Canim birsey olmamistir merak etme icini ferah tut ama bu donemde ozellikle gerilmemeye calis. Hic tartismaya girme malum zaten stresli donemlerden geciyoruz. Umursamamaya calis kavga tartisma yasayacagin zaman yanindan uzaklasKızlar tam olarak nasıl bir hareket hissediyorsunuz?
Benim bugün moralim çok bozuk, evde büyük kavga çıktı, ben de bayağı sinir krizi geçirdim, kocamı boğmak istiyorum bana bunu yaşattığı için. Şimdi de bebeğe bir şey oldu mu acaba diye çok endişeliyim
Bu haftalarda hareketi çok net hissedilmiyor bundan dolayı endişe etme ben tam hissettim diyorum 3-4 gün hissetmiyorum. Kısıtlamalar derken insanların sinirleri bozuldu. Bir de erkeklerin çoğu hamilelik dönemi daha tuhaf oluyorlar. Elini göbeğine koy bebişine bir şeyler söyle artık bizim sesimizi ayırt edebiliyorlarKızlar tam olarak nasıl bir hareket hissediyorsunuz?
Benim bugün moralim çok bozuk, evde büyük kavga çıktı, ben de bayağı sinir krizi geçirdim, kocamı boğmak istiyorum bana bunu yaşattığı için. Şimdi de bebeğe bir şey oldu mu acaba diye çok endişeliyim
Ben böyle hıçkırık gibi pıt diye bir şey hissediyorum sırt üstü uzandığımda canını sıkıp üzülme ama stresten gerginlikten uzak dur kendin ve bebeğin içinKızlar tam olarak nasıl bir hareket hissediyorsunuz?
Böyle içinden bişey çekiliyor gibi, kıpırtı gibi oluyor canım. Sanki bir göz ya da kas seğirmesi gibi, kelebek çırpıyor gibi sanki.Kızlar tam olarak nasıl bir hareket hissediyorsunuz?
Benim de sol kasığımda var, büyük kavgada sinir krizi geçirdiğimden beri, korktum birazMerhabalar benim akşamdan beridir sağ kasığıma bir sancı girip çıkıyor. Sürekli bür ağrı diyemem ama huzursuz ediyor girince. Yaşayan var kı merak ettim.
İnternetten bir meditasyon videosu falan açıp sakinleşin bence. Ben sinirlendiğimde öyle yapıyorum sonra uykuya dalıyorum. O rahatlatıyor beni.Benim de sol kasığımda var, büyük kavgada sinir krizi geçirdiğimden beri, korktum biraz
İyiiyiz canım asıl sen nasılsın sen iyi ol hayırlısıyla atlat Allah'ım güç kuvvet sabır versin sanaEvet canım bir hafta oldu hastaneden çıkalı çok şükür toparlandım iyiyim Allah'a şükür sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik Rabbim bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
herkese sağlıklı ve hayırlı bayramlar dilerim. Kızlar başına gelen oldu mu bilmiyorum ama tatsız bir durum içerisindeyim. 16+3 GEBEYİM.. 3 gün önce vajinadan su geldi bol miktarda. Doktora gittik ve testler yapıldı. Kanda ve idrarda yüksek miktarda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik dinlenme ve bol sıvı desteği verildi. Antibiyotik midemi mahvetti mide koruyucuya da başladım. Yani tertemiz geçen gebeliğim bir torba ilaçla devam ediyor. Çok moralim bozuk. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim de gecen hafta sol yumurtaligimda oldu. Doktor normal demisti. Ertesi gun devam.etmedi ztnMerhabalar benim akşamdan beridir sağ kasığıma bir sancı girip çıkıyor. Sürekli bür ağrı diyemem ama huzursuz ediyor girince. Yaşayan var kı merak ettim.
