2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim birsey olmamistir merak etme icini ferah tut ama bu donemde ozellikle gerilmemeye calis. Hic tartismaya girme malum zaten stresli donemlerden geciyoruz. Umursamamaya calis kavga tartisma yasayacagin zaman yanindan uzaklas

Bu haftalarda hareketi çok net hissedilmiyor bundan dolayı endişe etme ben tam hissettim diyorum 3-4 gün hissetmiyorum. Kısıtlamalar derken insanların sinirleri bozuldu. Bir de erkeklerin çoğu hamilelik dönemi daha tuhaf oluyorlar. Elini göbeğine koy bebişine bir şeyler söyle artık bizim sesimizi ayırt edebiliyorlar

Ben böyle hıçkırık gibi pıt diye bir şey hissediyorum sırt üstü uzandığımda canını sıkıp üzülme ama stresten gerginlikten uzak dur kendin ve bebeğin için

Böyle içinden bişey çekiliyor gibi, kıpırtı gibi oluyor canım. Sanki bir göz ya da kas seğirmesi gibi, kelebek çırpıyor gibi sanki.
Birşey olmamıştır merak etme. Ama kendimi de strese sokmamaya çalış canım. Erkekler nedense hamilelik döneminde eşlerine yeterince duygusal tolerans göstermiyorlar çoğu zaman, anlamıyorlar bazen bizi.

Merhabalar benim akşamdan beridir sağ kasığıma bir sancı girip çıkıyor. Sürekli bür ağrı diyemem ama huzursuz ediyor girince. Yaşayan var kı merak ettim.

Bilmiyorum, inşallah dediğiniz gibi bir şey olmamıştır . Böyle sol yumurtalığımın üstünde bir ağrı var, neden olur acaba?
yattım dinleniyorum, doktor randevum da taa 2 hafta sonra

İyiiyiz canım asıl sen nasılsın sen iyi ol hayırlısıyla atlat Allah'ım güç kuvvet sabır versin sana

Bende idara enfeksiyonu geçirdim. Fitil ile tedavi oldum. Gebelikte enfeksiyon sık karşılaşılan bi durum. Bol su tüketmelisin.

Merhabalar benim akşamdan beridir sağ kasığıma bir sancı girip çıkıyor. Sürekli bür ağrı diyemem ama huzursuz ediyor girince. Yaşayan var kı merak ettim.
Benim de gecen hafta sol yumurtaligimda oldu. Doktor normal demisti. Ertesi gun devam.etmedi ztn

Kızlar merhaba, ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım. 2. Bebeğimiz olacak. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Geçen hafta bir anda kanamam oldu. Kanama çok sıvı olduğu için suyun gelmiş olabileceginden şüphelenip test yaptılar pozitif çıktı. Hemen hastene yatırdılar. Çok sıkıntılı oldu bizim için. Gebeliğin sonlandirilma durumu vardı. Çok şükür bebegin suyu eksilmedi. Hastaneden çıktım ama 20 haftalık olana kadar yatak istirahati. Sadece wc ve yemek için kalkabiliyorum. Kanamanın sebebi plasentanın aşağıda olmasıymış. 20 haftalık olana kadar yukarı çıkabilir dedi doktor. Kanama riski devam ediyor dedi. Kızımda çok yattım sanıyordum ama sanırım bu gebelik daha zorlu geçecek. Inşallah başka sıkıntı yaşamayız. Hepinize bebişleriniz hayırlı olsun...

Hoş geldin canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın yat dinlen canım bir şey de kalmamış

Geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Benim bünyamin gebeliğe karşı bir sıkıntısı var. Ilk hamileliğimde de ilk 3 ay korkudan son 3 ay erken doğum riski yüzünden yatmıştım. Ama bu defa 2 yaşında kızım var çok zor oluyor

Senle günlerimiz aynı, benim de öyle canım. Alt üst göbek büyüdü hepten

Merhaba geçmiş olsun cuma günü Banada aynı şeyi dedi doktor hafif kanama vardı ama bende yoğun değil plasenta rahime sınır dedi ağır iş yapmayıp dinleneceksin dedi. Sürekli yat demedi ama ne olur ne olmaz genelde yatıyorum. Hafta söylemedi bana da yukarı çıkabilir dedi.. Adet sancısı gibi ağrın, aşağıda aşırı baskın olursa hemen gel dedi. Önlem amaçlı progestan iğne ve hap verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…