günüAnnelik
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım bir hafta oldu hastaneden çıkalı çok şükür toparlandım iyiyim Allah'a şükür sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik Rabbim bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Şükür canım iyiyim ben de merak ettim seni inşallah daha da iyi olursunEvet canım bir hafta oldu hastaneden çıkalı çok şükür toparlandım iyiyim Allah'a şükür sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik Rabbim bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Ben pazartesi gidip soracağım canım. Hem 20 hafta oldum hemde hareketleri hissediyorum artıkSelam :) tetanoz aşisi oldunuz mu
Canim daha once saglik ocagina gitmedin mi acaba ? Yada sistem farkli mi ?Ben pazartesi gidip soracağım canım. Hem 20 hafta oldum hemde hareketleri hissediyorum artık
24 mayısa gün vermişti ebe aç da gel genel tahlillerede bakarız demişti.. 21. Haftaya geliyor bende hissediyorum artık hareketleri 19 olduk bugunSelam :) tetanoz aşisi oldunuz mu
20de olacağımSelam :) tetanoz aşisi oldunuz mu
Allah razı olsun canım daha iyi olacağım inşaallah Allah sabrını veriyorŞükür canım iyiyim ben de merak ettim seni inşallah daha da iyi olursun
Benim hep oluyor canımBu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
Normal canım özellikle karnın alt tarafı yavaş yavaş yukarı geçecekBu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
Bizim buranın sistemi farklı sanırım canım. Ben sorunca hareketleri hissedince ve 20den sonra yapıyoruz demişti. Ben gidip kan vermesem, arayan soran takip için çağıran da yokCanim daha once saglik ocagina gitmedin mi acaba ? Yada sistem farkli mi ?
Ben gittigimde bana 17 mayis a gebelik takibi icin randevu verdiler. Herhalde tetanoz yapcaklar diye dusunuyorum ama. Hareketlerini ne zaman basladin hissetmeye. Benim arada bir sertlesme oluyor ama o hareket degildir wherhalde. Orda bsy var gibi yani baski
Bende var canım alt karın kısmında. Bazen uzanırken yamuk oluyor karnım. Sanırım bebeğin kafası nerdeyse orası daha sivri oluyor çünkü yamuk kalıyorBu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?