Hoş geldin canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın yat dinlen canım bir şey de kalmamışKızlar merhaba, ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım. 2. Bebeğimiz olacak. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Geçen hafta bir anda kanamam oldu. Kanama çok sıvı olduğu için suyun gelmiş olabileceginden şüphelenip test yaptılar pozitif çıktı. Hemen hastene yatırdılar. Çok sıkıntılı oldu bizim için. Gebeliğin sonlandirilma durumu vardı. Çok şükür bebegin suyu eksilmedi. Hastaneden çıktım ama 20 haftalık olana kadar yatak istirahati. Sadece wc ve yemek için kalkabiliyorum. Kanamanın sebebi plasentanın aşağıda olmasıymış. 20 haftalık olana kadar yukarı çıkabilir dedi doktor. Kanama riski devam ediyor dedi. Kızımda çok yattım sanıyordum ama sanırım bu gebelik daha zorlu geçecek. Inşallah başka sıkıntı yaşamayız. Hepinize bebişleriniz hayırlı olsun...
Geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba, ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım. 2. Bebeğimiz olacak. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Geçen hafta bir anda kanamam oldu. Kanama çok sıvı olduğu için suyun gelmiş olabileceginden şüphelenip test yaptılar pozitif çıktı. Hemen hastene yatırdılar. Çok sıkıntılı oldu bizim için. Gebeliğin sonlandirilma durumu vardı. Çok şükür bebegin suyu eksilmedi. Hastaneden çıktım ama 20 haftalık olana kadar yatak istirahati. Sadece wc ve yemek için kalkabiliyorum. Kanamanın sebebi plasentanın aşağıda olmasıymış. 20 haftalık olana kadar yukarı çıkabilir dedi doktor. Kanama riski devam ediyor dedi. Kızımda çok yattım sanıyordum ama sanırım bu gebelik daha zorlu geçecek. Inşallah başka sıkıntı yaşamayız. Hepinize bebişleriniz hayırlı olsun...
Sağol canım. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Benim bünyamin gebeliğe karşı bir sıkıntısı var. Ilk hamileliğimde de ilk 3 ay korkudan son 3 ay erken doğum riski yüzünden yatmıştım. Ama bu defa 2 yaşında kızım var çok zor oluyorGeçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım. Daha 4 hafta var 20 haftalık olmasına ınsallah 20 haftadan sonra normale döner.Hoş geldin canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın yat dinlen canım bir şey de kalmamış
Senle günlerimiz aynı, benim de öyle canım. Alt üst göbek büyüdü heptenBenim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Merhaba geçmiş olsun cuma günü Banada aynı şeyi dedi doktor hafif kanama vardı ama bende yoğun değil plasenta rahime sınır dedi ağır iş yapmayıp dinleneceksin dedi. Sürekli yat demedi ama ne olur ne olmaz genelde yatıyorum. Hafta söylemedi bana da yukarı çıkabilir dedi.. Adet sancısı gibi ağrın, aşağıda aşırı baskın olursa hemen gel dedi. Önlem amaçlı progestan iğne ve hap verdi...Kızlar merhaba, ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım. 2. Bebeğimiz olacak. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Geçen hafta bir anda kanamam oldu. Kanama çok sıvı olduğu için suyun gelmiş olabileceginden şüphelenip test yaptılar pozitif çıktı. Hemen hastene yatırdılar. Çok sıkıntılı oldu bizim için. Gebeliğin sonlandirilma durumu vardı. Çok şükür bebegin suyu eksilmedi. Hastaneden çıktım ama 20 haftalık olana kadar yatak istirahati. Sadece wc ve yemek için kalkabiliyorum. Kanamanın sebebi plasentanın aşağıda olmasıymış. 20 haftalık olana kadar yukarı çıkabilir dedi doktor. Kanama riski devam ediyor dedi. Kızımda çok yattım sanıyordum ama sanırım bu gebelik daha zorlu geçecek. Inşallah başka sıkıntı yaşamayız. Hepinize bebişleriniz hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?