2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyiiyiz canım asıl sen nasılsın sen iyi ol hayırlısıyla atlat Allah'ım güç kuvvet sabır versin sana
Sağol canım bende iyiyim çok şükür gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Rabbim öyle bir sabır veriyor ki dayanamam dediğin şeylere öyle bir dayanıyorsun ki kendin bile şaşırıyorsun

Kızlar bugün genetiğe gittim durumu anlattım doktor direk iki evrak imzalattı kan aldı bu kadar benden iki tüp biri yeşil biri mor hiç neye bakacağını bile söylemedi eşimden de sadece bir tüp aldı oda yeşil bunlarla neye bakıyor acaba bilen var mı birde en az 50 günde çıkar sonuç dedi

Ben de 17inci hafta icindeyim ama
Popom, kalcam ve goguslerim disinda buyumedi gobegim. Sanki biraz kimo almisim ya da aksam yemegini cok yemisimg gibiyim

Micro array ve fish testleri sanirim canim. Bana da 2 tup vermislerdi yesil ertesi gun aradilar yanlis almisiz biri mor biri yesil olcakti diye tekrar gidip kan vermistim. Bana soylenen gozle gorulemeyecek kadar kucuk dna lara bakildigiydi. Genlere bakiyorlar degisen dna varmi gibi sanirim. Birinde trizomi 10 12 14 16 18 genleri yaziyordu sanirim. Esinden de aldilar mi bizim genetik esimede kayit acmisti ve ondan da kan almisti

Pardon esimden de aldi demissin zaten canim

Bu bilgi çok iyi oldu canım sağol doktor hiç açıklama yapmadı inşaallah sonucu almaya gittiğimizde düzgün açıklama yapar.

Kızlar ben 12+0 dayım ve ayağa kalkınca elim ayağım titriyor. Yani sanki vücudumda hiç enerji yok. Oturursam sorun yok ama ayağa kalkıp iki adım dahi atsam aşırı halsiz ve bitkinim. Makineye iki çamaşır atmak demek enerjimin tükenmesi demek.. acaba doktor vitamin ilacı verirse kendime gelir miyim siz de böyle miydiniz ?

Canım vitamin değerlerim düşükse el ayak titremesi, enerji kaybı yapabilir. Mutlaka durumunu anlatıp vitamin iste doktorundan. Birde tansiyonun da düşüyor olabilir onu da kontrol et sürekli.

Canım vitamin değerlerim düşükse el ayak titremesi, enerji kaybı yapabilir. Mutlaka durumunu anlatıp vitamin iste doktorundan. Birde tansiyonun da düşüyor olabilir onu da kontrol et sürekli.
Çarşamba günü randevum var gidince isteyeyim o zaman, tansiyonum da kontrollerde düşük çıkıyordu, o da böyle yapıyor olabilir o zaman, yani sanki hastalıklı gibiyim seruma bağlasalar yeridir yani

Çarşamba günü randevum var gidince isteyeyim o zaman, tansiyonum da kontrollerde düşük çıkıyordu, o da böyle yapıyor olabilir o zaman, yani sanki hastalıklı gibiyim seruma bağlasalar yeridir yani
Vitaminin de çok faydası olur canım, mutlaka iste doktorundan, o da yazar zaten haftan gelmiş.

Kızlar canım inanılmaz kahve istiyor. Sabah bir tane 150 ml fincan içtim. Hazır granül kahveler var ya, Süt tozu ile karıştırılıp içiliyor onlardan. İçtim ama kesmedi beni, yine aklıma düştü. Bir fincan daha içsem bir güne 300ml kahve çok mu olur?

Inşallah çıkar yukarı. Bugün perinatolog da baktı. Rahim ağzını kapatıyormuş plasenta. Kanama alanı var kanama devam edebilir dedi. 1 ay yatacağım bakalım. Inşallah normale döner.

Şekerin mi düşüyor acaba kan ver canım bi değerlerine baktır
İçme canım çok olur kafein bi kahve de değil ki çay , çikolata vs de tükettiysen

Ben içiyom valla napim iş yerinde kahve kokuyor bende yapıp içiyorum sade granül kahve günde iki kupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…