2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçmiş olsun. Haftada 2 gün progestan iğne yapılıyor bana. Benim kanama baya çoktu, bardaktan boşalır gibi oldu. Hatt dune kadar da lekelenmeler devam etti. Bir de su gelmesi olayı buyuk sıkıntıymış bu haftada ama testin hatalı olabileceğini düşündüler su eksilmeyince. Umarım test hatalıdır. Bana kalkmak yasak 1 ay boyunca çocuğu kucağına alma, merdiven çıkma, wc ve yemek harici kalkma 20 haftayı bir görelim dedi

Ben zaten şişkoydum, şu anda göbeğim kocaman. Geçen gün cilt doktoruna gittim, bana sen bu haftada bu kadar göbekli olamazsın, ikiz mi seninkiler dedi

Bu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
Korkma canım dün benimde 30 dkda bir olunca doktora gittim her şey normal dedi.rahim ağzım hala 3 cm ve dikişimde yerinde duruyor çok şükür

Hadi senin 21 hafta büyümesi normal de ben daha 17.haftamdayim kocaman bir karnım var dün eşim diyor 6 aylık gibisin nasıl böyle çıktı diyor adam hayretle baktı çünkü çok zayıfım, kocaman karın olunca çok absurd duruyor bende

Günaydın kızlar nasılsınızz geçmiş bayramınız mübarek olsun yasaklar bana iyi geldi evde baya dinlendim bugün sabah yine iş başı rapor günümü iple çekiyorum sağlıkla hayırla tez vakitte gelsin inşALLAH :) U UcanSupurge nasılsınnnnn sesim çıkmadı evde olunca baya dinlendim bile hatırlarsan doktor eşi aşağıda falan demişti başka doktora gittim olabilir 27 haftaya kadar takip edicez yukarı çıkmasını dedi olabiliyomuş bol bol hiç bir iş yapma dinlen dedi yasakda tam üzerine gelince çok şükür baya dinlendim bakalımm kontrolde ne dicekler randevu alıcam bu haftasonuna falan

çok geçmiş olsunn sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşALLAH banada doktor eşi aşağıda rahim duvarına yakın dedi ama yukarı çıkabiliyomuş zamanla dinlen dedi ama yatış vermedi bide kanamam olmadı belki o yüzden yatış vermiştir sana yatarak dinlen diye çok çok geçmiş olsun inşALLAH kontrollerimizde yukarı çıkmış düzelmiş olurlar canımm

Şükür canım çok sevindim iyi olmana bence de ya bi ihtimal için boşuna korkuttu seni dikkat et kendine canım kolay gelsin

hadi inşALLAH canım bizim kesin erkek dediler 3 doktorda erkek dedi gösteriyo zaten pipisinide küçük beyefendi :)
Hayırlısı inşallah canım bana da erkeğe benzettim dedi kesin mi dedi kesin diyemem dedi çelişkide bıraktı beni bir sonraki kontrolüne net bir şey söylerim dedi

Korkma canım dün benimde 30 dkda bir olunca doktora gittim her şey normal dedi.rahim ağzım hala 3 cm ve dikişimde yerinde duruyor çok şükür
Sevindim canim hadi insallah. Insan hep tedirgin saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim.insallah

Seninle aynı durumdayım canim. Edim diyor ki göbeğinin üst tarafı daha çok büyüdü

Canım ben de o şekilde yaptım, 2 3 gün bir devam ettim. Daha sonra bıraktım, iki gün kadar hafif bulantım oldu ve bitti
Ben ilk günden pes ettim Dün bırakmıştım ilacı, gündüz iyiydim ama akşam iki kere kustum, perişan oldum resmen. Yüzümde de yine kırmızı kırmızı benekler oluştu, sırf o yüzden kusmaktan nefret ettim resmen. Bugün tekrar yatmadan 1 hap aldım, bir süre daha cesaret edemeyeceğim sanırım

Canım şişkinlik de olabilir belki, benim de 6 aylık gibiydi göbeğim diyetisyenin listesine uymaya başladığımdan beri karnımın şişliği indi, normal karnım gözüküyor şimdi.

Hayırlısı inşallah canım bana da erkeğe benzettim dedi kesin mi dedi kesin diyemem dedi çelişkide bıraktı beni bir sonraki kontrolüne net bir şey söylerim dedi
Ay canim bende cinsiyeti çok merak ediyorum kendi doktorum kiz dedi başka doktor Erkek ilkin kız olduğu bariz belliydi erkek diyince erkek olduğu bariz belliydi . Kedin 25 inde belli olcak

Ay canim bende cinsiyeti çok merak ediyorum kendi doktorum kiz dedi başka doktor Erkek ilkin kız olduğu bariz belliydi erkek diyince erkek olduğu bariz belliydi . Kedin 25 inde belli olcak
En son ne demişlerse odur büyük ihtimalle canım 25ine bir şey kalmamış merak işte bir şey fark ettiği yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…