Aynı şekilde benimde üst bölgem çıktı banada tuhaf geliyor..Benim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Geçmiş olsun. Haftada 2 gün progestan iğne yapılıyor bana. Benim kanama baya çoktu, bardaktan boşalır gibi oldu. Hatt dune kadar da lekelenmeler devam etti. Bir de su gelmesi olayı buyuk sıkıntıymış bu haftada ama testin hatalı olabileceğini düşündüler su eksilmeyince. Umarım test hatalıdır. Bana kalkmak yasak 1 ay boyunca çocuğu kucağına alma, merdiven çıkma, wc ve yemek harici kalkma 20 haftayı bir görelim dediMerhaba geçmiş olsun cuma günü Banada aynı şeyi dedi doktor hafif kanama vardı ama bende yoğun değil plasenta rahime sınır dedi ağır iş yapmayıp dinleneceksin dedi. Sürekli yat demedi ama ne olur ne olmaz genelde yatıyorum. Hafta söylemedi bana da yukarı çıkabilir dedi.. Adet sancısı gibi ağrın, aşağıda aşırı baskın olursa hemen gel dedi. Önlem amaçlı progestan iğne ve hap verdi...
Benim büyümeyen yerim yok şu anBenim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Ben zaten şişkoydum, şu anda göbeğim kocaman. Geçen gün cilt doktoruna gittim, bana sen bu haftada bu kadar göbekli olamazsın, ikiz mi seninkiler dediBenim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Benim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Korkma canım dün benimde 30 dkda bir olunca doktora gittim her şey normal dedi.rahim ağzım hala 3 cm ve dikişimde yerinde duruyor çok şükürBu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
Hadi senin 21 hafta büyümesi normal de ben daha 17.haftamdayim kocaman bir karnım varBenim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Al benden de o kadarGören 6 aylık der akşamları bana
çok geçmiş olsunn sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşALLAH banada doktor eşi aşağıda rahim duvarına yakın dedi ama yukarı çıkabiliyomuş zamanla dinlen dedi ama yatış vermedi bide kanamam olmadı belki o yüzden yatış vermiştir sana yatarak dinlen diye çok çok geçmiş olsun inşALLAH kontrollerimizde yukarı çıkmış düzelmiş olurlar canımmKızlar merhaba, ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım. 2. Bebeğimiz olacak. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Geçen hafta bir anda kanamam oldu. Kanama çok sıvı olduğu için suyun gelmiş olabileceginden şüphelenip test yaptılar pozitif çıktı. Hemen hastene yatırdılar. Çok sıkıntılı oldu bizim için. Gebeliğin sonlandirilma durumu vardı. Çok şükür bebegin suyu eksilmedi. Hastaneden çıktım ama 20 haftalık olana kadar yatak istirahati. Sadece wc ve yemek için kalkabiliyorum. Kanamanın sebebi plasentanın aşağıda olmasıymış. 20 haftalık olana kadar yukarı çıkabilir dedi doktor. Kanama riski devam ediyor dedi. Kızımda çok yattım sanıyordum ama sanırım bu gebelik daha zorlu geçecek. Inşallah başka sıkıntı yaşamayız. Hepinize bebişleriniz hayırlı olsun...
Şükür canım çok sevindim iyi olmana bence de ya bi ihtimal için boşuna korkuttu seni dikkat et kendine canım kolay gelsinGünaydın kızlar nasılsınızz geçmiş bayramınız mübarek olsun yasaklar bana iyi geldi evde baya dinlendim bugün sabah yine iş başı rapor günümü iple çekiyorum sağlıkla hayırla tez vakitte gelsin inşALLAH :) U UcanSupurge nasılsınnnnn sesim çıkmadı evde olunca baya dinlendim bile hatırlarsan doktor eşi aşağıda falan demişti başka doktora gittim olabilir 27 haftaya kadar takip edicez yukarı çıkmasını dedi olabiliyomuş bol bol hiç bir iş yapma dinlen dedi yasakda tam üzerine gelince çok şükür baya dinlendim bakalımm kontrolde ne dicekler randevu alıcam bu haftasonuna falan
sağol canım Allah razı olsunn sen nasılsınnŞükür canım çok sevindim iyi olmana bence de ya bi ihtimal için boşuna korkuttu seni dikkat et kendine canım kolay gelsin
Şükür canım ben de iyiyim yarın kontrolüm var bu defa kesin bir şey söyler inşallah cinsiyet hakkındasağol canım Allah razı olsunn sen nasılsınn
hadi inşALLAH canım bizim kesin erkek dediler 3 doktorda erkek dedi gösteriyo zaten pipisinide küçük beyefendi :)Şükür canım ben de iyiyim yarın kontrolüm var bu defa kesin bir şey söyler inşallah cinsiyet hakkında
Hayırlısı inşallah canım bana da erkeğe benzettim dedi kesin mi dedi kesin diyemem dedi çelişkide bıraktı beni bir sonraki kontrolüne net bir şey söylerim dedihadi inşALLAH canım bizim kesin erkek dediler 3 doktorda erkek dedi gösteriyo zaten pipisinide küçük beyefendi :)
Sevindim canim hadi insallah. Insan hep tedirgin saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim.insallahKorkma canım dün benimde 30 dkda bir olunca doktora gittim her şey normal dedi.rahim ağzım hala 3 cm ve dikişimde yerinde duruyor çok şükür
Seninle aynı durumdayım canim. Edim diyor ki göbeğinin üst tarafı daha çok büyüdüBenim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Ben ilk günden pes ettimCanım ben de o şekilde yaptım, 2 3 gün bir devam ettim. Daha sonra bıraktım, iki gün kadar hafif bulantım oldu ve bitti
Benim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
Ay canim bende cinsiyeti çok merak ediyorum kendi doktorum kiz dedi başka doktor Erkek ilkin kız olduğu bariz belliydi erkek diyince erkek olduğu bariz belliydi . Kedin 25 inde belli olcakHayırlısı inşallah canım bana da erkeğe benzettim dedi kesin mi dedi kesin diyemem dedi çelişkide bıraktı beni bir sonraki kontrolüne net bir şey söylerim dedi
En son ne demişlerse odur büyük ihtimalle canım 25ine bir şey kalmamış merak işte bir şey fark ettiği yok daAy canim bende cinsiyeti çok merak ediyorum kendi doktorum kiz dedi başka doktor Erkek ilkin kız olduğu bariz belliydi erkek diyince erkek olduğu bariz belliydi . Kedin 25 inde belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?